Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Σας καληνυχτίζω πάω να μπανιάρο το μικρούλη μου κια να διαβάσουμε τα παραμυθάκια μας. Θα τα πούμε αύριο.

Φιλάκια πολλά σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!

ειμαι τρελα ευτυχισμενη και ερωτευμενη με την κορη μου!!!!

Αντουλα μου, θα εχεις φτασει τωρα Αθηνα, αντε κοριτσακι μου καλα αποτελεματα και για σενα!! σε περιμενουμε αυριο!

Στο σύνολο σε ποιόν μοιάζει η καραμελίτσα? Πήρατε dvd και έγχρωμες φώτο? Βάλε μας να τη δούμε!!!

δεν μοιαζει ξεκαθαρα σε κανεναν απο τους δυο μας..

θα σας βαλω φωτο αλλα δεν εχω καλο δικτυο εδω.. και δεν μπορω να τις περασω..

εχω και φωτο 3d και dvd.

Ναι μας έδωσαν και 3d...αλλά δίνουν μόνο και εφόσον το ζητήσεις και χωρίς επιπλέον χρέωση! Επίσης, δεν μας είχανε ενημερώση πως εάν θέλουμε μπορούνε να μας βγάλουνε..!! Εγώ από μόνη μου το ζήτησα και το πολύ πολύ να μου λέγανε όχι..!! Αλλά τελικά τα καταφέραμε!

εγω δεν το ζητησα το ειχαν ετοιμο με την αποδειξη..

Τα ωραία τώρα: Όλα τέλεια με την Β'επιπέδου!! Εγώ πιο πολύ χάρηκα που είδα το νινάκι μας!!! Είναι επίσημα ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ...τα καμαρώσαμε τα κάλη του!! Είματσε 458γρ. αλλά δεν ξέρω μήκος..δεν μας είπε!

Είχα μια απίστευτη κινητικότητα και έριξε κάτι χασμουρητά...μα κάτι χασμουρητά!!! Απίστευτο!!!! Απλά δεν μπορούσα να το χορτάσω!! Ο μπαμπάς μας επίσης πήγαινε πάνω κάτω μέσα στο δωμάτιο, σαν τρελλός!! Επίσης εκτός από χασμουρήτό έκανε και γόι-γόι (το δαχτυλάκι στο στόμα)..το μαναράκι μου!!! Μας έβγαλε και 3D φωτό και έχουμε τη φατσούλα του!!!

Με πήρε και ο άντρας μου σήμερα πρωί πρωί πήγε και του πήρε το 1ο του δώρο...ένα απίστευτο μικρούτσικο φορμάκι!!! Από χθες απλά δεν κρατιέμαι!!

Μαρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!! Περιμένουμε τα νέα σου με καυτές λεπτομέρειες!!!

Τιτινακι μου, τωρα διαβασα πιο καλα τα νεα σου!!

μπραβο κοριτσακι μου, ολα πολυ καλα!

μεγια και καλοφορετο το φορμακι!!!

κουκλος ο μπεμπαρος και με προσοντα καταλαβα!!

Μαρία μου για πάντες ότι κανονίσεις πέσ μου, γιατί βλέπω να παίρνουμε τις ίδιες, το σχέδιο που έχω διαλέξει δεν το έχει σε 360χ40 που πάει γύρω γύρω στην κούνια, το αναμένουν στις 23/6 οπότε πάει μακριά η βαλίτσα και θέλω να τα έχω όλα έτοιμα.

θα σου στειλω πμ. αυριο

Καλημεραααα!!!!

Μαρακι συγχαρητηριαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε τωρα καιρος να ηρεμησεις ε ?????

περιμενουμε φωτο !!!!

Κοριτσια παλι ξαγρυπνη ειμαι !!!

Μιλησα με το γιατρο χτες κ με εβαλε ξαπλα παλι γιατι καθολου αδιαφορα δεν του περασαν τα πονακια μου! Αυριο θα παω να με δει κ μεχρι τοτε ...ξαπλα !!! Ελεος πια !!!

Kαλημέρα Βιργινία μου πως είσαι; Πονάς ακόμα; Πήγαινε να σε δει καλύτερα. Αλλά απο αυπνίες άσε και εγώ μια απο τα ίδια, χωρίς να πονάω βέβαια, απλά πιάνομαι σε κάθε πλευρό.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!!

αχ κ γω απο τα χαραματα ξυπναω...

