Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερινακι μου εγω υποψιαζομαι οτι ειναι συσπασεις κ πιθανον τη ςΠεμπτη να παω στο γιατρο οποτε κ θα το συζητησω μαζι του ! Πετρωνει η κοιλια μου γινεται μια μπαλα για δευτερολεπτα κ επανερχεται χωρις πονο......

Τιτινα μου σουπερ οι τιμες σου πραγματι ! Παρα πολυ καλες !

Εγω ναι εχω θεματακι με το ζαχαρο κ πιθανον αργοτερα να χρειαστω ινσουλινη γιατι απο δω κ περα εκτοξευεται κ αυτο ... θα δουμε ! Προς το παρων το μωρο ειναι υγιεστατο κ καθολου επηρεασμενο απο ζαχαρο !

Μαρακι μου εσυ δεν το συζητω εννοειται ουτε γι αστειο το περπατημα ! Μονο οταν μπεις στο μηνα σου ! χιχιχι!!!

Κ γω ...παιζεται το θεμα ! θα δουμε !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΑΪΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

Κικη φυσιολογικο ειναι, μην ανησυχεις. Μια συναδελφος μου, μου ειχε πει οτι η κοιλια της φουσκωσε στον 7ο μηνα και μεχρι τοτε δεν την πιστευαν οτι ειναι εγκυος!! Και γω σχετικα μικρη κοιλιτσα εχω, αφου ο κοσμος που με βλεπει θα νομιζει απλα οτι εχω φαει πολυ το μεσημερι, παρα οτι ειμαι εγκυος χαχαχα

Εχω ενα θεματακι που με απασχολει απο χτες. Δεν εχω ακουσει το μικρακι μου απο χτες μεχρι και τωρα. Καθολου. Και ανησυχω. Απο τοτε που το πρωτακουσα, το καταλαβαινα καθε μερα. Καθησυχαστε με, γιατι ειμαι ικανη να τρεχω στα νοσοκομεια βραδιατικο....:(

wcBmp3.png

ΜΙΝΟΥΛΑ μου φαε κατι σε σοκολατα η κατι γλυκο, ξαπλωσε ηρεμησε κυριως κ ειμαι σιγουρη πως θα το ακουσεις !! Σκουντα κ λιγο την κοιλιτσα σου.... !!!!

Μπηκα να σας καληνυχτισω θα τα πουμε αυριο ! Φιλακια !!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου,αργησα αλλα μπηκα.Μαρακι μου σου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα.Περιμενουμε νεα σου.Βρε κοριτσια η Τιτινουλα που ειναι.Απο οτι ειδα δεν μας εχει γραψει.Μινουλα μην ανησυχεις,κ εγω αυτες τις μερες δν τον ακουω πολυ αλλα ειμαι αγχωμενη για την β γι'αυτο,ειμαι σιγουρη.Χαλαρωσε κ θα δεις.Α δν σας ειπα,ενω εκανα μπανιο κ μπαινοντας κατω απο το ντους,ο μικρουλης μου αρχησε τις τουμπιτσες.Ξετρελαθηκα γιατι το εκανε επειδη ετρεχε το νερο στην κοιλια μου.Ειχε πολυ πλακα.Ελπιζω οταν γεννηθει να του αρεσει τι μπανιο,αλλιως καηκα.χαχαχα:P:p:pΣας καληνυχτιζω γλυκες μου γκαστρουλινες,φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Μινα μου, προσπαθησε να χαλαρωσεις και θα το ακουσεις το μωρακι σου. Εχω δει και σε εμενα οτι οσο πιο πολυ αγχωνομαι τοσο δεν τον ακουω. Αν παλι αυριο εχεις ανασφαλεια πηγαινε μια βολτιτσα απο το γιατρο σου για να ηρεμησεις.

Μαρακι μου και Αντυ, καλη επιτυχια για αυριο!!!!!!! Θα περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σας!!!!!!! Θελω φωτο της νυφης μου, Μαρια.;)

Φιλακια πολλα σε ολες, καληνυχτα!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα κοριτσακια !!!!

Μαρακι μου καλη επιτυχια κοπελα μου !Περιμενουμε με αγωνια !

Μινουλα, τι εγιν το ακουσες το νινι ?

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ταξιδακι ακουω που εισασταν ????

