Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας, κοριτσακια!!!

Σας διαβασα και ειναι τελεια τα νεα σας και οι συζητησεις για τα πραγματα των μωρων, ειναι ολα υπεροχα!!

Μινα, κουκλος ο γιος σου!!

Γυρισαμε κι εμεις, ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα, ειναι πολυ μεγαλος, 800 γρ. και 30 εκατοστα σε υψος και μου ειπε ο γιατρος οτι θα γεννησω νωριτερα απο ο,τι υπολογιζαμε. Την αλλη βδομαδα θα κανω καμπυλη ζαχαρου και μου ειπε να κανω αφοβα διαιτα κανονικα για να μην παρω πολυ ακομα, οποτε απο αυριο ακομα πιο αυστηρη διαιτα!!

Αυτα απο εμας, σας φιλω ολες και ανυπομονω να ακουσω και τα δικα σας νεα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μένα! Πολύ κουκλακι Μινουλα ο μπεμπης, μπράβο! Κατερινακι τι αντρακλας είναι αυτός; 800 γρ!! Μπράβο και σε σας! Καλά αποτελέσματα σε όσες κάνουν β υπερηχο η πανε στο γιατρο σήμερα.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Καλησπερα κοπελιες μου.Κατερινακι μου γιγαντας ο μπεμπακος σου.Μπραβο αντε με το καλο να τον κρατησεις στην αγκαλια σου.Μινουλα φοβερο προφιλ ο μπομπιρακος σου.Τελειο.Βρε κοριτσια να σας ρωτησω,Στο νοσοκομειο επιασα κουβεντουλα με τις διπλανες μου.Ξερετε τι μου ειπαν,οτι απο την αρχη της εγκυμοσυνης τους δν πληρωνουν επισκεψη.Εγω καθε φορα δινω 80 ευρω.Και λογο μικροπροβληματων παω καθε 12-15 μερες.Θελω να τον ρωτησω αν θα πληρωνω μεχρι τον τοκετο.Εσεις πληρωνετε επισκεψη κ αν ναι ποσο.

CEebp2.png?9T0iAOMn

γεια σας κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

virgi, τι μου κανεις? ολα καλα! και εγω που δεν ξερω γαλλικα πως θα παραγγειλω απο αυτο το φανταστικο σαιτ της Μπλουμλπου!

ευτυχως που θα το κανει εκεινη αντι για εμενα, γιατι ερωτευτητα την παντα!!!

Γυρισαμε κι εμεις, ο μπεμπης μας ειναι μια χαρα, ειναι πολυ μεγαλος, 800 γρ. και 30 εκατοστα σε υψος και μου ειπε ο γιατρος οτι θα γεννησω νωριτερα απο ο,τι υπολογιζαμε. Την αλλη βδομαδα θα κανω καμπυλη ζαχαρου και μου ειπε να κανω αφοβα διαιτα κανονικα για να μην παρω πολυ ακομα, οποτε απο αυριο ακομα πιο αυστηρη διαιτα!!

Αυτα απο εμας, σας φιλω ολες και ανυπομονω να ακουσω και τα δικα σας νεα!!

καλε παιδαρος ο γαμπρος μου!!!

φανταστικος!

βρε Κατερινακι, μηπως να μην εκανες πολυ αυστηρη διαιτα? εχω διαβασει οτι δεν κανει να κανουμε διαιτα στην εγκυμοσυνη.

συγνωμη κιολας δεν ξερω ακριβως την διατροφη που θα κανεις αλλα προσεχε βρε αγαπη..

Στο νοσοκομειο επιασα κουβεντουλα με τις διπλανες μου.Ξερετε τι μου ειπαν,οτι απο την αρχη της εγκυμοσυνης τους δν πληρωνουν επισκεψη.Εγω καθε φορα δινω 80 ευρω.Και λογο μικροπροβληματων παω καθε 12-15 μερες.Θελω να τον ρωτησω αν θα πληρωνω μεχρι τον τοκετο.Εσεις πληρωνετε επισκεψη κ αν ναι ποσο.

Αντουλα, εγω δινω 40? σε καθε επισκεψη, τοσο παιρνουν ολοι στην Καλαματα.

πολλες κοπελες απο εδω δεν πληρωνουν, δεν ξερω τι παιζει σε αλλες πολεις.

Διαφημίσεις

Πολυ μεγαλη διαφορα βρε κοριτσια,κ καθε εβδομαδα κανω αιματολογικες συν τα εξοδα για να παμε Αθηνα.Θελουμε το λιγοτερο 300 ευρω την καθε φορα.Για την β επιπεδου μου ζητησαν 150,χωρια τα 80 του γιατρου.Προχθες για την περιδεση ο γιατρος μας πηρε 900 κ το μητερα 400.Εχουμε ξεφραγκιστει στην κυριολεξια.Χαλαλι βεβαια αλλα κ το οικονομικο παιζει σημαντικο ρολο στην ψυχολογια μας.Δεν ξερω ποσα θα μου πει για τον τοκετο.Εσεις το εχετε συζητησει.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Πολυ μεγαλη διαφορα βρε κοριτσια,κ καθε εβδομαδα κανω αιματολογικες συν τα εξοδα για να παμε Αθηνα.Θελουμε το λιγοτερο 300 ευρω την καθε φορα.Για την β επιπεδου μου ζητησαν 150,χωρια τα 80 του γιατρου.Προχθες για την περιδεση ο γιατρος μας πηρε 900 κ το μητερα 400.Εχουμε ξεφραγκιστει στην κυριολεξια.Χαλαλι βεβαια αλλα κ το οικονομικο παιζει σημαντικο ρολο στην ψυχολογια μας.Δεν ξερω ποσα θα μου πει για τον τοκετο.Εσεις το εχετε συζητησει.

