Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαματοπολινα, προσπαθησε οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι και να εισαι ηρεμη. Ξερω οτι ειναι δυσκολο με δυο παιδια και ενα μαγαζι, αλλα προσπαθησε το και θα νιωσεις καλυτερα. Κι εγω περναω μεγαλη στεναχωρια αλλα προσπαθω να ειμαι ηρεμη για τον μπεμπακο. ;)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια κοριτσάκια μου, 3 το μεσημέρι έχω το πολυπόθητο ραντεβού, ανυπομονώ, και όχι τίποτε άλλο, αλλά απο χθες πολύ ησυχία η μαντάμ.

Περιμένουμε νέα απο τα κορίτσια μας.

Απο περπάτημα κορίτσια το έχω ξεσκίσει, όλο το πρωί είμαι σε κίνηση, ανεβοκατεβαίνω σκάλας και όλα τα σχετικά, δεν έχω πονάκια τίποτα, μόνο ένα βάρος και αυτό περισσότερο το απόγευμα αφού φάω και μετά. Τα ίδια ακριβώς και στην πρώτη εγκυμοσύνη.

Σήμερα έχει μία υπέροχη μέρα με ήλιο, είναι τέλεια.

dYU4p3.png

Γεια σου, μπλουμπλου μου!! Αντε, σημερα θα δεις την μπεμπουλα σου, τι ωραια!! Αυτο με το βαρος που λες το εχω κι εγω απο το απογευμα μεχρι να ξαπλωσω, το πρωι ειμαι μια χαρα. Κι εμενα ο μπεμπης ειναι ησυχος σημερα, μηπως επειδη ειμαι λιγο στην τσιτα με τους ασφαλιστες; :rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

μπλουμπλου μου ειναι ηρεμη η κυρια γιατι προφανως εχεις αγχος ! Κ γω οσο περιμενα στο γιατρο το πρωι εκεινο ουτε φωνη ουτε ακροαση αλλα ειχα τρελλο αγχος ! κ στον υπερηχο ηταν πολυ υσηχη ! Με το που μας λεει εχεις ενα υγιεστατο παιδακι κ ηρεμησα σε δευτερολεπτα ειχε αρχισει ο χορος της !!!!! γι αυτο ηρεμησε !!!!Καλη επιτυχια να εχεις !!!Κ αυτο που λες με τις σκαλες εγω καπου στη 14η βδομαδα ανεβηκα μεχρι τον 5ο με τα ποδια κ επαθα μια ωραιοτατη αποκολληση πλακουντα ! Καλο ειναι το περπατημα αλλα οχι κ οι σκαλες γι αυτο σε παρακαλω να προσεχεις !!!!

Κατερινακι ξαπλα ειμαι, σηκωθηκ αγι αλιγο που ηρθαν οι γονεις μου κ τωρα ξαναξαπλωσα !!!!

Κοριτσια διωξτε το αγχος κ τις στεναχωριες μακρυα προεχουν τα μωρακια μας ! το λεω γι ανα το ακουω κ γω που δεν παω πισω!!!!

Mπορεί βρε κορίτσια απο την έννοια μου να την δω.

Βιργινία μου είναι η δουλειά τέτοια είμαι σύνέχεια πάνω κάτω, τώρα όταν λέω σκάλες, έναν όροφο μόνο. Δεν έχω πονάκια προς το παρόν, ούτε συστάσεις νιώθω. Το μόνο το βάρος το απόγευμα και μετά, μάλλον λόγω φαγητού, γιατί του δίνω και καταλαβαίνει το μεσημέρι. Να αυτή τη στιγμή έχω μια πείνα, ΄τα τσίμπησα και τα 7 κιλάκια, μια χαρά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Είναι ένα θέμα η εγκυμοσύνη από μόνη της πόσο μάλλον να έχεις και δικιά σου επιχείρηση εν μέσω κρίσης!!! Τέλος πάντων επειδή είχα τραβήξει μεγάλο ζόρι στην δεύτερη εγκυμοσύνη, γι αυτό και η νοσηλεία μου για 10 μέρες στη 17 εβδομάδα με συσπάσεις τοκετού, σε αυτή την εγκυμοσύνη είπα από την αρχή ότι δεν πρόκειται να αγχωθώ με τίποτα για το καλό του μωρού αλλά............

