Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Έλα βρε Marilou γειτόνισσα!! Τέλεια!!!

Μαρακι, μας έλεγε καθε φορά τι κοιτάει κ μετά μας έλεγε μπράβο, πολύ καλά κ τέτοια. Ήταν πιο αναλυτικός απο ότι στην αυχενικη. Το καλό ειναι ότι είναι φιλικός κ ζεστός σαν άνθρωπος κ πολύ σχολαστικος στη δουλειά του

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τουρλοκοιλιτσες.Τι μου κανετε σημερα,εμενα με ταλαιπωρουν περιεργα ονειρα.Ξυπναω συνεχεια μεσ'την νυχτα.Κικουλα τελειος ο μπεμπης σου,μπραβο σας τωρα μπορειτε να ησυχασετε,εμεις εχουμε ακομα 5 μερες αναμονης.Νομιζω 4 κοπελες εχουμε μεινει.Καλη επιτυχια σε ολες ευχομαι.Τιτινα μου απολαυσε την εγκυμοσυνη σου κ το φαγητο σου κ το σωμα σου κ μην σε νοιαζει τιποτα.Σου κανει η οχι το φορεμα ,θα εισαι κουκλα.Εγω εχω +12 κ προς το παρων το απολαμβανω.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Kαλημέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε.

Είμαι γραφείο και απολαμβάνω κλωτσίτσες, τι καλά.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κάνανε β' επιπέδου όλα άψογα μπράβο.

Αντυ μου πως είσαι; σηκώνεσαι καθόλου; Από κιλά και εγώ έφτασα στα 7, μετά φεύγουν μην ανυσηχείτε καθόλου.

Είδα ότι λέγατε για τιμές, στο Ολυμπιον το 8 που γέννησα 5 μέρες μέσα λόγο ίκτερου του μικρού σε δίκλινο πληρώσαμε με όλα μέσα 1.900 Ευρώ και ο γιατρός μας πήρες 1.800. Σε κάθε επίσκεψη πληρώνω 50 Ευρώ.

Αναφερθήκατε και στο ξύρισμα, λοιπόν εγώ το περιποιήθηκα μόνη μου, με το ξυράφι βέβαια, απλά είχα φροντίσει τον τελευταίο μήνα και το είχα πάρει με την ψιλή που λένε, και την μέρα που μου σπάσανε τα νερά, μπήκα έκανα το ντουζάκι μου και το έκανα γλόμπο, οπότε πήγα προετοιμασμένη. Είχα μια δυσκολία στον τρόπο αλλά παρόλαυτά τα κατάφερα μια χαρά, το ίδιο θα κάνω και τώρα. Το κλύσμα δεν είναι τίποτα, πραγματικά ξαλαφρώνεις, μην το φοβάστε καθόλου.

Αχ Παρασκευή σήμερα. Λέμε με τον αντρούλη μου να μαζεύουμε κάποια πράγματα απο το δωμάτιο, να τα πάμε αποθήκη, μήπως σιγά σιγά γίνει και το βάψιμο. Ανυπομονώ.

dYU4p3.png

Καλημερεεες!

Πηγα νοσοκομειο σημερα για εξετασεις, η δουλεια μου δεν εγινε, εφυγα γρηγορα μην χασω το τελευταιο λεοφωρειο γιατι εχει και σταση εργασιας σημερα, και ναμαι εδω τωρα σας διαβαζω!

Τι κανετε;; Μπραβο στις κοπελες που κανανε β' επιπεδου, μεγαλα παιδακια, το δικο μου ειναι μιση μεριδα χαχαχα.

Ειμαι η μοναδικη που θα γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο; Εμενα ο γιατρος μου δεν μου ειπε ακομη τιμη, στην επομενη επισκεψη λεω να τον ρωτησω.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου μπλουμπλου, βρηκα τελικα τι θελω απο το site, θα σου στειλω καποια στιγμη πμ για να δουμε και ποσο θα μου κοστισει τελικα.

μια χαρουλα ειναι οι τιμες στο Ολυμπιο, φυσιολογικα ειχες γεννησει την πρωτη φορα?

Τι κανετε;; Μπραβο στις κοπελες που κανανε β' επιπεδου, μεγαλα παιδακια, το δικο μου ειναι μιση μεριδα χαχαχα.

Ειμαι η μοναδικη που θα γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο; Εμενα ο γιατρος μου δεν μου ειπε ακομη τιμη, στην επομενη επισκεψη λεω να τον ρωτησω.

γεια σου μινουλα!

μια χαρουλα ειναι και εσενα το μωρουλι σου... και εμενα μου φαινεται πως θα ειναι μικρη, ετσι μου εχει κατσει στο μυαλο..

