Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ειναι πολυ μλκς στο ιασω...μου την δινουν παρα πολυ...

το ειχα σκεφτει για την καμερα...

απλα ελεγα μπας κ ειχαν αλλαξει τα πραγματα...

ακου εκει δεν μπορουν να βγουν καλες οι 3d...πες οτι βαριεσαι κυριε κ αστα αυτα...

εεε ρεεεε...βρηκα που θα ξεσπασω...χαχαχαχα

καλως το λιζακι μας...περασες καλα?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα στην πιο γλυκιά παρέα! Ήρθε η μαμά με τον αδερφό μου κ με πήρανε βολτουλα για να ξεχαστω κ λιγο. Κάποια κοπέλα με ρώτησε ποτέ περιμένω αποτελέσματα, λογικά απο Δευτέρα μέχρι Τετάρτη πρέπει να έχουν βγει! Αχ Παναγία μου να είναι καλά!! Καλά αποτελέσματα εύχομαι κ στη Μινουλα που έκανε κι εκείνη μια εξέταση. Ρένα μου και σε σένα εύχομαι να πανε όλα τέλεια και να γεννήσεις δυο υγιεστατα μωρακια!

Να'σαι καλά, σ'ευχαριστώ. Και εσύ κουράγιο μέχρι και τα αποτελέσματα. Σκέψου όμως θετικά, χλωμό να έχετε και οι δύο κυστική ίνωση. Είναι πάρα πολύ σπάνιο και κάτι θα είχατε καταλάβει αν ίσχυε κάτι τέτοιο. Μην χαλιέσαι αλλο για αυτό, μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα σου.

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Γεια Marilou μου, ωραία ήταν πήγαμε για φαγακι στη Λούτσα. Ρένα μου κι εγώ αυτά σκέφτομαι όταν προσπαθεί να υπερισχυσει η λογική αλλά μετά νικούν οι ορμονες φαίνεται!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου !

Οι διδομανουλες να αφησουν τις κακες σκεψεις στην ακρη παρακαλω πολυ γιατι θα θυμωσω !

Τα μωρα σας ειναι εδω κ ειναι καλα !!!!! Κ θα ειναι υγιεστατα !!!!!!

Ρενακι μου...περαστικα στην οικογενεια κ ευχομαι να πανε ολα μια χαρα ! Ξερω πως θελεις να γλυτωσεις την θερμοκοιτιδα αλλα να ξερεις οτι τωρα πλεον δεν υπαρχει φοβος κ τα προωρακια ειναι υγιεστατα !!!!! Αλλα να δεις που αυτα θα ερθουν στην ωρα τους !!!!! Τους αρεσει πολυ η ζεστασια εκει κ θα βολευτουν !!!

Γλυκουλες μου εγω γυρισα πριν λιγο !

Ειμαι ενα πτωμα...πηγαμε στο τζαμπο κ το leroy merlin κ ενα εχω να δηλωσω μονο !

ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΞΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ Κ ΕΚΛΙΣΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Ο καιρος περναει, εχω βαρυνει κ γενικα η βολτα κ το ψαξιμο σημερα ηταν απο τα χειροτερα μου ! Κ ερωτω ! Πως θα ειμαι σε λιγο καιρο ?Πως θα βγαλω περα τα υπολοιπα ψωνια που ειναι μπολικα ακομα ? Ειλικρινα ηταν μαρτυριο ! Με την κοιλια τουρλα κ ολες τις δυσκολιες της ! απαπαπαπ!!! Μεχρι τον Μαρτη θα εχω τελειωσει απο τα παντα !

Αδυνατον να συνεχισω αγορες μετα !!!

Σας φιλω γιατι ειμαι ενα πτωμα !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΟΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 25εκ. 520γρ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ DVD, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ, ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΑΣ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

γεια σας ζουζουνομανουλες!!!επιτελους εχω ιντερνετ!!!!!ειμαστε Θεσσαλονικη και ενω κατεβηκαμε για μα βδομαδα θα κατσουμε 1 μηνα!!!με χαλασε πολυ τι να σας πω;).το μονο ασχημο εινα οτι ο αντρουλης μου θα πηγαινοερχεται τα σαβ/κα.στις 27/2 κατεβαινουμε αθηνα για ενα γαμο κ το περιμενω πως και πως!!!!ελπιζω μονο νζ χωρεσω στο φορεμα!!!

κατα τ'αλλα:η κορη μου αρνειται κατηγορηματικα οτι η μαμα εχει μωρακι στην κοιλιτσα και στην ερωτηση αν θελει να φερουμε μωρακι στο σπιτι λεει ενα οχι του μεταξα!!!!!θα εχουμε πολλες ζηλιες!!!

