Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Μαρία-Ελπίδα, σ'ευχαριστώ για το πινακάκι.

Τιτίνα, καλή επιτυχία στη Β' επιπέδου την Δευτέρα και όσο για το κλύσμα που ρώταγες πριν λίγο να μην σε νοιάζει, πίστεψέ με. Στο κάνουν όπως είπα πριν και σου λένε κρατήσου για όσο μπορείς και μετά τρέχεις, χωρίς πόνους ... μόνο ανακούφιση. Ειναι prive το μπάνιο και έχει και ντους να πλυθείς. Σούπερ σου λέω!!!!

Μαριλού, πολύ σ'ευχαριστώ για την συμπαράσταση διδυμομανούλα. Καλή επιτυχία με τη Β' επιπέδου τη Δευτέρα. Εμάς μας πήρε περίπου 30 λεπτά η όλη εξέταση, οπότε προλαβαίνεις για την ένεση σου. Στο ΙΑΣΩ θα το κανεις?? Με ποιο γιατρό??

Οσο για το βάρος των μπεμπεδιών μας, στις 21w 5d που έγινε η Β είμασταν 418 και 433 γραμμάρια.

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την..τι μ'ευχαριστεις κοπελα μου??στο ιδιο καζανι βραζουμε δυστυχως..τρεμω πολυ αυτες τις βδομαδες που ερχονται γιατι μου ερχονται στη μνημη ασχημα γεγονοτα κ φοβαμαι μην μας βρει κανα κακο παλι..

ναι στο ιασω θα την κανω...οτι υπερηχο με στελνει ο γιατρος μου στο ιασω παντα με τον χατζηθωμα μου κλεινει ραντεβου..αληθεια ποσο σου κοστισε?

παντως τα γραμ των παιδιων για την εβδομαδα κ το οτι ειναι 2 ειναι μια χαρα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

ειλικρινα θαυμαζω αυτο που συμβαινει μεσα μου κ προσευχομαι καθημερινα ο θεος να με αξιωσει να τα γεννησω με υγεια...

το εχω ξαναπει πως δυστυχως την εγκυμοσυνη μου με αυτο που μας ειχε συμβει τοτε δεν μπορω να την ευχαριστηθω καθολου κ ποσο μαλλον που ειναι 2 κ τρεμω καθημερινα..μετα απο οτι περασα εψαξα εμαθα κ δυστυχως?ευτυχως? ειμαι υπερπληροφορημενη κ αυτο καποιες φορες δεν κανει καλο...

η αληθεια ειναι πως δεν ειναι τυχαιο που τις δυδιμομανουλες τις φωναζουν ηρωιδες..χαχαχαχα,,,εεε ρεεε τι μας περιμενει

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ειλικρινα θαυμαζω αυτο που συμβαινει μεσα μου κ προσευχομαι καθημερινα ο θεος να με αξιωσει να τα γεννησω με υγεια...

το εχω ξαναπει πως δυστυχως την εγκυμοσυνη μου με αυτο που μας ειχε συμβει τοτε δεν μπορω να την ευχαριστηθω καθολου κ ποσο μαλλον που ειναι 2 κ τρεμω καθημερινα..μετα απο οτι περασα εψαξα εμαθα κ δυστυχως?ευτυχως? ειμαι υπερπληροφορημενη κ αυτο καποιες φορες δεν κανει καλο...

η αληθεια ειναι πως δεν ειναι τυχαιο που τις δυδιμομανουλες τις φωναζουν ηρωιδες..χαχαχαχα,,,εεε ρεεε τι μας περιμενει

Θα εισαι αισιόδοξη. Ξέρω ειναι ευκολο να το λεσ και δύσκολο να το κανεις. Αλλά, προσπάθησε το! Το αξίζεις αι εσύ και τα σποράκια σου!!!!

Οσο για το "ηρωίδες" ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ!!!!!!;):tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Αν και δεν εχω περάσει τα ίδια με σένα σε νιώθω ειλικρινά. Σχετικά με το άγχος εννοώ, την προσμονή και το δέος. Ηθελα να σου πω πάντως - αν μου επιτρέπεται - πως παρόλο που ζω τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου έχω την ίδια συγκίνηση και μεγαλύτερο άγχος γιατί όπως είπες και εσύ τώρα ξέρω, σύγκριση με την πρώτη που δεν το πολυέψαχνα. Κυρίως όμως θα μοιραστώ ένα κόλπο (ψυχολογικό) που εφαρμόζω όταν νιωθω τρελά πιεσμένη. Σκέφτομαι που λες, λογικό το άγχος Ρένα, όμως κοίτα την κοιλιά σου,... δεν θα ξαναγυρίσουν αυτοί οι μήνες πίσω ποτέ και είναι τόσο μοναδικοί, ζήσε το , ζήσε το όσο πιο δυνατά και χαρούμενα μπορείς. Κοιτάξου στον καθρέπτη και χάζεψε την κοιλιά σου. Αλλάζει όλη μου η ψυχολογία, αντί να φοβάμαι - αγχώνομαι ..... χαλαρώνω, νιώθω ευτυχισμένη, ευλογημένη και χαρούμενη.

