Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερουδια σας!!!!

Μαριλου μπραβο μπραβο, ολα τελεια πηγαν!!! (τελικα το παιδι μου θαναι μισοριξια, το πιο αδυνατο ειναι χαχαχα)

Αντε και στις αλλες κοπελες που μενουν, καλη επιτυχια να εχουν τελεια νεα να μας πουν.

Βιργινια και γω δεν μπορω να κοιμηθω... Ανασκελα με ποναει η μεση μου και πιανομαι στα μισα του υπνου, στο πλαι εχω πριβλημα με το ποδι μου - ακομη δεν ξερω τι φταιει- και ειτε στο ενα πλαι ειτε στο αλλο δεν μπορω να κοιμηθω. ΜΕ πεθαινει στον πονο. Σε λιγο καιρο θα πω του αντρα μου να με ακουμπαει στον τοιχο να ξεκουραζομαι, παιζει να ξυπναω και 10 φορες μεσα στην νυχτα...

Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι ισως να μην χρειαστει να κανω καμπυλη ζαχαρου. Μακαρι γιατι με τις αναγουλες που εχω, δεν το βλεπω να μπορω να το κατεβασω αυτο το πραγμα.

Χτες πηγαμε σε μια εκθεση σπιτιου που ειχε στο Μαρουσι, με επιασε δυσπνοια και ζαλιζομουν.. Εχει αρχισει και μου τη δινει που δεν μπορω να παω πουθενα:evil::evil:. Προσπαθω να κανω υπομονη 4 μηνες ακομη εμειναν..

Επισης απο χτες το μωρο δεν το εχω ακουσει και εχω αρχισει να αγχωνομαι... Συνηθως ειναι πολυ ζωηρος, τι να εχει παθει;

Πολλα εγραψα, σας ζαλισα.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου μινουλα με τον ομορφο τον μπεμπη!!

καλε θα γινει ενας παιδαρος αυτος, μην τον φοβασαι καθολου!

εγω ευτυχως που εμαθα να κοιμαμαι στο πλαι και σωθηκα..

29 χρονια μπρουμητα δεν ξεπερνιουνται και ευκολα!!!!

ειδες τι μας κανουν τα μπεμπακια;;

η καμπυλη ζαχαρου πως γινεται? γιατι λες αν παει κατω αυτο το πραγμα?

Καλημέρα κοριτσακια κι απο μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μαριλου τέλεια νεα, μπράβο!!! Μεγάλα παιδάκια, να τα χαίρεστε!

Μαρακι, νομίζω 190 μας πήρε στο Εμβρυο. Επίσης στην καμπύλη ζαχαρου σου δίνουν να πιεις ένα ζαχαροζουμι κ μετά σου παίρνουν αίμα ανα μια ωρα περίπου.

Μινουλα μην αγχωνεσαι, κι ο δικός μου χτες έκανε πιο απαλες κινήσεις, μάλλον άλλαξε θέση. Τι έγινε τελικά με την εξέταση σου;;

Εγώ περιμένω απο μέρα σε μέρα τα αποτελέσματα κ εχω τρελαθεί απο την αγωνια.

Είδα κι εγώ την κοπέλα με τα τετραδυμα, ήταν συγκλονιστικό!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Kαλημερούδια και απο μένα ή μάλλον καλησπέρα, τέτοια ώρα.

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια μας σήμερα με το β' επιπέδου περιμένουμεα νέα σας.

Μαριλού τα μωράκια σου είναι μαι χαρά, όλα θα πάνε καλά, μη φοβάσαι τίποτα.

Αχ λέτε για ύπνο , είναι ένα θέμα, ξέρετε τι είνια να βλέπω το παιδάκι μου να κοιμάται Αγγελούδι και εγώ να σηκώνομαι σαν το βλάκα συνέχεια, ή για τσίσα, ή για νερό, ή επειδή δεν βολεύομαι. Είναι λίγο σπαστικό. Ευτυχώς και εγώ κοιμόμουνα στο πλάι, απλά τώρα πιάνομαι, και έχουνε μήνα 3 μηνάκια ακόμα. Η κοιλιά μου τσίτα που λέει η Βιργινία το βράδυ νομίζω ότι θα σκιστεί. Κατά τα άλλα όλα καλά, αύριο έχω επιτέλους ραντεβού στον ντόκορ 3 το μεσημέρι και ανυπομονώ, να δούμε τη φατσούλα της.

Κατερίνα μου η λιποθυμία είναι μάλλον επειδή δεν τρως καλά, μωλέ. Φάε κάτι σε γλυκό ή σε αλμυρό να σε τονώση λίγο.

dYU4p3.png

Ουφ, εχει προβλημα το καφε σημερα!!

Γεια σου, Μινουλα και Λιζακι. Μινα, μην αγχωνεσαι για τον μπεμπη, δεν ακουγονται καθε μερα το ιδιο, οταν αλλαζουν θεση ακουγονται απο πιο βαθια, σαν να κουνιουνται προς τα μεσα.

Λιζα, ολα καλα θα πανε, ψυχραιμη να εισαι.

