Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Εχουμε μεγαλωσει παααααααρα πολυ, διπλασιαστηκαμε!!!!Γιναμε 2,14εκ. (ολοκληρα παιδια) κ η καρδουλα μας χτυπαει με 156παλμους/λεπτο!!!!

καλησπερα, καλα εσεις μεγαλωσατε παρα πολυ!!!!

μπραβο φιλεναδα μου, να συνεχισετε ετσι!!!

επισης ευχαριστουμε παρα πολυ για το πινακακι..

τελειο!!!

Έφτασε η ώρα να αλλάξω και το τικεράκι του γιου μου, κάπου εδώ έκλεισε ένας κύκλος και ελπίζω με το καλό να ανοίξει ένας καινούργιος. Τελειώσα ήρεμα και καλά με το θηλασμό, απλά μαγικές στιγμές που δεν περιγράφονται.

απλα πολυ μαγικο και ωραιο μηνημα....

συγχαρητηρια κοπελα μου!!!

γεια σας κι απο μας!μολις γυρισα απο το νοσοκομειο.το μωρακι μου ειναι πολυ καλα,η αποκολληση ειναι σταθερη.επειδη ομως δεν τρωω κ κανω συνεχεια εμμετους,ηθελε να μου κανει εισαγωγη για να παρω ορους ωστε να μην αφυδατωθω:mad::(αλλα δεν...αυριο παω Θεσ/νικη να δω την κουκλιτσα μου κ αν χρειαστει θα κανω εκει εισαγωγη,στο γιατρο μου.ουφ,τα ειπα κ ξαλαφρωσα!!!!

τιτινα μου, καλυτερα φαινονται τα πραγματα ετσι?

συνεχισε ετσι κοπελα μου και σιγουρα ολα θα πανε καλα!!

να δωσεις πολλα φιλακια στο κοριτσακι σου...

εγω σημερα ειμουν σε μια φιλη μου ολη την ημερα, καλα περασα ειμαι και καλυτερα, δεν εχω αναγουλες, μονο λιγες καουριτσες..

το πρωι εκανα και εξετασεις αιματων και ολα καλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ONOMA…………..........…HM/NIA Τ.Π..............Π.Η.Τ................ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)….....27/8/2010.............3/6/2011……....24/11/2010

2. bloublou……………....…30/8/2010............5/6/2011.........29/11/2010

3. Katerina_s…………..…..1/9/2010…………...8/6/2011.........??????????

4. Εua_.............................4/9/2010..............14/6/2011........??????????

5. viki35……………..…...….9/9/2010.............16/6/2011.........??????????

6. virgi…………………....….13/9/2010............20/6/2011.........??????????

7. aggeliki83..................13/9/2010............24/6/2011.........??????????

8. liana………………..….....19/9/2010............26/6/2011........??????????

9. maria-elpida…….....….21/9/2010...........28/6/2011.........??????????

10.Marilou85……….....…23/9/2010...........30/6/2011........??????????

11. titina37…………....…..24/09/2010........30/06/2011......??????????

12. tzo28………………..…...?????????............?????????.........??????????

13. pani10……………........?????????............?????????....... .??????????

14. μινουλα………..……...16/09/2010..........23/06/2011.........??????????

Εβαλα και γω τα δικα μου, οσα ξερω προς το παρον δλδ.

Κοριτσια πως πατε με τους εμετους και τις αναγουλες; Εγω ειμαι χαλια, χαλια...:(

wcBmp3.png

καλημερα φρεσκοκοιλιτσες μου!!!

εδω κ 3 μερουλες περιπου αισθανομαι καποια μποφορακια...ανακατοσουρες κ αναγουλιτσες...οχι πως θα την γλυτωνα...αλλα εμμετουλη ακομα οχι...

ευακι μου το παιδι μας μεγαλωσε...χιχιχιχιχιιχ....καθε υπερηχος θα ειναι μια μαγικη εμπειρια γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα...

τιτινα μου υπομονη λιγο ακομα...να ακους τι σου λεει ο γιατρος κ να μην κανεις του κεφαλιου σου...θα περασει κ αυτο...θα σου κανω παρειτσα στην ξαπλα.

