Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

post-15513-14825440683425_thumb.jpg

Noμίζω το κατάφερα, λοιπόν στην πήγαινα για τα πάνω χρώματα, αλλά οι άντρες του σπιτιού σε ομοφωνία αποφάσισαν τα κάτω, οπότε ένας τοίχος θα γίνει με ρίγες τον δυο πιο σκούρο, τώρα είμαι ανάμεσα στο εναλάξ όπως δείχνει την αρχή ή σέ πιο μεγάλες ρίγες και να χώρίζονται με το πολύ ανοιχτό, θα δούμε. Ο απέναντι τοίχος θα γίνει το πολύ ανοιχτό, μην το κάνουμε και εντελώς σκοτεινό, ο τοίχος που είνια η μπαλκονόπορτα θα γίνει το δεύτερο σκούρο και ο ακριβώς απέναντι τοίχος που είναι η πόρτα πάλι τό ίδιο.

Επίσης παρήγγειλα κουρτινούλα αυτή http://www.vertbaudet.fr/rideau-bebe-organdi-brode-libellule-ecru.htm?ProductId=704033040&FiltreCouleur=0011&t=6 και για πάντα γύρω γύρω στο κρεβάτι μάλλον αυτή http://www.vertbaudet.fr/tour-de-lit-brode-bebe-theme-fleurs-rose.htm?ProductId=702303084&FiltreCouleur=0030&t=6

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα Μαράκι μου τελικά το κατάφερα, τώρα είδα το μήνυμα σου. Σε ευχαριστώ.

Τελικά καταλήξαμε σε ροζουλί, ότι που όι άντρες. Απο παντούλα θα βάλω απο αυτό το σάιτ που σου είχα πει τελικά, και κουρτίνα, εδώ έριξα μια ματιά δεν είδα κάτι να με συγκινεί, έτσι και αλλιώς θα έχει αρκετό ΄χρώμα το δωμάτιο οπότε ήθελε κάτι σε ανοιχτόχρωμη, εδώ έβρισκα όλο παρδαλές.

dYU4p3.png

λοιπον μου αρεσουν πολυ τα χρωματα, συμφωνω με τις μεγαλες ριγες που λες..

μου αρεσουν πολυ οι ριγες..

η παντα καταπληκτικη, θα βρεις και ιδιο παπλωμα;;

η κουρτινα πολυ λιτη και κομψη μου αρεσει πολυ!

Μπραβο κοριτσακι μου, πολυ ωραιες επιλογες..

Yπάρχει παπλωματοθήκη αυτή εδώ http://www.vertbaudet.co.uk/flowers-duvet-cover-pink.htm?ProductId=704023280&FiltreCouleur=0030&t=6, πάπλωμα έχω απο τον μικρό, οπότε τέλεια, επίσης θέλω και εκείνα τα αυτοκόλλητα που είναι εκεί κάτω αλλά δεν τα έχουν διαθέσιμα.

Α, και παρήγγειλα και κάποιες πεταλούδες απο το εδώ http://www.wallies.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=26&theid=26&open1=26&open2=&thepid=44&page=1, ίσως να τις βάλω στον τοίχο που θα είνια η κούνια θα δω. Όλα αυτά στην πορεία.

dYU4p3.png

Μπλουμλπου τι φοβερο site ειναι αυτο?

καλα με εχεις τρελανει με τις ιδεες σου, τι φοβερες παντες ειναι αυτες?

μου αρεσαν πολυ αυτες που εχουν μαξιλαρια ενωμενα..

δεν μπορουμε να βρουμε και ιδιο παπλωμα?

τι μεταφορικα εχει;

Διαφημίσεις

Έχει πολύ όμοφρες πάντες και ρουχαλάκια επίσης, το ανακάλυψα απο το πάρεντσ στο αγόρές μέσω ίντερεντ, έχουν αγοράσει κοπέλες και έχουν πολύ καλή ποιότητα.

Με τα μεταφορικά υπάρχει ένα θέμα δεν στέλνουν Έλλάδα. Έπειδή όμως κατά καιρούς παραγγέλνω απο mothercare και διάφορα άλλα σάιτ έχω ετήσια συνδρομή στο myukmail.co.uk του οποίου τα έξοδα είναι 57 λίρες. Απο εκεί και πέρα όταν γραφτείς σου δίνουν δίευθυνση οπότε μπορείς να αγοράσεις από Αγγλία σε ότι δεν στέλνει Ελλάδα ή έχει ακριβά μεταφορικά και να σου τα στείλουν αυτοί, οι χρέωση είναι 37 λίρες τα 30 κιλά, μπορείς να έχεις παραγγελίες απο δύο τρια μαγαζιά. Έχω παραγγείλει ήδη και πάνες απο το άμαζον μιας και έκανα παραγγελία και για κάποιες φίλες μου, οπότε δεν μου φαίνεται πολλά γιατί τα μοιράζομαι με άλλες κοπέλες. Αν θελήσεις κάτι είμαι στην διάθεση σου. Φαντάζομαι μέχρι τέλος Απρίλη θα κάνω πάλι παραγγελία, γιατί οι φιλενάδες θα θέλουν ρούχα για το καλοκαίρι. Οπότε ρίξε τι ματιά σου και σε αυτό και σε mothercare και ότι άλλο θέλεις. Και εγώ σου τα στέλνω με ένα κούριερ, αν δεν θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό στο myukmail, γιατί ίσως για μία στο τόσο να μην πολυσυμφέρει.