Anyway ας πούμε κάτι πιό ευχάριστο

Ρε κορίτσια εγώ το μωρό καλά καλά δεν το έχω αισθανθεί ακόμη, τα άλλα δύο σε αυτή την εβδομάδα έκαναν πάρτυ τούτο δω τίποτα δύο πράγματα συμβαίνουν ή που είναι κοριτσάκι (φάτε μάτια ψάρια Πολύ θα το ήθελα) ή που δεν θα με αφήσει σε ησυχία με το που θα βγεί

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Ζουζουνίτσες μου σας χαιρετώ προς το παρών πάω να φάω τους γίγαντες και τα κεφτεδάκια μου.

Τα λέμε το απόγευμα καλή όρεξη σε όλες σας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Μαματοπολινα μου το 1ο δεν παιζει γιατι κ γω κοριτσι εχω αλλα απο την 19+1 γινεται τρελλο παρτυ καθημερινα ολημερης κ οληνυχτης στην κοιλια μου !!!!!!

Το δευτερο ειναι πιο πιθανο ! χαχαχαχ!!! Καλη ξεκουραση !!!

μπλουμπλου μου δεν ξερω εγω σου λεω θελω να προσεχεις !!!!!!!!!!! χμ ! Θυμωνω κιολας !!!!! κ γω μεχρι την αιμοραγια δεν ειχα θεμα ! Ξαφνικα εγινε ! Κ ναι σε τρομαζω γι ανα προσεχεις !!!!!

Οσο γι ατα κιλα μια χαρα εισαι !!! Εγω πριν 10 μερες που πηγα στο γιατρο ημουν +2 ! τωρα ανεβηκα σιγουρα !!!

Χαίρετε & απο εμάς εδώ!!!

Συγχαρητήρια στη Marilou για τη Β' επιπέδου χθες και ελπίζω και η Τιτινούλα να είχε καλά αποτελέσματα επίσης.

Virgi, ελπίζω οι ενοχλήσεις να έχουν υποχωρήσει κάτσε όμως κρεβατι - ξάπλα σήμερα καλού κακού.

Gina, μην αγχώνεσαι απο τώρα για την γέννα, είναι τόσο νωρίς ακόμα. Εχεις καιρό μπροστά σου να το σκεφτεσαι, προς το παρόν απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και την "επικοινωνία" με το μωρό μέσα στην κοιλιά. Εγω θυμάμαι στην κόρη μου προς το τέλος δεν ήθελα να βγει από την κοιλιά μου, την είχα συνηθίσει και μου άρεσε αυτή η επικοινωνία και μετά μου έλειπε και η κοιλίτσα μου που χάιδευα και εγώ και ο άντρας μου. Βεβαια εννοείται πως δεν συγκρίνεται με το να κρατάς αγκαλιά και να μυρίζεις το σποράκι σου απλά το λέω θέλοντας να σου πως κάθε πράγμα στον καιρό του.

Κατερινάκι, καλή επιτυχία με το αυτοκίνητο και καλό κουράγιο με τα συνεργεία που έμπλεξες.

Bloublou, καλή επιτυχία για σήμερα!!!!! Φάνταζομαι πόσο ανυπομονείς. Ευχομαι όλα να πάνε SUPER.

Οσο για εμάς, .. ο μπέμπης μου δίνει και καταλαβαίνω, μου ρίχνει κάτι δυνατές κλοτσιές, γεμάτες αυτοπεποιθηση και χαμογελάω σαν χαζή και η μπεμπουλα μου΄... μου μιλάει πιο διακριιτικά, πιο γυναικεία. Πρέπει να είναι πιο βαθιά ή με πλάτη γυρισμένη και δεν την πολυνιώθω. Ελπίζω να είναι καλά γιατί που και που με ανησυχεί που απο τη μια πλευρά η κοιλιά μου χτυπιεται ενω από την άλλη οχι.

