Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μου αν σε βοηθησει η μπλουμπλου μας θα την παρεις την παντα που ερωτευτηκες κ η οποια ειναι πολυ ωραια!

Κατερινακι μου καλο.... στερητικη πολυ μου ακουγεται ειλικρινα κ εγω δεν συμφωνω..... γιατι στερεις κ απο το μωρο σου βρε κουκλα μου ! Οπως μου ειπε ο γιατρος θελει να τρωμε εστω κ ελαφρα καθε 3 ωρες ακομα κ το βραδυ πριν κοιμηθουμε να τρωμε κατι γιατι ειναι πολλες οι ωρες απο το τελευταιο μεχρι το πρωτο γευμα κ το μωρο ισως εκεινη την ωρα να τρεφεται και ας κοιμομαστε εμεις ! Γλυκουλα μου καλυτερα να παρεις λιγα κιλακια παραπανω κ να ξερεςι οτι τρεφεται απολυτα κ το μωρακι..... ετσι κ αλλιως ειναι το σωμα σου τετοιο που σιγουρα θα τα χασεις !!! Μην σκας για τετοια θεματα !!!

Αντυ μου κ γω δεν πληρωνω επισκεψεις στο γιατρο κ γι ατη γεννα που το συζητησαμε θα μου παει μεχρι 3500 μαζι με καισαρικη επισκληριδιο κ ολα αυτα !!!

Γεια σας και παλι!!!! Ειχα παει βολτιτσα με τον αντρουλη μου και εφαγα και ενα παγωτο γιατι απο αυριο κομμενα!! :rolleyes:

Μαρακι, ειδες τι αντρα σου ετοιμαζω;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Για τη διαιτα μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω αφοβα να κανω, μην φανταστεις ακραια πραγματα, πρωι γαλα με δημητριακα η με ενα τοστ, μεσημερι κρεας η ψαρι με σαλατα η καποιο λαδερο χωρις ψωμι και μετα γιαουρτι και φρουτο. Ελπιζω να τα καταφερω, ο στοχος ειναι για ενα μηνα να μην παρω αλλο. Θα δειξει..

Αντυ μου, κι εμενα σε καθε επισκεψη μου παιρνει 80 ευρω. Αιματολογικες εγω δεν κανω συνεχεια, εχω κανει μια φορα στην αρχη, στον τριτο εκανα μονο για αιματοκριτη και τωρα την αλλη βδομαδα μαζι με την καμπυλη ζαχαρου θα κανω και γενικη αιματος και ουρων. Παντως θα σου ελεγα να το συζητησεις μαζι του το οικονομικο για να ξερετε κι εσεις. Χαλαλι, ολα για τα μπεμπακια μας!!

Κατερινα, κι εμενα προσθιος ειναι ο πλακουντας. Και ο μπεμπης ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω και μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον θα γεννησω φυσιολογικα, εκτος αν ειναι υπερβολικα μεγαλο το μωρο, οποτε καισαρικη..

Απο που κρινει πως θα γεννησεις ?

Επειδη γυρισε το μωρακι ?

κ μενα γυρισε αλλα δεν μου σχολιασε κατι !!

Επειδη ειναι με το κεφαλι κατω απο τωρα κρινει οτι θα ερθει κ νωριτερα η επειδη ειναι μεγαλο ???

Διαφημίσεις

Αντυ, στο μητερα θα γεννησω. Οχι, δε μου εχει πει για αμοιβη αναλογα με το δωματιο.

Βιργινακι, νομιζω οτι κρινει το πως θα γεννησω επειδη ειναι ολα παρα πολυ καλα, οχι λογω θεσης μωρου. Για καισαρικη μου ειπε μονο αν ο μπεμπης ειναι πολυ μεγαλος η αν κατι παει στραβα εκεινη τη στιγμη.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Α κ μαζι με το δωματιο εννοειται ειναι το συνολο 3500 ! Καλα μου φαινονται !

Α τοτε είσαι μια χαρα. Και αφου δεν παιρνει κάτι στις επισκέψεις μια χαρά ειναι!!!!

Όσο για τη θέση του μωρόυ...εμένα ο μικρος από τον 6ο ήταν σε τέλεια θέση. Την ώρα του τοκετου όμως γύρισε και μας δημιούργησε προβλημα:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

καλησπερα κοριτσακια..

