Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

το παιδι ειναι παναθηναικαρα!!!! αυτο παει να πει...

τι κανεις τιτινακι?

εγω μια χαρουλα, μαγειρευω και θα ερθουν και δυο φιλοι μας με το κοριτσακι τους να φαμε και να κατσουμε στο τζακι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, κοριτσακια ομορφα, τι κανετε; Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

Εμεις καλα ειμαστε, ο μπεμπης ειναι πιο ησυχος σημερα. Εμενα η κοιλια μου δεν εχει τσιτωσει ακομα.. :rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Το παιδί δεν έχει και άλλη επιλογή για ομάδα..!! Ή πράσινο ή θα το αποκληρώσει ο πατέρας του..!!!

Εγώ μαγειρεύω και θα πάμε να το φάμε στην κουμπάρα μου η οποία είναι 2 μηνών έγκυος και χθες είχε λίγο αίμα το οποίο συνεχίστηκε μέχρι σήμερα το πρωί. Ο γιατρός της είπε ακινησία μέχρι αύριο που θα τη δεί και για να σιγουρευτώ θα εγκατασταθούμε σπίτι τους.

Κατερινιώ ο μικρός χουζουρεύει λόγω καιρού...!

Κατερινα μου, ευχομαι να μην ειναι τιποτα αυτο που εχει η κουμπαρα σου. Ισως ειναι καποια μικρη αποκολληση, ειχα παθει κι εγω στον τριτο μηνα και με ξεκουραση περασε.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Kοριτσάκια μου τι μου κάνετε, σας διάβασα πολύ πολύ γρήγορα, εμείς εδώ είμαστε καλά. Χθες ξεκινήσαμε και βάφουμε το δωμάτιο μας έμειναν μόνο οι ρίγες, φαντάζομαι το άλλο ΣΚ να το τελειώσουμε και να βάλω φώτο. Η μουμπου όταν είμαι ξάπλα με κλωτσάει συνεχώς, όταν όμως είμαι σε κινήσει δεν την ακούω, χαλαρώνει φαίνεται. Η κοιλιιά μου είνια πλεον τσίτα. Φαγούρα στο στήθος έχω και εγώ πολύ, γάλα δεν βγάζω, ούτε και στο γιο μου έγβαλα αλλά θήλασα 2,5 χρόνια οπότε δεν παίζει ρολο. Και βεβαίως να το προσπαθείσετε ότι καλύτερο για το μαιδί και για μας, ακριβώς όπως τα λέει και η Κατερίνα.

Τιτινάκι μου περαστικά στη φίλη σου δεν νομίζω ότι είνια κάτι, απλά λίγες μέρες ξεκούραση.

Μαράκι χρόνια πολλά στον αντρουλη σου να τον χαίρεσαι και με το καλό να έρθει το καινούργιο μέλος.

Σας κλείνω, να ξυπνήσω τους άντρες μου να πάμε για κανά καφεδάκι, μιας και έχει ήλιο.

Φιλιά πολλά πολλά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα! Καταρχην, Μαρακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!!!!! Εδω μας εχει τσακισει η μουνταμαρα κ η βροχη....πηγαμε να φαμε σε μια ταβερνα κ τωρα γυρισαμε κ καθομαι στο τζακακι μας! Οσον αφορα τη φαγουρα στις θηλες εχω κ εγω, αλλα με την κρεμα της φρεζυδερμ σωθηκα! Παντως κ εγω θελω να θηλασω! Την κοιλιτσα μου καποιες φορες την αισθανομαι κ εγω να με τραβαει εντονα, αλλα ακομα δεν εχω φαγουρα. Ο μπομπιρας μου απο χθες κλωτσαει συνεχεια...!!!! Χριστινα μου, τοχα παθει κ εγω αυτο που επαθε η κουμπαρα σου, ξαπλα κ πολυ προσοχη, τα περαστικα μου. Παρολο που ημουν καπνιστρια παντα σεβομασταν τους γυρω μας κ εγω κ ο αντρας μου κ κυριως τα παιδια κ τις εγκυους. Εμενα ποτε δε μου αρεσε να μου φυσαει ο αλλος τον καπνο στη μουρη κ ας καπνιζα. Τωρα ο αντρας μου εξω απο το σπιτι καπνιζει. Αυτα κ απο μενα...Φιλακιααααααα!!!!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Τιτινα μου περαστικα στην κουμπαρα σου.Οσο για την ομαδα τι αλλο θα μπορουσε να ηταν το παιδι.Πολυ καλα κανει ο μπαμπας του,να μαθει απο μικρο.Εμεις εχουμε παρει μερικα πραγματα απο την μπουτικ,οπως πιπιλα,μπιμπερο,φορμακι,παπουτσια αγκαλιας μονο εμφανιση δν εχω βρει για νεογεννητο.Ο μπαμπας μας εχει κατουρηθει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.Μπλουμπλου μου καλα να περασετε στην βολτιτσα σας.Για τον θηλασμο κ εγω το θελω πολυ αλλα τα αρθρα που εχω διαβασει δν βοηθανε κ πολυ,κ δν εχω καποιον που να ξερει να με καθοδηγησει.Στην πραξη δν θα ειναι τοσο ευκολο πιστευω.

