Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τι λες τώρα?? Γίνεται να μην πάρεις γραμμάριο για τόσο καιρό???Δεν μπορώ να κόψω το φαί...θα μελαγχολήσω!!!!

Βέβαια θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική άπό εδώ και πέρα αλλά δεν εγγυώμαι πολλά πράγματα! Το πολύ πολύ να κλαίω το καλοκαίρι..!!

Βγαίνω τώρα να πάω σπιτάκι...!! Θα προσπαθήσω να μπώ αργότερα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα και από εμ'ενα!

Όλα καλά κοριτσάκια μου??Εγώ σε 3 ώρες θα δω την κορούλα μου! Αχ ανυπομονώωωω

Όπως σας ειπα είχαμε πάει εκδρομούλα στηνΑράχωβα. Περασαμε παρα πολύ ωραία!Λίγο μεν, ωραίο δε!

Εσεις πως είστε??? Α! Όσο για τα κιλά...αντε να δώ τι θα πει ο γιατρός. Πριν 5 μέρες ήμουν+6, αλλά μετα την εκδρομή...τρομάζω στην ιδέα της ζυγαριας!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ναι Κατερινάκι, έχω επιτέλους ραντεβού!!!!!

μωρε καλα ειναι τα κιλάκια μου, αλλα πραγματικα δείχνω να ειμαι στον 7ο και οχι στον 6ο...Καμια σχεση με την πρώτη εγκυμοσύνη...Τρωω πολλά γλυκά. Αυτο που θα με σώζει σίγουρα ειναι οτι δεν τρώω βραδυ..

Πάω να ξαπλώσω γιατι είμαι ένα πτώμα (και πάλι)

θα μπώ το βραδάκι!

Φιλια

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ, αχ, πονεμενη ιστορια τα κιλα, τα ξερεις τα δικα μου.. Ουτε εγω τρωω βραδυ και το πρωι λιμοκτονω. Να δω αυριο που εχω την καμπυλη πως θα αντεξω νηστικη..

Τι πειραζει που εισαι σαν να εισαι στον εβδομο; Ωραια ειναι. :-D Μπορει στην πορεια να μη φουσκωνεις με τον ιδιο ρυθμο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Γεία σας και πάλι ζουζουνίτσες

Άντε βρε Τιτινάκι και ανησυχήσαμε που δεν έδωσες παρών. Τέλειος ο μπέμπαρος!!!

Μπλουμπλού μου και εγώ θέλω πάρα πολύ να είναι κοριτσάκι. Υπομονή σε δυο εβδομάδες θα ξέρω σίγουρα. Καλή επιτυχία στον doc και κοίτα να απολαύσεις τη ζουζούνα.

Κατερινάκι ωραία η ιδέα της εκδρομούλας αλλάξατε παραστάσεις και γεμίσατε μπαταρίες!! Καλή επιτυχία και σε σένα στο ραντεβού με την κορούλα σου.

Να μας πείτε λεπτομέρειες.

Άντυ μου καλό σας ταξίδι και καλή καλή επιτυχία και σε σένα για αύριο. Να μπείς να μας γράψεις νέα όταν μπορέσεις.

Μαραααααάκι που είσαι? Περιμένουμε......... Μη και σηκώσεις όλα μαγαζιά με τα bebe της Αθήνας!! χαχαχαχα. A propo τα κεντητά σεντονάκια και εγώ τα λατρεύω, έχω τρία κεντημένα και δύο με φάσα πλεκτή καθώς και δύο ,παρακαλώ, κουβερτούλες κούνιας πλεκτές με βελονάκι.

Άντε κορίτσια μόνο εγώ έμεινα με τη β επιπέδου!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

καλησπερα κοριτσακια μου...

τι μου κανετε?

διαβασα εν ταχυ τα νεα σας, να σας πω και τα δικα μου..

λοιπον ολα ειναι παρα πολυ καλα!!!

η μπεμπα μας ειναι φανταστικη και πολυ καλη!!!

ζυγιζουμε 480gr, υψος δεν μετρησαμε ηταν αδυνατο ειπε ο γιατρος,

εχουμε μακρια δακτυλα και στα ποδια και στα χερια, τα πηραμε απο τον μπαμπα,

επισης εχουμε ωραια χειλια της μαμας!!

κοριτσια περιπου μιση ωρα ηταν η εξεταση και ολα τα οργανα και οι μετρησεις ειναι απολυτα φυσιολογικες!!

πολυ ωραια φαινοταν η καραμελιτσα μας, κλωτσαγε κιολας...

Μετα πηγαμε στο Λητω και της πηρα μια κορδελα για τα μαλλια που επανω ειχε δυο καραμελιτσες!!!

Και μία χρήσιμη συμβουλή εν όψη σαρακοστής!!! Αποφύγετε το χταπόδι γιατί λένε ότι "πνίγει" το παιδί.

Είμαι παθούσα γιαυτό και σας το λέω, γιατί όταν ήμουν εγκυος στο Νικόλα είχα φάει μισό πλοκάμι χταπόδι την καθαρά Δευτέρα και την επόμενη χωρίς καμία ιδαίτερη δραστηριότητα έπαθα αποκόληση στις 25w και καθηλώθηκα στο κρεβάτι μέχρι και τα μέσα του ένατου. Ίσως να ήταν τυχαίο. Έχετε όμως το νού σας για καλό και για κακό!!!

Αυτά προς το παρών από εμένα σας αφήνω για απόψε να πάω στους άντρες μου. Αύριο δεν θα μπώ γιατί θα απεργήσω οπότε τα λέμε την Πέμπτη.

