Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Εμείς έχουμε φακές κόκκινες και απο δίπλα μια υπέροχη σπανακόπιτας της μαμάς, τέλεια. Αφότου φάω και μετά δεν θα μπορώ να κουνηθώ και θα θέλει τα παιχνιδάκια το αγοράκι μου, ευτυχώς θα έρθει η πεθερά μου και θα περάσει η ώρα του.

Χθες που βάφαμε το δωμάτιο του λέει η πεθερά μου ποιος θα κοιμάται εδώ, και λέει η μπέμπα, εγώ, η μαμά. Τέλεια σκέφτηκα όλοι μαζί μια οικογένεια, ευτυχώς στο δωμάτιο έχω ένα καναπέ που ανοίγει και γίνεται κρεβάτι, θα την βγάλουμε μια χαρά εκεί.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παιζει να μην χρειαζεται να την κανουμε? α! θα δουμε λοιπον, εμενα δεν μου εχει τιποτα ακομα ο γιατρος μου.

πολυ ωραιοα θεμα τα ψαρακια.. η Φειδα εκανε ενα τετοιο δωματιο στο Σπιτι απο την Αρχη, κατσε να σου βρω λινκ...

http://www.alphatv.gr/Microsites/spiti-ap-tin-arxi/VIDEO/%CE%A3%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1-16-02-11.aspx

για κοιτα το βιντεο..

και εγω ΘΕΛΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ,μου λειπει....

Σε ευχαριστω πολυ Μαρακι για το βιντεο! Θαθελα να βαψω εγω το δωματιο (τα καταφερνω) αλλα φοβαμαι μη με πειραξουν οι μυρωδιες, οποτε θα φωναξουμε ανθρωπο (ελπιζω να μη μας παρει πολλα).

Λιζα ειπαμε, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ;)

wcBmp3.png

Oυφ ! Με πεταξε εκτος πριν κ εξαφανιστηκα ! Μετα ηρθε ο μπαμπας να μου φερει το κλασικο καθημερινο ταπερακι ! Αρακας για σημερα με σαλατα λαχανικων !

Μαρια πραγματι δεν θα μπορουσα να σου πω κατι αλλο αλλα ειλικρινα μην εχεις καθολου αγχος ! Κ γω που ειχα τι καταλαβα ?

κατερινακι μου....το σκεφτομαι το περπατημα αλλα φοβαμαι πολυ γιατι υποψιαζομαι πως κανω συσπασεις αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιατι δεν ποναω ! Στο γιατρο το ειχα πει την πρωτη φορα που το ενιωσα κ μου ειπε οτι αλλαζε θεση το μωρο κ γι αυτο αλλα το επαθα αρκετες φορες κ υποθετω θα ειναι συσπασεις !

Ετσι κ αλλιως παιρνω κ μαγνησιο αλλα το περπατημα σε τετοια περιπτωση δεν κανει καλο !

Οσο για το ζαχαρο πρεπει κοριτσια να γινεται σαν εξεταση απο την 22η βδομαδα κ μετα γιατι το 95% των εγγυων ανεβαζουν παντα σε αυτες τις εβδομαδες ! Μου το ειπαν κ οι 2 γιατροι αυτο !

Οποτε πρεπει να το ελεγχουμε!

Σαν διαδικασια ειναι λιγο.... πινεις ενα υγρο εμενα το εργατηριο δεν εχει το πηχτο εχει ενα καινουριο που ειναι πορτοκαλαδα σε γευση κ πινεται ευκολα κ μετα σε τρυπανε 4 φορες στο συνολο !!!!!! Αυτο το τρυπημα...με σκοτωνει !!!!

Μίνα μου εμείς που το βάφουμε μόνοι μας, πήραμε της Benjamin moore, η μυρωδιά τους ίσα ίσα που το καταλαβαίνεις, τότε με το δωμάτιο του γιου μου, θυμάμαι για 20 μέρες μύριζε φοβερά. Να ζητήσετε οικολογικά για παιδικό δωμάτιο.

http://www.funtosee.com/stickers-for-babies/underwater/undersea-room-makeover-kit Δες και αυτό να πάρεις ιδέες.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν και κάποια σάιτ που μπορείς να βρεις πολύ φθηνότερα τα αυτοκόλλητα, αν θέλεις μπορώ να ψάξω να τα βρώ. Της Αγγλίας βέβαια, Ελλάδα δεν παίζει, σε αυτή την τιμή θα τα βρεις.

dYU4p3.png

Μπλουμπλου μαρεσει πολυ να βαφω, ο αντρας μου ομως δεν τοχει-δεν προκειται καν να βοηθησει. Οποτε μονη μου λιγο ζοριζομαι. Αν και εδω που τα λεμε, εναμιση τοιχος ειναι μονο...θα το σκεφτω.

Χτες στην εκθεση ειχε και επιπλα μπεμπε, ειχε ενα λικνο για αγορακι, με την κουνουπιερα του, με τα ολα του... μονο που δεν εβαλα τα κλαμματα!!! Μου αρεσε πολυ ηθελα να το παρω!!! Τι χαζομαμα που θα γινω, θα με κανει οτι θελει το μικρακι μου!

wcBmp3.png

Καλημερούδια ομορφομανούλες

Καλά το νησί σήμερα είναι πάλι μούσκεμα από το πρωί.!!!!

marilou τέλεια τα ζουζούνια σου!!!!

