Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα, ή καλύτερα κάλό μεσημέρι σε όλες.

Σας διαβάζω κάθε μέρα και έτσι κρατάω μια επαφή με τα νέα σας. Δύσκολο μετά από τόσο καιρό που έχω να γράψω να απαντήσω στην κάθε μία ξεχωριστά, εύχομαι όμως σε όλες να είστε καλά και τα μωράκια ακόμα καλύτερα και κυρίως ότι μα ότι "δυσκολία" ή ανησυχία έχει προκύψει ΜΑΓΙΚΑ να εξαφανιστεί.

Τα δικά μου νέα. Κάναμε την αμνιο στα τέλη του προηγούμενου μήνα (για προληπτικούς λόγους λόγω διδύμων) όπως τα αποτελέσματα ευτυχώς είναι καλά!!

Πριν 3 μέρες κάναμε και την Β' επιπέδου όπου δεν σας κρύβω πως είχα άγχος, παρ'όλο την άμνιο που ήταν καλή. Και ... δεν είχα και άδικο....!!!! Το ένστικτο της μάνας!!!

Μας είπαν ότι ο μπέμπης μας είναι καλά ΟΜΩΣ βρήκαν ότι η μπέμπα μας έχει ένα θεματάκι στον ομφάλιο λώρο της. Δηλαδή, αντί για 3 αγγεία (2 αρτηρίες και 1 φλέβα)΄η μπεμπουλα μας τροφοδοτείται με 2 αγγεία (1 αρτηρία και 1 φλέβα). Αύτό λέγεται μονήρης ομφαλιος λώρος. Στεναχωρήθηκα!!!

Μας είπαν 3 σενάρια παίζουν.

1) Μετά την 30 εβδομάδα να μην μεγαλώνει το ίδιο με τον μπέμπη γιατί δεν θα μπορώ να την τροφοδοτώ το ίδιο καλά. (πράγμα που είναι σημαντικό γιατί έχω δίδυμα που ούτως ή άλλως θα βγούν μικρά και θα ήθελα να τροφοδοτούνται όσο καλύτερα γίνεται).

2) Να της λείπει 1 νεφρό!! Που ευτυχώς το έψαξαν στην Β' επιπέδου και μας είπαν πως ΟΚ απεικονίζονται 2 νεφροί. ΟΜΩΣ θέλει παρακολούθηση και σίγουρα ενα υπερηχο νεφρών μόλις γεννηθεί με το καλό.

3) Να έχει σύνδρομο DOWN. Που αποκλείστηκε ευτυχώς από την άμνιο (αλλιως θα μουν την έκαναν επιτόπου εκείνη την ημέρα).

Ομως διάβασα στο ιντερνετ ότι επηρεάζει και την καρδία της και ότι μερικόί συστήνουν εμβρυοκαρδιογράφημα. Ο δικός μου ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα τέτοιο.

ΑΝΗΣΥΧΩ!!! και σκέφτομαι την μικρή μπουμπού μου εκεί μέσα όλη την ώρα -- και τον μπέμπη μου φυσικά!!!

Κατά τα άλλα είχα τους γονείς μου με τον Η1Ν1 και την κοράκλα μου με φαρυγγικό στρεπτοκοκο και πυρετό. Τώρα .... είμαι και έγω ΠΑΛΙ άρρωστη με καταρροή και τσουξιμο στο λαιμό.

Είμαι σίγουρη πως σας εφτιαξα το κεφι!!!! Sorry.....

[sIGPIC]

[/sIGPIC]KNEVp3.png?3bXf386A

Rena.. Πρώτα απ΄ολα να σου ευχηθώ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ευχομαι πραγματικά να μην είναι κάτι που θα επηρεάσει το μικρο σου μωράκι!

Να εισαι αισιόδοξη και φυσικά να το παρακολουθεις.Απ ότι κατάλαβα υπάρχει θέμα προωρής γέννας έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα με την τροφοδοσία ε;;

Θα πάνε όμως όλα καλ!

Οσο για τα υπολοιπα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλους σας! Η μικρή σου καλα ειναι; Οι γονεις;;;;Που το κόλλησαν βρε;; Αφηστε,΄φέτος μου φαίνεται υπάρχει στην Ελλάδα μεγαλύτερη έξαρση και εμεις κοιμόμαστε...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Rena μου κατ' αρχήν περαστικά στους δικούς σου, στην μικρούλα σου και εσύ να το περάσεις στο πόδι.

Όσο για τη μπουμπούκα σου, απλά θα το παρακολουθείτε, δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, το σημαντικό ότι αποκλείεις σύνδρομο ντάουν και ένα νεφρό, οπότε το πολύ πολύ να βγει λίγο μικρούλα σε σχέση με τον αδελφούλη της, μην ανυσηχείς και μεγαλώνουν μετά μια χαρά. Σκέψου θετικά κοριτσάκι μου και μη στεναχωριέσαι.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Rena.. Πρώτα απ΄ολα να σου ευχηθώ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ευχομαι πραγματικά να μην είναι κάτι που θα επηρεάσει το μικρο σου μωράκι!

