Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως το βιργινακι μας..

πως εισαι γλυκουλα μου??η μικρη σου??

ναι η αληθεια ειναι πως εμεινα με ανοικτο το στομα οταν μου ειπε για τα γραμ..δεν το πιστευα...αφου κ ο υπερηχος μας εβγαζε κ 3 μερες πιο μεγαλους...

μακαρι να συνεχισουν με τετοιο ρυθμο την αναπτυξη του κ να φτασουμε

οσο πιο περα γινεται...

Καλα ειμαι...τωρα εχω λιγο τα νευρα μου γιατι νοιωθω χαμηλα πολυ εντονη πιεση καπου σκαλωνει αυτο το μικρο κ κανει παρτυ αλλα εγω ποναω !!!:mrgreen:

Μια χαρα φτου φτου μη σας ματιασω ειστε αψογοι, ειλικρινα !

Οσο για το γρουμπουλακι ειχα κανει κ γω ενα στις ενεσεις εξωσωματικης κ τελικα εμεινε κοκκινιλα σημαδι ! Δεν εφυγε ποτε κ δεν το κοβω να φευγει κιολας ! Αλλα μη σκας δεν πειραζει !!!!!! Αυτο ειναι το λιγοτερο !!!

Βιργινια πατα πανω στο τικερ της μαριλους και θα σε βγαλει στην σελιδα για να το φτιαξεις.

Μαριλου μου πολυ καλο το βαρος τους και το υψος! μια χαρουλα ειναι μωρε τα μικρουλια σου..

εγω το μεσημερι που τρωγαμε κοιτουσα τις μπανανες στην φρουτιερα και ελεγα του αντρα μου ετσι ειναι η μπεμπουλα μας;

μην στεναχωριεσαι για τις μελανιες, θα φυγουν, αφου ειναι καλα τα μωρουλια ολα ειναι οκ!!!

ναι αγαπουλες μου δεν στενοχωριεμαι για τις μελανιες...απλα ποναει το σημειο αυτο για καποιες μερες κ δυσκολευομαι να τις κανω...

τεσπα...θα περασει κ αυτο...

μα εχω παθει κ γω πλακα με το τικερακι σου..περιμενω καθε βδομαδα πως κ πως..χιχιι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

γειαααααα σας ομορφουλες μου...

μια ειχα τη μαμα σπιτι,μια την πεθερουλα κ μια τις μαυρες μου κ δεν ηθελα να σας επειρεασω κ σας..

εχω βγαλει γρομπαλακι στην κοιλια απο τις ενεσεις κ υπεφερα στον πονο συν του οτι δεν καταλαβαινα τα μικρα τις τελευταιες μερες..

πηγαμε στον γιατρο εχτες κ παλι καλα ολα καλα... η μικρη ειναι 444 γραμ κ ο μικρος 435 γραμ..κ στο υψος κ τα 2 ειναι 21.5 εκατοστα..

συγχωρεστε με που εξαφανιστηκα αλλα θα σας μαυριζα κ εσας...

δεν εχω προλαβεις να σας διαβασω...ελπιζω να ειστε καλα...

παω να βρω το πινακακι γιατι την δευτερα εχω β' επιπεδου

Ελα βρε κοριτσάκ μου και σε είχα στο μυαλό μου! Όλα καλά έτσι;; ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Κανε υπομονή με τις ενέσεις...!!! να σου πω, σου βάλανε περιορισμό για τα κιλά;;;

Κορίτσια ευχαριστώ για τις συμβουλες. Μάλλον θα ρωτήσω και τον γιατρο για καλο και για κακο!!!!

Η μπέμπα μου ΄σημερα χόρευε...Ειχα και απίστευτο στρεσ στη δουλεια..:? Τώρα όμως δεν κουνιέται:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

λοιπον την αλλη εβδομαδα θα γινουμε κυδωνι, εσυ θα εχεις δυο στην κοιλιτσα σου και μετα θα αλλαζουνε καθε 4 εβδομαδες.. καλο;

κατα τα αλλα εισαι ξαπλα? κανεις τιποτα για τα πονακια; αχ! μωρε ποσο σε σκεφτομαι..

Μαρακι μου τοσο καιρο πατουσα πανω στο τικερ της αλλα ειλικρινα δεν τα καταφερνα !

