Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αντυουλα καλη ορεξη κ καλη ξεκουραση !!!!κ γω σε λιγο θα παω για μαμα !!

μπλουμπλου μου κ μεις σημερα λεμε να χωρισουμε τις γραμμες με τις χαρτοταινιες !!! Αχ τι καλα ! Ξεκινανε κ αυτα !!!!

Μεσα στην βδομαδα θα παω να παρω κ τα χρωματα !!!!!

Ροζ απαλο ροζ εντονο κ αναμεσα η λεπτη γραμμη λαχανι !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις γύρισα από το σχολείο και είδα πόσα γράψατε.

Εγώ σήμερα έχω κοτόπουλο με χυλοπίτες στο φούρνο από εχθές γιατί μαμά δεν παίζει (είναι Αθήνα κάνει παρέα στη νύφη της γιατί ο αδερφός μου λείπει ταξίδι). Αλλά και εδώ να ήταν είναι σπάνιες οι φορές που μου μαγειρεύει. Βέβαια δεν έχω παράπονο μου καθαρίζει το σπίτι και μου σιδερώνει οπότε ένα μαγείρεμα αφού είμαι καλά δεν μου είναι τίποτα.

Όσον αφορά στα μαστορέματα η μαμά μου βάφει όλο το σπίτι μόνη της κάθε δύο χρόνια, ο μπαμπάς μου πάλι αν και υπάλληλος γραφείου σαν συνταξιούχος τριγυρίζει μονίμως με ένα κατσαβίδι!!! Ο καλός μου πάλι αν και μάστορας στο επάγγελμα (φτιάχνει στέγες και οτιδήποτε ξυλουργικό) στο σπίτι για να κάνει μια δουλειά πρέπει να πέσει πολύυυυυυυύ γκρίνια

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Α καλα κ ο δικος μου για να κανει το παραμικρο πρεπει να πεσει γκρινια πρωτα !!!

Ακομα κ για το πιο απλο σου λεω ομως !!! χαχαχα!!!

Αλλα γενικα δεν πιανουν τα χερια του αντρα μου !!!!

λοιπον παω να φαω κ ερχομαι !

Καλή όρεξη και καλή ξεκούραση ζουζούνες

Τα λέμε αύριο!

Φιλάκια πολλά !!!!!!

Βιργινάκι έτσι είναι. Μην κοιτάς που εγώ κρατιέμαι λόγο άμνιο. Μόλις πάρω τα αποτελέσματα και είναι όλα ΟΚ το ίδιο βράδυ θα σου στείλω λίστα με αυτά που ψώνισα (και πίστεψέ με θα είναι παααραααα πολλά).

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Κοριτσακια σας αφηνω να παω να κανω κατι δουλιτσες.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες για τα αυτοκολλητα και για τα βαψιματα. Θα τα πουμε αργοτερα, καλη ορεξη!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα!!!!!!πηραν οι γονεις μου τη μικρη μια βολτα και βρηκα ευκαιρια να χαλαρωσω λιγακι!!!!τι κανετε?Μαριλου μου χαιρομαι που ολα ειναι καλα.τα ζουζουνακια σου αναπτυσονται μια χαρα ε?Τιτινα καλη επιτυχια και σε σενα και με το καλο τα ευχαριστα νεα

Μαρακι να χαιρεσαι τον αντρα σου,εστω κ καθυστερημενα!!!με το καλο να δειτε και την κουκλιτσα σας αυριο και επισης καλη επιτυχια στην Αντυ κ τη Μαματοπολινα

εγω εκανα καμπυλη σακχαρου την Τριτη και βγηκε πολυ καλη,Δοξα τω Θεω αλλα ειμαι σαν πρεζονι απο τα τρυπηματα!!!6 στον αριθμο!!!!ανα 30 λεπτα και μια φορα που δε βρηκαν φλεβα και ξανατρυπησανε.

οσο για τον υπνο κ εγω στο κλαμπ του μπρουμυτου!!!!!κοιμαται η μικρη ησυχη και εγω κοιταω το ταβανι γιατι δε βολευομαι!!!!και οι εμμμετοι συνεχιζουν στο φουλ!!!που θα παει,οταν γεννησω ελπιζω να σταματησουν:)

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Mamatopolina μου ολα καλα θα πανε κ για σενα !! χαχαχ! Θα περιμενω τη λιστα ε ? μη με ξεχασεις !!!!!!!!!!

Τιτινα μου για πες αν θυμασαι τι νουμερα ειχες κ με ποσα γραμμαρια γλυκοζη ???

σας αφησα λιγακι γιατι με ειχε παρει η μαμα τηλεφωνο και λεγαμε για τα σεντονακια που θα μου κεντησει σε λιγο καιρο..

ηταν πολυ χαρουμενη που της ελεγα γαι τα χτεσινα χτηπηματα της εγγονης της!!

η μαμα μου εχει παρα πολυ αγχος και αγωνια για εμενα, ε, με τοσα που εχω τραβηξει, στεναχωριεται η καημενη αλλα τωρα εχει παρει αερα και μετα την Β'επιπεδου θα πεταει!!!!

Μαρια πραγματι δεν θα μπορουσα να σου πω κατι αλλο αλλα ειλικρινα μην εχεις καθολου αγχος ! Κ γω που ειχα τι καταλαβα ?

κατερινακι μου....το σκεφτομαι το περπατημα αλλα φοβαμαι πολυ γιατι υποψιαζομαι πως κανω συσπασεις αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι δεν ποναω ! Στο γιατρο το ειχα πει την πρωτη φορα που το ενιωσα κ μου ειπε οτι αλλαζε θεση το μωρο κ γι αυτο αλλα το επαθα αρκετες φορες κ υποθετω θα ειναι συσπασεις !