Να εισαι αισιόδοξη και φυσικά να το παρακολουθεις.Απ ότι κατάλαβα υπάρχει θέμα προωρής γέννας έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα με την τροφοδοσία ε;;

Θα πάνε όμως όλα καλ!

Οσο για τα υπολοιπα, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλους σας! Η μικρή σου καλα ειναι; Οι γονεις;;;;Που το κόλλησαν βρε;; Αφηστε,΄φέτος μου φαίνεται υπάρχει στην Ελλάδα μεγαλύτερη έξαρση και εμεις κοιμόμαστε...

Κατερίνα μου, σ'ευχαριστώ για το μήνυμα και το ενδιαφέρον. Ναι, ούτως ή άλλως υπάρχει θέμα προωρότητας λόγω προηγούμενης καισαρικής και διδύμων, απλά άν η μικρή τροφοδοτείται καλά και ο μικρός μου βεβαίως, τότε ακόμα και πρόωρα να βγούν, αν έχουν καλό βάρος θα γλυτώσουμε θερμοκοιτίδες κτλ. Πραγματικά προσεύχομαι να είναι καλά τα μπεμπέδια μας και να συνεχίσουν μέχρι τέλους.

Η μικρή μου παίρνει αντιβίωση και θα συνεχίσει για 5 μέρες ακόμα (ούτε προνήπιο ούτε πουθενα - κλεισμένες μέσα μέρες τώρα) όσο για τους γονείς μου που μένουν από πάνω, ιδέα δεν έχω που το κόλλησαν!! Ο αντρας μου πήγε πάντως καλού-κακού και έκανε το VAXIGRIP για να μην με κολλήσει τίποτα.

[sIGPIC]

Ρενα μου, καταρχην περαστικα σε ολη την οικογενεια!!

Κατα δευτερον ευχομαι ειλικρινα να πανε ολα καλα με τη μπεμπουλα σου, το σημαντικο ειναι οτι τα χειροτερα σεναρια τα εχετε αποφυγει. Και εφοσον και ο γιατρος σου ειναι θετικος να εισαι κι εσυ και ολα καλα θα πανε!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ρενα μου περαστικα σε σενα κ στην οικογενεια σου.Να προσεχεις οσο μπορεις τις ιωσεις.Τα διδυμακια σου μια χαρα θα τα πανε αφου η αμνιο ειναι καλη κ η β δειχνει μια χαρα τα οργανακια των μικρων σου μην ανησυχεις.Θα τα καταφερουν μια χαρα.Καταλαβαινω οτι δν ειναι οτι καλυτερο ο προωρος τοκετος αλλα μπορει να εχει παρει μεχρι τοτε το καταλληλο βαρος.Αλλα θα ειναι μια μικροκαμωμενη κουκλιστα.Το σιγουρο ειναι πως θα γυρισεις σπιτι σου με δυο υγιεστατα μωρακια.Αυτο να σκεφτεσαι κ ολα θα πανε καλα.Σου το ευχομαι απ'την καρδια μου.:-D:-D:-D

CEebp2.png?9T0iAOMn

Bloublou, Katerinas & Katerina_s σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Θα προσπαθήσω να σκέφτομαι θετικά γιατί δεν σας κρύβω 2 μέρες είμαι λίγο έως πολύ χάλια. Τρόμαξα, φοβήθηκα και στεναχωρήθηκα και φοβάμαι μην το νιώθουν και τα μπεμπέδια!!!

Να'στε καλά! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

[sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ρενακι μου σου ευχομαι ολοψυχα να παε ολα καλα.. το σημαντικο ειναι οτι ο γιατρος σου ειναι αισιοδοξος!

να μας γραφεις τα νεα σου πιο συχνα και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις!

περαστικα στην νεραιδουλα σου και στους γονεις σου..

Γεια σου, κατερινακι!!

Ωχ, ειναι και το κλυσμα.. :roll:

δεν ειναι τιποτα το κλυσμα, εχω κανει στα χειρουργεια..

Επιτέλους!! Μπήκα...τα κατάφερα!! Δεν μπορώ να σας πώ πόση ώρα σας διαβάζω...όχι τίποτα μην έχω χάσει κάτι συγκλονιστικό!

Βανίλλα μου να προσέχεις με τις συσπάσεις..ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε..! Αυτό που λες πως σε έπιασε ένας πόνος κάτω χαμηλά με ανησύχησε λίγο γιατί χθες είχαμε πάει στην έκθεση σπιτιού και κάπου στα μισά άρχισα να πονάω χαμηλά (αριστερά/κέντρο) κάπως όπως όταν σε πιάνει η σπλίνα σου και άρχισα να δυσκολεύομαι να περπατήσω και μετά δεν μπορούσα να μπώ στο αμάξι με τίποτα..! Τι παίζει να ήτανε??