τωρα ομως που μου εστειλε η μαριλου ακριβως τη σελιδα με τα στοιχεια τα καταφερα !!!

Τι καλα !!

Σ ευχαριστω πολυ γλυκουλα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν το ειδα οτι στο εστειλε η μαριλου ακριβως την σελιδα, πατησα και εγω πανω αλλα μου φανηκε ακαταλαβιστικο...!

ωραιο τικερακι!

τι αλλο κανεις εσυ? πηρες τιποτα καινουριο για την μπεμπα σου;

καλως το κατερινακι μας...δεν μου εχει αναφερει τπτ απολυτως ο γιατρος για τα κιλα..ουτε καν μου το κουβεντιαζει...τι εχεις παθει εσυ??

μαρακι μου κυδωνια εεε??χαχαχαχα....τρελενομαιιιιιι....σχεδον ξαπλα ειμαι...καθομαι κ λιγο κ παω κ βολτες....μεχριιιιι την τουαλετα κ την κουζινα για εφοδιασμο...

τι ευχαριστεις βρε βιργινακι μου..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

δεν το ειδα οτι στο εστειλε η μαριλου ακριβως την σελιδα, πατησα και εγω πανω αλλα μου φανηκε ακαταλαβιστικο...!

ωραιο τικερακι!

τι αλλο κανεις εσυ? πηρες τιποτα καινουριο για την μπεμπα σου;

Ναι ειναι οντως ακαταλαβιστικο site !χχαχαχα!!!!

Εγω καλα εδω εχει σκαλωσει καπου αυτη μικρουλα κ ποναω τωρα κ εκτος αυτου με βομβαρδιζει κ με μπουνιες !!!! Αλλα χαλαλι της !!!

Αν της πηρα κατι αλλο?? Ε οχι ! Δεν εχω λεφτα ! χαχααχχα!!!

Τωρα αρχες του μηνα ομως ξεκιναμε το βαψιμο στο δωματιο της....κ θα παω να παρω κουρτνοξυλο φωτιστικο κουρτινες κ κατι σποτακια !!!!

Απο ρουχα δεν εχω παρει γιατι εχει ακομα χειμωνιατικα αλλα τα εσωτερικα...σχεδον εκλεισα....για την ωρα !!!!

Εσυ τι κανεις ? εκανες ερευνα εκει ? κατεληξες καπου η μολις ερθεις Αθηνα ?

καλως το κατερινακι μας...δεν μου εχει αναφερει τπτ απολυτως ο γιατρος για τα κιλα..ουτε καν μου το κουβεντιαζει...τι εχεις παθει εσυ??

μαρακι μου κυδωνια εεε??χαχαχαχα....τρελενομαιιιιιι....σχεδον ξαπλα ειμαι...καθομαι κ λιγο κ παω κ βολτες....μεχριιιιι την τουαλετα κ την κουζινα για εφοδιασμο...

Βρε γλυκουλι μου χωρις εσενα δεν θα ειχα τωρα αυτο το ωραιο τικερακι !!!:P:p:p:p:p:p

κατερινιω τι κανεις?

ολα καλα;

Καλα ειμαι κοριτσάκια μου! Σήμερα είχα δύσκολη μέρα στη δουλεια μου μου προσθεσε φοβερο άγχος το οποίο δεν μπορούσα να διαχειριστώ!:rolleyes:

marillou μου μια φίλη μου που κάνει ενέσεις τις είπαν να βάλει μόνο 5 κιλα:confused:... Και εκεινη δεν αντέχει άλλο τις ενέσεις αλλα δεν έχει άλλη επιλογή. εμένα μου φάνηκε τρελό γι΄αυτο και σε ρώτησα!

Μαριααααα???Σημερα είχα και αναγούλα...κλαψ. Εσύ???Ευχομαι να ήσουν πολύ καλα!!!!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

ποσο πολυ θελω να ψωμισω κ γω κ φοαβαμαι τοσο πολυ..

εδω ενα μαξιλαρι θηλασμου θελω να παρω γιατι δεν μπορω πια να κοιμηθω κ το σκεφτομαι...ααα για φως βιργινακι μου ενδιαφερομαι κ γω..

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...