Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακι με τις φουσκωμενες κοιλιτσες!!!!

τι κανετε σημερα?

εγω ξυπνησα πριν λιγο, αν και κοιμηθηκα νωρις χτες με πλακωσε το στρωμα.

καταρχην να ευχηθω στην Μαριλου και την Τιτινα μας, τα καλυτερα αποτελεσματα για τα τρια μωρακια μας!!!!!

αντε να μπουνε γρηγορα να μας πουν τα νεα τους!!

δεν μειναμε και πολλες, εγω αυριο η Αντουλα και η Mamatopolina!!

Για να δουμε, εμεις σημερα θα ανεβουμε Αθηνα, το βραδακι.

επισης να ευχαριστησω τα κοριτσια που μου ευχηθηκαν για τον αντρουλη μου..

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11........................14/3/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξεχασα να σας πω το πιο σημαντικο, χτες το βραδυ κοιτουσα την κοιλια μου ενω ειμουν ξαπλωμενη και ξαφνικα ενω αναπνεα κανονικα η κοιλια μου κουνηθηκε πιο χαμηλα εκει που ειναι το μωρο!!!

ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!!!!!!!!! ηταν η καραμελιτσα μου και μου κουνουσε την κοιλια μου!

το ξαναεκανε και αρκετες φορες ακομα και το ειδε και ο μπαμπας! ηταν τελεια!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!!

ειμαι σπιτακι μου..

δοξα τον θεο ολα πηγαν μια χαρα..

κ τα 2 μωρακια ειναι πολυ καλα κ ολα φαινονται φυσιολογικα...ακομα κ ο τραχηλος αλλα κραταω επιφυλαξεις με αυτον γιατι την εχω πατησει...

ο μικρος πηγε 505γραμ κ η μικρη 510γραμ...

εννοειται πως dvd k 3d δεν πηραμε αλλα εκεινη την ωρα πραγματικα δεν με ενδιεφερε..η καρδια μου θα εσπαγε απο την αγωνια...30 λεπτα μας κρατησε εμας η εξεταση...ειμασταν οι πρωτοι που μπηκαμε...

ευχομαι τα ιδια καλα νεα κ για την τιτινουλα μας κ πολυυυυυ καλη επιτυχια αυριο στο μαρακι μας...

θα βγω γιατι περιμενω τη μανουλα να; μαγειρεψει...

τα λεμε μετααααα...

οσο για το δωρακι δεν προλαβα αλλα μου εκαναν απο το ιασω..

η λιμπερο μου εδωσε πανες,σερβιετες,κουπονια.απορρυπαντικο μπεμπε...χιχιχι

φιλιααααααααα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!

αχ! αγαπη μου, τοσο χαρηκα να'ξερες!!!!

μπραβο στα μικρα θαυματακια σου! ειναι τελεια.. οταν μπορεσεις να ξαναμπεις να μας πεις και αλλα.. τι εκαναν? αν κουνιοντουσαν, ειναι ομορφα;;

αλλα τι λεω, δεν θα ειναι ομορφα;;;

μακαρι να εχω και εγω αυριο τα ευχαριστα νεα σου..

ναι θα ανεβαζουμε και βιντεο, φιλεναδα!

Διαφημίσεις

Καλημερα σας !!!!!!

μΠραβο Μαριλου μου ! 1000 μπραβο ! Πολυ χαρηκα ! τα μωρακια σου ειναι αψογα ! Αψογα ομως !!!!!! Αντε τωρα θελω να ηρεμησεις να τα απολαυσεις και κυριως να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου καταρχην καλη επιτυχια κ γι ασενα αυριο ! Ολα θα πανε τελεια, κ το ξερεις !!!!!!

Αυτο που λες με την κοιλιτσα εγω το βλεπω παρα πολλες μερες τωρα και εχω να σου οω το εξης ! Δεν της αρεσει καθολου η δημοσιοτητα της δικιας μου ! χαχαχαχ!!!

Οταν το κανει αυτο παντα σηκωνω τη μπλουζα κ την βλεπω κ χαζευω ! Μολις παιρνω το κινητο κ βαζω τα τραβηξω βιντεο .... σταματαει !!

Με το που αφηνω το κινητο κατω ξαναξεκιναει !!!!!! Το πιστεψεις δε το πιστεψεις σου ορκιζομαι ειναι αληθεια !!!! Κ ετσι δεν εχω καταφερει να τη βιντεοσκοπησω ! κ το θελω πολυ ! χαχαχχα!!! αλλα θα μπορουσε να φταιει το φλας που αναβει πανω απο την κοιλια κ να το καταλαβαινει ????????????? δεν ξερω !!!

Στο μεταξυ υποφερω απο τη μεση μου ειχα ασχημο υπνο παλι, δεν μπορουσα να κοιμηθω καλα πονουσα...τεσπα τα καταφερα κ ξυπνησα στις 7 πρωινιατικα με πεινα ! Αλλο παλι κ τουτο τελευταια !!! Εφτιξα εφαγα κ ξανακοιμηθηκα κ ξυπνησα πριν κανα 20λεπτο !!! χαχαχα!!! τι ωραιο προγραμμα που εχω κανει η ρου%^ανα !!!!! χαχαχαχα!!!!

καλημερα βιργινακι, καλα ηταν τελειο το χτεσινο!

θα βαλω τον αντρουλη να τραβηξει βιντεο και θα δω αν της αρεσει η δημοσιοτητα!

εχω λιγο αγχος για αυριο αλλα το παλευω και πιστευω πως ολα θα ειναι καλα..

