Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ, μωρε.. Τι γλυκος ο αντρουλης σου, Μαρακι!!:D

Τιτινακι, τι κανεις; Μια χαρα εισαι απο κιλα. Εγω ειμαι συν 12 με διαιτα κιολας..:rolleyes::rolleyes: Δεν πειραζει, θα τα χασουμε μετα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινιώ με εσένα και τα κιλά έχω γελάσει αρκετά..!! Αλλά όπως σου έχω ξαναπεί είμαι σίγουρη πως τα δικά σου θα εξαφανιστούνε μετά και κανείς δεν θα πιστεύει πως έχει περάσει εγκυμοσύνη..!!

Κατά τα άλλα μια χαρά..!Έχω μια υπερένταση σήμερα άλλο πράγμα..!

τι κανετε κοριτσακια μου;;

αχ! ναι ο αντρουλης ειναι πολυ γλυκος και δεν τα κανει συχνα, να φανταστειτε δεν γιορταζουμε αγ. βαλεντινου δεν μας αρεσει αλλα σημερα κατι μιλησε μεσα του..

Τιτινακι, καλα κανεις και δεν ζυγιζεσαι, εγω δεν εχω καν ζυγαρια στο σπιτι.

ενταξει προσεχω οσο μπορω αλλα δεν θα τρελαθουμε κιολας.

καλα οσο για την Κατερινα, συμφωνω μαζι σου θα τα χασει μεχρι να σαραντισει..

Κατερινα μου ειπε η μαμα μιας φιλης μου οτι να τρωω για να κανω μεγαλο παιδι και οχι σαν την νυφη της που δεν ετρωγε και βγηκε το μωρο μικρουλι!!:roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Και εμένα ο δικός μου δεν πάει πίσω..!Παρότι ήταν πάντα αδύνατος και σε φόρμα τώρα έχει "χτυπήσει" και αυτός 8 κιλάκια παρακαλώ. Βέβαια πρέπει να παίζει ρόλο και το ότι έκοψε το κάπνισμα μαζί μου για συμπαράσταση...! Άτιμο πράγμα ρε γμτ..!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου !

Μπεμπακος καλως μας ηρθες ! Με το καλο να ερθει το νινι σου !!!!!

κοριτσια παλι γι ατα κιλα λετε ???

Βρε ας ειναι οσα θελουν ! Τι να κανουμε τωρα δλδ ?

Εγω σας το ειπα το ανεκδοτο του γιατρου μου ε ?

Θα το ξαναπω γιατι δεν θυμαμαι να το ανεφερα !

Με ζυγιζει που λετε με βρισκει στα ιδια (+2 απο την αρχη δλδ), και μου λεει την εξης ατακα στο γραφειο του !

Ε τωρα προσεχε κ τη διατροφη σου (λογο ζαχαρου) κ αν παρεις 1-2 κιλακια μια χαρα θα ειμαστε !

χαχαχαχαχαχ! Εβαλα τα γελια κ του λεω αυτο ειναι ανεκδοτο εννοειται !

Ε καλα μου λεει αυτα θα ειναι τα κιλα του παιδιου ετσι κ αλλιως !

Ε,μα του λεω αδυνατον να παρω 2 κιλα μεχρι να γεννησω αφου απο δω κ περα μπαινουν τα περισσοτερα !!! γκρρρρρ !

Η μανουλα μου ειχε παρει 30 απο τον 6ο κ μετα !

Καλημερα κοριτσακια μου !

Μπεμπακος καλως μας ηρθες ! Με το καλο να ερθει το νινι σου !!!!!

κοριτσια παλι γι ατα κιλα λετε ???

Βρε ας ειναι οσα θελουν ! Τι να κανουμε τωρα δλδ ?

Εγω σας το ειπα το ανεκδοτο του γιατρου μου ε ?

Θα το ξαναπω γιατι δεν θυμαμαι να το ανεφερα !

Με ζυγιζει που λετε με βρισκει στα ιδια (+2 απο την αρχη δλδ), και μου λεει την εξης ατακα στο γραφειο του !

Ε τωρα προσεχε κ τη διατροφη σου (λογο ζαχαρου) κ αν παρεις 1-2 κιλακια μια χαρα θα ειμαστε !

χαχαχαχαχαχ! Εβαλα τα γελια κ του λεω αυτο ειναι ανεκδοτο εννοειται !

Ε καλα μου λεει αυτα θα ειναι τα κιλα του παιδιου ετσι κ αλλιως !

Ε,μα του λεω αδυνατον να παρω 2 κιλα μεχρι να γεννησω αφου απο δω κ περα μπαινουν τα περισσοτερα !!! γκρρρρρ !

Η μανουλα μου ειχε παρει 30 απο τον 6ο κ μετα !

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Αστον να λεει καλη μου! Ας πάρουμε όσα κικά θέλουμε!!!!

Καλημερα!!!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα εγκυουλες μου.Πως ειστε σημερα.Εγω γυρισα στο σπιτακι μου επιτελους.virgi μου μην αγχωνεσαι με το τραχηλο.Εμενα με ποναγε πολυ η μεση μου,κ μου τον μετραγε σε καθε επισκεψη.Αλλα με τις εξωσωματικες τον ειχα ταλαιπωρησει.Για να μην σου εχει πει κατι ο γιατρος σου θα ειναι μια χαρα.Μαρακι μου με βεβαιωτητα σου λεω οτι για τις καουρες να τρως μια κουταλια σουσαμι.Κατερινακι κ εγω στα +12 ειμαι.Δν με πειραζει προς το παρων,μονο το που θα φτασω με απασχολει.Μπεμπακο καλως ηρθες στην παρεα μας.Με το καλο ο μπεμπης σου.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Τι να πω βρε Αντυακι δεν ξερω !

Στην β επιπεδου μου ειπε οτι το μωρο ειναι με το κεφαλι κατω αλλα ειναι ψηλα κ μου εδειξε που ηταν ο τραχηλος κ που το μωρο !

Να υποθεσω οτι αν ηταν κατι θα το εβλεπε ?

Ουφ ! Μπελας !

Η μεση κ μενα με ποναει οπως επισης κ γω εχω κανει 2 εξωσωματικες........

Ποπο ετσι μου ερχεται να παω σε αλλο κεντρο κ να τους πω μετρηστε τραχηλο γιατι ντρεπομαι να το πω στον δικο μου !

Δεν θελω να νομιζει οτι επεμβαινω στη δουλεια του, αν κ ειναι καλος κ τον εμπιστευομαι πολυ..τι να πω !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...