Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κατερινιώ και εγώ την ντροπή σκέφτομαι πιο πολύ..!! Ο πόνος δεν με φοβίζει τόσο..! Μου φαίνεται πολύ περίεργη διαδικασία..αλλα θέλω να πιστεύω πως εκείνη την ώρα δεν θα έχω ώρα για ντροπές..!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ. οΤΙ ΕΊΣΑΙ ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΈΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...

μΕΤΑ, ΑΦΟΎ ΌΛΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ρενα μου περαστικα σε σενα κ στην οικογενεια σου.Να προσεχεις οσο μπορεις τις ιωσεις.Τα διδυμακια σου μια χαρα θα τα πανε αφου η αμνιο ειναι καλη κ η β δειχνει μια χαρα τα οργανακια των μικρων σου μην ανησυχεις.Θα τα καταφερουν μια χαρα.Καταλαβαινω οτι δν ειναι οτι καλυτερο ο προωρος τοκετος αλλα μπορει να εχει παρει μεχρι τοτε το καταλληλο βαρος.Αλλα θα ειναι μια μικροκαμωμενη κουκλιστα.Το σιγουρο ειναι πως θα γυρισεις σπιτι σου με δυο υγιεστατα μωρακια.Αυτο να σκεφτεσαι κ ολα θα πανε καλα.Σου το ευχομαι απ'την καρδια μου.:-D:-D:-D

Αντυ μου σ'ευχαριστώ για το μήνυμά σου.

Εχω διαβάσει για την περίδεση σου και σου εύχομαι όλα να πάνε καλά. Και μία γνωστή μου έκανε πέρυσι έκτακτη περίδεση και όλα της πήγαν σούπερ. Μην ανησυχείς!!

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Διαφημίσεις

Ρενακι μου σου ευχομαι ολοψυχα να παε ολα καλα.. το σημαντικο ειναι οτι ο γιατρος σου ειναι αισιοδοξος!

να μας γραφεις τα νεα σου πιο συχνα και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!

περαστικα στην νεραιδουλα σου και στους γονεις σου..

δεν ειναι τιποτα το κλυσμα, εχω κανει στα χειρουργεια..

Μαρια-Ελπίδα έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να γράφω πιο συχνά. .... Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να συμπληρώσεις εσύ το πινακάκι??? Δεν μπορώ να το βρώ. Γεννάω στο ΙΑΣΩ και την Β' επιπέδου την έκανα 15/2/2010. Σ'ευχαριστώ

[sIGPIC]

Κορίτσια, κολπικό υπέρηχο στην Β' επιπέδου (στο ΙΑΣΩ τουλάχιστον που ρώτησα) κάνουν μόνο αν δουν από πάνω ότι ο τράχηλος είναι κοντός. Αν τα δουν όλα καλά δεν κάνουν κολπικά τίποτα.

Οσο για το κλύσμα... Από την προσωπική μου εμπειρία με την πρώτη μου γέννα, να σας πω πως δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Αν και πήγα με προγραμματισμένη καισαρική οπότε και δεν είχα πόνους, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Και μην φανταστείτε πως "στήνεστε" για να σας το κάνουν. Απλά ξάπλωσα στο αριστέρο πλάι μου και λύγισα -όσο μπορούσα λόγω κοιλιάς - τα γόνατα προς το στήθος. Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν πονάς και γενικά σου συμπεριφέρονται όλοι τόσο διακριτικά ως επίτοκη που δεν προκαλούν ντροπή.

[sIGPIC]

Ρενάκι πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα σου!! Η αλήθεια είναι πως΄ούτε καν ξέρω πως γίνεται απλά φαντάζομαι..! και να ρωτήσω και κάτι άσχετο και πιθανότατα χαζό...αφού σου το κάνουνε μετά πας τουαλέτα ή μένεις εκεί που είσαι?? Το διατύπωσα όσο πιο σεμνά μπορούσα...:roll:

Μαρια μου, οντως το κλυσμα δεν ειναι τιποτα; Απλα στο κανουν και τρεχεις τουαλετα; (συγγνωμη για την περιγραφη:oops:)

ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!

Μαρια-Ελπίδα έχεις δίκιο. Θα έπρεπε να γράφω πιο συχνά. .... Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να συμπληρώσεις εσύ το πινακάκι??? Δεν μπορώ να το βρώ. Γεννάω στο ΙΑΣΩ και την Β' επιπέδου την έκανα 15/2/2010. Σ'ευχαριστώ

Ρενακι μου ετοιμο το πινακακι..

ολα θα πανε καλα!!!!

Ρενάκι πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα σου!! Η αλήθεια είναι πως΄ούτε καν ξέρω πως γίνεται απλά φαντάζομαι..! και να ρωτήσω και κάτι άσχετο και πιθανότατα χαζό...αφού σου το κάνουνε μετά πας τουαλέτα ή μένεις εκεί που είσαι?? Το διατύπωσα όσο πιο σεμνά μπορούσα...:roll:

γεια σου Τιτινακι, καλα εισαι;; καθεσαι λιγο στο κρεβατι και μετα δεν μπορεις και πας τουαλετα τρεχοντας:mrgreen::mrgreen:..

