Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Πλακα κανεις ?

εγω ακομα την κοιταω κ κλαιω !!! χαχαχααχαχ!!! Μπα σε καλο του !!!!!

Οσο για τις ριγες ναι κ γω τις φαρδιες προτιμω, κ ενας τοιχος με ριγες το υπολοιπο δωματιο ενα απο τα χρωματα του ροζ.... θα ηθελα λαχανι αλλα θα βγει πιο πολυ το λαχανι παρα το ροζ μετα !

Ομως θα βαψω κ την ντουλαπα ενα φυλλο ροζ κ ενα λαχανι εναλλαξ οποτε θα σπασει κ το πολυ ροζ μετα !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α! ωραια αμα κανεις και την ντουλαπα οπως λες.

μην φοβασαι δεν ειναι απαραιτητο να βγαινει το λαχανι πιο πολυ, βαλε ροζ κουρτινα και χαλι το χειμωνα και θα εισαι οκ.

καλα εχουμε πολυ δουλεια μπροστα μας...

καλα πιο κατω με ρωτησες αν "πηγαινα για καφε"

εσυ εννοουσες χρωμα εγω καταλαβα αν παω εξω για καφεδακι!!!!!!!!

ακομα παιζει το καφε στο μυαλο μου, αλλα απαλο ισως γινει ενα μικρο κομματι στον τοιχο.

μου αρεσει παρα πολυ το καφε αλλα φοβαμαι μηπως βγει πολυ βαρυ, καλυτερα δεν θα ηταν το μπεζ;

ξαναλεω ζυγος αγαπη μου, μην περιμενεις να αποφασισω ευκολα...

Κατερινακι, καλο μπανακι...

συννενοηση μπουζουκι ! Καπου το χανουμε εμεις οι δυο !! χαχαχα! ΕΥτυχως εσυ στροφαρες πιο γρηγορα !!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ζυγος ειναι κ ο αντρας μου βρε παιδι μου αλλα δεν εχει θεμα αναποφασηστικοτητας !!!! χαχαχαχα!!!!!

Ελα ενταξει συγχωρεισαι ομως !!!!!

Ωραιο ειναι κ το καφε αλλα να βρεις ενα γλυκο καφε κ πολυ παλ να μην σκουρηνεις το δωματιο ! Το μπεζ..... θα δειξει σε συνδυασμο με το καφε ΜΟΝΟ!!!

Λοιπον γλυκουλα μου κλεινω για την ωρα να κανω μπανακι κ γω κ λογικα θα ξαναμπω μετα !!!

Για την ωρα σε φιλω !

α! ωραια αμα κανεις και την ντουλαπα οπως λες.

μην φοβασαι δεν ειναι απαραιτητο να βγαινει το λαχανι πιο πολυ, βαλε ροζ κουρτινα και χαλι το χειμωνα και θα εισαι οκ.

καλα εχουμε πολυ δουλεια μπροστα μας...

εχεις δικιο σ αυτο ! δεν το ειχα σκφτει οτι ετσι κ αλλιως θα ειναι κ η κουρτινα κ το χαλι ετσι

οκ μπεμπα τα λεμε μετα, εχει πλακα η κουβεντα μας ωρες-ωρες!

το χανουμε καπου αλλα στο τελος τα βρισκουμε...!!!!!!

μωρε ειναι αυτη η αποσταση αμα ειμασταν κοντα θα ριχναμε διπλο γελιο με την κουβεντα μας!

καλο μπανακι!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και από εμένα

Ελπίζω να μη μου βάλατε μεγάλη απουσία που έλειψα μια εβδομάδα.

Γύρισα Παρασκευή βράδυ και εχθές και σήμερα έχω καταπιαστεί με την απογραφή στο μαγαζί. Δεν μπόρεσα όμως να μην μπώ να σας πώ ένα γρήγορο γεια!!!

Το bebe είναι μια χαρά, την Παρασκευή που έκανα υπέρηχο (18w+1d) ήταν 235 gr είναι πολύ ήσυχο (καταλαβαίνω κάτι κινήσεις βαθιά) αλλά δεν μας έχει κάνει τη χάρη ακόμη να φανερώσει τα προσόντα του !!!!!!!

Να σας ευχαριστήσω όλες για τη συμπαράστασή σας έστω και αν δεν γνωριζόμαστε εγώ σας αισθάνομαι φιλεναδίτσες μου.

Κατά τα άλλα έχει αρχίσει ο τρελός χορός των γεννήσεων σε ξαδέρφες και φίλες. Εχθές γέννησε η ξαδέρφη μου το τέταρτο παρακαλώ αγοράκι της και σήμερα γέννησε μια φίλη μου στα Γιάννενα αγοράκι και αυτή και ξαφνικά εδώ σήμερα τα ξημερώματα γέννησε η κοπέλα που νοικιάζει ένα από τα διαμερίσματά μας άρρεν επίσης. Μια χαρά!!!!! σε δύο ημέρες τρείς άντρες. Αύριο το απόγευμα που δεν έχω μαγαζί προβλέπεται τρελή παραγωγή nappy cakes!!!!!!!