εχω κανει και προβα στο μυαλο μου πως θα ειναι αυριο που θα μου λεει ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα.... (ειμαι πολυ τρελη;;)

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.Μαριλου μου μπραβο σου καλη μου.Τα μπεμπακια σου ειναι μια χαρουλα.Ειδες που ανησυχουσες,ολα καλα.Πες μας λεπτομεριες οταν μπορεσεις.Βλεπω στην Μενεγακη μανουλα με τετραδυμα,με φυσιολογικη συλληψη,τελειο.Καλημερα σε ολες

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημερα, μανουλες και μπεμπακια!!

Μαριλου μου, υπεροχα τα νεα σου, μπραβο!!!!!! Σουπερ ειναι τα μωρακια σου και μεγαλα μεγαλα!!!!!!! Αντε τωρα να ηρεμησεις, ετσι; Ολα θα πανε τελεια!!

Μαρακι μου, Αντυ και Μαματοπολινα, καλη επιτυχια και σε εσας!! Και ανυπομονουμε να ακουσουμε και τα καλα νεα και απο τις αλλες κοπελες που εχουν β επιεδου σημερα.

Βιργινακι, περαστικα με τη μεση σου, να αποφευγεις να ξαπλωνεις ανασκελα γιατι την επιβαρυνεις, στο πλαι ειναι πολυ καλυτερα.

Εγω σημερα το πρωι πηγα να λιποθυμησω, δεν ξερω γιατι, ευτυχως που ημουν μαζι με τον αντρα μου και με κρατησε. Κατα τα αλλα ολα καλα, ο μπεμπης κουνιεται αρκετα και χαιρομαι πολυ!!

Αυριο θα παω το αυτοκινητο συνεργειο και μεθαυριο εχω καμπυλη ζαχαρου. Ξερετε αν μπορει μια εγκυος να εχει διαβητη κυησης ακομα και αν δεν τρωει πολλα γλυκα;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Στο μεταξυ υποφερω απο τη μεση μου ειχα ασχημο υπνο παλι, δεν μπορουσα να κοιμηθω καλα πονουσα...τεσπα τα καταφερα κ ξυπνησα στις 7 πρωινιατικα με πεινα ! Αλλο παλι κ τουτο τελευταια !!! Εφτιξα εφαγα κ ξανακοιμηθηκα κ ξυπνησα πριν κανα 20λεπτο !!! χαχαχα!!! τι ωραιο προγραμμα που εχω κανει η ρου%^ανα !!!!! χαχαχαχα!!!!

και εμενα με ειχε πιασει η μεση μου χτες αλλα εκανα ενα ζεστο μπανακι και ξαπλωσα στο κρεβατι και τωρα ειμαι καλυτερα, επισης με πονουσε και το κεφαλι μου πολυ..

αυτο το προγραμμα το ειχα και εγω πριν λιγο καιρο, αλλα τωρα κοιμαμαι σερι..

τωρα στην μεγενακη ειχε μια κοπελα που περιμενει τετραδυμα με φυσιολογικη συλληψη!!! κουφο;;;

Μαρια μου, τι ωραιο αυτο με την μπεμπουλα σου. Κι εγω το εχω παρατηρησει μερικες φορες, αλλα ο μπεμπης αντιδρα μονο στο δικο μου αγγιγμα, οταν βαζει καποιος αλλος το χερι του στην κοιλια μου σταματαει. Λετε να ειναι τυχαιο;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Βλεπω στην Μενεγακη μανουλα με τετραδυμα,με φυσιολογικη συλληψη,τελειο.Καλημερα σε ολες

Αντυ φοβερο ε;

τι ωρα εχεις ραντεβου μεθαυριο? εγω στις 11.

Βιργινακι, περαστικα με τη μεση σου, να αποφευγεις να ξαπλωνεις ανασκελα γιατι την επιβαρυνεις, στο πλαι ειναι πολυ καλυτερα.

Εγω σημερα το πρωι πηγα να λιποθυμησω, δεν ξερω γιατι, ευτυχως που ημουν μαζι με τον αντρα μου και με κρατησε. Κατα τα αλλα ολα καλα, ο μπεμπης κουνιεται αρκετα και χαιρομαι πολυ!!

Αυριο θα παω το αυτοκινητο συνεργειο και μεθαυριο εχω καμπυλη ζαχαρου. Ξερετε αν μπορει μια εγκυος να εχει διαβητη κυησης ακομα και αν δεν τρωει πολλα γλυκα;

Κατερινακι, μαλλον η πιεση θα σου επεσε, αν δεν ειχες φαει..

τωρα εισαι καλυτερα?

για το ζαχαρο δεν ξερω ακριβως, αλλα νομιζω πως δεν εχει σχεση αν τρως γλυκα, ισως να ειναι και κληρονομικο. μην φοβασαι παντως ολα καλα θα ειναι!

καλημερα βιργινακι, καλα ηταν τελειο το χτεσινο!

θα βαλω τον αντρουλη να τραβηξει βιντεο και θα δω αν της αρεσει η δημοσιοτητα!

εχω λιγο αγχος για αυριο αλλα το παλευω και πιστευω πως ολα θα ειναι καλα..

εχω κανει και προβα στο μυαλο μου πως θα ειναι αυριο που θα μου λεει ο γιατρος οτι ολα ειναι καλα.... (ειμαι πολυ τρελη;;)

Καθολου τρελλη κοριτσακι μου δεν εισαι !!!!!!!!

Διωξε το αγχος μονο ! Σκεψου οτι πας για εναν απλο υπερηχο !!!!!!!

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ολ αθα ειναι καλα !!

Αλλωστε εχεις κανει κ τροφοβλαστη οποτε ενας ακομη λογος να πιστεψεις οτι ολα ειναι μια χαρα !!!!:-P

Ναι τραβηξτε κ πειτε μου αν η μπουμπου ηθελε δημοσιοτητες ! χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...