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Μαμα τοπολίνα λένε ότι τα κοριτσάκια είναι ήσυχα, τουλάχιστον η δικιά μου είναι σε σχέση με τον υιό. Σου εύχομαι κοριτσάκι, έτσι για αλλαγή.

Εμείς έχουμε μπριζολίτσες στο φούρνο με πατατούλες και μπρόκολο. ΄

Καλό μεσημέρι, πάω να πάρω τον αντρούλη μου να πάμε γιατρό. Φιλάκια.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου.Τι μου κανετε σημερα.Εγω ξυπνησα πολυ χαρουμενη,μαλλον επειδη σημερα θα βγω απ'το σπιτι.Ετοιμαζομαστε να φυγουμε για Αθηνα.Αυριο ειναι η μερα μας.Μαρακι μου τωρα θα εχεις τελειωσει.Την χορτασες την μικρουλα σου.Περιμενουμε τα νεα σου.Τιτινουλα μου που εισαι,εννοειτε κ απο σενα.Βιργινακι μου ξεκουρασου αρκετα,μην το κουραζεις το ζουζουνι σου.Μπλουμπλου μου ,τωρα λογικα θα εισαι στον γιατρο σου.Τι καλα που ειδες την μπεμπουλα σου.Εγω σας αφηνω,αν τα καταφερω θα μπω αργοτερα για να μαθω τα νεα σας.φιλακια:roll:

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας!!! Άργησα αλλά μπήκα..! Την Κυριακή εκεί που καθόμουνα χαροπή και έγραφα με πέταξε πεισματικά έξω και αυτό ήτανε...σας έχασα!!

Με την κουμπάρα μου όλα μια χαρά ευτυχώς!!

Τα ωραία τώρα: Όλα τέλεια με την Β'επιπέδου!! Εγώ πιο πολύ χάρηκα που είδα το νινάκι μας!!! Είναι επίσημα ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ...τα καμαρώσαμε τα κάλη του!! Είματσε 458γρ. αλλά δεν ξέρω μήκος..δεν μας είπε!

Είχα μια απίστευτη κινητικότητα και έριξε κάτι χασμουρητά...μα κάτι χασμουρητά!!! Απίστευτο!!!! Απλά δεν μπορούσα να το χορτάσω!! Ο μπαμπάς μας επίσης πήγαινε πάνω κάτω μέσα στο δωμάτιο, σαν τρελλός!! Επίσης εκτός από χασμουρήτό έκανε και γόι-γόι (το δαχτυλάκι στο στόμα)..το μαναράκι μου!!! Μας έβγαλε και 3D φωτό και έχουμε τη φατσούλα του!!!

Με πήρε και ο άντρας μου σήμερα πρωί πρωί πήγε και του πήρε το 1ο του δώρο...ένα απίστευτο μικρούτσικο φορμάκι!!! Από χθες απλά δεν κρατιέμαι!!

Άντυ μου και εμείς έχουμε φορμάκια από τη μπουτίκ..μας τα είχε κάνει δώρο ένας φίλος με το που έμαθε για την εγκυμοσύνη..!

Μαριλού μου ΤΕΛΕΙΑ!!!! Ηρέμησες τώρα που τα είδες τώρα?? Πες μας και εσύ τι κάνανε την ώρα της εξέτασεις...!!

Μαρία μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!! Περιμένουμε τα νέα σου με καυτές λεπτομέρειες!!!

Μπλουμπλού δώσε στο νινί 1 γλυκό γλυκό φιλάκι!!!

Ναι τελικά οι άντρες μας το φύλαγαν για το τέλος!!

Ναι μας έδωσαν και 3d...αλλά δίνουν μόνο και εφόσον το ζητήσεις και χωρίς επιπλέον χρέωση! Επίσης, δεν μας είχανε ενημερώση πως εάν θέλουμε μπορούνε να μας βγάλουνε..!! Εγώ από μόνη μου το ζήτησα και το πολύ πολύ να μου λέγανε όχι..!! Αλλά τελικά τα καταφέραμε!

Επίσης, ξέχασα να ενημερώσω πως είμαστε στα +9 κιλά...!! Άντε και εις ανώτερα!!Χα, χα, χα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...