Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

ακομα κοριτσακια μου εχετε αναγουλες???

κατερινακι μου διδυμα εχει η κοπελα??ειναι παχουλη??μα 5 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη??πως θα γινει αυτο το πραγμα??

ρε συ δεν μπορεις να στσαματησεις την δουλεια??κριμα να σε φτανουν στα ορια σου

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω πηγα εδω, πηρα τιμες για μια κουνια που θα μας αρεσει.

θα την παρουμε μαλλον σε φυσικο χρωμα και ο αδελφος μου θα μου κανει καποια ροζ λεπτομερεια και θα κανουμε και ασορτι αλλαξιερα.

Κοιταξα και για παντες που δεν μου αρεσει καμια και δεν ξερω τι θα κανω... τοσο δυσκολο πια, θελω μια απλη χωρις θεμα.....

στην Αθηνα να παμε motherbaby και Λητω και θα δουμε.

βρηκα και καροτσι εδω το inglesina σε καλη τιμη αλλα θα δουμε.

Οσο για το δωματιο εχω κουρτινοξυλο ιδιο με την ντουλαπα, μου το εχει φτιαξει ο αδελφος μου και εχω και ενα φωτιστικο απλα λευκο που δεν θελω να το αλλαξω, ισως του κρεμασω κανα παιχνιδι, δεν ξερω, εχετε καμια ιδεα;;

επισης απο χρωμα δεν εχω ακομα αποφασισει αν και μαλλον για ριγες παμε.

Καλα ειμαι κοριτσάκια μου! Σήμερα είχα δύσκολη μέρα στη δουλεια μου μου προσθεσε φοβερο άγχος το οποίο δεν μπορούσα να διαχειριστώ!:rolleyes:

marillou μου μια φίλη μου που κάνει ενέσεις τις είπαν να βάλει μόνο 5 κιλα:confused:... Και εκεινη δεν αντέχει άλλο τις ενέσεις αλλα δεν έχει άλλη επιλογή. εμένα μου φάνηκε τρελό γι΄αυτο και σε ρώτησα!

Μαριααααα???Σημερα είχα και αναγούλα...κλαψ. Εσύ???Ευχομαι να ήσουν πολύ καλα!!!!:P

Κατερινακι μου να μη δινεις κ πολυ σημασια σε κανεναν κ σε τιποτα !

ασε το αγχος κ ειδικα της δουλειας στην ακρη...!!!

Καμια αδειουλα δεν μπορεις να παρεις κ να ξεκουραστεις κιολας ?

Διαφημίσεις

Κατερινακι μου να μη δινεις κ πολυ σημασια σε κανεναν κ σε τιποτα !

ασε το αγχος κ ειδικα της δουλειας στην ακρη...!!!

Καμια αδειουλα δεν μπορεις να παρεις κ να ξεκουραστεις κιολας ?

Εχεις απόλυτο δικιο, αλλα πραγματικα δεν μπορουσα να το διαχειριστώ...όσο για άδεια;;; κρατάω τις μέρες για μετά... Μακάρι να μπορούσα τώρα...

cEyXp3.png

q61sp3.png

μα τι καταπληκτικη φωτο ειναι αυτη??????να τον χαιρεσαι μωρεεε..

δικιο εχετε αγαπουλες μου για το αγχος αλλα εαν μου ξανατυχει τπτ παλι δεν αντεξω παλι να πανε στραφη τα πραγματα..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Μαριααααα???Σημερα είχα και αναγούλα...κλαψ. Εσύ???Ευχομαι να ήσουν πολύ καλα!!!!:P

εγω σημερα ειμαι καλα, μονο καουρες εχω καθε βραδυ, αμα ειναι περιστασιακες οι αναγουλες ειναι σημαδι πως περνανε.. που θα πανε οι ατιμες..

Μαριλου μου σε καταλαβαινω, ουτε και εγω εχω ψωνισει ακομα αλλα μετα την β'επιπεδου θα αρχισω..

ολα καλα θα πανε, θετικη σκεψη!

ενταξει εχεις αγχος αλλα πρεπει να εισαι ψυχραιμη και ΚΥΡΙΩΣ χαρουμενη για τα μπανανακια!!!!

Βιργινακι τελειωσαν τα λεφτα ή της τα εχεις παρει ολα;;;!!!!!:mrgreen::mrgreen:

μα τι καταπληκτικη φωτο ειναι αυτη??????να τον χαιρεσαι μωρεεε..

δικιο εχετε αγαπουλες μου για το αγχος αλλα εαν μου ξανατυχει τπτ παλι δεν αντεξω παλι να πανε στραφη τα πραγματα..

Σσσσσσσουτττ! Τιποτα δεν θα συμβει!

(ευχαριστώ πολύ:tongue:)

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Μαρακι γιατι καλη μου δυσκολευεσαι τοσο για μια παντα ?

Δεν μπορει κατι θα σου ταιριαξει τι στο καλο ?

Το motherbaby εχει πολυ ποικιλια ειδικα στις παντες οπως εχω δει στο ιντερνετ !

Θα βρεις ειμαι σιγουρη αλλα ας εχει κ κανανε σχεδιακι !!!

Την κουνια που ειχες βαλει τη θυμαμαι ομορφη ηταν !!!

Οσο για το χρωμα...βρε...τι κανεις τοσο καιρο ? χαχαχαχ εμενα ο χρονος μου με τετοιες σκεψεις γεμιζει ! Ριγες κ μεις κ για την ακριβεια στο σχεδιο που σου ειχα ανεβασει εδω!!!!!

Κ στα ιδια χρωματα !

Εσυ για καφε δεν πηγαινες ?

Εχεις απόλυτο δικιο, αλλα πραγματικα δεν μπορουσα να το διαχειριστώ...όσο για άδεια;;; κρατάω τις μέρες για μετά... Μακάρι να μπορούσα τώρα...

Να τους γραφεις ολους ! Να προσπαθεις να το κανεις τουλαχιστον !:evil:

Τωρα για την αδεια..εννοω αυτες που δινουν οι γιατροι οχι να χαλασεις τη δικια σου !!!!

Κατερινα μου ειναι φανταστικο το δωματιο και ο μπεμπης ηταν πολυ ωραιος και στρογγυλουλης!!!!!

φαινοταν οτι θα γινει ωραιο παιδακι!!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...