Αντυακι ειδες τι ομορφα που ειναι οταν τα κανουνε αυτα ??

Κ φυσικα κοριτσια ισχυει οτι οσο ειμαστε αγχωμενες ,,, τα μωρακια μας το νιωθουνε κ κρυβονται !!!!!!!!

Εγω σημερα δεν ειμαι πολυ καλα, απο χτες βραδυ δλδ εχω πολυ εντονα πονακια χαμηλα στον κολπο μαλλον, κ τωρα με ποναει κ η κοιλιτσα μου !

Δεν παιρνω το γιατρο τουλαχιστον οχι οσο ακουω τη μπεμπα, αλλα σημερα αλλαζω κ μηνα μπαινω στον 6ο οποτε μπορει να φταιει κ αυτο ! Θα μεινω ξαπλα για ξεκουραση !

Kαλημερα ομορφες εγκυουλες!!!!

Τι κανετε??Τα μπεμπακια μας μεγαλωνουν γοργα γοργα...αααχχχχ....ποσο υπομονη να κανουμε πια???

Εμενα μ'εχει πιασει τρελο αγχος με το θεμα του τοκετου....δε ξερω μου χει κατσει η καισαρικη ως πιο ανωδυνη αλλα απο την αλλη θα θελα να το ζησω ολο αυτο φυσιολογικα...με επισκληρηδιο παντα!!:roll:

Ουυφφφ...τι να κανω????

Διαφημίσεις

Καλημερα τζινακι !

Εγω παντως φοβαμαι πιο πολυ την καισαρικη παρα το φυσιολογικο !

Καλημερα Virgi μου!!!

Εγω το μονο που σκεφτομαι για τν φυσιολογικο τοκετο ειναι τα ραμματα...εκει στο σημειο...τιποτ'αλλο...

Μα δεν υπαρχει αλλος τροπος να βγαλουμε τα μπεμπακια μας??Τι κανει η επιστημη ηθελα να ξερα?? χιχιχιχιχιχ:-D

Aχ αυτο ειναι κ στη δικη μου σκεψη ! Αλλα λενε οτι εκεινη την ωρα ουτε καν το καταλαβαινεις..ισως απο τους προηγουμενους πονους....

Μια φιλη μου προσφατα αυτο μου ελεγε οτι ουτε καν το καταλαβε ποτε την εκοψε ο γιατρος της !

νομιζω πως εκεινη τη στιγμη εχεις το μυαλο σου στο πως να ερθει σωστα το μωρο κ πως να συνεργαστεις με το γιατρο......

Παντως ασχετο αλλα ειπα στο γιατρο μου οτι φοβαμαι τη γεννα,,,,,κ οτι εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ κτλ κ με εκραξε !!!! Μηπως μου λεει να γεννησεις με το ιντερνετ ? χαχαχαχα!!!!!

Ειναι μου λεει τοοοσα εκατομμυρια γυναικες που γεννησαν με τον εναν η με τον αλλο τροπο.....

Α! κ μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις να φορτιζω τον εαυτο μου απο τωρα με αυτο το αγχος !

Εχουμε μελλον γι αυτο...ας μπουμε στο μηνα μας !!! χααχχααχ!!!!!!

Καλημερα!!!!!! Τι κανετε; Εμεις καλα, πηγα το αυτοκινητο συνεργειο και περιμενω να δω τι θα μου πουν.

Βιργινακι, κατσε ξαπλα σημερα, δεν ειναι τιποτα τα πονακια αυτα νομιζω.

Κι εγω εχω πολυ αγχος για τη γεννα..

Αντε, να μας πουν τα κοριτσια τα νεα τους!! :D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημέρα ζουζουνομανούλες

Πως μου είστε σήμερα?

Εγώ είμαι αρκετά καλά αφού κατάφερα να κοιμηθώ από τις 12 έως τις 5,00 σερί αλλά και εχθές το απόγευμα ήμουν συνέχεια ξάπλα.

Αυτό που με ανυσηχεί είναι ότι την προηγούμενη Πέμπτη μετά από μια μεγάλη στεναχώρια και αρκετή πίεση λόγο του μαγαζιού εμφανίστηκαν οι πόνοι και οι συσπάσεις οι οποίοι από τότε κάνουν την εμφάνισή τους σχεδόν κάθε μέρα.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...