Να ρωτησω, αυτο το ζαχαροζουμι γιατι στο δινουν στην καμπυλη; Ειμαι ασχετη..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λιζάκι μου, πότε περιμένεις αποτελέσματα, αν και θα είναι όλα εντάξει, αλλά για να ηρεμήσεις λίγο;

Αυτό το ζαχαροζούμι, δεντο γουστάρω με τίποτα, και λογικά μέχρι τέλος εβδομάδας πρέπει να το κάνω, μου φαίνεται βουνό.

dYU4p3.png

Καλημέρα κοριτσακια κι απο μένα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μαριλου τέλεια νεα, μπράβο!!! Μεγάλα παιδάκια, να τα χαίρεστε!

Μαρακι, νομίζω 190 μας πήρε στο Εμβρυο. Επίσης στην καμπύλη ζαχαρου σου δίνουν να πιεις ένα ζαχαροζουμι κ μετά σου παίρνουν αίμα ανα μια ωρα περίπου.

Μινουλα μην αγχωνεσαι, κι ο δικός μου χτες έκανε πιο απαλες κινήσεις, μάλλον άλλαξε θέση. Τι έγινε τελικά με την εξέταση σου;;

Είδα κι εγώ την κοπέλα με τα τετραδυμα, ήταν συγκλονιστικό!!

Λιζα να μην ανησυχεις, ολα καλα θα πανε σε ολες μας. Εκανα εξεταση αιματος και θα παω να παρω τα αποτελεσματα την Τεταρτη με τον αντρα μου μαζι, ευτυχως που απεργει!! Ελπιζω να ειναι ολα καλα και να μην χρειαζεται να κανω και καρδιογραφημα εμβρυου.

Μαρακι, η καμπυλη ζαχαρου ειναι αυτο που ειπε και η Λιζα. Σου δινουν να πιεις ενα πραγμα το οποιο ειναι τοσο πηχτο που απορω πως κατεβαινει...:? Μακαρι να μην χρειαστει να την κανω αυτη την εξεταση.

Εχω ηδη αρχισει και παιρνω ιδεες απο το ιντερνετ για το δωματιο του μικρου, λεω να το κανω σαν να ειναι βυθος, με ψαρακια και αλλα. Θα το βαψουμε κιολας, αλλα ακομη δεν ξερω πως, θα δουμε.

wcBmp3.png

Γεια σου, Μπλουμπλου μου. Σκεφτομαι μηπως ειναι απο αιματοκριτη η πιεση.. Θα δουμε την τεταρτη. Αχ, κι εγω πιανομαι στο πλαι, μου λειπει το μπρουμητα κι εμενα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερίνα μου είναι γλυκόζη, να δούμε πως την καίει ο οργανισμός. Σου παίρνουν αίμα πριν το πιεις και μετά αφού το πεις κάθε μία ώρα αν θυμάμαι καλά τρεις φορές στου παίρνουν αίμα.

dYU4p3.png

Λιζακι μαλλον τοσο θα μας παρει και εμας, θα σου πω αυριο...;)

πηρες τηλ. ποτε θα εχεις αποτελεσματα, δεν θελω να σε αγχωνουμε αλλα πιστευω το ξερεις πως εχουμε και εμεις αγωνια..

η καμπυλη ετσι γινεται? δεν το ηξερα.. αντε να το κανουμε και αυτο!

Διαφημίσεις

:(:( Πολλα τρυπηματα.. :(:(

Αυτο ξαναπεστο!!!! Με τρυπανε ΚΑΙ για τον θυρεοειδη μου καθε μηνα επιπλεον, αφου πια εχω μαθει που εχω φλεβα, που δεν εχω, τους καθοδηγω ολους χαχαχα

Ασχετο, τι θα φατε σημερα;; Εμεις εχουμε σνιτσελ με πιλαφακι με μανιταρια-καλαμποκι-αρακα, και εκανα και μια πατατο-ρωσικη σαλατα που την πεθυμησα!!!!:D

wcBmp3.png

Μακαρι να μην χρειαστει να την κανω αυτη την εξεταση.

Εχω ηδη αρχισει και παιρνω ιδεες απο το ιντερνετ για το δωματιο του μικρου, λεω να το κανω σαν να ειναι βυθος, με ψαρακια και αλλα. Θα το βαψουμε κιολας, αλλα ακομη δεν ξερω πως, θα δουμε.

παιζει να μην χρειαζεται να την κανουμε? α! θα δουμε λοιπον, εμενα δεν μου εχει τιποτα ακομα ο γιατρος μου.

πολυ ωραιοα θεμα τα ψαρακια.. η Φειδα εκανε ενα τετοιο δωματιο στο Σπιτι απο την Αρχη, κατσε να σου βρω λινκ...

http://www.alphatv.gr/Microsites/spiti-ap-tin-arxi/VIDEO/%CE%A3%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9-%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1-16-02-11.aspx

για κοιτα το βιντεο..

Αχ, κι εγω πιανομαι στο πλαι, μου λειπει το μπρουμητα κι εμενα.

και εγω ΘΕΛΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ,μου λειπει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...