Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Βανιλλα μου, δε νομιζω οτι ειναι ανησυχητικο, αλλα δεν παιρνεις και το γιατρο σου να τον ρωτησεις για να σε ηρεμησει κιολας;

Οσο για το ξυρισμα, εχω ακουσει οτι σε ξυριζουν εντελως.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι βανιλακι ειναι φυσιολογικο και εμενα μερα με την μερα κουνιεται και πιο πολυ.

μια χαρουλα ειναι εκει μεσα.. μην φοβασαι!

να χαιρεσαι και να χαιδευεις την κοιλιτσα σου..

και εγω εκανα χρονια αποτριχωση αλλα κανα δυο χρονια τωρα εχω σταματησει, μετανοιωσα βεβαια..

οι γιατροι λετε να μην το επιτρεπουν?

Εγώ κάθε ενάμιση μήνα περίπου κάνω αποτρίχωση σε κοιλιά-πόδια-μπικίνι παντού,,, κι έτσι θα συνεχίσω ως το τέλος. Έχω να βάλω ξυράφι πάνω από 7 χρόνια!!!! Αλήθεια πριν τον τοκετό σε ξυρίζουν εντελώς μα εντελώς από κάτω???

Ο δικός μου με αφήνει ένα καφεδάκι την ημέρα,,, Μινούλα να σε ρωτήσω, διάβασα κάποια post πίσω ότι την Β επιπέδου την πλήρωσες 200 ευρώ κ στην έκανε ένας γιατρός-αστέρι,, μήπως μπορείς να μας πεις το όνομά του?

Κι εγώ παίρνω μαγνήσιο από την αρχή της εγκυμοσύνης,,,

Όσο για το μπεμπάκι από χτες που ξεκίνησαν οι "συσπάσεις" βρε κορίτσια έχει τρελαθεί,,, συνέχεια κουνιέται, όλο το βράδυ κ σήμερα όλο το πρωί,,

Και για να είμαι ειλικρινής ψιλοανησυχώ,, μέχρι χτες το ένιωθα κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα

Τώρα κινείται για ώρες,,, από τη μια είμαι ευτυχισμένη γιατί λέω είναι καλά, το νιώθω

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως κουνιέται γιατί ασφυκτιά για κάποιο λόγο??? είναι φυσιολογικό για τόσες ώρες να κάνει πάρτυ? είμαι υπερβολική?

και γω κανω αποτριχωση, εκανα με λειζερ πριν μεινω εγκυος, τωρα το εκοψα και γυρισα στην αποτριχωση με κερι. Και ετσι θα το συνεχισω μεχρι να γεννησω, δεν θελω να με πειραξουν εκει κατω με ξυραφια...

Βανιλια, εμενα το μπεμπε εχει τυχει ναναι ησυχο και να λεω τι επαθε ή ναναι τοσο ανησυχο που να μην μεχει αφησει σε ησυχια ουτε λεπτο! Μην ανησυχεις, νομιζω ειναι φυσιολογικο.

Σου στελνω το ονομα του με πμ, και οτι θες με ρωτας, ειναι πραγματικα πολυ καλος γιατρος, ειδικευεται σε αυτους τους υπερηχους, στην αυχενικη με ειχε 1 ωρα για τις μετρησεις και στην β' επιπεδου 1 ωρα και 20 λεπτα. Χορτασα τον μπεμπη!!!!

wcBmp3.png

Καλημερα κ απο μενα κουκλες κ στις κοιλιτσες σας.Πω πω δν σας προλαβαινω.Κικι μου καλα αποτελεσματα κοπελα μου κ μην ανησυχεις καθολου,ολα θα ειναι αψογα κ θα καταευχαριστηθεις την διαδικασια.Περιμενουμε νεα σου.Κοριτσια εγω πινω καθημερινα μιση κουπα καφε[γαλλικο]με λιγο γαλατακι.virgi μου καλα να περασεις στην βολτιτσα σου.Vanilla κανε οτι σου πει ο γιατρος σου κ μην φοβασαι.Κ εγω ειχα χαμηλο πλακουντα στην αρχη αλλα με αρκετη ξεκουραση μετα απο λιγες μερες ηταν κ παλι ενταξει.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κοριτσια,συγνωμη κιολας, αλλα εχετε ρωτησει τους γιατρους σας για την αποτριχωση.Εμενα μου την εχει απαγορευσει απο την αρχη.Αλλα κ η κοπελα που μου εκανε το ιδιο μου ειπε,οτι κανονικα δν κανει αλλα μερικες το επιχειρουν.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

σαν την τσουτσου πεταγομαι σημερα...

βανιλλα κακως γλυκουλα μου δεν ξεκινησες τα πρεπαρ...για να σου τα δινει ο γιατρος κατι παραπανω θα ξερει..επειδη οι συσπασεις ειναι υπουλες δεν εχεις την πολυτελεια του περιμενε κ βλεπουμε...το καλο ειναι πως θα πας στον γιατρο σημερα...για να δουμε..εννοειται πως δεν κανεις καμια δουλεια κ εισαι ξαπλα ετσι??

