Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ παντες που εχετε βρει ρε κοριτσια?

απο χτες εχω ενα μικρο πονακι να το πω?ενα κομπο στο στομαχι να το πω??

μαλλον τα μικρα θα εχουν κατσει καπως εε??

σημερα τι καλο εχετε για μαμ?δεν ξερω για αυριο τι να πω να φτιαξουν

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ααααα εγινε παπαγιααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να δω φιλεναδα που θα βρεις αυτο το φρουτο τωρα...χαχαχσαχαχα

που εισαι φιλεναδα;

αχ! εχεις δικιο που να την βρω την παπαγια τωρα;;;;

εχεις σκεψου οτι εχεις δυο παπαγιες και μαλιστα μεγαλες αφου ειστε μια χαρουλα στο βαρος σας για διδυμακια!

το πονακι μπορει να ειναι απο καποιο οργανο σου που μπορει να πιεζεται απο τα μπεμπα, μην φοβασαι!

κατσε λιγο ξαπλωτη και θα περασει..

εγω παντα δεν εχω βρει ακομα, το ψαχνω.. θα δουμε..

Marilou απο πάντες εγώ θα ψωνίσω απο εδώ,http://www.vertbaudet.co.uk/baby-bedroom-cot-bumpers.htm θέλω να πηγαίνει γύρω γύρω σε όλη την κούνια. Του μικρού τότε την είχα ράψει αλλά μου πήγε πολύ το μαλλί, οπότε θα αγοράσω απο εδώ.

dYU4p3.png

Κοριτσια εδω ειμαι κ παλι!

τελικα καταφερα κ κοιμηθηκα κατα τις 8,30 -9 κ ξυπνησα 12 παρα !Τι ωραρια ειναι αυτα που βαραω ???

Βρε Μαρακι εγραψα πρωινιατικα αλλα απο τη συγχυση της ωρας δεν σου ειπα με γεια τα υπεροχα ρουχαλακια αλλα κ το καροτσακι σας ! Το οποιο πολυ σε ζηλεψα γιατι το πηρες σε απιστευτα καλη τιμη για πολυκαροτσι ! Εγω το απλο το πηρα 340!

Οσο για τα πονακια μου κοριτσια ναι, ερχονται κ φευγουν ειναι ομως ακανονιστα, κ παλι σημερα ενιωσα συσπαση μαζεψε η κοιλια μου εγινε ενα μπαλακι εσφιξε κ σε δευτερολεπτα χαλαρωσε.... πονο δεν ειχα παρα μονο ενοχληση...τι στο καλο? δε νομιζω να ηταν το μωρο.... θα δουμε αυριο ! Εχω γιατρο κ νομιζω για πρωτη φορα κατα της διαρκεια της εγκυμοσυνης μου πρεπει να του κανω σοβαρες ερωτησεις ! γιατι μεχρι τωρα ημουν 3 λαλλουν κ 2 χορευουν !

Ουφ !

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Βιργινία μου πως είσαι; Πονάς ακόμα; Πήγαινε να σε δει καλύτερα. Αλλά απο αυπνίες άσε και εγώ μια απο τα ίδια, χωρίς να πονάω βέβαια, απλά πιάνομαι σε κάθε πλευρό.

Για την ωρα εισαι τυχερη που δεν πονας !!!!!

τι θα κανουμε εως το τελος να δω !!!

καλημερα κοριτσια μου!!!

αχ κ γω απο τα χαραματα ξυπναω...

βιργινακι εχεις συνεχης ενοχλησεις η' ερχονται κ φευγουν??

στον γιατρο θα πας εκτακτως?

βρε κατσε ξαπλα κ μην γκρινιαζεις καθολου...σου κανω παρεα για να μην αισθανεσαι μονη σου...

καλημερααα μπλουμπλου...

ερχονται κ φεγουν Μαριλου μου αλλα ειναι ακανονιστες !