CEebp2.png?9T0iAOMn

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

ειχα ενα φουλ σαβ/κο λογο επισκεψεων απο φιλους στο σπιτι κ δεν προλαβα να μπω να σας γραψω κ να σας διαβασω...

αυριο στις 9 το πρωι εχω την β' επιπεδου...καντε μια προσευχουλα κ για μας αποψε..

να πω καλη επιτυχια κ στην τιτινουλα μας για αυριο..

σας αφηνω να κατσω με τον αντρουλη μου..

οταν μπορεσω αυριο θα μπω να σας πω τα νεα...

εχω πολυυυυυυ αγχος κ αγωνιααα...

φιλακια πολλαααα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

ειχα ενα φουλ σαβ/κο λογο επισκεψεων απο φιλους στο σπιτι κ δεν προλαβα να μπω να σας γραψω κ να σας διαβασω...

αυριο στις 9 το πρωι εχω την β' επιπεδου...καντε μια προσευχουλα κ για μας αποψε..

να πω καλη επιτυχια κ στην τιτινουλα μας για αυριο..

σας αφηνω να κατσω με τον αντρουλη μου..

οταν μπορεσω αυριο θα μπω να σας πω τα νεα...

εχω πολυυυυυυ αγχος κ αγωνιααα...

φιλακια πολλαααα

Kαλη επιτυχια Μαριλου, ολα τελεια θαναι!!! Θα περιμενουμε νεα σου αυριο!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια Μαριλου κ Τιτινουλα.Καλα αποτελεσματα αυριο.Αντε να καμαρωσετε τα ζουζουνια σας κ να τα χορτασετε.Ποσες μειναμε ακομη,νομιζω η Μαρια κ εγω.Αντε Παναγιτσα μου να τελειωσουμε ολες με το καλο.Νομιζω δν μας εχει μεινει μετα καμια μεγαλη εξεταση,μηπως κ χαλαρωσουμε λιγο γιατι μας εφαγε το αγχος.:D

CEebp2.png?9T0iAOMn

Τσα !

τι κανετε μανουλες????

Εγω πριν λιγο γυρισα νιωθω πολυ κουρασμενη ! Ημασταν στην κουνιαδα μου κ τωρα γυρισαμε σπιτι κ ηρθε ο κουνιαδος μου κ βλεπουν μπαλα !!!! η κοιλια μου ειναι τσιτα νομιζω θα εκραγει ! Αχ ειμαι γκρινιαρα αλλα δεν την αντεχω αυτην κατασταση ! το βραδυπλεον δεν μπορω να κοιμηθω...δεν ξερω πως να βολευτω !!!!

Κ εχω ποσο καιρο ακομα μπροστα μου!!!!

Σε 2 μερες μπαινω στον 6ο ! Ουφ ! Αντε να περασει ο καιρος !!!!

Μαριλου μου καλη επιτυχια ! ΕΙμαι σιγουρη οτι θα την εχεις ! Θα μπεις κ θα μας πεις τα ωραιοτερα νεα, κ ευχομαι στο καπακι να παρεις για το καλο κ μονο κατι για τα μωρα !!!!!!

Κοριτσια ειμαι ενα πτωμα σας καληνυχτιζω κ θα τα πουμε το πρωι !!!!

Φιλακια !!!

Μπήκα γρήγορα και για λίγο για να ευχηθώ Καλή Επιτυχία στα κορίτσια που έχουν αύριο την Β' επιπέδου. Καλά αποτελέσματα και περιμένουμε τα νέα σας. !!!! .... και σε όλες μας καλό βράδυ και καλή εβδομάδα.

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...