χτες πηγα στο γιατρο μου κ μου ειπε οτι το μωρο μου ειναι 2 βδομαδες μεγαλυτερο στον υπερηχο και 833γραμ και με εβαλε να κανω καμπυλη σακχαρου.τα αποτελεσματα ηταν τελεια Δοξα τω Θεω,οποτε ολα καλα.οχι τιποτα αλλο απλα πηρα 7 κιλα κα η μαμα μου με επρηξε οτι παχνα κα να προσεχω και ουφ!!!τωρα εχω δικαιολογια ειναι μεγαλο το μωρο:P.

σας αφηνω για να διαβασω τα νεα σας και να βαλω τραγουδακια στην κορη μου.φιλακια σε ολες

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Κικη μου, μπραβο, τελεια τα νεα, με το καλο το μωρακι σου.

Τιτινα, μπραβο και σε εσας, μεγαλο μωρο, σουπερ!!!! Κι εμενα τοσο ειναι, αλλα εχω παρει 12 κιλα, τα 7 μου φαινονται τελεια. Με εχει σε διαιτα τωρα..

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! Εχτες καναμε την εξετασουλα μας και χαιρουμε ακρας υγειας!!!!! Βεβαια μας παιδεψε ο μικρουλης μας, αλλα καταφερε ο γιατρος να παρει τις μετρησεις που ηθελε και να δει αυτα που επρεπε. Ειναι 520γρ. Δυστυχως λογω θεσης, δε καταφεραμε να βγαλουμε φωτο τρισδιαστατες. Με εστειλε να φαω και γλυκο, αλλα χαμπαρι...!!!!

Ρωτησα και για τις τιμες και μου ειπαν 1500 φτ με επισκληριδιο και 1850 η καισαρικη με επισκληριδιο, αν δεν κανω λαθος...θα σας πω αυριο περισσοτερες λεπτομερειες γιατι δεν εχω το χαρτι μπροστα μου. Ο γιατρος στις επισκεψεις μου παιρνει συνηθως 50? και καποιες φορες δε παιρνει τιποτα. Για τη γεννα θα τον ρωτησω την αλλη Δευτερα που θα παμε.

Τελος, και εγω κανω αποτριχωση με κερι και δεν ειχε προβλημα ο γιατρος. Μονο που σταματησα να κανω στο μπικινι και δυστυχως το ξαναγυρισα στο ξυραφι, γιατι δεν αντεχα τον πονο και τα τιναγματα!

Ρενα μου ευχομαι ολα να πανε κατευχην!

Καλη επιτυχια στις εξετασουλες σας κοριτσακια!!!!!

Κικη μου ιδια τα μωρακια μας!!!!!

Σας φιλω γλυκα!!!! Να εχετε μια καλη νυχτα!!!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σου Αγγελική μου!! Μια χαρά το νινί και ας το έπαιζε δύσκολο..!!

Θέλω να σε ρωτήσω αλλά και τις άλλες κοπέλες που έχουνε κάνει Β' επιπέδου είναι δεδομένο πως σου δίνουνε τρισδιάστατες φωτό?? Ή μόνο μερικά κέντρα και κατόπιν αίτησης?? Γιατί βλέπω πως αρκετές το έχετε αναφέρει αλλά εγώ δεν έχω ιδέα...

Καληνυχτώ τώρα..! Θα τα πούμε το πρωί!!

Αγγελικη μου, μπραβο, ολα καλα, με το καλο το μωρακι σας!!

Εμενα παντως στο μητερα ουτε καν μου ανεφεραν για τρισδιαστατη φωτογραφια.. :(

Σας φιλω, καληνυχτα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερουδια εγκυουλες μου !!!!!

Μπραβο στα κοριτσακια μας που ειναι τελεια τα μωρακια τους !!! !!!

Ποπο μεγαλωνουμε ! Καλα Τιτινακι εσενα εσπασε ρεκορ !!!! Φτου φτου φτου !!

Εγω κοριτσια δεν κοιμηθηκα κ πολυ καλα ξυπνουσα καθε λιγο..κ πως γινοταν καθε φορα η μπεμπα κλωτσαγε αβερτα ! Αλλα εκανα την αμαρτια μου κ δεν της εδωσα σημασια γιατι θα ξαγρυπνουσα ! Ουτε ενα χαδακι δεν εκανα την καημενουλα μου !

Μονο πλευρο αλλαζα ! χαχχαχα! μα τι μανα θα γινω εγω ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...