Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Λοιπον..ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΠΑΝΙΑ. ΜΗΝ ΣΑς ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ..

Την ώρα των τελικών εξωθήσεων (Βιργινια με φυσιολογικο τοκετο γέννησα), ο μικρος σφήνωσε. Το 1/3 του κεφαλιου έξω και ο υπόλοιπος μέσα. Δεν γινόταν να κάνουμε σε εκεινη τη φάση καισαρική. Μου τον έβγαλαν με βεντούζα. Μεχρι εδώ καλα! Όμως η βεντουζα τραυματισε τον μικρο και ειχε εσωτερική αιμοραγια στο κεφάλι. Το πρωι, ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, θα τον έχανα απο αναιμια. Μπηκε εντατικη 15 μερες. μας λέγανε μέχρι και για εγκεφαλική παράλυση. Εκει συνέβησαν διάφορα..τα οποια θέλω να ξεχάσω. επειτα απο 15 μέρες, και αφου τον έβλεπα μόνο 10 λεπτα τη μέρα κατάφερα και τον κράτησα αγκαλιά.

ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ που τελικά όλ απήγαν καλά. Το αίμα δεν μπήκε στο κρανίο και γλητώσαμε τα χειρότερα..

Γι αυτο ευχομαι να ειχα γεννήσει με καισαρική όταν για κάποια στιγμη τέθικε σαν ερώτημα...

πωωπωω πονεσε το στομαχι μου... Ολα καλα θα πανε για τα μπεμπακια μας!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ξέρω αν έπρεπε να σας το πώ. Πολλές φορές προβληματιστηκα. αλλά δεν πειράζει ,στο forum ξέρω ότι έχετε διαβάσει και για πιο δύσκολες καταστάσεις...

ΥΓ: όπου τέθικε=τέθηκε!!! Sorry, ο δαίμων!!!!:tongue:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Λοιπον οι ενδιαφερομενες για το μητερα,δν ρωτας καποιον εχουν τυπωμενους τιμοκαταλογους.ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2011.τρικλινο οικονομικο φ.τ.[4 ημερες]1800 ευρω κ με καισαρικη[5 ημερες] 1980.Στο οικονομικο πακετο περιλαμβανονται τα εξοδα χειρουργειου,η ναρκωση η η επισκληριδιος,εξετασεις κ υλικα αμεσα συνδεδεμενα με τον τοκετο η την καισαρικη,καθως κ οι εξετασεις του μωρου.Εξαιρουνται τα φαρμακα,οι προεπιλεγμενες εξετασεις του νεογνου κ ενδεχομενες επιπλοκες.Για επιπλεον ημερα παραμονης η χρεωση ειναι 100 ευρω.Στις τιμες ΔΕΝ συμπεριλαμβανεται φπα 13 τις εκατο.Σε ολες τις παραπανω τιμες συμπεριλαμβανεται κ η δωρεαν συλλογη κ φυλαξη βλαστικων κυτταρων μεσω της τραπεζας stem-health hallas.Για το δικλινο ειναι 4500,για το μονοκλινο 6500,για το λουξ 8500,για τη σουιτα 10500 κ για την vip σουιτα 20000.Σας τα εγραψα ακριβως οπως ειναι στο εντυπο που εχω.

CEebp2.png?9T0iAOMn

katerina_s, πραγματικα πολυ πακετο, ανατριχιασα...

τελος καλο ολα καλα κοπελα μου.. να χαιρεσαι τον Γιαννακη σου και τωρα για φυσιολογικο να πας αν ειναι ολα καλα.. δεν θα ξανατυχει κατι τετοιο..

Πω πω βρε Κατερινακι μου τι επαθες .Μετα απο κατι τετοιο πως να μην πας απευθειας για καισαρικη.Ευτηχως που το μικρουλι σου ειναι μια χαρα.Ξεχασε τα ολα τα ασχημα,τωρα παμε γι'αλλα κ θα πανε για ολες μας ολα καλα.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, σας αφηνω γιατι μου παραπονιεται ο καλος μου..:tongue: Χαιρομαι παρα πολυ που σας εχω βρει και μιλαμε για ολα αυτα που μας απασχολουν!!

