Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Καλημερα, μανουλες, τι κανετε; Εμεις ειμαστε μια χαρα!!

Κικη, καλη επιτυχια σημερα, μη φοβασαι, ολα καλα θα πανε!!

Λιζα μου, προσπαθησε να εισαι θετικη, μια χαρα θα ειναι ολα!!

Μαριλου μου, τι κανουν τα διδυμακια σου τα ζωηρουλια;

Βιργινακι, η μπεμπα σου ειναι ειναι πολυ ζωηρουλα κι αυτη!!

Καλημερα, Μπλουμπλου μου!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μπλουμπλου κ Κατερινακι !

Ναι ειναι ζωηρουλα συνηθως !

Μαριλου μου εχει ωραια σχεδιακια !! Εγω εχω κατασλαταξει παντως τι θα κανω !! Σημερα κιολας θα παρω χαρτοταινια για να κολλησουμε κ να βγαλουμε τις ριγες !!!!

καλημερα γλυκο κατερινακι κ κμπλουμπλου...

κ γω θα βγω γιατι θελω να μπανιαριστω κ να ξετριχιαστω..καταλαβαινεται ποσες ωρες θα μου παρει...πφφφφ...

θα μπω αργοτερα..

μουατς πολλα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα φιλεναδιτσες!!!!

αργησα σημερα γιατι δεν μπορουσα να ξυπνησω... ειμουν πολυ υπναρου και εγω και η κορη μου..

ολες καλα ειστε απο οτι διαβαζω!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κικακι, καλα αποτελεσματα κουκλα μου!

περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου.. τι ωρα θα πας;;

LisaH μου, μην αγχωνεσαι καλη μου, ολα θα πανε καλα.. ποτε περιμενεις τα αποτελεσματα;;

καλημερα λιζακι!!!!

ναι βιργινια μου ειναι καταπληκτικο συναισθημα...κ γω ειμαι ξαπλα..χιχιχι

εσυ τι θα μου ελεγες καλε για τα ψωνια???να μην μπω δυναμικα??εαν μου ελεγες κατι τετοιο θα νομιζα πως δεν θα ησουν καλα...χαχαχαχαχαχα

Διδυμομανουλα τι κανουν τα μπεμπακια μας;;; ολα καλα ε?

βρηκες ανθρωπο την Βιργινια να σου πει να μην ψωνισεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!

την Δευτερα να τους παρεις κατι γαι το καλο και εγω θα το κανω..

Καλημέρα Μαριλου μου! Μη με ακούτε κ σας ρίχνω, απλά είμαι φοβιτσιαρα!!

δεν μας ριχνεις αγαπη μου.. αν σε βοηθαει η παρεα μας.. κατσε εδω και πεστα!!

Κατερινακι, τι μου κανεις σημερα;

Βιργινακι, το ξερω πως θες να βαλω απαλο καφε.. σε εχω πιασει... αλλα θα τα ξαναπουμε οταν ερθει η ωρα..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια, και γω μολις ξυπνησα και πινω καφεδακι.

Λιζα, κανε υπομονη να δεις τα αποτελεσματα να δεις οτι ΟΛΑ ειναι καλα και να ηρεμησεις. Αυτο το λεω και σε μενα... Μου ειπαν να κανω κατι εξετασεις αιματος, αν δειξουν κατι περιεργο θα κανω κατι σαν υπερηχογραφημα καρδιας εμβρυου(αν καταλαβα καλα) και μονο αν δειξει και αυτο κατι ασχημο θα κανω αμνιοπαρακεντηση. Εχω αγχωθει λιγο, αλλα θα δουμε..

wcBmp3.png

μινουλα καλημερα, να σε ρωτησω, πινεις καθε μερα καφε;

εγω τον ψιλοαποφευγω μονο οταν βγαινω εξω πινω καφε.

ο γιατρος μου εχει πει να πινω ελληνικο καθε μερα αλλα δεν το κανω.. εσεις;

Κατερινουλα, η νυφη ειναι καλα και υσηχη, μου ειπε καλημερα και τωρα μαλλον ξανακοιμαται..

προσεχε με την διαιτα, να τρως κρεας ή ψαρι καθε μερα..

