Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερινακι σε ζηλευω σημερα ! Αλλα να σου πω την αληθεια ξυπνησα στις 10 κ μετα δεν ειχα ορεξη για υπνο ! χαχαχα!!!

Ποσο εχει αυτη η κρεμουλα ? ειναι ακριβη ? ειναι μονο για τις θηλες η και γι ατην κοιλια ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι μωρε γιατι ειναι κ πολυ ενοχλητικο να σαι εξω κ να θες να ξυστεις κ να μην μπορεις !

καλα οταν ειμαι σπιτι δεν το συζητω δινω κ καταλαβαινει αλλα καμια ωρα θα ματωσουν δε λεει ! οποτε τη δευτερα παω να προμηθευτω κρεμουλα !!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!

Εγω παλι εχω τρελη φαγουρα στην κοιλια, ξυνομαι συνεχεια.

Σημερα δεν ειμαι καλα, αναγουλες κτλ, το στομαχι μου ειναι χαλια, μηπως ξερετε τι μπορω να φαω για να ηρεμησω λιγο; Οτι τρωω το βγαζω (σορυ)

Μαματοπολινα γενναω στο Αττικο, ακομη ο γιατρος την πληρωμη του μας την κραταει για εκπληξη!! Ελπιζω να μην ζητησει πολλα, γιατι θα υπαρχει θεμα...

wcBmp3.png

Μινα μου το μόνο που μπορώ να σου πώ ειναι να φας φρυγανια με κασερακι. σιγα σιγά!

Επίσης κατι που κάνει καλο στον εμετό ειναι η ματζουράνι, αλλα τώρ απου να την βρεις ε; Μην πίνεις νερο ούτε κάτι άλλο σε υγρό. Εμένα πάντως η φρυγανια μου έκανε καλο!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μινα μου το μόνο που μπορώ να σου πώ ειναι να φας φρυγανια με κασερακι. σιγα σιγά!

Επίσης κατι που κάνει καλο στον εμετό ειναι η ματζουράνι, αλλα τώρ απου να την βρεις ε; Μην πίνεις νερο ούτε κάτι άλλο σε υγρό. Εμένα πάντως η φρυγανια μου έκανε καλο!

Σε ευχαριστω πολυ Κατερινα. Το κακο ειναι οτι ξεχασα σημερα να παρω κασερι...Θα ρωτησω αν εχει η πεθερα μου και θα στειλω τον αντρα μου μολις τελειωσει ο αγωνας.

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσια,χαθηκαμε ολες αποψε βλεπω.Κ εγω ειδα τον αγωνα κ τωρα ετοιμαζομαι να γουρουνιασω.Εχω μια πεινα αλλο πραγμα.Μινουλα θα συμφωνησω με την Κατερινα,η φρυγανια με το τυρακι ειναι πολυ καλο.Α εμενα με βοηθουσε οτιδηποτε ξινο.Απο σουπιτσα γεματη λεμονι,μεχρι ξινομηλα.[λιγο καθυστερημενη η συμβουλη μου αλλα δοκιμασε την αλλη φορα]Σας αφηνω για σημερα.Τα λεμε το πρωι.Να εχετε ενα ησυχο βραδυ κ ενα ακομη πιο χαρουμενο πρωι.φιλακιαααααα

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημερουδια στις μελλοντικες μανουλιτσες !!!!!!!!!!

Ομορφη κυριακη να εχουμε σημερα !!!!!!!!

Εμεις κλασσικα ξυπνησαμε στις 4 τα ξημερωματα μιας κ η μπεμπε χορευε ! Υποψιαζομαι πως οταν γεννηθει αυτο το μωρο τετοιες ωρες θα με χορευει στο ταψι !!! χαχαχαχαχ!!!!

Κ μετα ξαναξυπνησα κατα τις 8 με τρελλη λιγουρα για ψωμακι με μελι !!! μιαμι μιαμι !!!

Εκανα 3 φετες κ τωρα λεω να κανω καμια δουλεια να καψω το ζαχαρο που αν μετρηθω θα δειξει 200 !!!! Ντοινκ !!!

Σας φιλω ολες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!! τι μου κανετε σημερα?

εγω μια χαρουλα ειμαι, καθομαι με την κορη μου, και διαβαζουμε τα νεα σας..

