Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξερω αν ειναι αληθεια ...αλλα οι φημες οργιαζουν !!!

Στο μεταξυ τωρα μια αλλη κοπελα μου ειπε οτι μπηκε στου οαεδ τις παροχες κ δεν εχει ακυρωθει τιποτα κ οτι ισχυει κανονικα !

Τι να πω ....

εγω αρνουμαι να αφησω τοσο μικρο το μωρακι μου...... το σκεφτομαι κ θελω να κλαψω αληθεια σας λεω.............

Ψυχραιμια! Ας μην τα χάνουμε! περιμένετε να μάθουμε...πάντως ειναι σοβαρότατο....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Kαλο μεσημερι κοριτσια!!ειμαι και εγω μελλουσα μανουλα και μαλιστα διδυμομανουλα Ιουνιου!!χθες καναμε Β επιπεδου και ειναι μια χαρα και τα δυο σχεδον 500γρ το καθενα!!η μπουμπου ειναι 30 γραμμ. μεγαλυτερη απο το αγορακι μας:)

οποτε λεμε να ξεκινησουμε και εμεις να ψαχνουμε για επιπλα μιας και εχουν εκπτωσεις τωρα και πρεπει πααααααααρα πολλα να τα παραγγειλουμε Χ2!!

μας εχουν αρεσει κουνιες απο το ΗΡΑ.εχετε ακουσει σχολια?μου ειπε μια φιλη μου οτι παρομοια τιμη θα βρω και στις κitten που ειναι πολυ καλες!

Με το καλο να ερθουν τα διδυμακια σου ! Μια χαρα κ τα γραμ. τελεια τα βρισκω !!! μπραβο σας λοιπον !!!!!!!!!!

Ψαξε κ κλεισε τωρα γιατι ειναι μεχρι τις 28 οι εκπτωσεις !

Αλλα δεν εχω παει Ηρα κ δεν ξερω να σε βοηθησω σε αυτο....... !!!!!!!!!!

ωχ τωρα το ειδα. Τι λέτε βρε κορίτσια;; Σοβαρα;; καήκαμε... Πρέπει να μάθουμε

Κατερινα να σου στειλω ενα πμ που θελω να σε ρωτησω κατι;

Για τον ΟΑΕΔ δεν εχω ακουσει κατι, αλλα γιατι δεν παιρνετε ενα τηλ να ρωτησετε;

wcBmp3.png

Ναι βρε κοριτσια μου πρεπει οπωσδηποτε να μαθουμε, κ φυσικα ειναι σοβαροτατο !

Μα πως το κανουν ? δεν ειναι κριμα ?////

Τοσο μεσα επεσαν που θελουν να κοψουν τα τρελλα λεφτα των 690ευρω ? τι να πω δεν ξερω ! Θα σκασω !

Διαφημίσεις

Κατερινα να σου στειλω ενα πμ που θελω να σε ρωτησω κατι;

Για τον ΟΑΕΔ δεν εχω ακουσει κατι, αλλα γιατι δεν παιρνετε ενα τηλ να ρωτησετε;

και τπ ρωτάς;; περιμένω!:tongue:

Virgi ψυχραιμια. Αυριο πρωι θα παρς τηλέφωνο. Μην μας πιάνει πανικος από τώρα. Αν συμβαίνει πράματι αυτο ειναι για σκότωμα.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κοριτσακια μου, γεια σας, τι κανετε; Τωρα καταφερα να κατσω, ειμαι στα τηλεφωνα με τους ασφαλιστες απο την ωρα που γυρισαμε απο το γιατρο.. Και ειμαι και ζαβλακωμενη απο το πολυ αιμα που εδωσα..:rolleyes:

Λοιπον, ολα καλα με το ζαχαρο, δεν εχω τιποτα, το μονο ειναι οτι ο αιματοκριτης μου ειναι 34,6, αλλα ενταξει, εχω ακουσει και πολυ χειροτερα.. Κρεας μου ειπε να τρωω και ολα καλα.

Βιργινια μου, ελπιζω να μην ειναι τιποτα αυτα τα πονακια, να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος.

Τι ωραιες οι μωρουδοσυζητησεις!!!!!!! Τελεια ειναι ολα τα πραγματακια που πηρατε η σκεφτεστε να παρετε!! Ο,τι βλεπω μου αρεσει, να δω πως θα αποφασισω τι θα παρω..:rolleyes:

Για πες αποτελεσματα ζαχαρου κοριτσακι μου !Εγω κανω γκαλοπ ! χαχαχα!!

Ετσι ελπιζω κ γω να μην ειναι τιποτα αυτα τα παλιοπονακια !

Οσο για τον αιματοκριτη εγω ξεκινησα με 40 κ πριν 10 μερες ηταν 31..οσο παει κ πεφτει !!!!

και τπ ρωτάς;; περιμένω!:tongue:

Virgi ψυχραιμια. Αυριο πρωι θα παρς τηλέφωνο. Μην μας πιάνει πανικος από τώρα. Αν συμβαίνει πράματι αυτο ειναι για σκότωμα.

Αγαπακι μου νομιζω πως κ να τους παρουμε τηλεφωνο δεν θα μας πουν την αληθεια !

Αλλα θα κανουμε την προσπαθεια τουλαχιστον ! Θα παρω κ εγω να δουμε τι θα πουν !

Για πες αποτελεσματα ζαχαρου κοριτσακι μου !Εγω κανω γκαλοπ ! χαχαχα!!

Ετσι ελπιζω κ γω να μην ειναι τιποτα αυτα τα παλιοπονακια !

Οσο για τον αιματοκριτη εγω ξεκινησα με 40 κ πριν 10 μερες ηταν 31..οσο παει κ πεφτει !!!!

ΚΑλη ιδεα, και γω θελω να μαθω τις τιμες ζαχαρου. Τωρα που αρχισα να τρωω παλι, εχει παρει την ανηφορα!

Αιματοκριτη πως τα πατε; Αρχισα με 40 και τωρα επεσα στο 38 και κατι..

wcBmp3.png

ΚΑλη ιδεα, και γω θελω να μαθω τις τιμες ζαχαρου. Τωρα που αρχισα να τρωω παλι, εχει παρει την ανηφορα!

ουουουου μη μιλας καθολου ! Αρχοντας εισαι !!!!:P

Διαφημίσεις

Αγαπακι μου νομιζω πως κ να τους παρουμε τηλεφωνο δεν θα μας πουν την αληθεια !

Αλλα θα κανουμε την προσπαθεια τουλαχιστον ! Θα παρω κ εγω να δουμε τι θα πουν !

διαβαζα στο σαιτ του ΟΑΕΔ ακομα δεν εχουν αναφερει τιποτα βεβαια.ευχομαι να το προλαβουμε παντως γιατι θα ειναι κριμα...

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

ποποπο 38????????? τελεια...εγω ειμαι στο 30 λογω διδυμων...ο σιδηρος και η φεριτινη ειναι full αλλα τα διδυμακια τραβανε πολυ αιμα τα ατιμα!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Εγώ άρχισα με 40,5 και αυτο το μήνα πήγα 36,5..Αλλά δεν τρώω και πολύ κοκκινο κρέας:?....σνιφ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εγώ άρχισα με 40,5 και αυτο το μήνα πήγα 36,5..Αλλά δεν τρώω και πολύ κοκκινο κρέας:?....σνιφ

παιρνω και σιδηρο, ισως γιαυτο ναναι τοσο ψηλα. Οχι καθε μερα, γιατι δεν το αντεχει το στομαχι μου.

Η λιζα που ναναι; Σημερα θα επαιρνε τα αποτελεσματα.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...