Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα συνεγκυουλες!!!

τι μου κανετε;

εγω μια χαρουλα..

Λιζακι, απο τις ορμονες ειναι οι εφιαλτες, μην φοβασαι!

Βιργινακι, να πεις στον γιατρο σου να σε μετρησει να μην εχεις αγχος..

εγω καθε φορα τον ρωταω αν μεγαλωνει η μητρα σωστα λογω ιστορικου.

katerina_s, καλα λες, οσα κιλα θελουμε θα παρουμε, αμε! χιχιχι!!!

Αντουλα, πως εισαι καλη μου; αναρρωσες?

Μπεμπακος ναι απο Καλαματα ειμαι, και εσυ? που θα γεννησεις? στειλε μην.

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.mpempakos..................................10/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.............

7.kasi............................................13/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ...............

8.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

9.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

10.tzo28………………….8/9/2010............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

11.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

12.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

13.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

14.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

15.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

16.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....23/2/11

17.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

18.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

19.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

20.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

21.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

22.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Μαρακι μου !

ναι αυτο θα κανω μπας κ ηρεμησω !

Αλλα αργει το επομενο ραντεβου ειναι στις 24 Μαρτη ! απαπαπαπ!!!!!

Καλα η μπεμπιτσα σημερα...... ειχε ποση ωρα το πρωι που εκανε τρελλα παιχνιδια !!

Μιλαμε θα αρχισω να φοραω παμπερς γιατι η χαρα μου δεν περιγραφεται !

virgi μου θα τον εχει μετρησει σιγουρα αλλα οταν ολα ειναι καλα δν αναφερουν τιποτα.Αν ειναι να περασεις ενα μηνα με αγχος καλυτερα να τον παρεις τηλ.Χαλαρωσε,εμενα η μεση μου με ποναγε φρικτα.Μαρακι μου καλυτερα ειμαι μερα με τη μερα ποναω λιγοτερο,κ το αιμα μειωνετε παιρνω βεβαια κ αντιβιωση κ αρκετα ακομη φαρμακα.Α,την β' επιπεδου την εχω 23\2.Σας αφηνω τωρα γιατι θα κοιμηθω λιγακι.φιλακια.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Αντουλα, καλη ξεκουρσαη κοπελα μου, σε εβαλα στο πινακα, με το καλο!

kiki2011 τι κανεις? αντε ερχεται και η δικη σου μερα.. χτες δεν ειχε καμια αυριο εχει η Μινουλα.

νομιζω ομως πως χτες ειχε παει η Μαριλου στον γιατρο της.. για να δουμε τα νεα της!

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα και τον ζωηρο μου σημερα μπεμπη!!

Τι κανετε, μανουλιτσες; Εγω ειμαι μια χαρα!!

Μαρακι, γινατε μπανανα!! Μεγαλωνετε!! :-D

Αντυ, ξεκουρασου και μη φοβασαι, ολα καλα θα πανε.

Βιργινακι, γιατι αγχωνεσαι τοσο για τον τραχηλο; Εφοσον δε σου εχει αναφερει κατι ο γιατρος σου σημαινει οτι ολα ειναι καλα. Αν κατι συνεβαινε σιγουρα θα στο ελεγε. Δε νομιζω οτι οι γιατροι αφηνουν πραγματα στην τυχη, οποτε ηρεμησε και απολαυσε το!! ;)

Αχ, βρε κοριτσια, εχω ενα θεμα. Ο αντρας μου ειναι πολυ απογοητευμενος στη δουλεια του γιατι τα αφεντικα ειναι μ@@@@@ς και ειναι συνεχεια κουρασμενος και στεναχωρημενος και δεν ξερω τι να κανω για να τον βοηθησω. Μονο οταν ειναι σπιτι μαζι μας ειναι καλα, αλλα ειναι τετοια η δουλεια του που λειπει πολλες ωρες και συνεπως ειναι συνεχεια χαλια ο καημενος.. :(

IAL5p2.png

u83tp3.png

Για να σας αλλάξω λίγο κλίμα και να ρωτήσω: Βρε κορίτσια ο καλός μου αντρούλης έκλεισε ένα ΣΚ σε σπα και πισίνες κλπ...Και ρωτάω η δόλια: Λέτε να μην κάνει να κάνω σπα? Για την πισίνα δεν νομ'ιζω να πειράζει αλλα για το σπά δεν ξέρω..Ντρέπομαι να ρωτησω τον γιατρό μου....θα γελάει...:oops::oops:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αχ, βρε κοριτσια, εχω ενα θεμα. Ο αντρας μου ειναι πολυ απογοητευμενος στη δουλεια του γιατι τα αφεντικα ειναι μ@@@@@ς και ειναι συνεχεια κουρασμενος και στεναχωρημενος και δεν ξερω τι να κανω για να τον βοηθησω. Μονο οταν ειναι σπιτι μαζι μας ειναι καλα, αλλα ειναι τετοια η δουλεια του που λειπει πολλες ωρες και συνεπως ειναι συνεχεια χαλια ο καημενος.. :(

