Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Τι καλά, με βλέπω μέχρι τέλος Απρίλη, αν δεν προκύψει τίποτα. Και στο γιο μου 11 Απρίλη σταμάτησα 25 γέννησα.

Απλά τώρα η κούραση είναι πιο έντονη λόγω του ότι υπάρχει και το πρώτο, θέλεις και ο μικρός τα παιχνίδια του και είμαι συνέχεια πάνω κάτω, κάτσε σήκω.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι καλά, με βλέπω μέχρι τέλος Απρίλη, αν δεν προκύψει τίποτα. Και στο γιο μου 11 Απρίλη σταμάτησα 25 γέννησα.

Απλά τώρα η κούραση είναι πιο έντονη λόγω του ότι υπάρχει και το πρώτο, θέλεις και ο μικρός τα παιχνίδια του και είμαι συνέχεια πάνω κάτω, κάτσε σήκω.

Αστα, αυτο λεω και εγώ. Ειμαι τοσο κουρασμένη! Στον γιο μου δεν είχα τιποτα. Πετούσα!!!!

Μπλουμπλου μου, ναι, επειδη τον βλεπει πιο μεγαλο.

Για την ώρα αστο ως έχει και αργοτερα, αν μεινει 29/5 το αλλάζουμε!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ στο γιο μου και εγώ όλο αραλίκι ήμουνα, τώρα άστα όλο παιχνίδι, να μην γκρινιάζω βέβαια, έχω μια μανούλα που τρώμε τουλάχιστον ένα πιάτο φαγητό. Έχω γλιτώσει απο αυτό τουλάχιστον. Μεγάλη υπόθεση.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς εδώ!!!

ΚΙΚΗ μου μπράβο για τον μπέμπη! πολύ καλό βάρος και υποθέτω πως όπου να'ναι όλες θα αρχίσουμε τις καμπύλες ζαχάρου.... ε, ρε καινούργιο άγχος.

ΤΙΤΙΝΑ μου ακόμα δεν ξέρετε το φύλλο του μωρού? τι τέλειο βάρος έχει!!! μπράβο. και είδες? επιτέλους το νιώσατε!!!!! τωρα αρχίζουν τρέλες στιγμές χαμόγελων και ευτυχίας σε κάθε κλοτσιά του/της.

KATERINAS και εγώ +12 κιλά είμαι και υποθέτω θα πάρω πολλά ακόμα αν κρίνω από την 1η μου εγκυμοσύνη που είχα +26. Οσο για το αυτοκίνητο σου, φαντάζομαι το σοκ και ελπίζω να σας πληρωσουν άμεση τη ζημιά.

AGGELIKI, συγχαρητήρια για τα γραμμάρια του μωρού και σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.

ΑΝΤΥ βλέπω πως μαζί με την ΚΑΤΕRINAS κρατάμε γερά την πρωτιά στα υψηλά νούμερα της ζυγαριάς, αλλά ποιος νοιάζεται?? Δεν τα πήραμε έτσι ξαφνικά επειδή είπαμε να γίνουμε γουρούνες αλλά γιατί μεγαλώνουν μέσα μας ψυχούλες.

Και αν ξεχασα καμια .. πολλά φιλιά σε όλες!

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Γεια σου, Ρενα μου, ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα σημερα.

Ναι, εσυ πηρες 12 αλλα εχεις και δυο μωρακια.. Καμπυλη ζαχαρου εχω την τεταρτη που ερχεται, για να δουμε και απο εκει τι θα δουμε..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σου, Ρενα μου, ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα σημερα.

Ναι, εσυ πηρες 12 αλλα εχεις και δυο μωρακια.. Καμπυλη ζαχαρου εχω την τεταρτη που ερχεται, για να δουμε και απο εκει τι θα δουμε..

Ψυχολογικά είμαι καλύτερα, το ριμάδι το κρύωμα με μπουκωμα, μύξες και πονοκέφαλο καλά κρατεί.