βιργινακι εχεις συνεχης ενοχλησεις η' ερχονται κ φευγουν??

στον γιατρο θα πας εκτακτως?

βρε κατσε ξαπλα κ μην γκρινιαζεις καθολου...σου κανω παρεα για να μην αισθανεσαι μονη σου...

καλημερααα μπλουμπλου...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

πολλα πολλα μπραβο στο μαρακι μας κ στο τιτινακι μας..

επισης μεγια κ τα καινουργια ρουχαλακια της καραμελιτσας...χιχιχι

οταν μπορεσετε βαλτε φωτο να δουμε κ μεις που δεν πηραμε 3d

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημερα γλυκουλες εγκυουλες!!! Πολυ χαρηκα για τα νεα σας!!!!!!! Μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! Αντυ, καλη επιτυχια σημερα! Μαρακι, πολυ ωραια τα ρουχαλακια σας και εμεις το ιδιο καροτσι λεμε να παραγγειλουμε!!! Virgi μου προσεχε και κατσε ξαπλα. Περιμενουμε νεα σου. Τιτινα μπραβο και σε εσας και μεγια το φορμακι σας!!! Κατερινιω, καλα να περασετε!!!!!!!!!!!! Bloublou μου, μπραβο μεγαλωσε το μωρακι σας! Μην ανησυχεις για τις εξετασεις-ολα καλα θα πανε! Να ρωτησω, για παντες που να κοιταξω? Βοηθηστε και εμενα...:):):)! Πηγα προχτες στο motherbaby και ειδα μια κουνια που μου αρεσε, αλλα οι παντες δε με τρελανανε. Οσον αφορα αυτο το καταστημα στις κουνιες ειχε πολυ καλες τιμες, αλλα οχι πολλα σχεδια και η εξυπηρετηση δε με ξετρελανε και δεν ειχαν και κοσμο... Η κουνια εκανε 175?. Το στρωμα κοκοφινικα-λατεξ 82?. Αν την βρω, θα σας την ανεβασω. Ο μικρος μου ολη νυχτα κλωτσαγε!!!!!!! Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα, να παμε να τον ξαναδουμε και ας ελπισουμε να βγαλουμε και εμεις καμμια ωραια φωτο! Φιλακια!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!

Ειδαμε και εμεις τη μπέμπα χθες! Όλα μια χαρά! 737 γγ! Καλε πως μεγάλωσε έτσι;;;;Στον υπέρηχο φάνηκε το πατουσάκι της ξεκάθαρα και έπαθα τηνπλάκα μου. Ξέω ειναι αστείο, αλλα εμένα μου φάνηκε τόσο γλυκια εικόνα!!!!

μαράκι ωραία και τα δικά σου νέα ε; Μπραβο κοπελίτσα μου! Και τα ρουχαλάκια...SUPER! Αντε να αρχίζουμε τα ψωνια σιγά σιγά!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!Α για πάντες εγώ την είχα πάρει από το κατάστημα που πήρα την προικα του μικρου...ετσι δεν ξέρω να σας πω..!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κατερινακι μας!!!

μεγαλωσε καλε η μικρη σου...μπραβοοοο...

αχ τωρα που λες πατουσακι κ μας μια φωτο δειχνει το πατουσινι της μικρης...εχω λιωσει με αυτην την φωτο...

αχ κ μενα με ενδιαφερει να μας πουν τα κοριτσια για τις παντες

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, αυτη ειναι η κουνια, αλλα οχι σε αυτο το χρωματακι. Μου αρεσε μια διχρωμια που ηταν τα προσκεφαλα ενα ελαφρυ κιτρινακι και τα καγκελα σε φυσικο χρωμα ξυλου. Αυτη ηταν η παντα που μου αρεσε καλυτερα απο ολες αλλα σε μπεζ-κιτρινο ωχρα. Το σετ των 3 τμχ. 130 ?. Φιλιααα!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Αγγελική ωραιότατα είναι και τα δύο!!!! Μπορειτε κορίτσια να πάτε και σε καταστήματα με λευκά ειδη μπας και έχει προικες μωρών εκεις..Αχ δεν ξέρω. Εγώ τα πήρα σετ, οπότε δεν έψαξα...!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλημερα κοριτσακια, καμια δεν ειναι εδω;;;

ξυπνησα και εγω και καταφερα να μπω.

καλα το βραδυ δεν μπορουσα να κοιμηθω, ειχα μια υπερενταση.. απο την χαρα μου μαλλον!!!