Καλημέρα γλυκιές μανούλες

Έχετε γεμίσει αρκετές σελίδες, θα τις διαβάσω αργότερα;)

Λοιπόν τα νέα μου έχουν ως εξής: Την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε στον doc, το μπεμπάκι μας ήταν καλά αλλά μας κρύφτηκε, δεν είδαμε φύλο, ήταν κουλουριασμένο σαν φιδάκι,,,

Την Β' επιπέδου μου την έκλεισε τέλος του μήνα( 10 μερούλες ακόμα) αλλά δυστυχώς μου βρήκε τον πλακούντα χαμηλά κ μου συνέστησε να μην εκνευρίζομαι, να μην κουράζομαι, να μην σηκώνω βάρη!!!! Ευελπιστώ ότι στην Β' θα έχει ανέβει γιατί αγχώνομαι μη τυχόν κ μου δώσει αιμορραγία: αν συμβεί αυτό ο doc είπε εισαγωγή στο νοσοκομείο:(:(:(

Και δυστυχώς έχω κι άλλα δυσάρεστα να μοιραστώ μαζί σας,,, χτες στη δουλειά ένιωσα τραβήγματα έντονα χαμηλα κ δεν μπορούσα να περπατήσω,,, πήρα τον doc όπου μου συνέστησε κρεβάτι κ μόνο κρεβάτι,,είναι συσπάσεις κ το απόγευμα θα πάω στο ιατρείο του να τις μετρήσει,,,

Μου είπε να πάρω τα πρεπάρ αλλά δεν τα πήρα κ του το είπα,, προτιμώ πρώτα να δούμε τι γίνεται κ μετά να χαπακωθώ,,,

Κρατώ μια ελπίδα ότι ίσως δεν είναι συσπάσεις αλλά αλλάζει θέση το καρδουλίνι μας ή είναι το εντεράκι μου.

Πάντως το βράδυ έμεινα ξύπνια περισσότερο λόγω άγχους ότι κάτι θα συμβεί,,

Αυτά ,,σας ζάλισα

Θα μπω το απόγευμα μετά τον γιατρό να σας γράψω τα νέα μου..

Εδώ θα είμαι για για καμμιά ώρα, θα διαβάσω τα νέα σας

Υ.Σ Maria-elpida σε ευχαριστώ:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Ενταξει, Μαρακι μου, ευχαριστω που με προσεχεις! ;) Κι ο γαμπρος σου ειναι ησυχος σημερα, παντα ομως μου λεει καλημερα, δεν εχω παραπονο, ειναι κυριος!!

Μαριλου, τωρα που ειπες για αποτριχωση, εγω ξυριζομαι, αλλα τωρα που εχει μεγαλωσει η κοιλια δυσκολευομαι πολυ απο κατω γιατι δεν βλεπω:tongue: και σκεφτομαι για τη μερα του τοκετου πως θα τα καταφερω. Δε θελω να με ξυρισουν εκει..

IAL5p2.png

u83tp3.png

μινουλα καλημερα, να σε ρωτησω, πινεις καθε μερα καφε;

εγω τον ψιλοαποφευγω μονο οταν βγαινω εξω πινω καφε.

ο γιατρος μου εχει πει να πινω ελληνικο καθε μερα αλλα δεν το κανω.. εσεις;

Κατερινουλα, η νυφη ειναι καλα και υσηχη, μου ειπε καλημερα και τωρα μαλλον ξανακοιμαται..

προσεχε με την διαιτα, να τρως κρεας ή ψαρι καθε μερα..

Μαρακι και γω εδω και εναν μηνα πινω μονο ελληνικο και πολυ ελαφρυ καφε, δεν μπορω να πιω τπτ αλλο απο ροφημα, με χαλαει τρομερα. Γιατι σου συνεστησε να πινεις ελληνικο καθε μερα; ΚΑνει καλο;

wcBmp3.png

Βανιλλα μου, περαστικα, κοπελα μου!! Να ξεκουραζεσαι και να προσεχεις παρα πολυ και θα πανε ολα καλα!! Μην κανεις τιποτα, κατσε και ασε τους αλλους να τα κανουν ολα, απολαυσε το!! ;)

IAL5p2.png

u83tp3.png

εχει μεγαλωσει η κοιλια δυσκολευομαι πολυ απο κατω γιατι δεν βλεπω:tongue: και σκεφτομαι για τη μερα του τοκετου πως θα τα καταφερω. Δε θελω να με ξυρισουν εκει..

Κατερινακι εμενα δεν εχει μεγαλωσει τοσο η κοιλια μου, βλεπω ακομα αλλα και εγω δεν θελω να με ξυρισουν εκει.

για τα ποδια θα βαλω την κουμπαρα μου που ειναι αισθητικος και θα μου κανει αποτριχωση αλλα για την ευαισθητη περιοχη ισως βαλω τον αντρουλη ή την κουμπαρα να με ξυρισει, προτιμω καποιος δικος μου να μου το κανει αυτο παρα οι νοσοκομες!

Vanilla καλη μου, ταλαιπωρησε αγαπη μου;;

πολυ ντροπαλο μας βγηκε το μωρουλι σου αλλα που θα παει θα μας τα δειξει τα προσοντα του!

