Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

αχ λενε τα τρωνε ξυλο τα αγορακια μας απο τις σουρτουκες??? η πλακα ειναι οτι χθες που καναμε την Β επιπεδου το κοριτσι εφερε τα ποδια στο κεφαλι και ο μπαμπας επαθε εγκεφαλικο...ηδη την σκεφτεται μετα απο χροοοοοονια να κανει τα ιδια!!χαχα

το εκανε και η δικια μας αυτο χτες και το ιδιο μου ειπε μετα ο αντρας μου!!!

ειχε πολυ πλακα!!!!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85..Διδυμα..ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.fntag......Διδυμα...ΜΗΤΕΡΑ..30/0611.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ.22/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11........................14/3/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

σε εβαλα και στο πινακακι!

βρε κοριτσια, περιμενουμε και την Αντυ να μας πει τα νεα απο την δικια της Β'επιπεδου, που ειναι;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευτυχως ειναι καλος ο τραχηλος που φοβομουν και ο πλακουντας ψηλα.αλλα ποτε δεν ξερεις πως εξελισσεται η εγκυμοσυνη με 2!! αλλα δεν μασαμε!!!Ιουνιο θα τα κανουμε τελος!!!και ας μας κρεμασουν απο τα ποδια με τσιγκελι!!χιχιχι

ασε για τον τραχηλο ειχα κ εχω μια μονιμη ανησυχια λογο ιστορικου..

εχω κανει κ περιδεση..

ποσο σου ηταν αν επιτρεπεται??

αχ ο αιματοκριτης σου πήγε στα ταρταρα και εσενα ε;;;

αχ ταρταρα ειναι εεε???πφφφφ....δεν θυμαμαι πια ρωτησε αλλα ο σιδηρος εμποδιζει το κακομοιρο το εντερακι μας..χιχι

Απο 24 εως 28 εβδομάδα περιππου

ειναι τοσο αηδια οσο λενε οι περισσοτερες?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

αχ ταρταρα ειναι εεε???πφφφφ....δεν θυμαμαι πια ρωτησε αλλα ο σιδηρος εμποδιζει το κακομοιρο το εντερακι μας..χιχι

Εγω εγω ρωτησα!! Παντως σε μενα εχει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα....:tongue::oops:

Εμενα μου εχουν πει τα χειροτερα για την καμπυλη ζαχαρου, οτι δυσκολα καταπινεται αυτο το ζουμι... Θα δουμε!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

ααα μινουλιτσα μου εσυ ησουν μωρεεε??

κ μενα εχει ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα...χιχιχι

παλι καλα γιατι οι περισσοτερες εγκυουλες ταλαιπωρουνται πολυ με αυτο το θεμα...

αχ κ γω την σκεφτομαι την καμπυλη κ πιο πολυ γιατι δεν ξερω πως θα παω στο μικροβιολογικο που εχει τοσες σκαλες κ δεν κανει να ανεβω...κ ειναι κ πολλες οι ωρες..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

λοιπον οχι δεν εινα αήδια.τιποτε δεν ειναι μωρε! Γκλουκ, θα το πιουμε και μετά θα εξεταστούμε!!! καποιοι δίνουν το lucozade...Εγώ πάντως δεν αηδίασα!

(παω να συνεχίσω το σίδεροοοο)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Χαίρετε, χαίρετε!!!

Ειλικρινά δεν σας προλαβαίνω σήμερα, πολλά - πολλά τα νέα.

Εμείς το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε. Είμαι από τις άτυχες που΄ο σίδηρος που παίρνω με έχει καταστρέψει!!! Εχω 7 ημέρες να πάω τουαλέτα και νομίζω πως θα σκάσω!!! Και το βράδυ αφού έχω φάει όλη μέρα ότι είναι να φάω είμαι τόσο πρησμένη και φουσκωμένη που νομίζω πως θα εκραγώ. Χθές έφαγε και φακές τρομάρα μου και όλο το βράδυ πονούσε η κοιλιά μου. Σημειώστε πως μέρα παρά μέρα παίρνω και Dulcolax μπας και .... αλλά που?? Κοιμαααααται το έντεράκι μου. Αν δηλαδή πάω κάποια στιγμή τουαλέτα και αδειάσω θα είμαι μείον 5 κιλά τουλάχιστον.

Οσο για την καμπύλη ζαχάρου, στο ΙΑΣΩ δεν είναι ένα πηχτό σκεύασμα αλλά είναι σαν χυμός λεμόνι με λίγη ζάχαρη και εκεί τουλάχιστον μου έχουν πει το καταπίνεις πιο ευχάριστα. Οσο για τα τσιμπήματα... εγώ θα τους πω .. δεν μου βάζετε μια πεταλούδα γιατί είμαι και λίγο κλανιάρα με τις βελόνες κάθε τρεις και λίγο???