Τιτινάκι καλή επιτυχία και σε εσένα περιμένουμε νέα

Μαράκι μου καλή σου επιτυχία για αύριο όλη μου η σκέψη και η θετική μου ενέργεια θα είναι μαζί σου αύριο. Κοίτα να ευχαριστηθείς την εξέταση αλλά και το μετα-εξέτασης shopping !!!!!!!!!! (για το καλό ρε παιδί μου). Όχι για να μην κράζετε μόνο τη Βιργινία με τα ψώνια εγώ είμαι χειρότερη!!!!!

Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά καλά αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είμαι αύπνη γιατί δεν βολευόμουνα πουθενά απόψε και είδα και ένα απαίσιο όνειρο (γάτες και φίδια). Σήμερα πάλι με έχει τσακίσει η μέση μου δεν βλέπω την ώρα να κλείσω και να πάω σπίτι να ξαπλώσω.

Αυτά προς το παρών και από εμένα σας αφήνω να πεταχτώ να πάρω τον Νικόλα από το νήπιο.

Φιλάκια σε όλες σας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Υπάρχουν και κάποια σάιτ που μπορείς να βρεις πολύ φθηνότερα τα αυτοκόλλητα, αν θέλεις μπορώ να ψάξω να τα βρώ. Της Αγγλίας βέβαια, Ελλάδα δεν παίζει, σε αυτή την τιμή θα τα βρεις.

Λες για αυτα που προτεινουν οι κοπελες διπλα;

wcBmp3.png

Αχ Μίνα μου και ο δικός μου μην νομίζεις, δεν πιάνουν τα χεράκια του, για να καταλάβεις ένα τοίχο έκανε και χρειάστηκε 2 χέρια να το περάσει και δεν του φτάσανε 2 κιλά χρώμα και εγώ χθες έκανα έναν με ένα χέρι, και ένα κιλό και έγινε σούπερ. Δεν το έχει. Εν τω μεταξύ και ο μπάμπάς μου για τίποτα ρε παιδί, άλλο απο τη δουλειά του και τα χωράφια του, τίποτε άλλο, ούτε ένα καρφί, ενώ ο αδελφός μου άλλο πράγμα ρε παιδί μου, τα πάντα, τυχερή η γυναίκα που τον πήρε.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι ρίξε μια ματιά, αλλά κατά καιρούς ψάχνοντας για άλλα πράγματα , είχα βρει σάιτ με πολύ ποιο οικονομικά.

Κοίτα εδώ άμαζον, έχει διαφορά, http://www.amazon.co.uk/FunToSee-Undersea-Adventure-Room-Make-Over/dp/B0002C6EXI/ref=sr_1_44?ie=UTF8&qid=1298288223&sr=8-44

dYU4p3.png

Αχ Μίνα μου και ο δικός μου μην νομίζεις, δεν πιάνουν τα χεράκια του, για να καταλάβεις ένα τοίχο έκανε και χρειάστηκε 2 χέρια να το περάσει και δεν του φτάσανε 2 κιλά χρώμα και εγώ χθες έκανα έναν με ένα χέρι, και ένα κιλό και έγινε σούπερ. Δεν το έχει. Εν τω μεταξύ και ο μπάμπάς μου για τίποτα ρε παιδί, άλλο απο τη δουλειά του και τα χωράφια του, τίποτε άλλο, ούτε ένα καρφί, ενώ ο αδελφός μου άλλο πράγμα ρε παιδί μου, τα πάντα, τυχερή η γυναίκα που τον πήρε.

Ετσι και γω, ο αντρας μου δεν ξερει να βαλει ενα καρφι στον τοιχο, ο πατερας του τα ιδια, ο αδερφος του τα ιδια :rolleyes:. Ο αδερφος μου τα εκανε ολα μονος του, το γουσταρε κιολας, απο κεινον πηρα :D. Τωρα για το δωματιο θα δουμε, προς το παρον παιρνω ιδεες!

wcBmp3.png

Αχ εγκυουλες μου εσεις να προσεχετε δεν εισαστε για βαψιματα τωρα !!!

Παντως εμενα ο μπαμπας θα το κανει αυτο που θελω αν κ ειναι λιγο δυσκολο εχει λεπτομερεια αλλα θα τα καταφερει πιστευω !

Σε αλλες περιπτωσεις θα γκρινιαζε αν του ειχα βαλει να κανει κατι τετοιο σε οποιονδηποτε χωρο του σπιτου ! Τωρα ειναι γι ατην εγγονη του κ δεν βγαζει αχνα !! χαχαχαχα!!!!!!! Βεβαια μου ειπε στις αρχες που του το εδειξα οτι εχει δουλεια μηπως να το ξανασκεφτω αλλα μεχρι εκει ο καημενουλης μου !!!!!

Πες τα βρε Μαματοπολινα μου κ συ !!!!χαχαχαχα!!!

Αμαν βρε κοριτσια,τι επαθε σημερα το καφε μας.Τωρα θα πρεπει να σας αφησω γιατι πεινασα.Εχουμε κοτοπουλακι ψητο με πατατουλες κ μια σαλατα σουπερ.Μετα θα κοιμηθω λιγακι,αν βολευτω τελικα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Αντυ μου καλή όρεξη, υπνάκος τι καλά, εμένα που δεν μου μπαίνει ο ρημάδις. Τέλος ΄πάντων.

Βιργινία μου τίποτα δεν είνια το βάψιμο, η καλύτερη μου, σήμερα αν δεν βαρεθώ και μπορώ βέβαια να κουνηθώ, θα μετρήσω για να βάλουμε χαρτοταινίες στον ένα τοίχο που θα κάνουμε τις ρίγες.

Μετακόμιση στα επιπλα εννοείται ότι το κάνει ο αντρούλης μου, δεν θα κάνω και αυτό.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...