Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σε ευχαριστώ Αντυ μου κι εσυ να χαίρεσαι τον δικό σου!! Όσο για τις ιωσεις, επειδή στο γραφείο είχαμε και Η1Ν1 και πνευμονιες, ζήτησα απο το γιατρο να μου γράψει άδεια...Μινουλα να δεις που όλα καλά θα στα πει ο γιατρός σου, θα περιμένουμε νέα σου!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Γεια σας κοριτσακια. Σημερα ειχα β' επιπεδου. Ολα καλα μου ειπαν, κατι ειδε στην καρδουλα ο γιατρος, αλλα θα το συζητησει με τον δικο μου γιατρο και θα δουμε αν θα χρειαστει να κανω αμνιοπαρακεντιση ή οχι.

Ελπιζω να μην χρειαστει.... Ειναι το μονο μελανο σημειο, κατα τα αλλα ολα καλα.

Α! και τελικα ειναι μπεμπης, οποτε θα κανω και γω το ονομα μου μπλε.

ΚΑλο βραδυ να εχετε ολες.

Μινουλα μου, τελικα αγορακι εχεις?

αντε με το καλο αγαπη μου, εκπληξη ε;;;;

ολα καλα θα ειναι, μην ανυσηχεις...

Πωπω λίγες ώρες έλειψα κ γραψατε τρεις σελίδες! Χάρηκα πολυ που σας διάβασα όλες, μου φτιαχνετε τη διάθεση!!! Γύρισα κ γω απο τον γιατρό κ ευτυχώς μας τα είπε καλά κ να μην ανησυχούμε! Ο μπεμπακος έφτασε τα 630 γρ! Υπάρχει μια μικρή διαταση στο εντερακι αλλά μας είπε ότι αυτός δε θα το έγραφε καν σαν εύρημα! Σε τρεις βδομάδες θα κάνω κ καμπύλη ζαχαρου!

Λιζακι ολοκληρος παιδαρος ο μπεμπακος! μπραβο του!

Εμένα η β΄επιπέδου έγινε 4/2/2011. Να καταγραφεί στα πρακτικά παρακαλώ:-D:grin:

ετοιμο το πινακακι κουκλα, που θα γεννησεις?

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....4/2/11

7.kasi............................................ 13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ...............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.....30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Μινουλα μου, τελικα αγορακι εχεις?

αντε με το καλο αγαπη μου, εκπληξη ε;;;;

ολα καλα θα ειναι, μην ανυσηχεις...

Λιζακι ολοκληρος παιδαρος ο μπεμπακος! μπραβο του!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια και τις κοιλιτσες μας.

Μαρια Ελπιδα εκπληξη λεει!!!! Κοιταζομασταν με τον μπαμπα καλα καλα, δεν το περιμενε καθολου!!! Αλλα δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης, το μικρο μου εχει ενα τσουτσουνι, ναααα (μετα συγχωρησεως χεχεχε). Ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη, αλλα δεν ηθελα να κανω αμνιο και ξερεις πως ειναι, ολες οι μαμαδες εχουν στο μυαλο τους οτι το μπεμπε ειναι μια χαρα, δεν παει ποτε στο κακο. Εμενα δεν πηγαινε.

Λιζα και σενα ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη(ξυπνησα πιο αισιοδοξη ή μαλλον, δεν κοιμηθηκα και πολυ!!)

Εντωμεταξυ, παντου κοιτουσα ροζουλια και τωρα πρεπει να κανω στροφη στα γαλαζια αχχαχαχα. Παω να ξαναφτιαξω το καλαθι του mothercare!!!:D

edit: κικη καλη επιτυχια αυριο με την β' επιπεδου!!!

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?

Ναι, μου ειπε, αλλα πανω στον πανικο μου χτες δεν σας ειπα τπτ αλλο. Λοιπον, το παλικαρι μου ειναι 439 γρ, πολυ νευρικο, δεν σταματησε δευτερολεπτο να κουνιεται κατα την εξεταση, αλλα και ολη μερα χτες. Εφαγα κατι κλωτσιες, τις κατα ευχαριστηθηκα!!! Αφου ο γιατρος στο τελος ειπε οτι τον κουρασε (χαριτολογωντας). Ολα γενικα ειναι πολυ καλα, μου μετρησε και τον τραχηλο, μου ειπε οτι δεν εχω κινδυνο προωροτητας μου ειδε και τον πλακουντα ενδοκολπικα, ολα καλα:D. Μου εβγαλε και 2 φωτο 3D και ειδα τη μουριτσα του!!!!!

wcBmp3.png

Kαλημερα, κοριτσακια!! Τι κανετε;

Μινα, μπραβο, τελειος ο μπεμπης σου!! Μην ανησυχεις, δε θα ειναι τιποτα αυτο που ειδαν, ολα καλα θα ειναι!!

Τελικα τα αγορια ειναι πιο πολλα στο πινακακι μας!!

Τι κανετε οι υπολοιπες; Εγω ανυπομονω για το μεσημερι που θα παμε στο γιατρο!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα φουσκωτες κοιλιτσες!!!

τι μου κανετε σημερα? εγω μια χαρουλα, ξυπνησα αφου με ξυπνησε η καραμελιτσα μου με μια δυνατη κλοτσιτσα και με ελιωσε....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19:00

καλα αποτελεσματα κοπελα μου, θα περιμενουμε με αγωνια....

Εντωμεταξυ, παντου κοιτουσα ροζουλια και τωρα πρεπει να κανω στροφη στα γαλαζια αχχαχαχα. Παω να ξαναφτιαξω το καλαθι του mothercare!!!:D

τι ειναι το καλαθι του mothercare?

