Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Εγω προχθες πηρα τον τιμοκαταλογο του 2011 απο το μητερα κ για το τρικλινο εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.Ολα ηταν πεντακαθαρα,αλλαζαν τα σεντονια καθε πρωι,οτι ηθελε η καθεμια επαιρνε τηλ κ ερχοντουσαν αμεσως κ εκτος απο το πρωινο που ηταν κοινο για ολες ,για το μεσημεριανο κ το βραδυνο διναμε παραγγελεια τι θελουμε να φαμε.Οι νοσοκομες πηγαινοερχοντουσαν συνεχεια απο τις 5 το πρωι εως τις 12 30 το βραδυ.

κ γω μητερα ειμαι !

Τι τιμη λεει γι ατο τρικλινο για πες !

Πηγες κ εκανες ελεγχο ?

θελω κ γω να παω αλλα ντρεπομαι ! Ποιον να ρωτησω ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι, κι εγω τις πληρωνω γιατι ο γιατρος δεν ειναι στο ικα.

Βοργινακι, δε μου ειπε ποσο μπορει να γεννηθει ο μικρος.

Αντυ, ξερεις ακριβως ποσο παει το τρικλινο στο μητερα;

IAL5p2.png

u83tp3.png

Να ξερετε ότι δεν παίζει ρόλο αν το παιδί ειναι μεγάλο για να πας σε καισαρικη..

Το κακο με τις καισαρικες ειναι οτι μετα μπορει να έχεις πολλους πόνους ακόμα και για μηνες..

Βιργινία ναι, συνήθως αλλάζει η τιμή αν κανεις καισαρική ΣΕ ΟΛΑ. Μεχρι και τα χάπια που θα παρεις στα χρεώνουν με άλλη τιμη!!!

Θα πασ και θα πεις ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

κατερινακι συνηθως η πρωτοτοκες παιρνουν ολο τον μηνα. καλυτερα να κανεις καισαρικη αν ειναι πολυ μεγαλος αλλα για νωριτερα ποτε δεν ξερεις..

Βιργινακι τι κανεις; ωραια η παντα ε?

Καλα ειμαι γλυκουλα μου !

Εφαγα του σκασμου μια σαλατα κ ενα τοστ κ δεν μπορω να χωνεψω !

Συν οτι με ποναει η πλατη μου παρα πολυ σε σημειο να θελω να κλαψω !

Για την ωρα κανω υπομονη !

ναι η παντα ηταν υπεροχη ! Αλλα ηταν ασπρο ροζ !

Αν κανεις καφε τους τοιχους με μπεζ .... μηπως πρεπει να βρεις τετοια χρωματα κ σε παντα ?

ενω αν κανεις καφε ροζ ταιριαζει μια χαρα αυτη που ειδες !

Να ξερετε ότι δεν παίζει ρόλο αν το παιδί ειναι μεγάλο για να πας σε καισαρικη..

Το κακο με τις καισαρικες ειναι οτι μετα μπορει να έχεις πολλους πόνους ακόμα και για μηνες..

Βιργινία ναι, συνήθως αλλάζει η τιμή αν κανεις καισαρική ΣΕ ΟΛΑ. Μεχρι και τα χάπια που θα παρεις στα χρεώνουν με άλλη τιμη!!!

Θα πασ και θα πεις ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!!

Α μαλιστα ! Εμενα παντως ειπε οπως κ να γεννησω 3500 θα παει !

Για να δουμε !

Αχ αυτο με την καισαρικη.... πες μας καλε να ξερουμε ! Αλλα εισαι η μονη που κανει παραπονακια ! Ολες που εχω μιλησει κ εκαναν καισαρικη εδω στο φορουμ μιλαμε για ελεγχομνους πονους μονο την πρωτη μερα ! Τη μερα του χειρουργειου δλδ !

Τωρα βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη !

Λες να παω να βρω καποια σε εναν οροφο κ να πω να μου δειξετε τα δωματια ? Θα το κανει λες ? θα προσπαθησω !!!

Διαφημίσεις

Φυσιολογικά! Απλά εκ των υστέρων έλεγα ότι θα ήθελα καισαρική. Περάσαμε κάτι ζόρια τα οποία θα σας τα πώ αφού γεννήσουμε γιατι μου ειστε ευαισθητα πλασματάκια και δεν θέλω να σας επηρεάσει η εμπειρία μου...:rolleyes:

εγω αντεχω να μαθω.. δεν με τρομαζουν αυτα.

και βρε κοριτσια θελω πολυ να γεννησω φυσιολογικα.. παρα πολυ.

δεν φοβαμαι την καισαρικη, εχω κανει 2 λαπαροσκοπησεις και μια υστεροσκοπηση αλλα θελω να κανω αυτο το δωρο στο σωμα μου.

τωρα αν δεν γινει δεν θα σκασω κιολας!!

Εγω προχθες πηρα τον τιμοκαταλογο του 2011 απο το μητερα κ για το τρικλινο εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.Ολα ηταν πεντακαθαρα,αλλαζαν τα σεντονια καθε πρωι,οτι ηθελε η καθεμια επαιρνε τηλ κ ερχοντουσαν αμεσως κ εκτος απο το πρωινο που ηταν κοινο για ολες ,για το μεσημεριανο κ το βραδυνο διναμε παραγγελεια τι θελουμε να φαμε.Οι νοσοκομες πηγαινοερχοντουσαν συνεχεια απο τις 5 το πρωι εως τις 12 30 το βραδυ.

