Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Αστα Τιτινακι μου ! Κοιμαμαι πολλες ωρες ειναι η αληθεια !

χτες βραδυ απο τις 10 ! χαχαχαχ!!!!

Οσο για το medimall εκανε η ξαδερφη μου εκει κ δεν της εδωσαν κατι επειδη δεν το ζητησε !

Αν το ειχε ζητησει θα της εδιναν 3d φωτο ! οποτε πριν μπεις ζητα την !

Κατερινακι μου τι ηταν τωρα κ αυτο !

Σημασια εχει που βρεθηκαν τα στοιχεια αυτουνου κ θα τα βγαλετε περα εργα η γρηγορα!

Οταν ειχαν τρακαρει τον αντρα μου του εκαναν 2500 ευρω ζημια ! Θα τον καλυπταν αλλα επρεπε λεει πρωτα να τα πληρωσει εκεινος !

Τι ηταν να του το πουν αυτο ? εκανε μια ωραιοτατη φασαρια στην ασφαλιστικη κ τους ειπε εγω δεν πληρωνω μια απο την τσεπη μου κ τελικα του το εφτιαξαν χωρις να βγει ευρω απο τη τσεπη ! Κανε φασαρια κ πες να στο φτιαξουν κ οτι δεν εχεις να πληρωσεις κ δεν σε νοιαζει τιποτα ! Τετοια θελουν !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μολις με πηραν απο την ασφαλιστικη και μου ειπαν οτι θα κανει δηλωση αυτος, οποτε οκ. Αλλα κι εγω πρεπει να το πληρωσω και να τα παρω σε ενα μηνα απο την ασφαλιστικη. Πως τα καταφερε ο αντρας σου και δεν τα πληρωσε;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερίνα μου δυστυχώς κάπως έτσι είναι..για το λόγο και μόνο ότι πρέπει να τους πας τις αποδείξεις..! Αν ο μηχανικός είναι γνωστός σας μπορείτε να κανονίσετε να τον πληρώσετε αμέσως μόλις πάρετε τα λεφτά από την ασφαλιστική..!

Ο κουμπάρος μου είναι ασφαλιστής, οπότε θα τον ρωτήσω για σίγουρα και θα σου πώ!

Κατερινα μου, ευχαριστω. Δεν ειναι οτι εχω προβλημα απλα μου τη σπαει να πληρωνω εγω το μεθυσι του αλλου, ακομα και αν τα εχω τα λεφτα, και μετα να πρεπει να περιμενω να παρω τα λεφτα μου για τη βλακεια του αλλου στην ουσια.. Τελοσπαντων, να λεω και παλι καλα που τον βρηκαν αυτον! :rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια θα τρελαθώ!!! είναι δυο- τρεις μέρες τώρα που σχεδόν δεν ακούω το μωράκι μου. :(:(Ενώ είχα συνηθίσει σε μπουνιές και κλωτσιες συνέχεια, τώρα ακούω αραιά και πού αυτά τα γαργαλητά που υπήρχαν στην αρχή!!! Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Έχω τη δευτέρα ραντεβού με το γιατρό και μέχρι τότε δε θα αντέξω. Σκέφτομαι να κάνω ξαφνικό "ντου" στο ιατρείο, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα με περάσει για τρελή:shock::shock::shock:

0A9np3.png

VGnep2.png

Μπορει να εχει αλλαξει θεση το μωρακι και να μην το καταλαβαινεις τοσο εντονα. Θα σου ελεγα ομως να πας στο γιατρο σου, κανεις δε σε περναει για τρελη, ειναι φυσιολογικο να ανησυχεις. Κι εγω ετρεχα στο νοσοκομειο μια μερα που δεν το ακουγα.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Χαιρεται!!! Τι μου κανετε? Τωρα καταφερα να μπω... Βασικα τις τρισδιαστατες φωτο εμεις τις ζητησαμε, αλλιως δεν τις κανουν. Αλλα μας ειπαν να μην τις προπληρωσουμε, γιατι μπορει να μην εχει καλη θεση το μωρο και να μην μπορουν να βγαλουν. Η καντεμω... το ειπε και εγινε... και δεν ειδαμε το προσωπακι του μωρου μας...κλαψ! Μονο το πηγουνι και το στομα του....:( Ελπιζω στις 28 που θα παμε στο γιατρο να το δουμε...10 ? επιπλεον θα ηταν και 100? κοστισε η εξεταση.

Οσον αφορα τις τιμες του μαιευτηριου που σας ειπα εχτες ειναι 4 κλινο με 2 τουαλετες& 50 τ.μ. ,3 μερες με επισκληριδιο 1500?, χωρις επισκληριδιο 1300. Αντιστοιχα, 4 ημερες, 1600? και 1350. Το 3κλινο με 1 τουαλετα& 36 τ.μ. 1850? και χωρις επισκληριδιο 1650. Η καισαρικη: 4 κλινο, 5 ημερες χωρις επισκληριδιο 1650? και με επισκληριδιο 1850? και το τρικλινο 1850? και 2050 αντιστοιχα.