Τελικα τα αγορια ειναι πιο πολλα στο πινακακι μας!!

Τι κανετε οι υπολοιπες; Εγω ανυπομονω για το μεσημερι που θα παμε στο γιατρο!!

Κατερινιω, ειδες τα αγορια;;;

περιμενω τα νεα απο τον γαμπρο μου!

Καλημερα κ απο εμενα κοριτσακια μου.Πως ειναι οι κοιλιτσες σημερα.Κικι μου καλα αποτελεσματα αυριο.Κοριτσια οσες εχετε κανει την β επιπεδου ποση ωρα κραταει κ τι ακριβως γινετε,για να ξερω περιπου.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

καλημερα φουσκωτες κοιλιτσες!!!

τι μου κανετε σημερα? εγω μια χαρουλα, ξυπνησα αφου με ξυπνησε η καραμελιτσα μου με μια δυνατη κλοτσιτσα και με ελιωσε....

καλα αποτελεσματα κοπελα μου, θα περιμενουμε με αγωνια....

τι ειναι το καλαθι του mothercare?

Κατερινιω, ειδες τα αγορια;;;

περιμενω τα νεα απο τον γαμπρο μου!

Ειχα βαλει στην αναμονη καποια ρουχαλακια για κοριτσακι (και τα εσβησα ολα τωρα χεχε ) απο το mothercare.com . Τωρα επιλεγω αγοριστικα ρουχα και θα παραγγειλω για το μπεμπε μου.

Αντυ, εμενα η εξεταση κρατησε 1 ωρα και 20 λεπτα! Ο γιατρος τα κοιταξε ολα!! Τα παντα του παιδιου, κοκκαλα, οργανα, την καρδια του εξονυχιστικα, βαρος υψος κτλ.. Μετα κοιταξε και μενα, τον τραχηλο, τον πλακουντα, αν αιματωνεται καλα η μητρα κτλ.

wcBmp3.png

καταλαβα Μινακι μου, για το καλαθι..

καλα κραταει τοσο πολυ και εσυ βλεπεις το μωρο τοση ωρα;;;

α!!! πολυ ωραια.. θα χορτασει το ματι μας τα μωρακια μας!

Ολοι οι γιατροι την ιδια διαδικασια ακολουθουν.Σχολιαζουν οτι βλεπουν η πρεπει να ρωταω εγω.Αυτος που παω εγω ειναι πολυ πλακατζης αλλα καλος.Πιστευω να μου τα εξηγει απο μονος του.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Εγκυούλες μου βλέπω όλα πάνε καλά, δεν θέλω άγχος.

Είμαι γραφείο το αφεντικό την κοπάνησε γιατί η κόρη του είναι με γαστρεντερίτιδα και είναι χάλια μωρέ, λιποθύμησε το καημένο 2 φορές.

Ελπίζω να μη μου κουβαλήσει την ίωση.

Η ζουζούνα μου είναι ήσυχη αυτές τις μέρες τι νιώθω περισότερο μέσα να χτυπάει δηλαδή σαν να έχει την πλατούλα της γυρισμένη μπροστά και τα χεράκια ποδαράκια απο την μέσα μεριά.

Πέίτε μου πως βάζετε συνημμένο φωτογραφία, να σας στείλω τα χρώματα, γιατί με το photobucket δεν το καταφέρνω.

Μινούλα μου απο ροζ σε μπλε, δεν πειράζει μιλάμε για τρελό έρωτα θα δεις. Όσο για την καρδούλα του δεν νομίζω να είνια κάτι και η άμνιο που έχει κάνει φίλη είναι μια διαδικασία ούτε 5 λεπτών, απλά θέλει λίγο ξεκούραση μετά.

Άντυ μου όλα καλά, ξεκουράσου κοριτσάκι μου ο μπουμπούκος τώρα θα βγει την ώρα που πρέπει.

Μαριλού τα μωράκια σου είναι πάρα πολύ καλά σε βάρος για δίδυμα.

Βιργινάκια μου δεν σε αφήνει σε ησυχία το κορίτσι, πολύ κλοτσίδι βρε παιδί μου, ο γιος μου ήταν έτσι.

Λιζάκι μου πολύ καλός και ο μπεμπής σου λες να βγει μεγαλούλης;

Μαμά τοπολίνα δεν θέλει να μας αποκαλύφθεί το μικρούλη μας το φυλάει έκλπληξη για το τέλος.

Κaterinars Mαρία ελπίδα απ' οτι διαβάζω είστε καλά. Δεν καταφέρνω να μπω αυτές τις μέρες, έχει πέσει λίγο δουλίτσα, όχι τίποτε το φοβερό αλλά αρκετό για να τρέχουμε.

Κaterina_s o γιόκας σου πολύ ζούζουνος.

Όποια άλλη ξέχασα να με συγχωρέσει, σας διάβασα πολύ γρήγορα.

dYU4p3.png

τι κανεις Μπλουμπλου;;

ολα καλα απο οτι διαβαζω..

μια χαρα ειναι η μπεμπιτσα σου και εγω ετσι την νιωθω καμια φορα, να χτυπαει προς τα μεσα.

θα κανω μια προσπαθεια να σου εξηγησω, με εχει μαθει η Βιργινια..

λοιπον πατας απαντηση

μετα τον συνδετηρα, αναζητηση, βρισκεις την φωτο, πατας ανεβασμα και μετα ερχεσαι στο μην. σου και μολις ξαναπατησεις τον συνδετηρα κανεις κλικ στο εικονιδιακι και σου βγαινει στο μυν. σου.

για δοκιμασε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...