πολλά λεφτα βρε κοριτσάκι μου...Τι να πω...

Εμένα μου παίρνει 50 σε κάθε επίσκεψη. στην πρώτη γεννα είχα άλλη γιατρο που μου έπαιρνε 40 και στον 9ο τίποτα. Ουτε μετα που πήγα 2 φορες να με δει....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ βρε Κατερινακι οσοι εχουν ακουσει ποσα μου παιρνει τα ιδια μου λενε.Τι να κανω ομως που τον εχω πολλα χρονια κ τον εμπιστευομαι.Για τοκετο ποσα σου ειπε ο δικος σου

CEebp2.png?9T0iAOMn

Γεια σας και παλι!!!! Ειχα παει βολτιτσα με τον αντρουλη μου και εφαγα και ενα παγωτο γιατι απο αυριο κομμενα!! :rolleyes:

Μαρακι, ειδες τι αντρα σου ετοιμαζω;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Για τη διαιτα μου ειπε ο γιατρος οτι μπορω αφοβα να κανω, μην φανταστεις ακραια πραγματα, πρωι γαλα με δημητριακα η με ενα τοστ, μεσημερι κρεας η ψαρι με σαλατα η καποιο λαδερο χωρις ψωμι και μετα γιαουρτι και φρουτο. Ελπιζω να τα καταφερω, ο στοχος ειναι για ενα μηνα να μην παρω αλλο. Θα δειξει..

Αντυ μου, κι εμενα σε καθε επισκεψη μου παιρνει 80 ευρω. Αιματολογικες εγω δεν κανω συνεχεια, εχω κανει μια φορα στην αρχη, στον τριτο εκανα μονο για αιματοκριτη και τωρα την αλλη βδομαδα μαζι με την καμπυλη ζαχαρου θα κανω και γενικη αιματος και ουρων. Παντως θα σου ελεγα να το συζητησεις μαζι του το οικονομικο για να ξερετε κι εσεις. Χαλαλι, ολα για τα μπεμπακια μας!!

Κατερινα, κι εμενα προσθιος ειναι ο πλακουντας. Και ο μπεμπης ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω και μου ειπε ο γιατρος οτι μαλλον θα γεννησω φυσιολογικα, εκτος αν ειναι υπερβολικα μεγαλο το μωρο, οποτε καισαρικη..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Επειδη ξεγενναει κ στο αλεξανδρας κ στο μητερα μου ειπε να αποφασισω σε πιο νοσοκομειο θελω κ μετα θα μου πει τιμη.Ειναι,λεει αλλη η αμοιβη του στο ενα κ αλλη στο αλλο.Μα πως να αποφασισω αφου το οικονομικο ειναι εκεινο που εχω να σκεφτω αφου ο γιατρος ειναι ο ιδιος κ στα δυο.Περιεργο δν ειναι αυτο

CEebp2.png?9T0iAOMn

Κατερινα μου ΜΠΡΑΒΟ για τον παιδαρο που ετοιμάζεις!!!! Με το καλο!!!

όσο για τη δίαιτα...τι να πώ! Κουραγιο. Εγώ όσο πάω όλο και περισσοτερο θέλω να τρώω.

Εγώ κάθε μήνα κάνω αιματολογικες περιππου 50 ?.

cEyXp3.png

q61sp3.png

Επειδη ξεγενναει κ στο αλεξανδρας κ στο μητερα μου ειπε να αποφασισω σε πιο νοσοκομειο θελω κ μετα θα μου πει τιμη.Ειναι,λεει αλλη η αμοιβη του στο ενα κ αλλη στο αλλο.Μα πως να αποφασισω αφου το οικονομικο ειναι εκεινο που εχω να σκεφτω αφου ο γιατρος ειναι ο ιδιος κ στα δυο.Περιεργο δν ειναι αυτο

Μην το ψάχνεις. Εδώ σου λένε, αν γεννήσεις φυσιολογικά η επισκληρίδιος είναι πχ 100€ εφοσον εισαι σο 4κλινο, 200€ στο τρίκλινο και 700 στη σουίτα! Δηλ αλλη γυναικα θα εισαι αν γεννας στο 4κλινο και άλλη στη σουίτα?

Μια εκμετάλλευση εινα όλα....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Α, εμενα για τη γεννα μου εχει πει 2.500.. :roll:

Πω ρε συ πολλά λεφτα...και στο μητέρα, τι δωμάτιο θα πάρεις???

Αν βγώ απότο μα θα ξέρετε...ειναι ο μικρος που με τραβάει

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...