Και ποιος δεν είναι στα χάλια του βρε Κατερινάκι με τόσα που γίνονται και ακούγονται?? Θα σου έλεγα να προσπαθείς όταν γυρίζει να εισαι πάντα χαμογελαστή, να πηγαινετε καμια βόλτα ή έστω να πάτε καμια εκδρομούλα.

Το κακο είναι ότι δεν είναι καιρός για μεγάλες επαγγελματικές αλλαγες..

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κατερινακι, σιγουρα δεν κανει να κανεις χαμαμ, σαουνα και να χρησιμοποιησεις αιθερια ελαια, κατα τα αλλα νομιζω μονο πισινα και μασαζακι μπορεις να κανεις. Καλα να περασετε!!

Οσο για αυτο που μου λες για τη δουλεια, το ξερω δυστυχως, οταν ερχεται σπιτι μια χαρα ειμαστε και οι δυο, οσο ειναι εκει ειναι το θεμα..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Για να σας αλλάξω λίγο κλίμα και να ρωτήσω: Βρε κορίτσια ο καλός μου αντρούλης έκλεισε ένα ΣΚ σε σπα και πισίνες κλπ...Και ρωτάω η δόλια: Λέτε να μην κάνει να κάνω σπα? Για την πισίνα δεν νομ'ιζω να πειράζει αλλα για το σπά δεν ξέρω..Ντρέπομαι να ρωτησω τον γιατρό μου....θα γελάει...:oops::oops:

τι βλεπουν τα ματακια μου Κατερινιω;;;

θα γιορτασουμε τον βαλεντινο σε σπα και ετσι;;

μπραβο, μπραβο!! (χιχιχιχι!!!)

κοιτα να δεις ειχα κλεισει εναν καθαρισμο προσωπου και οταν εμεινα εγκυος ρωτησα τον γιατρο και μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει προβλημα.

τωρα για σπα μια θεια μου μου ειχε πει οτι δεν κανει.

δεν ρωτας καλυτερα τον γιατρο σου;;

καλα για την πισινα δεν υπαρχει προβλημα, φανταζομαι.

μην ντρεπεσαι, ρωτησε τον..

katerinars φροντισε να του φτιαχνεις το κεφι οταν ειναι σπιτακι..

αλλα τα πραγματα ειναι παντου χαλια..

εμενα ο αντρας μου οταν ηταν σε μια επιστασια στην μοναδα και δεν περνουσε καλα ηταν καθε μερα χαλια και ολο νευρα.

τον καταλαβαινω τον δικο σου, αλλα πρεπει να κανει υπομονη, τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. δεν μπορει να μην τους δινει πολυ-πολυ σημασια?

Κατεριναρς ...δυστυχως πρεπει να κανει υπομονη οπως λενε κ τα κοριτσια τωρα ειναι κ δυσκολοι καιροι...εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι απλα να του φτιαχνεις τη διαθεση !

Κατερινα-ς μην ντρεπεσαι καλη μου !Καλυτερα να τον παρεις τηλεφωνο για να εισαι σιγουρη...!!!! Αντε τυχερουλα πολυ ζηλευω λεμε !!!!!!

Εμ, δεν μπορει να μην τους δινει πολλη σημασια γιατι ειναι τελειομανης και θελει ολα στη δουλεια του να τα κανει τελεια. Ειναι διευθυντης εστιατοριων και τα αφεντικα παιρνουν τα λεφτα που βγαζουν τα εστιατορια για να πληρωνουν τις βιλες τους και τις φεραρι τους και αφηνουν τον κοσμο απληρωτο και φυσικα ολοι ρωτανε τον αντρα μου συνεχεια τι γινεται γιατι αυτος ειναι ο υπευθυνος εκει μεσα και ειναι ετσι συνεχεια στην τσιτα. Φυσικα δε χρειαζεται να αναφερω το ποσα λεφτα εχουν τα αφεντικα, μιλαμε για μια απο τις πλουσιοτερες οικογενειες στη αθηνα.. Κι ομως ειναι οι πιο τσιγκουνηδες..:evil:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...