Καλημεραααα!!!!

Μαρακι συγχαρητηριαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε τωρα καιρος να ηρεμησεις ε ?????

περιμενουμε φωτο !!!!

Κοριτσια παλι ξαγρυπνη ειμαι !!!

Μιλησα με το γιατρο χτες κ με εβαλε ξαπλα παλι γιατι καθολου αδιαφορα δεν του περασαν τα πονακια μου! Αυριο θα παω να με δει κ μεχρι τοτε ...ξαπλα !!! Ελεος πια !!!

Βιργινακι μου θα ηρεμησω τωρα αρκετα, περιμενα την χτεσινη μερα οσο δεν φανταζεσαι..

εσυ τι εχεις παθει? δεν καταλαβα πονακια εχεις? μην αγχωνεσαι, κατσε ξαπλα και θα πας στον γιατρο σου και θα ειναι ολα καλα..

αντε η μητρα θα μεγαλωνει, δεν θα ειναι τιποτα..

καλημερα κοριτσια μου!!!

αχ κ γω απο τα χαραματα ξυπναω...

βρε κατσε ξαπλα κ μην γκρινιαζεις καθολου...σου κανω παρεα για να μην αισθανεσαι μονη σου...

Μαριλου μου, τι κανεις καλη μου? τι κανουν τα διδυμακια μας;;;;

Καλημερα γλυκουλες εγκυουλες!!! Πολυ χαρηκα για τα νεα σας!!!!!!! Μπραβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! σημερα! Μαρακι, πολυ ωραια τα ρουχαλακια σας και εμεις το ιδιο καροτσι λεμε να παραγγειλουμε!!!

Πηγα προχτες στο motherbaby και ειδα μια κουνια που μου αρεσε, αλλα οι παντες δε με τρελανανε. Οσον αφορα αυτο το καταστημα στις κουνιες ειχε πολυ καλες τιμες, αλλα οχι πολλα σχεδια και η εξυπηρετηση δε με ξετρελανε και δεν ειχαν και κοσμο... Η κουνια εκανε 175?. Το στρωμα κοκοφινικα-λατεξ 82?. Αν την βρω, θα σας την ανεβασω. Ο μικρος μου ολη νυχτα κλωτσαγε!!!!!!! Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα, να παμε να τον ξαναδουμε και ας ελπισουμε να βγαλουμε και εμεις καμμια ωραια φωτο! Φιλακια!!!!!!

Αγγελικουλα μου, το καροτσι τελικα ειναι στην καλυτερη τιμη της αγορας και εμεις ειπαμε να το παραγγειλουμε για να προλαβουμε και το αποθεμα.

στο motherbaby θα παμε και εμεις αυριο, ωραια η κουνια και σε καλη τιμη.

τις παντες τις εχω δει και εγω απο το σαιτ και δεν με τρελαναν, τωρα θα σου πω και απο κοντα οταν τις δω.

πηγαμε και στο πρατηριο της Ωμεγα αλλα δεν ειχε κατι αλλο εκτος απο αυτα που βρισκω και στην Καλαματα και σε τιμες ιδιες.

θα κοιταξω και σε καταστηματα λευκων ειδων, οπως ειπε και η

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, κοιτα καιν εσυ εκει.

παντως η παντα με εχει παιδεψει και εμενα πολυ, τοσο παραξενη ειμαι πια;;:roll::roll:

Ειδαμε και εμεις τη μπέμπα χθες! Όλα μια χαρά! 737 γγ! Καλε πως μεγάλωσε έτσι;;;;Στον υπέρηχο φάνηκε το πατουσάκι της ξεκάθαρα και έπαθα τηνπλάκα μου. Ξέω ειναι αστείο, αλλα εμένα μου φάνηκε τόσο γλυκια εικόνα!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, φανταστικη η μπεμπα σου, μεγαλωσατε πολυ καλε!!!

και εμας φανηκαν τα πατουσακια της αλλα ειναι στο dvd και θα κοιταξουμε να το μονταρουμε για να το κανουμε φωτο, καλα ειναι τρελλα τα πατουσακια!!!!!!!!!!!!!!!

Το παραγγειλαμε και εμεις το καροτσι σε χρωμα DUNE! Αντε με το καλο να το παραλαβουμε!!!!!!!! Σας χαιρετω-παω κομμωτηριο!!!!!!!!!Φιλιααααααα!!!!!

και εμεις στο ιδιο το πηραμε!!

καλο μποτε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...