τι βλεπω συζητατε για τα οικονομικα;

Πολυ μεγαλη διαφορα βρε κοριτσια,κ καθε εβδομαδα κανω αιματολογικες συν τα εξοδα για να παμε Αθηνα.Θελουμε το λιγοτερο 300 ευρω την καθε φορα.Για την β επιπεδου μου ζητησαν 150,χωρια τα 80 του γιατρου.Προχθες για την περιδεση ο γιατρος μας πηρε 900 κ το μητερα 400.Εχουμε ξεφραγκιστει στην κυριολεξια.Χαλαλι βεβαια αλλα κ το οικονομικο παιζει σημαντικο ρολο στην ψυχολογια μας.Δεν ξερω ποσα θα μου πει για τον τοκετο.Εσεις το εχετε συζητησει.

πολλα λεφτα βρε αντουλα μου.. τι να πω ο μπεμπακος να ειναι καλα και χαλαλι του αλλα ρε γμτ σε χτυπανε οπου βρουνε..

Θα τον ρωτησω την Τρίτη και θα σου πώ. Υπολογίζω όμως 1500..Εσένα??

εδω στην Καλαματα εχουμε 2 κλινικε παιρνουν περιπου τα ιδια.

δηλαδη για φυσιολογικο με επισκληριδιο περιπου 2500? και ο γιατρος μαζι.

τωρα αμα παρεις μονοκλινο παει στα 3200?

Μαρακι, ειδες τι αντρα σου ετοιμαζω;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Για τη διαιτα μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω αφοβα να κανω, μην φανταστεις ακραια πραγματα, πρωι γαλα με δημητριακα η με ενα τοστ, μεσημερι κρεας η ψαρι με σαλατα η καποιο λαδερο χωρις ψωμι και μετα γιαουρτι και φρουτο. Ελπιζω να τα καταφερω, ο στοχος ειναι για ενα μηνα να μην παρω αλλο. Θα δειξει..

..

καλη επιτυχια κοριτσακι μου με την διαιτα!! ωραια διατροφη φαινεται αυτη, απλα κοβεις τα περιττα..

κοιτα μην μου αδυνατισεις τον γαμπρο:mrgreen::mrgreen:!!!

Εγώ κάθε μήνα κάνω αιματολογικες περιππου 50 ?.

κοριτσια πληρωνετε τις εξετασεις σας? δεν εχετε Ικα?

εγω τις κανω ολες εκει, μου τις γραφει ο γιατρος μου ο οποιος ειναι και στο Ικα.

Διαφημίσεις

Εγω προχθες πηρα τον τιμοκαταλογο του 2011 απο το μητερα κ για το τρικλινο εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.Ολα ηταν πεντακαθαρα,αλλαζαν τα σεντονια καθε πρωι,οτι ηθελε η καθεμια επαιρνε τηλ κ ερχοντουσαν αμεσως κ εκτος απο το πρωινο που ηταν κοινο για ολες ,για το μεσημεριανο κ το βραδυνο διναμε παραγγελεια τι θελουμε να φαμε.Οι νοσοκομες πηγαινοερχοντουσαν συνεχεια απο τις 5 το πρωι εως τις 12 30 το βραδυ.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Φυσιολογικά! Απλά εκ των υστέρων έλεγα ότι θα ήθελα καισαρική. Περάσαμε κάτι ζόρια τα οποία θα σας τα πώ αφού γεννήσουμε γιατι μου ειστε ευαισθητα πλασματάκια και δεν θέλω να σας επηρεάσει η εμπειρία μου...:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καταλαβα Κατερινακι μου !

Κ σε μενα ολα καλα λεει πως ειναι αλλα το πως θα γεννησω ειπε θα κριθει σχεδον μολις μπω στο μηνα μου !

Εγω παντως τρεμω περσσοτερο την καισαρικη παρα το φυσιολογικο !

Α αυτο που λες αν ειναι μεγαλουτσικος ναι παιζει ! Αλλα σου εχει πει περιπου ποσο μπορει να γεννηθει με βαση του ποσο ειναι τωρα η ειναι νωρις για κατι τετοιο ??

Μαρακι κ σενα καλες μου φαινονται οι τιμες !

Κ για μενα ετσι κι αλλιως τοσα υπολογιζα.... απλα αναρωτιεμαι ισχυει ακομα το αν γεννας καισαρικη η φυσιολογικο οτι αλλαζει η τιμη ? για το δωματιο τουλαχιστον ! Δεν το ρωτησα !

Α, Βιργινια μου, επειδη ειναι μεγαλος λεει οτι θα γεννησω νωριτερα.

κατερινακι συνηθως η πρωτοτοκες παιρνουν ολο τον μηνα. καλυτερα να κανεις καισαρικη αν ειναι πολυ μεγαλος αλλα για νωριτερα ποτε δεν ξερεις..

Βιργινακι τι κανεις; ωραια η παντα ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...