Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυουλες!! Μα καλά ακόμα κοιμαστε βρε υπναρουδες;; Τον τελευταίο καιρό βλέπω συνέχεια περίεργα όνειρα, πωπω τι είναι αυτό το πραγμα; Εγώ ακόμα γαλατακι δεν εχω δει να βγαίνει! :confused:

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα, κοριτσακια!! Τι κανετε;

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ο μπεμπης κλωτσαει απο νωρις!!

Λιζακι, τι κανεις; Δεν ειναι τιποτα τα ονειρα, ειναι απο τις ορμονες. Οσο για το γαλα, νομιζω οτι δεν παιζει ρολο το ποτε θα αρχισεις να βγαζεις, μπορει και στο τελος, το ειχα διαβασει σε ενα βιβλιο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες!

δεν θα κατσω πολυ στην παρεα σας, εχει ηλιο και θα βγουμε εξω..

Α! σημερα εχει γενεθλια ο αντρας της ζωης μου!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!

φιλακια, τα λεμε!

Γεια σου, Μαρακι!! Χρονια πολλα, να τον χαιρεσαι!!!!!!! Να ειστε παντα καλα και με το καλο να υποδεχτειτε το μικρο ζουζουνι!!!!!!!! Καλα να περασετε!! Φιλια!!:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαρακι, να τον χαίρεσαι πάντα ευτυχισμένοι!

Κατερινακι, μόλις εφαγα πρωινο, τι εφαγα δηλ εσκασα! Απο το άγχος το εχω ρίξει στο φαΐ! Κι έβλεπα στο Mega το Mommy που έλεγαν για εγκυμονουσες με ανορεξια, που παίρνουν μέχρι και καθαρτικα! Τι να πει κανείς!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!

Μαρια να χαιρεσαι τον ανδρα σου!!

Εχω και γω αυτην την γευση στο στομα, απτη μερα που εμεινα εγκυος. Μερικες φορες ειναι τοσο εντονη που μου προκαλει εμετο :mad:. Δεν επαιρνα φαρμακα τοτε, τι να πω... Θεωρησα οτι ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης.

Εγω ακομη δεν εχω καθολου γαλα. Θελω και γω να θηλασω, θα το προσπαθησω τουλαχιστον.

wcBmp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Μαρακι μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ με το καλο του χρονου να γιορτασετε με το μωρακι σας.:-DΚαλα να περασετε στην βολτιτσα σας.Οι υπολοιπες εγκυουλες,τι κανετε σημερα.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Καλημέρα και από εμένα!

μαράκι να τον χαίρεσαι!!!! καλά να περάσετε!

Απλα να πώ ότι δεν ειναι απαραίτητο να βγάλεις γάλα κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ δεν έβγαλα και θήλασα 9 μήνες!!! Επίσης να πώ οτι ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Ειναι οτι καλυτερο για το παιδί σας αλλά και για σας!

Σας φιλώ γιατι ο μικρος με τραβάει για παιχνίδι!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερούδια ομορφομανούλες!!!!!!!!!!!

Επιτέλους τα κατάφερα τελείωσα με την απογραφή και έτσι από Δευτέρα θα τα λέμε σε καθημερινή βάση.

Και εδώ εχθές παραλίγο να βουλιάξει το νησί απο τη βροχή αλλά σήμερα έχει μια μέρα άλλο πράγμα!!!!

Μαράκι να χαίρεσαι τον καλό σου.

Μινούλα και εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω (ΕΛΕΝΑ) και ο γιατρός μου ζήτησε 1100 ευρώ. Το καλό είναι ότι το μονόκλινο που θα πάω κοστίζει 130 ευρώ την ημέρα οπότε λογικά δεν θα πάω πάνω από 1800 ευρώ. Εσύ που γεννάς?

Μπράβο στα κοριτσάκια που έκαναν τις β επιπέδου και καλή επιτυχία σε αυτές που θα κάνουν αυτή την εβδομάδα.