Αυτά τα ολίγα προς το παρών και από εμένα σας αφήνω να τελειώσω την απογραφή γιατί ο λογιστής μου θα με γδάρει ζωντανή.

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και να μου προσέχετε τις ζουζουνοκοιλίτσες σας.

ttb5baa.aspx

Νικόλας 30/06/2005

Μάξιμος 27/01/2009

Η ζωή μου ολόκληρη

Γεια σας, κοριτσακια!!!! Δε σας προλαβαινω!!! :rolleyes:

Μαριλου μου και Μαματοπολινα, τελεια τα νεα για τα μωρακια σας!!!!!!! Μπραβο!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D

Μαριλου, ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!

Κατερινα, τρελο γελιο εριξα με το γιο σου!!!!!!!!! Τι παιδι!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Μαρακι και Βιργινακι, τι κανετε; Τελειες οι συζητησεις για τα δωματιακια!! Ανυπομονω τοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!

Πολλα φιλια!!!!!!!!!!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Μαρακι οντως εχουμε γελιο !!! Σημασια εχει οτι τα βγαζουμε περα με τις συζητησεις παντως !

Μαματοπολινα! Χαιρομαι που ειστε μια χαρα !Μα καλα τι μπεμπε ντροπαλο ειναι αυτο ???

Κατερινακι εσυ ποτε θα ξεκινησεις ειπαμε ?

αντε κοριτσια σιγα σιγα πρεπει να οργανωθουμε !!!!!!!!

Μπηκα να σας καληνυχτισω μιας κ με το που μπηκα για μπανακι ηρθε κ η φιλη μου που μενει απο κατω μας οποτε δεν προλαβα να ξαναμπω νωριτερα !!!!

Τα υπολοιπα αυριο λοιπον !

Σας φιλω !

Πωπω λίγες ώρες έλειψα κ γραψατε τρεις σελίδες! Χάρηκα πολυ που σας διάβασα όλες, μου φτιαχνετε τη διάθεση!!! Γύρισα κ γω απο τον γιατρό κ ευτυχώς μας τα είπε καλά κ να μην ανησυχούμε! Ο μπεμπακος έφτασε τα 630 γρ! Υπάρχει μια μικρή διαταση στο εντερακι αλλά μας είπε ότι αυτός δε θα το έγραφε καν σαν εύρημα! Σε τρεις βδομάδες θα κάνω κ καμπύλη ζαχαρου!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια. Σημερα ειχα β' επιπεδου. Ολα καλα μου ειπαν, κατι ειδε στην καρδουλα ο γιατρος, αλλα θα το συζητησει με τον δικο μου γιατρο και θα δουμε αν θα χρειαστει να κανω αμνιοπαρακεντιση ή οχι.

Ελπιζω να μην χρειαστει.... Ειναι το μονο μελανο σημειο, κατα τα αλλα ολα καλα.

Α! και τελικα ειναι μπεμπης, οποτε θα κανω και γω το ονομα μου μπλε.

ΚΑλο βραδυ να εχετε ολες.

wcBmp3.png

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.............

7.kasi............................................13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ...............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ....15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ 21/02/11

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Τελικα το πινακακι μας απο ροζ εγινε ολο μπλε!!! (σχεδον)

wcBmp3.png

Μινουλα καταλαβαίνω το άγχος σου, κι εγώ περνάω κάτι ανάλογο, αλλά εχω καταλάβει ότι γενικά βρίσκουν διάφορα μικρά χωρίς να είναι κάτι...υπομονή να κάνουμε κ θα πανε όλα καλά

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Μινουλα καταλαβαίνω το άγχος σου, κι εγώ περνάω κάτι ανάλογο, αλλά εχω καταλάβει ότι γενικά βρίσκουν διάφορα μικρά χωρίς να είναι κάτι...υπομονή να κάνουμε κ θα πανε όλα καλά

Αγχωθηκα γιατι στο μυαλο μου ηταν πιο απλα πραγματα και δεν φανταστηκα οτι μπορουν να βρουν κατι. Ολα καλα θα πανε για ολες μας, απλα και το παραμικρο μας αγχωνει.

Αυριο θα παω κ στον γιατρο που με παρακολουθει και θα το συζητησουμε.

wcBmp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου.Μινουλα μια χαρα ειναι ο μπεμπακος κ μην λες για μελανο σημειο ολα καλα θα ειναι.Το μονο που μπορει να δει στην καρδουλα του ο γιατρος ειναι πολυ πολυ αγαπη για τη μανουλα του.:PΛιζακι 630 το θηριο.φτου φτου παιδαρος.Ανυπομωνω να κανω κ εγω την β'επιπεδου.Α κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα,το νου σας με τις ιωσεις.Προσεξτε πολυ τις επαφες σας με κοσμο.Το μητερα ειναι γεματο εγκυουλες με ιωσεις.Και ο γιατρος μου μου το εχει επισημανει να μην κανω πυρετο με τιποτα.Αυτα απο εμενα για αποψε σας καληνυχτιζω,φιλακια γλυκες μου

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...