να εισαι ψυχραιμη και ολα θα πανε καλα.. χαμηλο πλακουντα ειχε μια γνωστη μου και μαλιστα δουλευε κιολας οποτε εσυ αν κατσεις σπιτακι σου ηρεμη και παρεις τα φαρμακα σου θα εισαι μια χαρουλα.

εγω παιρνω απο την αρχη περιπου μαγνησιο για τις συσπασεις, δεν εχω συσπασεις, αλλα επειδη ειχα το διαφραγμα στην μητρα ο γιατρος μου τα ειχε δωσει προληπτικα και ειμαι καλυμενη.

μια χαρα θα πας και εσυ!!!!

Α! κατι αλλο το μωρο το ακους να σου φτιαχνει το κεφι;

Υ.Γ φυσικα δεν χρειαζεται να ευχαριστεις;);)

Μαρακι και γω εδω και εναν μηνα πινω μονο ελληνικο και πολυ ελαφρυ καφε, δεν μπορω να πιω τπτ αλλο απο ροφημα, με χαλαει τρομερα. Γιατι σου συνεστησε να πινεις ελληνικο καθε μερα; ΚΑνει καλο;

για ποιο ελαφρυ μου ειπε να πινω ελληνικο ή γαλλικο αλλα προτιμω τον ελληνικουλη

πινω ομως και κακαο καθε πρωι, μου αρεσει πολυ!

Ενταξει, Μαρακι μου, ευχαριστω που με προσεχεις! ;) Κι ο γαμπρος σου ειναι ησυχος σημερα, παντα ομως μου λεει καλημερα, δεν εχω παραπονο, ειναι κυριος!!

Μαριλου, τωρα που ειπες για αποτριχωση, εγω ξυριζομαι, αλλα τωρα που εχει μεγαλωσει η κοιλια δυσκολευομαι πολυ απο κατω γιατι δεν βλεπω:tongue: και σκεφτομαι για τη μερα του τοκετου πως θα τα καταφερω. Δε θελω να με ξυρισουν εκει..

Εγώ κάθε ενάμιση μήνα περίπου κάνω αποτρίχωση σε κοιλιά-πόδια-μπικίνι παντού,,, κι έτσι θα συνεχίσω ως το τέλος. Έχω να βάλω ξυράφι πάνω από 7 χρόνια!!!! Αλήθεια πριν τον τοκετό σε ξυρίζουν εντελώς μα εντελώς από κάτω???

Ο δικός μου με αφήνει ένα καφεδάκι την ημέρα,,, Μινούλα να σε ρωτήσω, διάβασα κάποια post πίσω ότι την Β επιπέδου την πλήρωσες 200 ευρώ κ στην έκανε ένας γιατρός-αστέρι,, μήπως μπορείς να μας πεις το όνομά του?

Vanilla καλη μου, ταλαιπωρησε αγαπη μου;;

πολυ ντροπαλο μας βγηκε το μωρουλι σου αλλα που θα παει θα μας τα δειξει τα προσοντα του!

να εισαι ψυχραιμη και ολα θα πανε καλα.. χαμηλο πλακουντα ειχε μια γνωστη μου και μαλιστα δουλευε κιολας οποτε εσυ αν κατσεις σπιτακι σου ηρεμη και παρεις τα φαρμακα σου θα εισαι μια χαρουλα.

εγω παιρνω απο την αρχη περιπου μαγνησιο για τις συσπασεις, δεν εχω συσπασεις, αλλα επειδη ειχα το διαφραγμα στην μητρα ο γιατρος μου τα ειχε δωσει προληπτικα και ειμαι καλυμενη.

μια χαρα θα πας και εσυ!!!!

Α! κατι αλλο το μωρο το ακους να σου φτιαχνει το κεφι;

Υ.Γ φυσικα δεν χρειαζεται να ευχαριστεις;);)

QUOTE]

Κι εγώ παίρνω μαγνήσιο από την αρχή της εγκυμοσύνης,,,

Όσο για το μπεμπάκι από χτες που ξεκίνησαν οι "συσπάσεις" βρε κορίτσια έχει τρελαθεί,,, συνέχεια κουνιέται, όλο το βράδυ κ σήμερα όλο το πρωί,,

Και για να είμαι ειλικρινής ψιλοανησυχώ,, μέχρι χτες το ένιωθα κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα

Τώρα κινείται για ώρες,,, από τη μια είμαι ευτυχισμένη γιατί λέω είναι καλά, το νιώθω

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως κουνιέται γιατί ασφυκτιά για κάποιο λόγο??? είναι φυσιολογικό για τόσες ώρες να κάνει πάρτυ? είμαι υπερβολική?

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...