δεν ειναι τιποτα μωρε, απλα ανακουφιζεσαι πιο ευκολα!!!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ...............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.ΙΑΣΩ......24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ..15/2/11

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

αφου εχασα ενα κιλο απο τις τριχες που εβγαλα απο πανω του σας γραφω πιο αναλαφρη..χαχαχα

θελω αρχικα να σχολιασω τα γεγονοτα της ρενας...λυπηθηκα πραγματικα γιατι μπορω να καταλαβω πληρως πως αισθανεσαι κ τι σκεφτεσαι κ δεν κρυβω να σου πω πως ειναι ο μονιμος φοβος μου αυτος...δυστυχως περα απο υπομονη κ προσευχη δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.εμενα ο αρχικος μου στοχος ειναι να φτασουμε την 30η-32η εβδομαδα...αυτο να σκεφτεσαι...βημα βημα καρδουλα μου γιατι στο τελος θα τρελαθουμε..ποσα γραμ ηταν τα μικρα στην β' επιπεδου??

δεν ξερω ποια με ρωτησε αλλα δεν ειμαι νοσοκομα...χαχαχα...απλα επειδη εχω περασει πολλα κ πολυ πονο πιστεψτε με εκεινη την ωρα δεν θα σας απασχολει καθολου μα καθολου..

μιας κτα ειπατε ολα για το κλισμα δεν μου λετε κ πως γινεται αυτο το πραγμα??κ γω θα κανω που θα κανω καισαρικη?????ππφφφφ

βανιλα κοπελα μου δεν ηθελα να σε πανικοβαλω ..με συγχωρεις αν το εκανα απλα φοβαμαι πολυ εγω γι'αυτο αντεδρασα ετσι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

ααα τιτινα μαζι θα κανουμε β' επιπεδου..τι ωρα εχεις εσυ??εγω 9 το πρωι...

να σας ρωτησω κατι αλλο??

την δευτερα που θα παω για β' στις 9 εγω στις 10 κανω την ενεση..εαν δεν εχουμε ξεμπερδεψει με τον γιατρο τον σταματαω για να κανω την ενεση ετσι??εννοειται θα μου πειτε..χαζη ερωτηση

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Επιτέλους!! Μπήκα...τα κατάφερα!! Δεν μπορώ να σας πώ πόση ώρα σας διαβάζω...όχι τίποτα μην έχω χάσει κάτι συγκλονιστικό!

Βανίλλα μου να προσέχεις με τις συσπάσεις..ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε..! Αυτό που λες πως σε έπιασε ένας πόνος κάτω χαμηλά με ανησύχησε λίγο γιατί χθες είχαμε πάει στην έκθεση σπιτιού και κάπου στα μισά άρχισα να πονάω χαμηλά (αριστερά/κέντρο) κάπως όπως όταν σε πιάνει η σπλίνα σου και άρχισα να δυσκολεύομαι να περπατήσω και μετά δεν μπορούσα να μπώ στο αμάξι με τίποτα..! Τι παίζει να ήτανε??

Όσον αφορά την αποτρίχωσε που συζητούσατε εγώ δεν πρέπει ποτέ στη ζωή μου να είχα βάλει ξυράφι και τώρα στην εγκυμοσύνη επειδή ένιωθα κάπως δεν έκανα χαλάουα (που κάνω συνήθως) αλλά έβαλα ξυράφι και δεν μου αρέσει καθόλου. Μετά από τόσα χρόνια το κατέστρεψα...!! Τώρα θέλω να ξανακάνω χαλάουα αλλά φοβάμαι (δεν ξέρω τι) παρότι που δεν μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός.

Ρενάκι μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Σας το έχω ξαναγράψει θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτέλεσματα...δεν το λέω για να το πω...!! Το πιστεύω ακράδαντα και μάλιστα αυτό ονομάζεται η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ...ό,τι σκέψεις κάνουμε (θετικές /αρνητικές), ό,τι πιστεύω έχουμε τα συναντάμαι μπροστά μας..! Έχοντας θετική σκέψη το σύμπαν συνομωτεί υπέρ μας.!!!

Εύχομαι η μπουμπούκα σου να βγεί γερή και δυνατή (ας βγεί και μικρούλα δεν πειράζει) και όταν μεγαλώσει να τις τα διηγείσαι όλα αυτά σαν παραμύθι.

Μαράκι όντως δεν είναι τίποτα το κλύσμα???Γιατί και εγώ από τώρα το σκέφτομαι..!!

Και κάτι τελευταίο και άσχετο...στη Β' επιπέδου σου κάνουν και κολπικό υπέρηχο??

Εμενα ο δικος μου γιατρος μου εκανε κ κολπικο υπερηχο για να δουμε τη θεση του πλακουντα (ποσο χαμηλα ειναι) και τον τραχηλο.

Ρενα καταλαβαινω την ανησυχια σου, αλλα θα συμφωνησω με την Τιτινα να εχεις θετικη σκεψη. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα.

wcBmp3.png

Μαριλού μου ναι μαζί είμαστε!!! Ωραία συμπαράσταση λαέ! Εμείς είμαστε στις 13.30 και μετά καπάκι στο γιατρό!

Όσο για την ένεση αν σε πάρει στην ώρα σου μέχρι τις 10 προλαβαίνεις να την κάνεις κανονικότατα...διαφορερικά το πολύ πολύ να την καθυστερήσεις λίγο...όσο πατάει η γάτα!

Τώρα σας χαιρετάω την κάνω και θα προσπαθήσω να μπώ από το σπίτι!!!

σκεφτομαι μωρε πως ποτε δεν ειναι στην ωρα τους τα ραντεβου κ θα καθυστερησουμε στην εξεταση γιατι ειναι κ 2 τα μωρα...

ασε που την ενεση πρεπει να την κανεις ακριβως την ιδια ωρα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...