ο μπαμπας μας κοιμαται ακομα, εχει και μια συννεφια, το παει για βροχουλα.

Μινουλα μου και εγω ξυπνησα χτες το πρωι με αναγουλα και χαλια στομαχι.

φρυγανιτσες εφαγα και εγω, ελπιζω σημερα να εισαι καλυτερα!

κοριτσια εγω δεν εχω φαγουρα στις θηλες αλλα στο στηθος οχι συχνα ομως και η κοιλια μου δεν εχει τεντωσει ακομα και δεν ξερω ποτε θα γινει αυτο!!!! ευτυχως δεν με τρωει η κοιλια μου..

Εγω σημερα ημουν εξω, το πρωι κοριτσια ειχε ωραια μερα, πηγαμε για καφεδακι μεχρι που σπαστικα με εναν ηλιθιο που εχωσε το τσιγαρο του στη μουρη μου απο το διπλανο τραπεζι (ηταν κολλητα) κ σηκωθηκα κ εφυγα !

Της πηρα ομως 2 τελεια σποτακια σε στυλ μαργαριτες ροζ ! Βασικα πηγα συγκεκριμενα γι αυτα !

Μαρακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι !!!

Βιργινακι, εγω την προηγουμενη Κυριακη που ειμασταν ΕΞΩ για καφε, καπνιζε ενας κυριος και μου ερχοταν ο καπνος στην μουρη, και του ειπα πολυ ευγενικα αν μπορει να κρατησει τι τσιγαρο με το αλλο χερι επειδη ειμαι εγκυος και το εκανε και ειπε και συγνωμη!!!!!8):cool:

τωρα αν μου τυχει σε μαγαζι μεσα θα κανω φασαρια.. σας το λεω επισημα!!!!

Φανταστικα τα φωτιστικα που πηρες, τα ειχα δει και εγω παλιοτερα, μαλλον θα τα παρω και εγω, τα εχω δει κιολας να δουλευουν σε μια φιλη, ειναι πολυ ομορφα πανω στον τοιχο!

Ευχαριστω για τις ευχες στον αντρουλη μου!!!!

Λιζακι μου ειναι πολυ ωραιο για πρωινο κ τονωτικο !!! χιχιχιχι!!!

Μαρακι μου να τα παρεις ειναι εκπληκτικα σου λεω ! Ανυπομονω να τα βαλω !!!!!

Οσο για το τσιγαρο , μεσα ειμασταν κ οι καναπεδες σχεδον κολλητα κ να πω οτι δεν φαινεται η κοιλια μου? Μπαμ κανει ! Εκατσε ο μεσιε με την κυρια του κ απλωσε πανω μου το χερι του! ηταν ωρα να φυγουμε αλλιως αν ειχα κι αλλο χρονο να κατσω θα του την ελεγα σιγουρα, αλλα δεν ξερω αν θα ειχα ευγενικη προθεση !

κυροως επειδη κανω μπαμ πλεον οτι ειναι εγκυος !!!!!!!!!!!!

Σεβασμος? 0 !!!!!!

Σας φιλω παω να συνεχισω τις δουλιτσες !!!

Είμαι που είμαι αντικαπνιστρια, θα του την έλεγα για τα καλά! Κ όχι μόνο σε αυτόν αλλά και στο μαγαζί που τους επιτρεπει! Τι στο καλό, καφετέρια είναι δεν είναι ούτε μπαρ ούτε μπουζούκια!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλησπέρα κοριτσούδια!!!

Βιργινία αυτό με την κοιλιά το έχω και εγώ ακριβώς έτσι όπως το περιγράφεις..! τσιτώνει (σε σημείο που νιώθω πως θα σκιστεί το δέρμα) και βαραίνει πολύ! Οπότε όχι πολλά πολλά...!!

Μαράκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!! Του χρόνου να το γιορτάσετε με την κοράκλα σας!!!

Εγώ από προχθές που ένιωσα το μικρό συνεχίζω και τον νιώθω έντονα!! Κάθε μέρα και λίγο παραπάνω...! Χθες που βλέπαμε αγώνα έδωσε ρεσιτάλ κλωτσιάς στην έναρξη..! Τι ήθελε να πεί ο ποιητής???:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...