Οσο για το κόστος της Β' επιπέδου στο ΙΑΣΩ είναι 130 ευρώ, είτε είχαμε ένα μωράκι είτε τώρα που έχουμε δύο!!!

[sIGPIC]

ρενουλα εχεις πολυυυυυυυυυυ δικιο κοπελα μου...

κ γω οταν με πιανει κ σκεφτομαι τα χιλια 2 ασυναισθητα το χερι μου παει στην κοιλιτσα

κ ξεχνιεμαι...

παντως οσο μπορεις μη χανεσαι..ειμαστε καλη ψυχολογικη υποστηριξη εδω κ κυριως δεν κοστιζει τπτ..χιχιχι

παλι καλα που κανει τοσο..νομιζα πως θα ειχε περισσοτερα απο την αυχενικη που πηγε 150...dvd εξακολουθουν να μην δινουν??οπως κ φωτο 3d??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλησπέρα στην πιο γλυκιά παρέα! Ήρθε η μαμά με τον αδερφό μου κ με πήρανε βολτουλα για να ξεχαστω κ λιγο. Κάποια κοπέλα με ρώτησε ποτέ περιμένω αποτελέσματα, λογικά απο Δευτέρα μέχρι Τετάρτη πρέπει να έχουν βγει! Αχ Παναγία μου να είναι καλά!! Καλά αποτελέσματα εύχομαι κ στη Μινουλα που έκανε κι εκείνη μια εξέταση. Ρένα μου και σε σένα εύχομαι να πανε όλα τέλεια και να γεννήσεις δυο υγιεστατα μωρακια!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

ρενουλα εχεις πολυυυυυυυυυυ δικιο κοπελα μου...

κ γω οταν με πιανει κ σκεφτομαι τα χιλια 2 ασυναισθητα το χερι μου παει στην κοιλιτσα

κ ξεχνιεμαι...

παντως οσο μπορεις μη χανεσαι..ειμαστε καλη ψυχολογικη υποστηριξη εδω κ κυριως δεν κοστιζει τπτ..χιχιχι

παλι καλα που κανει τοσο..νομιζα πως θα ειχε περισσοτερα απο την αυχενικη που πηγε 150...dvd εξακολουθουν να μην δινουν??οπως κ φωτο 3d??

Δυστηχώς ΔΕΝ δίνουν τίποτα. Εννοώ δίνουν την κλασσική έκθεση με τις μετρήσεις στα ακαταλαβίστικα και τις καμπύλες ανάπτθκξς από πίσω, συν 5-6 σελίδες με μαύρες φωτογραφίες κλασσικού υπέρηχου.

Καλά για DVD αποκλείεται, τώρα για 3D φωτογραφίες εμένα μου είπαν πως είναι δύσκολο να βγουν δίδυμα καλή 3D γιατί δεν έχουν χώρο και είναι στριμωγμένα και άλλες τέτοιες βλακείες... εγώ όμως επέμεινα και με τσαμπουκά θα έλεγα, και τελικά μου τυπώσαν μόνο τον μπέμπη.

Αν έχετε την ψυχραιμία - γιατί εμείς με τίποτα - πάρτε μαζί μια βιντεοκάμερα και ας τραβάει ο άντρας σου διακριτικά πλάνα από τη μεγάλη οθόνη (αν δεν σας πουν τίποτα φυσικά). Εχω φαντασία έ ???????

[sIGPIC]

Πολυ ωραίο αυτό που γράφεις Ρένα μου...με όλα αυτά τα αγχη ξεχνάμε να απολαύσουμε την εγκυμοσύνη μας. Φέτος δε χάρηκα τα Χριστούγεννα γιατί πάλι είχα τρελό άγχος για εξέταση τοξοπλασματος, επειδή είχα φάει όχι καλοψημενο κρέας. Ένα μήνα μέχρι να κάνω κ τις επαναληπτικές δεν πήγαινε η καρδιά μου στη θέση της! Ευτυχώς όλα καλά πήγαν κ ελπίζω κ αυτή τη φορά κ για όλες μας

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...