Ετσι κ αλλιως παιρνω κ μαγνησιο αλλα το περπατημα σε τετοια περιπτωση δεν κανει καλο !

Οσο για το ζαχαρο πρεπει κοριτσια να γινεται σαν εξεταση απο την 22η βδομαδα κ μετα γιατι το 95% των εγγυων ανεβαζουν παντα σε αυτες τις εβδομαδες ! Μου το ειπαν κ οι 2 γιατροι αυτο !

Οποτε πρεπει να το ελεγχουμε!

Σαν διαδικασια ειναι λιγο.... πινεις ενα υγρο εμενα το εργατηριο δεν εχει το πηχτο εχει ενα καινουριο που ειναι πορτοκαλαδα σε γευση κ πινεται ευκολα κ μετα σε τρυπανε 4 φορες στο συνολο !!!!!! Αυτο το τρυπημα...με σκοτωνει !!!!

Βιργινακι, συμφωνω με το περπατητα, οχι ακομα!!!

ειναι πολυ νωρις, δεν πρεπει να περπαταμε και εμενα ο γιατρος μου δεν με αφηνει για πολυ. και εγω παιρνω μαγνησιο γαι την μητρα, συσπασεις δεν εχω..

για το ζαχαρο δεν το ηξερα.. οτι τωρα ανεβαινει!

Μπλουμπλου μαρεσει πολυ να βαφω, ο αντρας μου ομως δεν τοχει-δεν προκειται καν να βοηθησει. Οποτε μονη μου λιγο ζοριζομαι. Αν και εδω που τα λεμε, εναμιση τοιχος ειναι μονο...θα το σκεφτω.

Χτες στην εκθεση ειχε και επιπλα μπεμπε, ειχε ενα λικνο για αγορακι, με την κουνουπιερα του, με τα ολα του... μονο που δεν εβαλα τα κλαμματα!!! Μου αρεσε πολυ ηθελα να το παρω!!! Τι χαζομαμα που θα γινω, θα με κανει οτι θελει το μικρακι μου!

Μινακι, να μην βαψεις εσυ, μαλλον θα σε κουρασει.. καλυτερα να καμαρωνουμε εμεις!!!:tongue::tongue:

τελεια τα επιπλα? θα το παθω και εγω στην Αθηνα που ειναι μεγαλυτερες οι εκθεσεις;;;;

τιτινα, ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, ακομα ταλαιπωρησε βρε πουλακι μου?

Με πολλη δυσκολια μπαινω σημερα..

Βιργινακι, δεν ηξερα οτι εχεις συσπασεις, οποτε σιγουρα οτι εχει πει ο γιατρος σου. Εγω δεν εχω τιποτα περιεργο (εκτος απο πολλα κιλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:) οποτε μου εχει πει αφοβα περπατημα και μπολικο μαλιστα. Και φασινες κανω αλλα αν κουραστω σταματαω.

IAL5p2.png

u83tp3.png

κατερινακι, εχει γενικα προβλημα ο διακομηστης σημερα..γι'αυτο δεν μπαινουμε καλα.

και εμενα μου εχει πει ο γιατρος μου να προσεχω κυριως λογω ιστορικου και επειδη δεν γνωριζουμε την συμπεριφορα της μητρας μου!! μπορει να την πειραξει το περπατημα.. ποτε δεν ξερεις..

Διαφημίσεις

Βιργινια μου ειχα 76 σακχαρο νηστειας.με 75γρ γλυκοζη ειχα 131 στη μιση ωρα,124 στη μια,84 στη μιαμιση και 70 στις 2, οποτε ολα καλα.εχεις εσυ προβλημα?εμενα ειχε δει οτι το μωρο φαινεται στον υπερηχο 2 βδομαδες μεγαλυτερο.θα ξαναπαω την τεταρτη να δω τι θα μου πει.λες να πει οτι το μωρο ειναι κιολας 1 κιλο?οχι τιποτα αλλο αλλα η πρωτη γεννηθηκε πολυ μικρη και αν συνεχισει η μπεμπα ετσι,θα πρεπει να αγορασω καινουργια γκαρνταρομπα!!!!!!δε θα της κανει τιποτα!!!:D

κκαλο μεσημερι κοριτσακια.παω να κοιμηθω με την κορουλα μου

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!!Τι κανετε??Ειχα καιρο να μπω....

Σας διαβασα ομως λιγακι...

Πως τα πατε?

Αχ βρε κοριτσια..εγω ανησυχησα πολυ την Παρασκευη...εβγαζα υγρο απο το στηθος μου!!!Πηρα την γιατρο μου τηλ κ με καθησυχασε...μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ σιγα σιγα θα μεγαλωσει η ροη....εσεις εχετε παρατηρησει τπτ τετοιο??Νομιζα οτι ηταν νωρις ακομα γι'αυτα!:|

Gina, μην ανησυχεις καθολου, κι εγω εχω υγρο απο πολυ νωρις και τωρα εχει γινει γαλα, ειναι φυσιολογικο.

αχχχ αληθεια Κατερινακι μου??Κι εμενα βγαζει ενα υγρο διαφανες κ αμα το ζωρησω λιγο βγαζει ασπρο...γαλατακι ειναι αυτο?? :?

Αχ τι καλα με ηρεμησε λιγακι γτ νομιζα οτι μονο εγω το εχω αυτο απο τωρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...