Ασε που νομιζω πως εχει αρχισει να με πιανει λιγο το αγχος για την εξεταση..

Αντουλα, δεν σε προλαβα βγηκες..

καλα εισαι κοριτσακι μου?

Να'μαι παλι ηρθε μια γειτονισσα γι'αυτο σας αφησα ετσι αποτομα.sorry.Μπλουμπλου μου πολυ καλυτερα ειμαι,αρχησα σιγα σιγα να σηκωνομαι,εκανα κ ενα μπανακι,το μονο που με ενοχλει ειναι το στομαχι μου απο τα φαρμακα.Μικρο το κακο.Μαρακι μου απο οτι ειδα ειμαστε οι δυο τελευταιες για την β.καλη επιτυχια κ ηρεμα κοπελα μου.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Αντουλα μου λιγες μειναμε, εσυ, η Μαριλου, η Τιτινα37 και εγω.. αντε να εχουμε καλα αποτελεσματα..

αγχωνεσαι? εγω νομιζω πως λιγο εχω αρχισει..

kiki2011, περιμενουμε τα νεα σου, αντε η μεγαλη μερ και για σενα!!!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ .13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ..............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Καλημερα, κοριτσακια μου!! Βλεπω οτι ειστε ολες καλα και χαιρομαι πολυ!!

Εμενα η μερα μου ξεκινησε χαλια σημερα.. Κατεβηκα απο το σπιτι για να παω στη δουλεια και βλεπω το αυτοκινητο μου σμπαραλιασμενο!! Καποιος μεθυσμενος περασε και επεσε πανω και μου το εκανε χαλια, αλλα ευτυχως καποιος τον ειδε και μου αφησε τα στοιχεια του και τον βρηκαμε. Οποτε περιμενα τροχαια και ασφαλιστικη και πρεπει να δουμε αν θα κανει δηλωση και αυτος αλλιως θα τρεχουμε δικαστηριο.. Και η ζημια μου ειπαν ειναι περιπου 1.500 χιλιαρικο.. Τελεια!!:(

Τελοσπαντων, κατα τα αλλα τον μπεμπη δεν τον εχω ακουσει ακομα απο τα νευρα μου μαλλον, ελπιζω να ειναι καλα, θα ηρεμησω τωρα για να τον ακουσω.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μινουλα ταλαιπωρηθηκες ε;; Κι εμένα πήγε η μαμά μου στο ΙΚΑ για να ζητήσει άδεια και γυναικολογους έχουν μόνο Τρίτη κ Πέμπτη, έλεος!!!

Αντουλα μπράβο βλέπω όλα πανε καλύτερα!

Κατερινακι, τυχερή ήσουν μες στην ατυχία σου που τον βρήκατε!! Λαμαρίνες είναι πάντως, μην αγχωνεσαι, αν κ δεν περισσεύουν τα λεφτά, είναι αλήθεια.

Εγώ πήρα τηλ μήπως και ήταν έτοιμα τα αποτελέσματα, αλλά όχι ακόμα. Αχ άλλο ένα ΣΚ στο άγχος!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Kατερινάκι μου έλπίζω να τα βρείτε με τις ασφαλιστικές και να μην τρέχεις δικαστήρια και δικηγόρους, ταλαιπωρία, στα λέω εκ των έσω. Όσο για το μπέμπη πολύ πιθανόν επειδή είσαι εκνευρισμένη γι' αυτό δεν τον ακούς.

Μαράκι μου όποτε θέλεις στείλε π.μ. και το κανονίζουμε. Φυσιολογικά γέννησα.

Κορίτσια το πινακάκι τελικά έγινε περισσότερο μπλε, έρχονται τα αντράκια μας.

dYU4p3.png

βρε Κατερινακι, τι επαθες πρωι-πρωι.

μακαρι να τα βρουνε οι ασφαλιστικες, παλι καλα που τον βρηκες..

αφου ειναι μονο λαμαρινες μην αγχωνεσαι γαι τιποτα αυτα φτιαχνονται..

ο μπεμπακος μας, θα εχει νευριασει και αυτος που στεναχωρισαν την μανουλα του γι'αυτο δεν κουνιεται..

Εγώ πήρα τηλ μήπως και ήταν έτοιμα τα αποτελέσματα, αλλά όχι ακόμα. Αχ άλλο ένα ΣΚ στο άγχος!

Λιζακι μου, υπομονη.. την δευτερα θα εχεις σιγουρα νεα ..

Μπλουμλπου μου, ευχαριστω, θα κανω μια βολτα σημερα σε κανα δυο μαγαζια εδω και εν δεν βρω κατι αλλο... θα τα πουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...