εγω παιρνω 4 χαπακια μαγνησιο(trofocard)

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Κοριτσια,συγνωμη κιολας, αλλα εχετε ρωτησει τους γιατρους σας για την αποτριχωση.Εμενα μου την εχει απαγορευσει απο την αρχη.Αλλα κ η κοπελα που μου εκανε το ιδιο μου ειπε,οτι κανονικα δν κανει αλλα μερικες το επιχειρουν.

Μιλας για αποτριχωση με κερι ή λειζερ; Με κερι δεν πειραζει, εμενα ο γιατρος μου δεν μου ειπε να σταματησω. Ασε που δεν θελω να παω αξουριστη (:mrgreen:) στο νοσοκομειο και να με αναλαβουν οι νοσοκομες....

wcBmp3.png

τι σας ενοχλει τοσο με τις νοσοκομες?

Τιποτα, απλα εχω ακουσει ιστοριες απο κοπελες που δεν τις προσεξανε και τις πετσοκοψανε και το φοβαμαι λιγο. Καλυτερα να παω ετοιμη σε αυτο το θεμα,ετσι λεω.. (μη μου πεις οτι εισαι νοσοκομα;; :confused: )

wcBmp3.png

Χαχα!!!! Ελα ντε!!!! Κι εγω αναρωτιεμαι γιατι δε θελω. Μαλλον η ιδεα μιας αγνωστης να σε ξυριζει εκει, ξερω γω..

Κοριτσια, εγω νομιζω οτι αποτριχωση με κερι μπορεις να κανεις στην εκυμοσυνη. Εγω παντως ειμαι του ξυραφιου..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα τον ρωτησω πριν κανω..

βανιλλα κακως γλυκουλα μου δεν ξεκινησες τα πρεπαρ...για να σου τα δινει ο γιατρος κατι παραπανω θα ξερει..επειδη οι συσπασεις ειναι υπουλες δεν εχεις την πολυτελεια του περιμενε κ βλεπουμε...το καλο ειναι πως θα πας στον γιατρο σημερα...για να δουμε..εννοειται πως δεν κανεις καμια δουλεια κ εισαι ξαπλα ετσι??

εσυ ακομα δεν εκανες μπανιο;;

α! να σας πω και κατι αλλο, βαζω καθε βραδυ βαζενιλη και η κοιλια μου ειναι πολυ ενυδατωμενη, χτες εκανα μπανιο και ειπα να βαλω λαδακι baby oil και ηταν πολυ απαλο στο δερμα μου.. μυριζε και φανταστικα..

δεν το εβαλα για τις ραγαδες απλα ετσι για ενυδατωση.

ρωτησα και τον γιατρο τι κρεμα να παρω και μου ειπε οτι σαν την βαζελινη δεν ειναι τιποτα, απλα θελει καθε μερα και μπολικη.

εγω μαγνησιο παιρνω το sandoz.

YΓ. ολα μαζι τα γραφω... σας μπερδεψα;

Στο κερι αναφερομε,που δν περναει βεβαια στο δερμα αλλα απο τον πονο η το σφηξιμο μπορουν να δημιουργηθουν διαφορα προβληματα.Τουλαχιστον εγω υπεφερα καθε φορα κ ετσι σταματησα απο την αρχη της εγκυμοσυνης.Με τις νοσοκομες δν εχω τιποτα αλλα δν ειναι καθολου ευχαριστο να σε ξυριζει αλλος.Οποτε οταν ερθει η ωρα μου θα δω τι θα κανω.Ισως προβες απο νωριτερα χαχαχα

CEebp2.png?9T0iAOMn

εμενα δεν μου αρεσει η ιδεα μιας αγνωστης αλλα θα μου πεις εκεινη την ωρα τετοια λογια!!

εχω ομως φιλη μαια αλλα δουλευει στην Αθηνα γμτ. μακαρι να την ειχα εδω..

Κοριτσια, εγω νομιζω οτι αποτριχωση με κερι μπορεις να κανεις στην εκυμοσυνη. Εγω παντως ειμαι του ξυραφιου..

και εγω τωρα πια του ξυραφιου ειμαι, θα δουμε οταν ερθει η ωρα...

Εννοείται ότι έχω πάρει το ok του doc!!!!!!!!!!

Κι εγώ 4 παίρνω,,, με φόβισε η έκφρασή σου: οι συσπάσεις είναι ύπουλες!!! Εννοώ ότι όντως έτσι είναι,,, δεν με φόβισες εσύ αλλά η αλήθεια της φράσης,,,Ευτυχώς σε 4 ώρες θα είμαι στον γιατρό!!!!!

Χαχα!!!! Ελα ντε!!!! Κι εγω αναρωτιεμαι γιατι δε θελω. Μαλλον η ιδεα μιας αγνωστης να σε ξυριζει εκει, ξερω γω..

:tongue::tongue: αυτό αυτό, η αίσθηση να σε ξυρίζει μια άγνωστη

"cogito,ergo sum"

Καλημερα σε όλες!!!!

Να σας πώ κάτι;;;; Εκεινη τηνώρα το τελευταιο πράγμα που θα σκέφτεστε είναι το ξύρισμα! Μην σας απασχολει γιατι "ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!";)

Πιστεύω ότι ακόμα και τέλεια ξυρισμένη να είσαι θα σε περάσουν ένα χεράκι. Εγώ αυτό που φοβόμουνα ήταν το κλυσμα...:?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...