dYU4p3.png

Απάντηση στο πάπλωμα έχει πάπλωμα λευκό σκέτο σε διάφορες διαστάσεις δες εδώ http://www.vertbaudet.co.uk/baby-bedroom-duvets.htm και παίρνεις την ανάλογη παπλωματοθήκη στο σχέδιο που σού αρέσει http://www.vertbaudet.co.uk/baby-bedroom-duvet-covers.htm

dYU4p3.png

καλα με εχει συγκλονισει!!

τρελαθηκα.. λοιπον θα εχεις νεα μου συντομα..

θα τα δειξω στον αντρουλη και θα σου πω.

αν μπορεις να με εξυπηρετησεις θα ειναι μια χαρα..

καλες τιμες ειδα..

αυτο μου αρεσει και η παντα φυσικα.

http://www.vertbaudet.co.uk/organic-pure-cotton-duvet-cover-pink-medium-solid-with-desig.htm?ProductId=704023347&FiltreCouleur=6650&t=6

με εκανες πολυ χαρουμενη!!!!!

ευχαριστω!!!

Είνάι τέλεια, να σου πω την αλήθεια την είχα βάλει στο μάτι.

Μην σε νοιάζει ότι χρειαστείς εδώ είμαι, θα μου στείλεις ένα π.μ. μόνο γιατί εδώ μπορεί να μην τα δω. Και από ρουχαλάκια ότι θελήσεις. Προς το παρόν σε αυτά κρατιέμαι, να δω τι θα μου δώσουν κάτι φίλες μου και μετά θα πάρω.

dYU4p3.png

ναι θα σου στειλω καλη μου..

απλα δεν ξερω καθολου γαλλικα και δεν μπορω να ψαξω..

θα το κοιταξω με τον αντρουλη και θα τα ξαναπουμε..

σε ευχαριστω και παλι!!

Διαφημίσεις

http://www.pumpkinpatch.co.uk/listing/2966/categorypath/baby/baby-girl/

Kαι αυτό το σάιτ ωραία ρουχαλάκια μου είχε φέρει η θεία μου απο Αυστραλία ΄για το γιο μου και είναι τέλεια.

dYU4p3.png

Μαράκι μπες στο www.vertbaudet.co.uk και ότι σου αρέσει μπορείς να το βάζεις στο καλάθι οπότε όταν είναι θα μου στείλεις ένα εμαιλ τα κομμάτια που θέλεις.

dYU4p3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!! Τι μου κανετε? Χαθηκα λιγες μερες...ολο δουλειες και υποχρεωσεις...δε προλαβαινα να μπω. Χαιρομαι που ολα βαδιζουν ομορφα και μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!!! Αντε κοντευουμε...!!!! Σημερα η μεγαλη μας μερα...επιτελους εφτασε!!!!!!!! Ειμαι σπιτι και ετοιμαζομαι και θα ερθει να με παρει ο αντρουλης μου να παμε στο ραντεβου μας στις 5. Καλα αποτελεσματα να εχουμε!!! Παντως το μωρακι μου με εχει τσακισει στις κλωτσιες, αλλα δε με πειραζει γιατι αισθανομαι ασφαλεια! Τη Κυριακη βρεθηκαμε με φιλους γονεις και μας συστησαν για καροτσι την εταιρεια neonato. Ειναι λεει σκυλια και πολυ πρακτικα...τα εχετε ακουσει? Αυτα βασικα τα νεακια μου.... Σας φιλω γλυκα!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Aγγελικη για β' επιπεδου σημερα; Αντε, με το καλο, να μπεις να μας πεις τα νεα σου!!

Μπλουμπλου και γω εγινα μελος για ενα μηνα, να δω αν με βολευει, απο κει θα παρω και τα πρωτα φορμακια για το μικρο μου. Το κακο με μενα ειναι οτι εδω Αθηνα δεν εχω κανεναν να μοιραστω τα εξοδα αποστολης, αλλα στην δικη σου περιπτωση, συμφερει πολυ!!

Εγω τωρα πια που εμαθα φυλο, προσπαθω να κρατηθω, γιατι στο τελος θα φαλιρισουμε!!! Προς το παρον μια καλημ ου φιλη μου ειπε οτι θα μου στειλει πορτ μπεμπε και ριλαξ, να μην εχω να παρω και αυτα.

Μαρια-Ελπιδα, πολυ ομορφη η παπλωματοθηκη αυτη!!

wcBmp3.png

aggeliki83 γεια σου κοριτσακι μου!! αντε με το καλο τα αποτελεσματα!!

περιμενουμε με αγωνια το απογευμα...

Μινουλα φοβερο σαιτ, αλλα δεν εχω πολυ ανεση με τις παραγγελιες μεσω νετ.

αλλα τρελαθηκα, περιμενω πως και πως να γυρισει ο αντρουλης να του τα δειξω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...