Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κικη μου, μπραβο, τελεια τα νεα σας!! Με το καλο!!

Μαρακι μου, τι κανεις; Τι κανει η καραμελιτσα;

Λιζα μου, ψυχραιμια και θα εχουμε καλα νεα, θα δεις!!

Μωρε, δε με νοιαζει για το αυτοκινητο καθολου, για τα λεφτα με νοιαζει.. Και αν ειναι να τα παρουμε απο την ασφαλεια του ενταξει, αλλα αν μας κανει νουμερα αυτος.. Θα δειξει. Τι αναισθητοι ανθρωποι κυκλοφορουν.. :evil:

Ποπο, το πινακακι εγινε μπλε, πολλοι γαμπροι!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΝΕΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 520ΓΡ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ DVD

καλε παει χαζεψα τελειως... συγνωμη βρε Κικη μου, σου εχω απαντησει κιολας!!!

καλε μεγαλος ο μπεμπιτος!! παντα καλα γλυκεια μου!

Κατερινακι, καλα ειμαι σημερα , εχω ξυπνησει νωρις και τωρα νυσταζω...

Διαφημίσεις

Κική ο μπέμπης πολύ καλός, πήρατε και το dvd τέλεια, και εμείς έχουμε και απο τα δύο για αναμνηστικά.

Λιζάκι υπομονή, τα αποτελέσματα όμως θα είναι καλά, θα δεις. Δεν είναι τίποτα, απλά για να είμαστε λίγο στην τσίτα, να μην ηρεμούμε βρε παιδί μου.

dYU4p3.png

Καλησπέρα!!!

Κατερινάκι μου τι έπαθες πρωί πρωί?? Βασικά είναι το σοκ της εικόνας...!!Από τη στιγμή που υπάρχει μάρτυρας δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα..! Όπως και να χει σου εύχομαι να λυθεί όσο πιο εύκολα γίνεται!

Λίζα μου, απασχόλησε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς το ΣΚ! Θα δείς θα έρθει η Δευτέρα γρήγορα, θα πάρεις τα αποτελέσματα και όλα καλά!!

Εγώ την Β'επιπέδου την κάνω στο Medi Mall (δεν ξέρω αν το ξέρει καμία) και δεν έχω ιδέα αν δίνουνε τπτ εκεί..!Πλάκα θα είχε όμως..!

Και το πιο ωραίο το άφησα για το τέλος..!!ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕ!! Κανονικά και με το νόμο..! Το ένιωσε και μπαμπάς μας αρκετές φορές και χάζεψε τελείως!!! Απίστευτο!!! Νομίζω πως το ένιωσα και σήμερα το πρωί αλλά δεν είμαι σίγουρη!:roll:

Από δώ και πέρα θα το νιώθεις όλο και ποιο συχνά, και μετά οι κλωτσίτσες του θα γίνουν πιο δυνατές, δεν είναι τέλειο.

Από τις τελευταίες για το β' επιπέδου, εύχομαι καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου.

dYU4p3.png

Και το πιο ωραίο το άφησα για το τέλος..!!ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΗΣΕ!! Κανονικά και με το νόμο..! Το ένιωσε και μπαμπάς μας αρκετές φορές και χάζεψε τελείως!!! Απίστευτο!!! Νομίζω πως το ένιωσα και σήμερα το πρωί αλλά δεν είμαι σίγουρη!:roll:

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!

κλωτσησε και συτο το μωρακι επιτελους!

αυτο ηταν κατερινακι μου!

Μπραβο, Κατερινα μου, τελεια!!!!!!!!!! Δεν ειναι φοβερη αισθηση;; :D

Κι εμενα ο μπεμπης μου μολις πριν λιγο εμφανιστηκε για να παρηγορησει τη μανουλα του..

Α, και κατι αλλο, μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον η πητ μου εγινε 29 μαιου. Να αλλαξουμε το πινακακι η οχι;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κοριτσακια για άλλη μια φορά! Όσο πιο πολλές μέρες περιμένεις τόσο πιο πολύ το σκέφτεσαι κ το μεγαλοποιεις στο μυαλό σου!

Τιτινα μπράβο, αντε απο δω κ πέρα θα σου μιλάει συχνά, είναι υπέροχο συναίσθημα.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...