Μαράκι please άλλαξε μου την ημερομηνία στο πινακάκι 8/2 ήταν η αμνιοπαρακέντηση και 14/03 είναι η β επιπέδου οπότε είμαι αυτή πού θα κλείσει τον κύκλο των β επιπέδου. Grazie!!!!!!!!!

Αυτά προς το παρών σας αφήνω να κλείσω γιατί έχω να πάω και super.

Καλό Σ/Κ σε όλες τις ομορφοκοιλίτσες!!!!!!

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

κοριτσακια ευχαριστω για τις ευχες σας!!

ειμασταν εξω για βολτα και τωρα φτιαχνω μοσχαρακι με πουρε.

εχει εναν ωραιο καιρο!

μπεμπακος που εισαι καλη μου; πηγες στον γιατρο;

Mamatopolina, οκ το πινακακι!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11........................14/3/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα !!!!!

Τι μου κανετε ??

Εγω σημερα ημουν εξω, το πρωι κοριτσια ειχε ωραια μερα, πηγαμε για καφεδακι μεχρι που σπαστικα με εναν ηλιθιο που εχωσε το τσιγαρο του στη μουρη μου απο το διπλανο τραπεζι (ηταν κολλητα) κ σηκωθηκα κ εφυγα !

Μετα πηγαμε μια βολτα στα Ικεα κ ψαχνω να βρω ραφια για το δωματιο της μπεμπας, ειδα καποια κ μου αρεσαν αλλα δεν τα πηρα μηπως βρω κ αλλου !

Της πηρα ομως 2 τελεια σποτακια σε στυλ μαργαριτες ροζ ! Βασικα πηγα συγκεκριμενα γι αυτα ! Οποτε παει κ αυτο ! Ομολογω πως κ σημερα κουραστηκα ! Βρε κοριτσια ειναι φυσιολογικο μολις σταθω ορθια γι αλιγο αρχιζει η κοιλια κ γινεται σκληρη κ νιωθω να τραβιεται προς τα κατω ! Εχει τυχει σε καμια η ολα τα κουλα σε μενα ????

Μαρακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου να ειστε παντα αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι !!!

Γαλατακι ουτε εγω εχω βγαλει ακομα, κ θελω πολυ να θηλασω ! Ευχομαι να τα καταφερω !!!!

Στο μεταξυ εχω τρελλη φαγουρα στις θηλες ! Βαζετε κατι σε αυτο το σημειο ?

Α ωραία, πάλι καλά που έχει απαγορευτεί το κάπνισμα! Μα τι γαιδουρια, να μην σέβονται ούτε την εγκυο!

Κι εγώ εχω αρχίσει να νιώθω μεγαλύτερο βάρος στην κοιλιά και σκληραινει συχνά. Ασε που με το που θα σταθώ όρθια, θα θέλω να τρεξω τουαλετα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Ναι σιγα μη σεβαστουν ! Κανενας δεν εχει σεβαστει μεχρι τωρα ουτε καν στο σουπερ μαρκετ γυρνανε πισω κοιτανε κ αδιαφορουν ! Χ@στηκα κιολας αλλα λεμε τωρα ! χαχχαχα!!!!!

Οσο για την κοιλια...ετσι κ γω θελω να τρεξω τουαλετα αλλα δυστυχως εξω δυσκολευομαι δεν με βολευει πλεον το ορθιο κ@ατουρημα !!! χαχαχαχα!!!!!!!!!! συγνωμη για την εκφραση !

Γεια σας παλι!! Ποπο, εχω ριξει κατι υπνους σημερα..:mrgreen:

Βιργινακι, εχει κρεμες στο φαρμακειο για τις θηλες. Εγω εχω της frezzyderm και ειναι παρα πολυ καλη.

Λιζα, ασε, κι εγω με το που θα σταθω ορθια θελω συνεχεια τουαλετα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...