Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλιτσες μου!!!(στην μεγαλη κ στην μικρη κουκλιτσα απευθυνομαι)

καλα ειναι κ αυτα...εχτες εφαγα κατι γερες κλωτσιτσες...

καθομαι κ χασκογελαω μονη μου οταν γινεται αυτο κ ψιλο βουρκωνω...να με δει κανεις θα πει παει αυτη ζουρλαθηκε..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα κουκλιτσες μου!!!(στην μεγαλη κ στην μικρη κουκλιτσα απευθυνομαι)

καλα ειναι κ αυτα...εχτες εφαγα κατι γερες κλωτσιτσες...

καθομαι κ χασκογελαω μονη μου οταν γινεται αυτο κ ψιλο βουρκωνω...να με δει κανεις θα πει παει αυτη ζουρλαθηκε..

:lol::lol::lol::D:D:D:D:D

Αχ ναι αυτες οι κλωτσιες μας κανουν κ χαζευουμε !

Εμενα δινει τοσο γερες κ συνεχεια οταν ειμαι ξαπλα !

Ξερεις τι ειναι να καθεσαι ξαπλα μονο κ μονο για να δεχεσαι μπουνιες ?:roll::lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι υπεροχο συναισθημα ομως ε ?

Καλημέρα κ απο μένα κοριτσακια! Κατερίνα, τι δοκιμασία ήταν αυτή που περασατε!! Δόξα τω Θεω όλα πήγαν καλά!

Κική μην αγχωνεσαι όλα καλά θα πανε, θα δεις κ το μπεμπε!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

εχτες με επιασε εντονη επιθυμια να ψιλο ψαχνω για μικροπραγματακια αλλα λεω τουλαχιστον να περιμενω την β' κ μετα αν ειναι να ξεκινησω δειλα δειλα

ενταξει λιο εμεινε κ για τη β οποτε καλα κανεις κ κοιτας !

Δε συμφωνω στο δειλα δειλα !

Δυναμικα να μπεις στα ψωνια κοριτσακι μου γιατι τα μπεμπεκια σου θα ειναι σουπερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα λιζακι!!!!

ναι βιργινια μου ειναι καταπληκτικο συναισθημα...κ γω ειμαι ξαπλα..χιχιχι

εσυ τι θα μου ελεγες καλε για τα ψωνια???να μην μπω δυναμικα??εαν μου ελεγες κατι τετοιο θα νομιζα πως δεν θα ησουν καλα...χαχαχαχαχαχα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημέρα Βιργινακι μου, η αλήθεια είναι ότι με έχει κουράσει αυτή η αναμονή των αποτελεσμάτων κ το σκέφτομαι συνέχεια κ αγχωνομαι. Ελπίζω να εχει δίκιο ο γιατρός που μας λέει ότι δεν είναι τίποτα! Θέλω κ πάλι να μπορώ να χαμογελασω και να χαρώ αυτήν την υπεροχη περίοδο που ζούμε...

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

αχ κ γω ειμαι πολυυυυυυ κλανιαρα...

σε καταλαβαινω κοριτσι μου αλλα δυστυχως περα απο υπομονη δεν μπορεις να κανεις κατι...ειμαι πεπεισμενη πως δεν συμβαινει απολυτως τπτ

2nTQp3.png

ziCWp3.png

καλημερα λιζακι!!!!

ναι βιργινια μου ειναι καταπληκτικο συναισθημα...κ γω ειμαι ξαπλα..χιχιχι

εσυ τι θα μου ελεγες καλε για τα ψωνια???να μην μπω δυναμικα??εαν μου ελεγες κατι τετοιο θα νομιζα πως δεν θα ησουν καλα...χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχααχαχαχαχ!!!! Θα ελεγες μπα...καποια αλλη μιλαει οχι εσυ ! χαχαχαχα!!!!!!

Αν κ σημερα η μπεμπα εμφανιστηκε μονο για να μου πει καλημερα ! Μετα μαλλον ξανακοιμηθηκε ! Εφαγα κατι απαλες πανβω απο τον αφαλο κ αυτο ειναι ολο ! Ουπς ! Να την ! Μολις εμφανιστηκε παλι ! χαχαχα! Τι καλα !

Καλημέρα Βιργινακι μου, η αλήθεια είναι ότι με έχει κουράσει αυτή η αναμονή των αποτελεσμάτων κ το σκέφτομαι συνέχεια κ αγχωνομαι. Ελπίζω να εχει δίκιο ο γιατρός που μας λέει ότι δεν είναι τίποτα! Θέλω κ πάλι να μπορώ να χαμογελασω και να χαρώ αυτήν την υπεροχη περίοδο που ζούμε...

Χαμογελα κοριτσακι μου !!!!

Το μωρο ετσι σε εχει αναγκη !!!!!!!!!!

Χαμογελα !!!!!

Σκεψου μονο θετικα !

Δεν θα υπαρχει τιποτα κακο ! Θα το δεις !!!!

σας βαζω ενα λινκ που το χαζευα εχτες αλλα εχει ταπετσαριες...ξεκινηστε απο τελος εσεις που θελετε ριγες γιατι κατι πηρε το ματι μου..φτηνα δεν τα λες αλλα ειναι γουστοζικα...

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ- ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ 2010

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...