Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια....

πως ειστε σημερα?

εγω ειμαι καλυτερα εδω και δυο μερες δεν εχω εντονα συμπωματα μονο μια καουρα ολη την ημερα ομως!!!!

μινουλα μου, κανε λιγο υπομονη, να πινεις νερακι λιγο λιγο..

σου εχει δωσει κανα φαρμακακι?

Μαριλου, μονο filicine μου εδωσε, σιδηρο οχι ακομα γιατι κανει εμετους μου ειπε.

Mαρια-Ελπιδα, αστα, νερο εχω να πιω και γω δεν ξερω ποσες μερες, πινω μια λεμονιτα, μια πορτοκαλαδα, οτι μπορω να αναπληρωσω τα υγρα, αλλα υπαρχουν φορες που διψαω, και δεν μπορω να πιω κατι χωρις να το βγαλω λιγο αργοτερα:(.

Μου ειχε δωσει ενα φαρμακο το οποιο δεν μου εκανε τπτ, και απο χτες παιρνω ενα αλλο πιο δυνατο, ειμαι λιγο καλυτερα. Βεβαια οι αναγουλες δεν εχουν περασει, αλλα τουλαχιστον περιορισα τους εμετους.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια πηγαμε τζαμπο με τον αντρουλη μου και πηραμε ενα ουδετερο φορμακι που φορανε απο μεσα ......

και οταν ηρθαμε σπιτι το κρεμασε στην ντουλαπα απ εξω για να το βλεπει καθε μερα....δεν θελει λεει να το κρυψουμε !!!!!!!

Χαχαχαχ καναμε την πρωτη χαζοαγορα ετσι για το γουρι !!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια πηγαμε τζαμπο με τον αντρουλη μου και πηραμε ενα ουδετερο φορμακι που φορανε απο μεσα ......

και οταν ηρθαμε σπιτι το κρεμασε στην ντουλαπα απ εξω για να το βλεπει καθε μερα....δεν θελει λεει να το κρυψουμε !!!!!!!

Χαχαχαχ καναμε την πρωτη χαζοαγορα ετσι για το γουρι !!!!!!!!!!!!!

AX!ΜΩΡΕ!ΤΙ ΓΛΥΚΟ!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..... !!!!!!!!!!ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!ΦΙΛΙΑ!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Αγγελικουλα ετσι για την πλακα μας το καναμε ειχα λυσαξει μολις ακουσω καρδουλα θελω κατι να παρω ελεγα ! Κ το εκανα ! Κ ειμαι ικανη να κανω καθε μηνα ετσι ψωνια τετοια αλλα θα επρεπε να τα παιρνω ολα ουδετερα κ το τζαμπο δεν εχει ! Η γαλαζια η ροζ ειναι γαμωτο !! Αλλιως θα ειχα παρει μπολικα !! χαχαχαχαχ!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια, επανηλθα, ηταν εδω η καλη μου κουμπαρουλα και μου εκανε παρεα.

Βιργινια μου, τι γλυκο αυτο που κανατε!!!!!

Ευακι, να βαλουμε και διπλα στο πινακακι ποιες μανουλες θα κανουν 2 μωρακια, οπως η Μαριλου?

μεχρι τωρα ειναι μονο αυτη διδυμομανουλα....!!!!!!!

Αγγελικουλα, μονο εσυ εχεις στιγμα ή και ο αντρας σου? εμεις εχουμε και οι δυο, αλλα εγω που εχω στιγμα δεν μετραω πιεση και σφυγμους, θα επρεπε?

κοριτσακια, επανηλθα, ηταν εδω η καλη μου κουμπαρουλα και μου εκανε παρεα.

Βιργινια μου, τι γλυκο αυτο που κανατε!!!!!

Ευακι, να βαλουμε και διπλα στο πινακακι ποιες μανουλες θα κανουν 2 μωρακια, οπως η Μαριλου?

μεχρι τωρα ειναι μονο αυτη διδυμομανουλα....!!!!!!!

Αγγελικουλα, μονο εσυ εχεις στιγμα ή και ο αντρας σου? εμεις εχουμε και οι δυο, αλλα εγω που εχω στιγμα δεν μετραω πιεση και σφυγμους, θα επρεπε?

Μόνο εγώ εχω. Οχι δεν πρέπει. Εγώ είχα μια ατονία γιαυτό την μέτρησα. Οι σφυγμοι μου φάνηκαν χαμηλοί, αλλά ήταν λόγω ατονίας τελικα υποθέτω.Τώρα τους μέτρησα 76. Τι κόλλημα μου μπήκε...

αχ!αχ! αυτό το αγχος θα με φάι....!!!!!

Κορίτσια εσεις που ακούσατε καρδούλα ποσουσ παλμούς είχε το μωράκι σας????? Εμας 119 στις 6,5 εβδομάδες!!!!!!!!!

Βιργινία, αν μπορουσα θα το έκανα και εγω....αλλα λέω μετά την αυχενικη, για να το σιγουρεψουμε!!!!!!!!!! Βλέπεις με διακατέχει ο φόβος της περσινης αποβολής.....