Πολλα φιλακια σε ολες, καληνυχτα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

katerina_s, πραγματικα πολυ πακετο, ανατριχιασα...

τελος καλο ολα καλα κοπελα μου.. να χαιρεσαι τον Γιαννακη σου και τωρα για φυσιολογικο να πας αν ειναι ολα καλα.. δεν θα ξανατυχει κατι τετοιο..

Οχι δεν θα ξανατύχει. Και ΝΑΙ θέλω να πάω με φυσιολογικό κα πάλι!!

κοριτσάκια μου ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ σε όλες καιφιλάκια στις ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

καληνυχτα Κατερινες και Μινουλα..

εμενα βλεπει ποδοσφαιρο αλλα θα παω και εγω για μπανακι σε λιγο, με χαλαρωνει πολυ βρε κοριτσια το βραδυνο μπανιο..

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου !!!

Πολυ καλημερα σας !!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλι νωρις ξυπνησα κ σημερα !

Ενταξει Μαρακι μου δεν σε ταραζω αλλο ! χαχαχαχ! Καλε ειπαμε η παντα ειναι ολα τα λεφτα ! (προσπαθω να σε πεισω να βαλεις γλυκο χρωμα κ στον τοιχο) χαχαχχ!!!!!

Κατερινακι μου με εστειλες με αυτα που εγραψες για τη γεννα !

Ουφ ! Τι περασες κ συ τοτε ! Ευτυχως τωρα ειναι ολα μια χαρα.... ο Θεος ειναι μεγαλος..... κ ο μικρος υγιεστατος ωστε να σας χαριζει απιστευτες στιγμες γελιου.....

Κ εισαι πολυ γενναια που μετα απο ολο αυτο θες ξανα φυσιολογικο τοκετο ! Μπραβο σου κ παλι μπραβο σου !!!

Αντυακι μου, με βαση αυτο που εγραψες σκατ@ τιμες εχουν χαμηλωσει !

Στην ουσια με το ΦΠΑ η καισαρικη βγαινει 2250 ! Ε 2350 ειχε πληρωσει η φιλη μου πριν 2 χρονια ! Μην τρελλαθουμε που λενε οτι τις μειωσανε κιολας τις τιμες !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι καθολου ολα θα ειναι μια χαρα !

Διωξε το αγχος κ πες οτι πας για εναν απλο υπερηχο !

Ετσι πηγα κ γω με φουλ αγχος.... κ εφτασε η πιεση μου απο 9 στο 13 !

Κ την μπεμπα μου την ακουγα συνεχεια καθε μερα αλλα εκεινο το πρωι με τοσο αγχος...αγχωθηκε κ αυτο μαλλον κ ειχε εξαφανιστει !

Κ στον υπερηχο να καταλαβεις δεν κουνιοταν καθολου σχεδον !

Μολις τελειωσε ο υπερηχος κ μας ειπε ο γιατρος ειναι υγιεστατη, τοτε ηρεμησα κ σε κλασματα δευτερολεπτου το μωρο μου χορευε κ παλι !

Γι αυτο σου λεω ! Ηρεμησε γιατι επηρεαζεις κ το νινι σου !

ολα θα ειναι αψογα ειμαι πολυ σιγουρη !

Καλη επιτυχια !!!

καλημερααααααα στις γλυκες μου γκαστροπολυλογουδες....

καλεεεεεεε ποσα γραψατε παλι???τς..τς...τς...

αρχικα να πω πολυ καλη επιτυχια στην κικη...καλα σου τα λεει το βιργινακι μας...

τι ωρα πρεπει να πας??

κ γω ανυπομονω να ερθει η δευτερα για την β' επιπεδου...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...