Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αλήθεια;; σήμερα;;; Πραγαμτικά εύχομα να ειναι όλα καλα! Και σε σένα εύχομαι να ειναι όλα καλα. Πότε θα πάρεις τα δικά σου??

Τα πηρα, μιλησα με τον ντοκτορ και μου ειπε οτι ειναι καλα, θα τα δει και κεινος και θα με παρει τηλ (του τα εστειλα με μειλ). Μαλλον δεν θα χρειαστει κατι αλλο, θα δουμε :D

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ζουζουνογκαστρουλινια τι κανετε??

τα λετε μεσημεριατικο??

καλως μας ηρθες στο φανταστικο μας παρεακι fntag...

εχω την αισθηση πως ειμαστε ακριβως το ιδιο με την ιδια πητ καθως κ τα γραμ

τψν παιδιων ειναι σχεδον ιδια με τη μικρη να περναει για λιγο το μικρο...χιχιχι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μπραβο μινουλα κοριτσι μου..

εγω παιρνω 2 χαπακια σιδηρου καθημερινα κ παλι καλα ειμαι κυρια στην τουαλετε..

ο αιματοκριτης μου απο 37 που ξεκινησα τον προηγουμενο μηνα ηταν 33.6

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ζουζουνογκαστρουλινια τι κανετε??

τα λετε μεσημεριατικο??

καλως μας ηρθες στο φανταστικο μας παρεακι fntag...

εχω την αισθηση πως ειμαστε ακριβως το ιδιο με την ιδια πητ καθως κ τα γραμ

τψν παιδιων ειναι σχεδον ιδια με τη μικρη να περναει για λιγο το μικρο...χιχιχι

αχ λενε τα τρωνε ξυλο τα αγορακια μας απο τις σουρτουκες??? η πλακα ειναι οτι χθες που καναμε την Β επιπεδου το κοριτσι εφερε τα ποδια στο κεφαλι και ο μπαμπας επαθε εγκεφαλικο...ηδη την σκεφτεται μετα απο χροοοοοονια να κανει τα ιδια!!χαχα

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

καλεε ειμαστε ακριβως την ιδια μερα!!!127 μερες ακομα!!!χαχαχα αλλα αν φτασω Ιουνιο εγω θα ειμαι ευτυχισμενη αν και θα ηθελα μεσα Ιουνιου!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

χαχαχαχαχαχα...πλακα εχουν τα σκατουλικα...εμας η μικρη εσπρωχνε με το χερι της

τον σακο του μικρου...

τσαουσες θα βγαλουμε...

εχεις ξεκινησει το ψαξιμο με πραγματακια??

αληθεια επειδη εχω σκαλωσει με το θεμα καροτσιου εχεις καταληξη καπου??

ειχα σκοπο να μπω κ στις ηδη δυδιμομανουλες να κανω καποιες εως πολλες ερωτησεις...χαχαχα

αληθεια σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις με το καλο?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!

Ειδα υπεροχα νεα απο τις κοπελες που ειχαν β επιπεδου, μπραβο μπραβο που ειναι ολα τελεια!!!

Μεγεια Μαρια για τα πρωτα ρουχαλακια της μπεμπουλας σου, ας ποσο πολυ σε καταλαβαινω, και γω την πρωτη μερα που εμαθα για το αγορακι ηθελα να παω να του κανω ψωνακια!!!!

Κατερινα, μεγαλωσε και σενα η μπεμπα σου!!! Ολοκληρη κοπελα χαχαχα αντε να δω ποτε θα μεγαλωσει και η δικη μου μισοριξια!

γεια σου μινακι, ολα καλα διαβασα με τις εξερασεις σου, μπραβο!

βρε μην λες τον μπεμπη μισοριξια, μια χαρα ειναι το παιδακι.. θα γινει ενας παιδαρος αυτος!!!!

Και ειμαι και ζαβλακωμενη απο το πολυ αιμα που εδωσα..:rolleyes:

Λοιπον, ολα καλα με το ζαχαρο, δεν εχω τιποτα, το μονο ειναι οτι ο αιματοκριτης μου ειναι 34,6, αλλα ενταξει, εχω ακουσει και πολυ χειροτερα.. Κρεας μου ειπε να τρωω και ολα καλα.

Βιργινια μου, ελπιζω να μην ειναι τιποτα αυτα τα πονακια, να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος.

Τι ωραιες οι μωρουδοσυζητησεις!!!!!!! Τελεια ειναι ολα τα πραγματακια που πηρατε η σκεφτεστε να παρετε!! Ο,τι βλεπω μου αρεσει, να δω πως θα αποφασισω τι θα παρω..:rolleyes:

Κατερινακι, μια χαρα ειναι ο αιματοκριτης σου, εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα 30 και αρχισα την εγκυμοσυνη με 32, καλα εγω εχω και στιγμα αλλα μια χαρουλα εισαι εσυ, μην ανυσηχεις!