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

μπλουμπλου εισαι αξια συγχαρητηριων....ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις κ με το 2ο παιδακι σου..μακαρι να το ζησουμε κ μεις αυτο!!!!

Koριτσάκι μου σε ευχαριστώ, όταν ξεκίνησα το θηλασμό δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσουμε τόσο πολύ έλεγα μέχρι το εξάμηνο ο γιόκας μου όπως είχε άλλα στο μυαλό του και τα καταφέραμε μια χαρά. Όταν με το καλό πλησιάζει ο καιρός ότι μπορώ να σας βοηθήσω με μεγάλη μου χαρά.

Ανυπομονώ να σχολάσω, να πάω να ξαπλώσω λίγο. Ευτυχώς ΣΚ από αύριο, θα είμαστε λίγο χαλαρά.

dYU4p3.png

Κοιτα κ γω ξερω οτι δεν πρεπει απο τωρα αλλα ειναι τετοια η επιθυμια βρε κοριτσια που απλα δεν κρατιεμαι !!

μη σκεφτεσαι τα παλια ! Παει περασαν !!!! Τωρα ηρθαν τα καλυτερα !!!

Οσο για τους παλμους εμεις τους ακουσαμε αλλα δεν μας ειπε ποσοι ειναι !

κ δεν ξερω αν τους γραφει κιολας στον υπερηχο που εχω !

Αλλα κοριτσια δεν ηταν και πολυ γρηγοροι !!!!!!!!!!!!!

Virginia μου τι τέλεια, σκέφτομαι ότι αν είναι κοριτσάκι θα ψωνίσω πολλά πραγματάκια, θα φτιάξω και το δωμάτιο, αν είναι αγοράκι θα πάρω ένα δύο για το καλό, γιατί η αλήθεια έιναι οτι έχω αρκετά από το μικρό μου.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εμας 119 στις 6,5 εβδομάδες!!!!!!!!!

Βλέπεις με διακατέχει ο φόβος της περσινης αποβολής.....

κοριτσια το ξερετε οτι απο τους παλμους ο γιατρος μπορει να καταλαβει το φυλο?

αγγελικουλα, τον ιδιο φοβο εχουμε,μακαρι να μπορουσα να μην φοβαμαι αλλα Βιργινια μου, δεν γινεται, δεν αδειαζει το μυαλο..

Οσο για τους παλμους εμεις τους ακουσαμε αλλα δεν μας ειπε ποσοι ειναι !

κ δεν ξερω αν τους γραφει κιολας στον υπερηχο που εχω !

Αλλα κοριτσια δεν ηταν και πολυ γρηγοροι !!!!!!!!!!!!!

σε ποια εβδομαδα πηγες ακριβως?

εγω πηγα 5 εβδ και 6 ημερων και κουνιοταν γρηγορα μπορω να πω απλα δεν ακουγοταν στον υπερηχο.

Καλησπερα κοριτσια , ελειψα 2 μερες και ηρθα με νεα οχι ομως καλα . Αποχορω απο την παρεουλα σας μιας και η εγκυμοσυνη δεν πηγε καλα , παλινδρομη κυηση και εγινε αποξεση σημερα , ολα καλα , το εχω παρει πολυ χαλαρα και παμε παρακατω , σε κανα χρονο θα το 3αναπροσπαθησουμε ως τοτε εχουμε τα 2 ζουζουνακια να μας δεινουνε αγαπη και χαρα . Να ειστε καλα και ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με γερα παιδακια αγκαλιτσα .

Οι καρδιακοί παλμοί νοουμένου ότι οι αρχικοί ήταν 80 ανά λεπτό είναι περίπου:

• 5η Βδομάδα Αρχίζει στους 80 και φτάνει μέχρι τους 103 ανά λεπτό
  • 6η Βδομάδα Αρχίζει στους 103 και φθάνει μέχρι τους 126 ανά λεπτό
  • 7η Βδομάδα Αρχίζει στους 126 και φθάνει μέχρι τους 149 ανά λεπτό
  • 8η Βδομάδα Αρχίζει στους 149 και φθάνει μέχρι τους 172 ανά λεπτό
  • 9η Βδομάδα Αρχίζει στους 155 και φθάνει μέχρι τους 195 ανά λεπτό

Οι καρδιακοί κτύποι θα αρχίσουν να μειώνονται και θα πέσουν από 120 - 160 το λεπτό μέχρι τη 12η βδομάδα.

βρηκα αυτο, αλλα μια μενα δεν ξερω ποσοι ηταν οι παλμοι..:(

Καλησπερα κοριτσια , ελειψα 2 μερες και ηρθα με νεα οχι ομως καλα . Αποχορω απο την παρεουλα σας μιας και η εγκυμοσυνη δεν πηγε καλα , παλινδρομη κυηση και εγινε αποξεση σημερα , ολα καλα , το εχω παρει πολυ χαλαρα και παμε παρακατω , σε κανα χρονο θα το 3αναπροσπαθησουμε ως τοτε εχουμε τα 2 ζουζουνακια να μας δεινουνε αγαπη και χαρα . Να ειστε καλα και ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και με γερα παιδακια αγκαλιτσα .

ελα βρε Βικουλα, κριμα...

να εισαι καλα και σιδερενια κοπελα μου και να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...