Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρακι μου καλη επιτυχια για αυριο.Τι εννοεις εχεις κανει προβα;;;

σου φανηκε περιεργο γλυκια μου;:D:D

εννοουσα πως στο μυαλο μου εχω φτιαξει την εικονα, οτι ο γιατρος μου κανει υπερηχο, τα βλεπει ολα τελεια και μου λεει οτι μπραβο ειμαστε μια χαρα και εγω θα χαμογελαω και θα ειμαι χαρουμενη και η μπεμπα θα φαινεται κουκλα και αλλα τετοια!!!!! (ξαναρωταω, ειμαι πολυ τρελη;;)

αυτο εννοουσα καλη μου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλυτερα ειμαι τωρα, δεν ειμαι στα φορτε μου, αλλα ενταξει.

Μην αγχωνεσαι για αυριο, ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!! Α, κοιτα να εχεις φαει αρκετα, και γλυκο για να μη σε στελνουν να φας για να αλλαξει θεση η μπεμπα. ;)

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα, μανουλες και μπεμπακια!!

Μαριλου μου, υπεροχα τα νεα σου, μπραβο!!!!!! Σουπερ ειναι τα μωρακια σου και μεγαλα μεγαλα!!!!!!! Αντε τωρα να ηρεμησεις, ετσι; Ολα θα πανε τελεια!!

Μαρακι μου, Αντυ και Μαματοπολινα, καλη επιτυχια και σε εσας!! Και ανυπομονουμε να ακουσουμε και τα καλα νεα και απο τις αλλες κοπελες που εχουν β επιεδου σημερα.

Βιργινακι, περαστικα με τη μεση σου, να αποφευγεις να ξαπλωνεις ανασκελα γιατι την επιβαρυνεις, στο πλαι ειναι πολυ καλυτερα.

Εγω σημερα το πρωι πηγα να λιποθυμησω, δεν ξερω γιατι, ευτυχως που ημουν μαζι με τον αντρα μου και με κρατησε. Κατα τα αλλα ολα καλα, ο μπεμπης κουνιεται αρκετα και χαιρομαι πολυ!!

Αυριο θα παω το αυτοκινητο συνεργειο και μεθαυριο εχω καμπυλη ζαχαρου. Ξερετε αν μπορει μια εγκυος να εχει διαβητη κυησης ακομα και αν δεν τρωει πολλα γλυκα;

Κατερινακι μου σε ευχαριστω αλλα ανασκελα ετσι κι αλλιως δεν κοιμαμαι γιατι δεν μπορω να αναπνευσω ! Καλο ε ? χμ !

Μηπως σου επεσε η πιεση κοριτσακι μου ??μετρηθηκες ?

οσο για το διαβητη ναι φυσικα κ γινεται αυτο γιατι δεν ανεβαζουν το ζαχαρο μονο τα γλυκα αλλα το ψωμι οι πατατες τα ζυμαρικα οι μαρμελαδες το μελι τα φρουτα ακομα....κ ποσα ακομα !!!!!!

Διαφημίσεις

Καθολου τρελλη κοριτσακι μου δεν εισαι !!!!!!!!

Διωξε το αγχος μονο ! Σκεψου οτι πας για εναν απλο υπερηχο !!!!!!!

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ολ αθα ειναι καλα !!

Αλλωστε εχεις κανει κ τροφοβλαστη οποτε ενας ακομη λογος να πιστεψεις οτι ολα ειναι μια χαρα !!!!:-P

Ναι τραβηξτε κ πειτε μου αν η μπουμπου ηθελε δημοσιοτητες ! χαχαχα!!!

καλα εσυ τι θα μου ελεγες;;; γιατι εσυ τι εισαι;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχα!!

θα δω και αυριο αν θελει η μπεμπα δημοσιοτητες με τον 3d υπερηχο!!!

και ευτυχως με τον τροφοβλαστη και τον καρυοτυπο ειμαι πιο υσηχη..

μου δινετε πολυ θαρρος, ευχαριστω για τις ευχες!

Βιργινακι, οχι δε μετρηθηκα να σου πω την αληθεια, δεν εχω καν πιεσομετρο..:oops: Βλακεια, ε;

Ποπο, πολυ φοβαμαι για το ζαχαρο, δεν τρωω γενικα ουτε ψωμια, ουτε ζυμαρικα, αλλα καμια φρυγανια με μελι τρωω η καμια σοκολατα που και που αλλα μονο πρωι. Το καλο ειναι οτι ακομα δεν εχω παρει αλλο κιλο, ελπιζω να συνεχιστει αυτο μεχρι τα μεσα του αλλου μηνα.:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλυτερα ειμαι τωρα, δεν ειμαι στα φορτε μου, αλλα ενταξει.

Μην αγχωνεσαι για αυριο, ολα θα ειναι τελεια!!!!!!!!!! Α, κοιτα να εχεις φαει αρκετα, και γλυκο για να μη σε στελνουν να φας για να αλλαξει θεση η μπεμπα. ;)

και εσυ κοιτα να τρως, μην σε μαλωσω τωρα.. και δεν θελω!

θα κανω τα κουμαντα μου αυριο, θα παρω γερο πρωινο!

Μαρακι μου στις 10+45.Αλλα θα ανεβουμε Αθηνα απο αυριο.Εσυ;;

και εμεις σημερα θα ανεβουμε, στις 11 εχουμε ραντεβου.

Μαρακι μου....ναι ενανα κ μπανακι με ετριψε κ ο αντρας μου αλλα τιποτα δεν βοηθησε !!!

Αυτο με τα τετραδυμα κ τη φυσιολογικη συλληψη απλα δεν παιζει !!!!!!

εγω ανακουφιστικα με το μπανιο αλλα παρατηρησα οτι με πιανει και πονος στο ποδι αριστερα μεχρι κατω.

για τα τετραδυμα ελεγαν τωρα οτι ειναι παρα πολυ σπανιο φαινομενο και δεν εχει ξανασυμβει στο Ιασω, τι να πω..

Διαφημίσεις

Βιργινακι, οχι δε μετρηθηκα να σου πω την αληθεια, δεν εχω καν πιεσομετρο..:oops: Βλακεια, ε;

Ποπο, πολυ φοβαμαι για το ζαχαρο, δεν τρωω γενικα ουτε ψωμια, ουτε ζυμαρικα, αλλα καμια φρυγανια με μελι τρωω η καμια σοκολατα που και που αλλα μονο πρωι. Το καλο ειναι οτι ακομα δεν εχω παρει αλλο κιλο, ελπιζω να συνεχιστει αυτο μεχρι τα μεσα του αλλου μηνα.:rolleyes:

αφου δεν τρως ολα τα αλλα δεν θα σε πειραξει μια φρυγανιτσα με μελι.

παντως μην φοβασαι για το ζαχαρο θα ειχε δειξει και στις εξετασεις αιματος αν ειχες προβλημα, τι τωρα το ανεβασες ξαφνικα.. μην φοβασαι..

Ξεχασα να σε ρωτησω που θα την κανεις κ ποσο θα σου στοιχησει;

θα την κανω εκει που εκανα και τον τροφοβλαστη, στο Εμβρυο στον Παπαναγιωτου στο κολωνακι ειναι.

δεν ρωτησαμε ακριβως το κοστος αλλα ξερω απο αλλες φιλες μου περιπου 180? και δινει και dvd και 3d φωτο.

εσυ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...