Οσο για τα κιλά... τι να σου πω ... καλή δικαιολογία για μένα ότι έχουμε 2 μωράκια όμως και στην πρώτη που είχα μόνο την κόρη μου πως δικαιολογώ τα +26??? Ε ?? Α, και σημείωσε πως παρόλο τα 26 κιλά που πήρα η μικρή μου βγήκε ΜΙΚΡΗ δηλ. 2430 μόνο.

Καλή επιτυχία για την καμπύλη. Που θα την κάνεις?

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Mπλουμπλου μου το ξέρω πως αργότερα ίσως είναι λίγο κουραστικό αλλά τόσο καιρό σας άκουγα και εγώ μόνο γαργαλητά ένιωθα...!

Αλλά είναι απίστευτο συναίσθημα..συνειδητοποίησα λίιγο περισσότερο ότι ένα μικρό πλασματάκι είναι εκεί μέσα και πολύ περισσότερο μου άρεσε η έκφραση του χαζομπαμπά..!!

Κοριτσάκια άδεια και εγώ θα πάρω τέλος Απρίλη /αρχές Μάη (νομίζω) τα νόμιμα δλδ..! Αν δεν ήταν τόσο μακριά και δεν είχα τόση οδήγηση θα το τραβούσα και άλλο αλλά ήδη με κουράζει και με πιάνει το πόδι μου..!

Για τη ζυγαριά δεν ξέρω που βρίσκομαι αλλά σίγουρα έχω ανεβάσει τον πήχη! Τον Ιανουάριο είχα φτάσει τα 6..τώρα τα τελευταία μαντάτα θα τα μάθω τη Δευτέρα...!

Διαφημίσεις

Χαιρεται!!! Τι μου κανετε? Τωρα καταφερα να μπω... Βασικα τις τρισδιαστατες φωτο εμεις τις ζητησαμε, αλλιως δεν τις κανουν. Αλλα μας ειπαν να μην τις προπληρωσουμε, γιατι μπορει να μην εχει καλη θεση το μωρο και να μην μπορουν να βγαλουν. Η καντεμω... το ειπε και εγινε... και δεν ειδαμε το προσωπακι του μωρου μας...κλαψ! Μονο το πηγουνι και το στομα του....:( Ελπιζω στις 28 που θα παμε στο γιατρο να το δουμε...10 ? επιπλεον θα ηταν και 100? κοστισε η εξεταση.

Οσον αφορα τις τιμες του μαιευτηριου που σας ειπα εχτες ειναι 4 κλινο με 2 τουαλετες& 50 τ.μ. ,3 μερες με επισκληριδιο 1500?, χωρις επισκληριδιο 1300. Αντιστοιχα, 4 ημερες, 1600? και 1350. Το 3κλινο με 1 τουαλετα& 36 τ.μ. 1850? και χωρις επισκληριδιο 1650. Η καισαρικη: 4 κλινο, 5 ημερες χωρις επισκληριδιο 1650? και με επισκληριδιο 1850? και το τρικλινο 1850? και 2050 αντιστοιχα.

Σε αυτες τις τιμες συμπεριλαμβανονται εξοδα τοκετου, εξετασεις, εξοδα νεογνου, εξετασεις νεογνου, φαρμακα και υγειονομικο υλικο.

Αυτα...φιλακια!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

ελα τωρα που δεν θελεις χαιδεματα!!!!!

θελεις και παραθελεις!!

καλα παιδακι μου τωρα θα ξανακοιμηθεις? ποτε θα ξανασηκωθεις;

αντε γλυκεια μου για ξεκουραση.. θα τα πουμε αργοτερα..

κι ομως! κοιμηθηκα στο καπακι !! Κ με ξυπνησε στις 12 το τηλεφωνο της μανας μου αλλιως ακομα θ ακοιμομουν !

Αλλα απο το κρεββατι σηκωθηκα προ λιγου !!! χαχαχαχ!!!

Ειμαι τεμπελα μηπως ??????:(:rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...