Τι να κανω που ειμαι γκρινιαρα απο τη φυση μου ? αλιμονο να ημουν τωρα ηρεμη ! χαχχαχαχα!!!!!!!!!!

στο γιατρο θα πηγαινα ετσι κ αλλιως για να μου δωσει χαρτι για την αδεια οποτε ενας λογος παραπανω τωρα να παω !!!

Αγγελικουλα τα εκλεισες τα πραγματακια ? αν ναι με γεια !!

ΑΝτε αντε κοριτσια ! Αρχιζουν οι αγορες !!! Απο δω κ στο εξης θα ξεφραγκιαζομαστε !!!!!!!

Ασχετο αυτο που θ απω αλλα νομιζω μας καιει ολες !

μιλησα με μια φιλη μου εγκυος κ αυτη, κ μου ειπε οτι το 6μηνο κοπηκε αλλα δεν το ανακοινωσαν ακομη επισημα !

Οπως κ στη δουλεια τα κοριτσια με εχουν ρωτησει πολλες φορες αν το χανω το 6μηνο !!

Εχετε ακουσει κατι εσεις ?

Θα τρελλαθω αν κοπηκε,....εχω κανει τοσα ονειρα για θηλασμο κ 1002........ δεν θελω να αφησω το μωρακι μου τοσο μικρουλη...........

Κοριτσια εδω ειμαι κ παλι!

τελικα καταφερα κ κοιμηθηκα κατα τις 8,30 -9 κ ξυπνησα 12 παρα !Τι ωραρια ειναι αυτα που βαραω ???

Βρε Μαρακι εγραψα πρωινιατικα αλλα απο τη συγχυση της ωρας δεν σου ειπα με γεια τα υπεροχα ρουχαλακια αλλα κ το καροτσακι σας ! Το οποιο πολυ σε ζηλεψα γιατι το πηρες σε απιστευτα καλη τιμη για πολυκαροτσι ! Εγω το απλο το πηρα 340!

γιατι μεχρι τωρα ημουν 3 λαλλουν κ 2 χορευουν !

Ουφ !

Βιργινακι καλα τα ωραρια που τραβας ειναι πολυ καλα!!!

και εγω σημερα ξυπνησα στις 7 αλλα ξανακοιμηθηκα μεχρι τις 9.

καλα πολυ χαιρομαι που εχω κοριτσι και θα του παιρνω ολο τετοια φανταστικα ρουχακια..

πλακα-πλακα πρεπει να κρατηθουμε με τα εξοδα.. τρελενεσαι αν μπεις σε τετοια μαγαζια!

μυριζουν μωρουδιλα!!!

το καροτσι οντως ειχε πολυ καλη τιμη, το παρακολουθησαμε καιρο και τωρα ηταν στην καλυτερη τιμη.

φαντασου οτι πηρα και τα μπουκαλια της Αvent σε πολυ καλη τιμη.

τα μπεμπακια μας να ειναι γερα να τα χαρουν!!!!!

Ασχετο αυτο που θ απω αλλα νομιζω μας καιει ολες !

μιλησα με μια φιλη μου εγκυος κ αυτη, κ μου ειπε οτι το 6μηνο κοπηκε αλλα δεν το ανακοινωσαν ακομη επισημα !

Οπως κ στη δουλεια τα κοριτσια με εχουν ρωτησει πολλες φορες αν το χανω το 6μηνο !!

Εχετε ακουσει κατι εσεις ?

Θα τρελλαθω αν κοπηκε,....εχω κανει τοσα ονειρα για θηλασμο κ 1002........ δεν θελω να αφησω το μωρακι μου τοσο μικρουλη...........

το εχω ακουσει και εγω αυτο δυστηχως, αλλα δεν εχω ρωτησει ακομα στον ΟΑΕΔ.

κριμα να αναγκαστουμε να παμε τοσο νωρις αλλα τι θα κανουμε;;

Γεια σας κοριτσακια!!!

