Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Kαλησπερα!!!!!!! Για το Γαια σας ελεγα...Επιασε βροχη στο Καπανδριτι. Ειμαι στο μαγαζι μονη και βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Παντως mpempakos και εγω το μωρο δε το αισθανομαι συνεχεια εντονα, ησυχασε και θα το ακουσεις. Tωρα και εγω επειδη ειμαι λιγο παρανοικη αν περναγαν μερες θα πηγαινα στο γιατρο ή στο μαιευτηριο. Οσον αφορα τις ασφαλιστικες δυστυχως δε βγαζεις παντα ακρη και συνηθως τα πληρωνεις απο την τσεπη σου και μετα απο κανα μηνα τα παιρνεις απο την ασφαλιστικη. Για συνεργειο μπορεις να πας οπου θελεις και καλεις πραγματογνωμονα της ασφαλιστικης σου να παει εκει να δει το αυτοκινητο. Τωρα, αν εχεις καποιον γνωστο σε συνεργειο μπορει να σου κοψει τα τιμολογια και να του δωσεις τα λεφτα οταν τα παρεις. Εχω προσφατη εμπειρια γιαυτο τα θυμαμαι... Φιλιααααα!!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια μου.Καλα δν φανταζεστε τι βροχη ριχνει εδω.Κ χαλαζι,το εστρωσε κανονικα.Μπουμπουνητα αστραπες,χαμος.Ο μπεμπακος μου πρεπει να ξυπνησε απο την φασαρια,κ μου ριχνει κατι κλοτσιτσες πολυ ζορικες.

CEebp2.png?9T0iAOMn

κοριτσακια μου, τι μου κανετε;

εδω γινεται χαλασμος, αερας βροχη χαμος!!

λεγαμε να παμε εξω αλλα θα βγουμε αυριο τελικα αν ειναι καλα ο καιρος.

Α, και κατι αλλο, μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον η πητ μου εγινε 29 μαιου. Να αλλαξουμε το πινακακι η οχι;

θα εισαι μανουλα μαιου δηλαδη;:D:D:D

θα το αλλαξουμε αργοτερα καλη μου.

κορίτσια θα τρελαθώ!!! είναι δυο- τρεις μέρες τώρα που σχεδόν δεν ακούω το μωράκι μου. :(:(Ενώ είχα συνηθίσει σε μπουνιές και κλωτσιες συνέχεια, τώρα ακούω αραιά και πού αυτά τα γαργαλητά που υπήρχαν στην αρχή!!! Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Έχω τη δευτέρα ραντεβού με το γιατρό και μέχρι τότε δε θα αντέξω. Σκέφτομαι να κάνω ξαφνικό "ντου" στο ιατρείο, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα με περάσει για τρελή:shock::shock::shock:

κουκλα μην τρελενεσαι, σημασια εχει οτι τον ακους και εγω σημερα την ακουω πολυ βαθια, μαλλον αλλαξε θεση.

Πηρες τον γιατρο? να τον παρεις κοριτσακι..

Μολις με πηραν απο την ασφαλιστικη και μου ειπαν οτι θα κανει δηλωση αυτος, οποτε οκ. Αλλα κι εγω πρεπει να το πληρωσω και να τα παρω σε ενα μηνα απο την ασφαλιστικη. Πως τα καταφερε ο αντρας σου και δεν τα πληρωσε;

Κατερινα, μην πειτε τιποτα για τον μεθυσμενο, δεν θα τα πληρωνει μετα η ασφαλιστικη του.

Βρε κορίτσια πως θα μας ξεχωρίζεται;; katerinas Η μια katerinars η άλλη. Μπερδεύομαι και εγώ και διαβάζω τις απαντήσεις που δώσατε στην κατερινα μας και αναρρωτιέμαι "Πότε το ρώτησα αυτό;":tongue:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ εγω σας ξεχωριζω, αλλα προτινω να γραφουμε εσενα με καφαλαια και την μικρη με μικρα ποια αλλη κοπελα το προτινε αυτο?

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι, με παρηγορει ο μπεμπης μου.. Ασε που μαλλον οταν εισαι εγκυος αναπτυσσεις κατι σαν μηχανισμο αμυνας για να εισαι πιο ηρεμη. Υπο αλλες συνθηκες θα με ειχε πειραξει παρα πολυ ολο αυτο και θα ημουν μες τα νευρα, αλλα τωρα ειμαι ηρεμη γιατι εχω τον μπεμπη μου. Εχω και ολα τα αλλα βεβαια οποτε πρεπει να ειμαι ηρεμη αλλιως δεν την παλευω..

Αχ, σε ζαλισα,ε;:mrgreen:

IAL5p2.png

u83tp3.png

οχι καλη μου τι να με ζαλισεις..

εχω βρε κατερινα μια περιεργη γευση στο στομα μου μονιμα...

δηλαδη μια μεταλικη γευση που δεν φευγει με τιποτα.

πλενω τα δοντια μου, τρωω τσιχλα αλλα τιποτα.

η μαμα μου μου ειπε πως ειναι απο τα φαρμακα.

εσυ το εχεις αυτο?

επισης αυτο που λες γαι την αμυνα σε εμενα δεν πιανει..

εχουμε ενα προβλημα στην πολυκατοικια με μια καινουρια ιδιοκτητρια και οποτε το σκεφτομαι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!!

Διαφημίσεις

Δεν το εχω, αλλα δεν παιρνω φαρμακα. Κι εγω νομιζω οτι ειναι απο τα φαρμακα, μην ανησυχεις.

Να σου πω, το στηθος σου βγαζει γαλα εσενα; Εμενα βγαζει εδω και καιρο σταγονιτσες και τωρα εχει αρχισει να βγαζει πολυ περισσοτερο. Χαιρομαι γιατι σκεφτομαι οτι θα θηλασω τον μπεμπη!! :D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Α, τωρα ειδα το υπολοιπο του μηνυματος. Αν το σκεφτεις πιο ψυχραιμα θα καταφερεις να μη σε επηρεαζει τοσο. Αν τη στιγμη εκεινη που νευριαζεις σταματησεις και πεις οχι δε θα το κανω αυτο σε μενα και στο μωρακι μου γιατι δεν αξιζει, σιγα σιγα θα εισαι πιο ηρεμη.

IAL5p2.png

u83tp3.png

δεν βγαζει γαλα αλλα οταν φοραω ενα μαυρο σουτιεν που εχω βλεπω στο υφασμα κατι ασπριλες..

και εγω θελω να θηλασω και θα το προσπαθησω πολυ.. μακαρι να τα καταφερουμε..

οσο για την αλλη ασχολειτε ο αντρουλης μου ευτυχως αλλα ωρες-ωρες τα παιρνω..

Τι εννοεις δεν παιρνεις φαρμακα? τιποτα?

Οχι, μονο καθε τρεις μερες σιδηρο γιατι πιο συχνα με πειραζει.

Αχ, τι ωραια που θα ειναι οταν γεννηθουν τα μπεμπακια μας!!

Μαρια μου, σε αφηνω, γιατι θελει ο καλος μου να παμε λιγο στην πεθερα μου γιατι δεν ειναι πολυ καλα..

Φιλακια πολλα, να μου φιλησεις και τη νυφουλα μου!!

:D:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...