Όσον αφορά την αποτρίχωσε που συζητούσατε εγώ δεν πρέπει ποτέ στη ζωή μου να είχα βάλει ξυράφι και τώρα στην εγκυμοσύνη επειδή ένιωθα κάπως δεν έκανα χαλάουα (που κάνω συνήθως) αλλά έβαλα ξυράφι και δεν μου αρέσει καθόλου. Μετά από τόσα χρόνια το κατέστρεψα...!! Τώρα θέλω να ξανακάνω χαλάουα αλλά φοβάμαι (δεν ξέρω τι) παρότι που δεν μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός.

Ρενάκι μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Σας το έχω ξαναγράψει θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτέλεσματα...δεν το λέω για να το πω...!! Το πιστεύω ακράδαντα και μάλιστα αυτό ονομάζεται η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ...ό,τι σκέψεις κάνουμε (θετικές /αρνητικές), ό,τι πιστεύω έχουμε τα συναντάμαι μπροστά μας..! Έχοντας θετική σκέψη το σύμπαν συνομωτεί υπέρ μας.!!!

Εύχομαι η μπουμπούκα σου να βγεί γερή και δυνατή (ας βγεί και μικρούλα δεν πειράζει) και όταν μεγαλώσει να τις τα διηγείσαι όλα αυτά σαν παραμύθι.

Μαράκι όντως δεν είναι τίποτα το κλύσμα???Γιατί και εγώ από τώρα το σκέφτομαι..!!

Και κάτι τελευταίο και άσχετο...στη Β' επιπέδου σου κάνουν και κολπικό υπέρηχο??

Γεια σου, Τιτινα μου. Εισαι καλα; Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τη θετικη σκεψη. Οσο για αυτον τον πονο που λες, δεν παιρνεις τον γιατρο σου να τον ρωτησεις;

Μαρια μου, οντως το κλυσμα δεν ειναι τιποτα; Απλα στο κανουν και τρεχεις τουαλετα; (συγγνωμη για την περιγραφη:oops:)

Στη β επιπεδου εμενα δε μου εκαναν κολπικο υπερηχο.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Επιτέλους!! Μπήκα...τα κατάφερα!! Δεν μπορώ να σας πώ πόση ώρα σας διαβάζω...όχι τίποτα μην έχω χάσει κάτι συγκλονιστικό!

Βανίλλα μου να προσέχεις με τις συσπάσεις..ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε..! Αυτό που λες πως σε έπιασε ένας πόνος κάτω χαμηλά με ανησύχησε λίγο γιατί χθες είχαμε πάει στην έκθεση σπιτιού και κάπου στα μισά άρχισα να πονάω χαμηλά (αριστερά/κέντρο) κάπως όπως όταν σε πιάνει η σπλίνα σου και άρχισα να δυσκολεύομαι να περπατήσω και μετά δεν μπορούσα να μπώ στο αμάξι με τίποτα..! Τι παίζει να ήτανε??

Όσον αφορά την αποτρίχωσε που συζητούσατε εγώ δεν πρέπει ποτέ στη ζωή μου να είχα βάλει ξυράφι και τώρα στην εγκυμοσύνη επειδή ένιωθα κάπως δεν έκανα χαλάουα (που κάνω συνήθως) αλλά έβαλα ξυράφι και δεν μου αρέσει καθόλου. Μετά από τόσα χρόνια το κατέστρεψα...!! Τώρα θέλω να ξανακάνω χαλάουα αλλά φοβάμαι (δεν ξέρω τι) παρότι που δεν μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός.

Ρενάκι μου ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Σας το έχω ξαναγράψει θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτέλεσματα...δεν το λέω για να το πω...!! Το πιστεύω ακράδαντα και μάλιστα αυτό ονομάζεται η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ...ό,τι σκέψεις κάνουμε (θετικές /αρνητικές), ό,τι πιστεύω έχουμε τα συναντάμαι μπροστά μας..! Έχοντας θετική σκέψη το σύμπαν συνομωτεί υπέρ μας.!!!

Εύχομαι η μπουμπούκα σου να βγεί γερή και δυνατή (ας βγεί και μικρούλα δεν πειράζει) και όταν μεγαλώσει να τις τα διηγείσαι όλα αυτά σαν παραμύθι.

Μαράκι όντως δεν είναι τίποτα το κλύσμα???Γιατί και εγώ από τώρα το σκέφτομαι..!!

Και κάτι τελευταίο και άσχετο...στη Β' επιπέδου σου κάνουν και κολπικό υπέρηχο??

Καλησπέρα!

Οχι, δεν κάνουν κολπικο υπέρηχο! Μην ανησυχεις!!!!

Όσο για τ οκλυσμα, ναι μεν δεν ειναι κάτι και φυσικά δεν πονάει, αλλά εγώ ντρεπόμουνα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!:cool:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...