οσο για τα ψωνια μου αρεσουν και εμενα ΟΛΑ!!!!

Kαλο μεσημερι κοριτσια!!ειμαι και εγω μελλουσα μανουλα και μαλιστα διδυμομανουλα Ιουνιου!!χθες καναμε Β επιπεδου και ειναι μια χαρα και τα δυο σχεδον 500γρ το καθενα!!η μπουμπου ειναι 30 γραμμ. μεγαλυτερη απο το αγορακι μας:)

οποτε λεμε να ξεκινησουμε και εμεις να ψαχνουμε για επιπλα μιας και εχουν εκπτωσεις τωρα και πρεπει πααααααααρα πολλα να τα παραγγειλουμε Χ2!!

μας εχουν αρεσει κουνιες απο το ΗΡΑ.εχετε ακουσει σχολια?μου ειπε μια φιλη μου οτι παρομοια τιμη θα βρω και στις κitten που ειναι πολυ καλες!

καλως ορισες και απο μενα!

με το καλο τα μωρακια σου, ποτε θα γεννησεις, εχεις ημερομηνια?

εμεις στο Ηρα εχουμε δει μια κουνια και εχει πολυ καλες τιμες και αρκετη ποικιλια, να πας να δεις.

οσο για το εξαμηνο κοριτσια, πραγματι ειναι πολυ κριμα νατην πατησουμε ετσι.

αν παρει καποια τηλ. να μας ενημερωσει.

εγω την αλλη εβδομαδα αν μπορεσω θα παω να ρωτησω στον ΟΑΕΔ.

καλεε ειμαστε ακριβως την ιδια μερα!!!127 μερες ακομα!!!χαχαχα αλλα αν φτασω Ιουνιο εγω θα ειμαι ευτυχισμενη αν και θα ηθελα μεσα Ιουνιου!

ναι καλε...ακριβως ιδια μερα...

κ γω αυτο παρακαλαω καλη μου...

να μπει ετσω ο ιουνιος...

αλλο αγχος κ αυτο...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα...πλακα εχουν τα σκατουλικα...εμας η μικρη εσπρωχνε με το χερι της

τον σακο του μικρου...

τσαουσες θα βγαλουμε...

εχεις ξεκινησει το ψαξιμο με πραγματακια??

αληθεια επειδη εχω σκαλωσει με το θεμα καροτσιου εχεις καταληξη καπου??

ειχα σκοπο να μπω κ στις ηδη δυδιμομανουλες να κανω καποιες εως πολλες ερωτησεις...χαχαχα

αληθεια σε ποιο νοσοκομειο θα γεννησεις με το καλο?

εχω ξεκινησει και αυριο παμε να παραγγειλουμε να προλαβουμε τις εκπτωσεις!!οπως εχεις καταλαβει πολλα θα τα παρουμε Χ2 οποτε οτι γλυτωσουμε καλο θα ειναι!!καροτσακι ΕΥΤΥΧΩΣ θα μας δωσει μια πολυ καλη μου φιλη που τα παιδακια της ειχαν μικρη διαφορα κ το ειχε παρει για να τα βγαζει βολτιτσα μονη της!!

αλλα κουνιες εχουμς σχεδον καταληξει σε λευκες με λαχανι=πορτοκαλι σχεδιακια να ειναι καπως ουδετερα!μας αρεσε και με μπλε γαλαζιο αλλα η συρταριερα τι χρωμα θα ειναι??? αχχχχ θα μας τα φανε ολα τα ατιμα...

στο ΜΗΤΕΡΑ ειναι ο γιατρος μου οποτε θα γεννησω εκει!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Ο σιδηρος εχει να κανει με την τουαλετα; δεν τοξερα, μεχρι στιγμης και γω κιουρια ειμαι :tongue:

fntag καλως ηρθες στην παρεα μας!

wcBmp3.png

αχ ο αιματοκριτης σου πήγε στα ταρταρα και εσενα ε;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

ναι καλε...ακριβως ιδια μερα...

κ γω αυτο παρακαλαω καλη μου...

να μπει ετσω ο ιουνιος...

αλλο αγχος κ αυτο...

ευτυχως ειναι καλος ο τραχηλος που φοβομουν και ο πλακουντας ψηλα.αλλα ποτε δεν ξερεις πως εξελισσεται η εγκυμοσυνη με 2!! αλλα δεν μασαμε!!!Ιουνιο θα τα κανουμε τελος!!!και ας μας κρεμασουν απο τα ποδια με τσιγκελι!!χιχιχι

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...