μαρακι μου εκανες τις πρωτες εξετασουλε΅??εμενα ακομα δεν μου εχει δωσει ...φανταζομαι την πεμπτη που θα παω να ακουσουμε καρδουλες εαν πανε ολα καλα θα μου δωσει κ μενα...σου εδωσε κ χαπια??

οι υπολοιπες τι κανετε??

το πινακακι απλα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....που θυμοσουν καλε ολες τις ημερομηνιες??θηριο εισαι..χιχιχιχι....εγω δεν εχω να διορθωσω κατι....

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα κοριτσακια....

πως ειστε σημερα?

εγω ειμαι καλυτερα εδω και δυο μερες δεν εχω εντονα συμπωματα μονο μια καουρα ολη την ημερα ομως!!!!

μινουλα μου, κανε λιγο υπομονη, να πινεις νερακι λιγο λιγο..

σου εχει δωσει κανα φαρμακακι?

Μαριλου, μονο filicine μου εδωσε, σιδηρο οχι ακομα γιατι κανει εμετους μου ειπε.

Διαφημίσεις

καλα εγω λογω και των δυο αποβολων και του πρωην διαφραγματος ο γιατρος μου με εχει πολυ χαλαρη και αραχτη.

δεν παω για δουλεια και στο σπιτι κανω μονο λιγο το στρωσιμο του κρεββατιου, κανα φαγακι αν μπορω να μπω στην κουζινα απο τις αναγουλες και τιποτα αλλο.

να σου πω αν και φαινονται πως ολα πανε καλα ποτε δεν ξερεις, καλο ειναι να προσεχουμε για να εχουμε..

εσυ τι κανεις?

ποτε ξαναπας γιατρο?

καλα κανεις κ προσεχεις...

εμενα ειναι ακομα πιο αυστηρα τα πραγμαρα...θελει μια πολυυυυ ησυχη κ ηρεμη ζωη συν την αρκετη ξαπλα.εκει ομως που θα σηκωνομαι μονο για τουαλετα κ φαγητο θα ειναι μετα την περιδεση κ μεχρι το τελος...κ μεις δεν ρισκαρουμε τπτ σε αυτην την εγκυμοσυνη,,ποσο μαλλον που ειναι κ 2

την πεμπτη εχω ραντεβου κ εχω πολυυυ αγωνια για να ακουσουμε καρδουλες κ να δουμε πως κ τα 2 προχωρανε καλα..μακαριιιι....

2nTQp3.png

ziCWp3.png

bloublou και εγώ πολλές ανακατωσούρες έχω από το μεσημέρι και μετά..συνήθως το πρωί ξυπνάω καλά!

Να ρωτήσω και κάτι άσχετο...εδώ και 1 βδομάδα τουλάχιστον έχει πρηστεί πάρα πολύ η κοιλιά μου με αποτέλεσμα να μη μου κάνει σχεδόν κανένα παντελόνι μου...το είχατε και εσείς αυτό??Το κακό είναι πως όλα μου τα χειμωνιάτικα είναι στενά, ελαστικά, εφαρμοστά και δεν την παλεύω..! Αυτό το φούσκωμα φεύγει κάποια στιγμή??Δεν θέλω να αγοράσω από τώρα καινούρια ρούχα...θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα..:?

Titina37 Η κοιλίτσα μου έχει κάνει ήδη την εμφάνιση της, την βολεύω ακόμα με τζιν να πω την αλήθεια δεν με ενοχλούν, αλλά θα βολευτώ όπως και στο γιο μου με κολάν και μπλουζοφορέματα, ρούχα εγκυμοσύνης δεν πήρα καθόλου, πρώτο γιατί μου ήταν όλα τεράστια και δεύτερο αν έβρισκα και κανένα νούμερο ήμουν χάλια. οπότε την έβγαλα με τα κολητά μου. Στο γιο μου θυμάμαι ότι με ενοχλούσαν όλα έντονα στην κοιλιά, προς το παρόν σε αυτό δεν με πειράζει τίποτα.

dYU4p3.png

maria-elpida πραγματικά ο θηλασμός ήταν ότι πιο υπέροχο έχω κάνει στην ζωή μου μέχρι τώρα, εύχομαι σε όλες σας να το ζήσετε, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα στην αρχή, μετά όμως όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Σκέφτομαι ότι τώρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, εφόσον θα υπάρχει και ο μικρούλης μου αλλά θα τα καταφέρω που θα πάει.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

ONOMA…………..........…HM/NIA Τ.Π..............Π.Η.Τ................ΑΥΧΕΝΙΚΗ

1. titina (Χριστινα)…...........27/8/2010.............3/6/2011…….........24/11/2010

2. bloublou…………..........…30/8/2010..............5/6/2011..............29/11/2010

3. Katerina_s…………..…...............1/9/2010………....…...8/6/2011..................??????????

4. Εua_..........................................4/9/2010.................14/6/2011..................??????????