Μίνα μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στις εξέτάσεις

Η Λίζα?? Δεν τα πήρες ακόμα τα αποτελέσματα κοριτσάκι?

Πολύ χάρηκα Μαρία με τη Β επιπέδου σου. Μπράβο!!! και καλά ψώνια σε όλες μιας και όπως παρακολουθώ ο χορός των αγορών καλά κρατεί.

Fntag, καλώς μας ήρθες!! Είσαι η τρίτη διδυμομανούλα στη σειρά και το ωραίο είναι πως και οι 3 μας έχουμε μία μπέμπα και ένα μπέμπη. Μα παραγγελία τα κάναμε?!?!?!?!?

Μαριλου, θα σου στείλω πμ

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

Χαίρετε, χαίρετε!!!

Ειλικρινά δεν σας προλαβαίνω σήμερα, πολλά - πολλά τα νέα.

Εμείς το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε. Είμαι από τις άτυχες που΄ο σίδηρος που παίρνω με έχει καταστρέψει!!! Εχω 7 ημέρες να πάω τουαλέτα και νομίζω πως θα σκάσω!!! Και το βράδυ αφού έχω φάει όλη μέρα ότι είναι να φάω είμαι τόσο πρησμένη και φουσκωμένη που νομίζω πως θα εκραγώ. Χθές έφαγε και φακές τρομάρα μου και όλο το βράδυ πονούσε η κοιλιά μου. Σημειώστε πως μέρα παρά μέρα παίρνω και Dulcolax μπας και .... αλλά που?? Κοιμαααααται το έντεράκι μου. Αν δηλαδή πάω κάποια στιγμή τουαλέτα και αδειάσω θα είμαι μείον 5 κιλά τουλάχιστον.

Οσο για την καμπύλη ζαχάρου, στο ΙΑΣΩ δεν είναι ένα πηχτό σκεύασμα αλλά είναι σαν χυμός λεμόνι με λίγη ζάχαρη και εκεί τουλάχιστον μου έχουν πει το καταπίνεις πιο ευχάριστα. Οσο για τα τσιμπήματα... εγώ θα τους πω .. δεν μου βάζετε μια πεταλούδα γιατί είμαι και λίγο κλανιάρα με τις βελόνες κάθε τρεις και λίγο???

Μίνα μπράβο για τα καλά αποτελέσματα στις εξέτάσεις

Η Λίζα?? Δεν τα πήρες ακόμα τα αποτελέσματα κοριτσάκι?

Πολύ χάρηκα Μαρία με τη Β επιπέδου σου. Μπράβο!!! και καλά ψώνια σε όλες μιας και όπως παρακολουθώ ο χορός των αγορών καλά κρατεί.

Fntag, καλώς μας ήρθες!! Είσαι η τρίτη διδυμομανούλα στη σειρά και το ωραίο είναι πως και οι 3 μας έχουμε μία μπέμπα και ένα μπέμπη. Μα παραγγελία τα κάναμε?!?!?!?!?

Μαριλου, θα σου στείλω πμ

αστα εγω ειχα 3 και αποφασισαμε για μειωση λογω υψηλου κινδυνου.θελαμε 2 γερα παιδακια αν και ακομα δεν μπορω να ξεχασω το 3ο που δεν θα εχουμε.αλλα θεωρω οτι εκανα το καλυτερο για την υγεια των αλλων 2 αλλα και για την δικια μου

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

καλως τη ρενουλα μας...

αυτη ειναι η πρωτη μας δυδιμομανουλα...

εχεις τοσο προβλημα ρε αγαπη κ συ με την τουαλετα εεεε??

δεν σε βοηθαει ουτε φρουτακια αν φας ουτε σαλατουλες εεε??

fnag εσυ παιρνεις τπτ για την τουαλετα??

εμενα ο τραχηλος ηταν 35...καλο κακο δεν ξερω..ευχομαι ολα καλα να ειναι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

fnag γνωμη μου ειναι πως εκανες την πιο σωστη κινηση..

καταλαβαινω το διλλημα κ την στενοχωρια αλλα λιγο αν ψαξεις στο ιντερνετ

λιγες ειναι εκεινες που εχουν καλη καταληξη με 3διμα...

εξωσωματικη κ συ εε??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

fnag γνωμη μου ειναι πως εκανες την πιο σωστη κινηση..

καταλαβαινω το διλλημα κ την στενοχωρια αλλα λιγο αν ψαξεις στο ιντερνετ

λιγες ειναι εκεινες που εχουν καλη καταληξη με 3διμα...

εξωσωματικη κ συ εε??

εξωσωματικη και εγω!ευτυχως με την πρωτη!!3 εμβρυακια μου εβαλε και πιασανε και τα 3!αστα...ειχα κανει και 2 σπερματεγχυσεις αλλα χωρις αποτελεσμα λογω σαλπιγγων!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...