Φιλάκια πολλά σε όλες και καλά αποτελέσματα στα κοριτσάκια που είχαν ραντεβού..

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

δεν τα σηκωσα ολα τα μαγαζια, κρατηθηκα!!!!!:tongue::tongue:

να σας δειξω και τι αλλο τις πηρα;

αυτο το διαλεξα εγω

post-27078-14825440688821_thumb.jpg

και αυτο το διαλεξε ο μπαμπας.

post-27078-14825440689613_thumb.jpg

Ωραια;;

επισης ρωτησαμε για παντες και κουνιες αλλα δεν ειδαμε και κατι που να μας ξετρελανει οποτε μαλλον μενουμε σε αυτα που εχουμε ηδη δει.

επισης παραγγειλαμε και καροτσι απο το e-baby, ειχε μια προσφορα για το perego to 3σε1 στα 399? και το κλεισαμε.

παραγγειλαμε και μπιμπερο.. μακαρι να μην χρειαστουν και να θηλασω για πολυ καιρο!

καλησπερα κοριτσακια μου...

τι μου κανετε?

διαβασα εν ταχυ τα νεα σας, να σας πω και τα δικα μου..

λοιπον ολα ειναι παρα πολυ καλα!!!

η μπεμπα μας ειναι φανταστικη και πολυ καλη!!!

ζυγιζουμε 480gr, υψος δεν μετρησαμε ηταν αδυνατο ειπε ο γιατρος,

εχουμε μακρια δακτυλα και στα ποδια και στα χερια, τα πηραμε απο τον μπαμπα,

επισης εχουμε ωραια χειλια της μαμας!!

κοριτσια περιπου μιση ωρα ηταν η εξεταση και ολα τα οργανα και οι μετρησεις ειναι απολυτα φυσιολογικες!!

πολυ ωραια φαινοταν η καραμελιτσα μας, κλωτσαγε κιολας...

Μετα πηγαμε στο Λητω και της πηρα μια κορδελα για τα μαλλια που επανω ειχε δυο καραμελιτσες!!!

Άντε βρε ζουζούνα στο τσακ με πέτυχες πριν βγώ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ σας!!!

Στο σύνολο σε ποιόν μοιάζει η καραμελίτσα? Πήρατε dvd και έγχρωμες φώτο? Βάλε μας να τη δούμε!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

δεν τα σηκωσα ολα τα μαγαζια, κρατηθηκα!!!!!:tongue::tongue:

να σας δειξω και τι αλλο τις πηρα;

αυτο το διαλεξα εγω

[ATTACH]1241[/ATTACH]

και αυτο το διαλεξε ο μπαμπας.

[ATTACH]1242[/ATTACH]

Ωραια;;

ΑΠΙΘΑΝΑ!!!

Και μετά μου λένε γιατί θέλω κορίτσι!!! Καμία σχέση τα ρουχαλάκια με τα αγορίστικα. Θέλω και εγωωωωωώ!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μαρακι μου!!!!!!! Μπραβο, κοπελα μου!!!!!!! Κουκλιτσα η καραμελιτσα!!!!!!!!! Με το καλο να την αγκαλιασετε!!!!! Με γεια και τα πραγματακια που πηρατε, κουκλιστικα τα ρουχαλακια!!!!!!!! Τι ωραια, πολυ χαρηκα!!!!!!!!! :D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαράκι και Τιτίνα μου τέλεια τα νέα σας, τα ζουζούνια είνια μια χαρά και μεγαλώνουν φυσιολογικά, τι πιο τέλειο. Καλοφόρετα τα καινούργια σας ρουχαλάκια και τα καινούργια πραγματάκια που αγοράσατε. Όσο για τα μπουκάλια μια ευχή να μην σου χρειαστούν καθόλου.,

Κατερίνα μου αύριο καμπύλη, αχ εγώ μάλλον Πέμπτη θα πάω.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ μου Αράχωβα μπράβο ωραία θα ήταν η αλλαγή, και λίγο ξεκούραση χωρίς του μικρούλη. Είχαμε πάλι με τον αντρούλη μου εδώ και 4 χρόνια περίπυ Πρωτοχρονιά πολύ ωραία ήταν. Απο κοιλίτσα είπαμε πάμε μαζί

+7 κιλά και δείχνω για τον έβδομο.

Μαμά τοπολίνα σε δυο βδομάδες θα ξέρεις, υπομονή.

Εμείς πήγαμε στο γιατρούλη μας όλα μια χαρά είναι στα 700 γραμμάρια, με το κεφάλάκι πάνω και η πλατούλα της γυρισμένη στην κοιλιά μου γι' αυτό ακούω τις κλωτσιές μου εσωτερικά. Ο γιος μου σε αυτή την εβδομάδα ήταν με το κεφάλι κάτω ήδη. Δεν ανυσηχούμε όμως είναι δεύτερη εγκυμοσύνη και έχει χρόνο, αναπάσα στιγμή να γυρίσει. Αυτά προς το παρόν, κλείσαμε ραντεβού για 24 Μάρτη. Εξετάσεις Πέμπτη και καμπύλη:?

Μαρία μου για πάντες ότι κανονίσεις πέσ μου, γιατί βλέπω να παίρνουμε τις ίδιες, το σχέδιο που έχω διαλέξει δεν το έχει σε 360χ40 που πάει γύρω γύρω στην κούνια, το αναμένουν στις 23/6 οπότε πάει μακριά η βαλίτσα και θέλω να τα έχω όλα έτοιμα.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...