5. viki35……………..…...….....9/9/2010.............16/6/2011.............??????????

6. virgi…………………....…...13/9/2010.............22/6/2011.............??????????

7. aggeliki83.............................13/9/2010.................24/6/2011................??????????

8. μινουλα………..……........16/9/2010..............23/6/2011...........??????????

9. liana………………..…...............19/9/2010..................26/6/2011...............??????????

10. maria-elpida…….....…........21/9/2010..................28/6/2011...............??????????

11.Marilou85……….....…....23/9/2010.............30/6/2011...........??????????

12. titina37…………......…..24/09/2010............30/06/2010.........??????????

13. tzo28………………...…...?????????...............?????????... .......??????????

14. pani10……………..........?????????...............?????????. ...... .??????????

Καλημερα γλυκες μου φιλεναδες με τα σπορακια σας!!!!!!!

Οσες εχουν εμετους κ τετοια ειναι πολυ ζορι!!!Υπομονη κοριτσαρες μου, ελπιζω μετα το 1ο τριμηνο να σταματησουνε αυτα!!!!Εγω ειμαι απο τις τυχερες, αλλα πολυ σας σκεφτομαι και πιο πολυ ακομα τα κοριτσια που ειναι συνεχεια σπιτι, κουραγιο γλυκουλες μου!!!!!

Χαιρομαι που σας αρεσε το πινακακι!!!!Κοιταξα ολες τις σελιδες απο την αρχη για να συλεξω τις πληροφοριες!!!!

Ειδατε που περναει ο καιρος?Στο τελος αυτου του μηνα θα αρχισουμε ολες κ θα κανουμε την αυχενικη!!!Εφτασε κιολας ο καιρος!!!Τελεια!!!!Να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα μας ευχομαι!!!!

Κοριτσακια μου η κοιλια μου εχει πρηστει απιστευτα, σαν να ειμαι 4 μηνων!!!!Ευχομαι να ερθει στα ισα της συντομα, τωρα που μου εδωσε κ ενα σιροπακι για την δυσκοιλιοτητα κ ευχομαι να μου κανει δουλεια γιατι θα σκασω μου φαινετε!!!!

Εσυ διδυμοεγκυουλι μου τι κανεις???

Σας στελνω πολλααααααααααααααααααααααα πολλααααααααααααααααααα φιλακια κ σε σας κ στα σπορακια σας!!!!!

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

καλως το ευακι μας...

πως λεγεται το σιροπακι που σου εδωσε...εχει μια φιλη μου προβλημα που ειναι εγκυουλα...

καλε γιατι ειναι τοσο μικρα τα γραμματακια σου??

εγω τουλαχιστον κανω πολυυυυυ υπομονη...απλα θελω να ερθει ο ιουνιος...ζηταω πολλααααα????χιχιχιχι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημέρα και από μένα!Τι κάνετε?????Εγώ τώρα καλύτερα...εχθες το βράδυ χάλια! Είχα αναγούλες, κρύωνα, νύσταζα... και πηρα και την πίεσή μου και ήταν χαμηλη 9 η μεγάλη 5,5 η μικρή...γενικά και λογω στίγματος δεν έχω σπάνια να είναι κανονική η πίεσή μου, αλλά αυτο που με προβλημάτισε ήταν οι σφιγμοί μου.Διάβασα οτι πρέπει να είναι πιο πάνω απ'ότι συνήθως λόγω χτύπων του εμβρύου.Εμένα εχτές ηταν 60. Οπως συνήθως δηλαδή και όχι πιο πολύ και ανησύχησα μήπως δε πάνε καλά τα πραγματα. Αυτά τα νέα μου...Φιλιά!

Υ.Γ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 10/12

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...