μια χαρουλα μου φαινεται..

μαρια μου ναι τις πληρώνω γιατι ο γιατρος δεν ειναι του ΙΚΑ και αν περιμένω πότε θα κλεισω ραντεβου..κάηκα....

τοτε οκ! κατερινα.. παω πασο

Κοριτσακια μου θελω πολυ να κατσω στην παραια σας αλλα πρεπει να ξαπλωσω γιατι υποφερω απο εντονους πονους στην πλατη !

Κριμα γιατι ειναι πολυ ωραια κουβεντουλα αυτη ! Να τη συνεχισουμε κ αυριο ! χιχιχιχι!!!!

Α τις εξετασεις κ γω εξω τις κανω κ σε καθε ραντεβου ο γιατρος μου θελει μια γενικη αιματος αλλα την πληρωνω μονο 10 ευρω κ την παιρνω την ιδια μερα !

Επισης καθε φορα που παω στο γιατρο δινω ουρα κ βουταει μια ταινια μεσα ειναι κ αυτο εξεταση αιματος αλλα δεν μου παιρνει λεφτα ουτε γι αυτο !

Λοιπον σας καληνυχτιζω θα τα πουμε το πρωι !

Μακια σας !

Σας ευχαριστω κοριτσακια για το μπεμπακι μου. Ειναι κουκλι το ξερω :rolleyes::rolleyes:.

Εμενα χρηματα δεν μου παιρνει, μου το ειχε πει απο την αρχη, αλλα δεν ξερω την λυπητερη στο τελος.... Στο Αττικον θα γεννησω, τον αλλο μηνα λεω να τον ρωτησω τι θα ζητησει. Τα αιματολογικα τα κανω στο στρατιωτικο νοσοκομειο, οποτε τζαμπα... Η β' επιπεδου κοστισε 200 ευρω αλλα χαλαλι του γιατρου, ειναι αστερι!!!

Κατερινα και δεν θυμαμαι ποια αλλη κοπελα, θα οργανωθουμε σχετικα με τις πανες μεσω αμαζον και θα τα κανονισουμε ολα!!! Θα μας βγαινουν πολυ πιο φθηνες.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

ναι η παντα ηταν υπεροχη ! Αλλα ηταν ασπρο ροζ !

Αν κανεις καφε τους τοιχους με μπεζ .... μηπως πρεπει να βρεις τετοια χρωματα κ σε παντα ?

ενω αν κανεις καφε ροζ ταιριαζει μια χαρα αυτη που ειδες !

ναι βρε Βιργινακι ειναι ασπρη και ροζ η παντα αλλα τα σχεδιακια ειναι σκουρα οποτε μπορω να βαλω ενα απαλο καφε στην μικρη ριγα.

Α! μην με ταραζεις βραδιατικα:mrgreen::mrgreen: ειπαμε ερωτευτηκα παντα.. τα αλλα θα τα βρουμε..:P:p:p

εγω τα δωματια τα εχω δει εδω απο γνωστες μου που γεννησαν και δυστηχως εχω μεινει κιολας οταν απεβαλα.

Αλλα και στην Αθηνα το ξερω οτι μπορεις να ζητησεις να τα δεις.

τοσα λεφτα θα σκασουμε..

Λοιπον..ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΠΑΝΙΑ. ΜΗΝ ΣΑς ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ..

Την ώρα των τελικών εξωθήσεων (Βιργινια με φυσιολογικο τοκετο γέννησα), ο μικρος σφήνωσε. Το 1/3 του κεφαλιου έξω και ο υπόλοιπος μέσα. Δεν γινόταν να κάνουμε σε εκεινη τη φάση καισαρική. Μου τον έβγαλαν με βεντούζα. Μεχρι εδώ καλα! Όμως η βεντουζα τραυματισε τον μικρο και ειχε εσωτερική αιμοραγια στο κεφάλι. Το πρωι, ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, θα τον έχανα απο αναιμια. Μπηκε εντατικη 15 μερες. μας λέγανε μέχρι και για εγκεφαλική παράλυση. Εκει συνέβησαν διάφορα..τα οποια θέλω να ξεχάσω. επειτα απο 15 μέρες, και αφου τον έβλεπα μόνο 10 λεπτα τη μέρα κατάφερα και τον κράτησα αγκαλιά.

ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΘΕΟ που τελικά όλ απήγαν καλά. Το αίμα δεν μπήκε στο κρανίο και γλητώσαμε τα χειρότερα..

Γι αυτο ευχομαι να ειχα γεννήσει με καισαρική όταν για κάποια στιγμη τέθικε σαν ερώτημα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ποπο, τι λες βρε Κατερινακι μου!! Ευτυχως που πηγαν ολα καλα και το κουκλακι σου ειναι μια χαρουλα τωρα!! Και μας κανει να γελαμε με τις τρελες φωτογραφιες του!! :D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ναι κοριτσάκι μου. Ολα πήγαν καλα! Ετσι θα πάνε και τώρα σε όλες μας! Θα κρατάμε τα μπεμουλια μας τον Ιούνιο και είτε με φυσιολογικό είτε με καισαρική θα ειμαστε ολοι μια χαρα!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...