Ειδα υπεροχα νεα απο τις κοπελες που ειχαν β επιπεδου, μπραβο μπραβο που ειναι ολα τελεια!!!

Μεγεια Μαρια για τα πρωτα ρουχαλακια της μπεμπουλας σου, ας ποσο πολυ σε καταλαβαινω, και γω την πρωτη μερα που εμαθα για το αγορακι ηθελα να παω να του κανω ψωνακια!!!!

Σημερα πηγα στο νοσοκομειο για τις εξετασεις μου, ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μην χρειαζεται τπτ παραπανω.

Κατερινα, μεγαλωσε και σενα η μπεμπα σου!!! Ολοκληρη κοπελα χαχαχα αντε να δω ποτε θα μεγαλωσει και η δικη μου μισοριξια!

Μπλουμπλου να σε ρωτησω για το σαιτ που εχεις βαλει, μπορω να κανω παραγγελια και να μου το στειλει, ή δεν στελνει Ελλαδα;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, γεια σας, τι κανετε; Τωρα καταφερα να κατσω, ειμαι στα τηλεφωνα με τους ασφαλιστες απο την ωρα που γυρισαμε απο το γιατρο.. Και ειμαι και ζαβλακωμενη απο το πολυ αιμα που εδωσα..:rolleyes:

Λοιπον, ολα καλα με το ζαχαρο, δεν εχω τιποτα, το μονο ειναι οτι ο αιματοκριτης μου ειναι 34,6, αλλα ενταξει, εχω ακουσει και πολυ χειροτερα.. Κρεας μου ειπε να τρωω και ολα καλα.

Βιργινια μου, ελπιζω να μην ειναι τιποτα αυτα τα πονακια, να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος.

Τι ωραιες οι μωρουδοσυζητησεις!!!!!!! Τελεια ειναι ολα τα πραγματακια που πηρατε η σκεφτεστε να παρετε!! Ο,τι βλεπω μου αρεσει, να δω πως θα αποφασισω τι θα παρω..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Kαλο μεσημερι κοριτσια!!ειμαι και εγω μελλουσα μανουλα και μαλιστα διδυμομανουλα Ιουνιου!!χθες καναμε Β επιπεδου και ειναι μια χαρα και τα δυο σχεδον 500γρ το καθενα!!η μπουμπου ειναι 30 γραμμ. μεγαλυτερη απο το αγορακι μας:)

οποτε λεμε να ξεκινησουμε και εμεις να ψαχνουμε για επιπλα μιας και εχουν εκπτωσεις τωρα και πρεπει πααααααααρα πολλα να τα παραγγειλουμε Χ2!!

μας εχουν αρεσει κουνιες απο το ΗΡΑ.εχετε ακουσει σχολια?μου ειπε μια φιλη μου οτι παρομοια τιμη θα βρω και στις κitten που ειναι πολυ καλες!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Αχ, τι διαβαζω για το εξαμηνο;; Αληθεια;; :(

Τι έχω χάσει;;; Τι έγινε με το εξάμηνο;;;;:confused:

fntag καλωσήρθες στην παρέα μας! Με το καλο να δεχθεις τα μωράκια σου! Βρε πολλες διδυμομανουλες στον Ιούνιο!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ, τι διαβαζω για το εξαμηνο;; Αληθεια;; :(

Δεν ξερω αν ειναι αληθεια ...αλλα οι φημες οργιαζουν !!!

Στο μεταξυ τωρα μια αλλη κοπελα μου ειπε οτι μπηκε στου οαεδ τις παροχες κ δεν εχει ακυρωθει τιποτα κ οτι ισχυει κανονικα !

Τι να πω ....

εγω αρνουμαι να αφησω τοσο μικρο το μωρακι μου...... το σκεφτομαι κ θελω να κλαψω αληθεια σας λεω.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...