Σε αυτες τις τιμες συμπεριλαμβανονται εξοδα τοκετου, εξετασεις, εξοδα νεογνου, εξετασεις νεογνου, φαρμακα και υγειονομικο υλικο.

Αυτα...φιλακια!!!

Aggelikh για ποιο μαιευτήριο μιλας;;;

κορίτσια θα τρελαθώ!!! είναι δυο- τρεις μέρες τώρα που σχεδόν δεν ακούω το μωράκι μου. :(:(Ενώ είχα συνηθίσει σε μπουνιές και κλωτσιες συνέχεια, τώρα ακούω αραιά και πού αυτά τα γαργαλητά που υπήρχαν στην αρχή!!! Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Έχω τη δευτέρα ραντεβού με το γιατρό και μέχρι τότε δε θα αντέξω. Σκέφτομαι να κάνω ξαφνικό "ντου" στο ιατρείο, αλλά είμαι σίγουρη οτι θα με περάσει για τρελή:shock::shock::shock:

Κοριτσάκι ψυχραιμία. δεν θα ειναι κάτι. Αφου τον ακους έστω και αραια όλα θα είναι καλα! Αλλά, πήγαινε στο γιατρο σου για να ηρεμίσεις! οκ?

Βρε κορίτσια πως θα μας ξεχωρίζεται;; katerinas Η μια katerinars η άλλη. Μπερδεύομαι και εγώ και διαβάζω τις απαντήσεις που δώσατε στην κατερινα μας και αναρρωτιέμαι "Πότε το ρώτησα αυτό;":tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Έχετε δίκιο με τα ονόματα είναι λίγο μπέρδεμα..!! Εσύ είσαι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ κανονικά...νομίζω κάπως έτσι τα είχαμε ξεκαθαρίσει στην αρχή..!

Κατεριναρς το καταλαβαίνω απόλυτα..μα αυτό είναι το όλο θέμα..! Να ξυπνάς μια ωραία πρωία..να βλέπεις το αμάξι σου σμπαράλια και να πρέπει να πληρώσεις κιόλας..!! Δεν παίζει...όχι τπτ τώρα μάλλον με τις ορμόνες φορτώνω και πολύ εύκολα..!

Διαφημίσεις

Μολις με πηραν απο την ασφαλιστικη και μου ειπαν οτι θα κανει δηλωση αυτος, οποτε οκ. Αλλα κι εγω πρεπει να το πληρωσω και να τα παρω σε ενα μηνα απο την ασφαλιστικη. Πως τα καταφερε ο αντρας σου και δεν τα πληρωσε;

Mε φασαρια !!!!

Τους ειπε να μην του ξανατηλεφωνησουνε για να ζητησουν να πληρωσει αυτος !

Κ τους ειπε να τα κανονισουν μονοι τους με τα συνεργεια που ετσι κ αλλιως απο την ασφαλιστικη του αλλου σε στελνουν σε δικο τους ! Νομιζω !

Κ οντως κ ετσι εγινε ! τι με νοιαζει εμενα λεει, ο αλλος φταιει εγω δεν δινω μια ! Κ σου λεω ουτε ευρω δεν εφυγε απο την τσεπη μας κ ηταν κ 2500 η ζημια !!!!

Καλα εννοειται ηταν κανα μηνα στο συνεργειο το αμαξι !!

σιγουρα αλλαξε θεση το μωρο σου, αλλα απο δω κ περα που περνανε οι βδομαδες μας κ μπαινουμε στα ζορικα καλο θα ειναι να μην αφηνουμε τοσο διαστημα μεχρι να ενημερωθει ο γιατρος !

Επρεπε να τον εχεις παρει ηδη κ σιγουρα θα σου ελεγε να κανεις υπερηχο για να βεβαιωθεις κ να ηρεμησεις !!!!!

Κανενας δεν θα σε περασει για τρελλη !

Ξερουμε πολυ καλα οτι απο δω κ περα πρεπει να ακουμε συνεχεια το μωρακι μας !!!!!!!!!!!

Aχ, Βιργινακι, δεν ξερω αν θα βγαλω ακρη. Εμενα μου ειπαν να το παω σε οποιο συνεργειο θελω και θα ερθει εκει πραγματογνωμονας απο την ασφαλεια του αλλου.

Παντως οποια θελει εχω αυτον τον υπερηχο τον φορητο, αν θελετε μου λετε!! Εμενα με εχει σωσει, απο τοτε που τον εχω νιωθω πιο ηρεμη.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...