Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Ααααααα, ναι!!!! Καλα που μου το θυμισες!! Ποπο, τι αμνησια ειναι αυτη.. Πραγματικα ξεχναω παρα πολυ τωρα που ειμαι εγγυος..:rolleyes::rolleyes:

Ειναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Το μόνο που δεν θα ξεχνας ελιναι ότι έχει να κάνει με το μωρό σου!!!!! χα χα

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι απο μένα...προσπαθώ να βγάζω τις μέρες μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα, ευτυχώς εχω τον μπεμπη μου που με κλωτσαει κ μου φτιάχνει τη διάθεση...Κατερίνα παίζει ρόλο ο πλακουντας, μου το έχει πει ο δικός μου γιατρός, στον οπισθιο το νιώθουμε πιο συχνά. Βιργινακι τον τραχηλο μου τον μετράει ο γιατρός καθε φορά με το μηχάνημα κ μου τον μετρησαν κ στη β επιπεδου

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΟΥΜΕ

:P Παρακαλώ! Αλλα να θυμάσαι ότι είναι η δική μου γνώμη η οποία ίσως να μην σε βρίσκει σύμφωνη!!!

Καλημέρα κι απο μένα...προσπαθώ να βγάζω τις μέρες μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα, ευτυχώς εχω τον μπεμπη μου που με κλωτσαει κ μου φτιάχνει τη διάθεση...Κατερίνα παίζει ρόλο ο πλακουντας, μου το έχει πει ο δικός μου γιατρός, στον οπισθιο το νιώθουμε πιο συχνά. Βιργινακι τον τραχηλο μου τον μετράει ο γιατρός καθε φορά με το μηχάνημα κ μου τον μετρησαν κ στη β επιπεδου

Lisaki υπομονή και αισιοδοξία! Θετική σκέψη! Όσο για τον πλακούντα, αφου το ξερεις και εσύ έτσι θα ειναι. Εγώ την καταλαβαινω συνέχεια. Ο πλακούντας ειναι οπίσθιος!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Tsa !

ηρθα !

Βραζω λιγα μακαρονακια γιατι περισεψε κιμας απο χτες μην παει κ χαμμενος !

Γμτ μηπως να αρχισω να ανησυχω που δεν το εχουμε τσεκαρει ?

Θα το αναφερω στο επομενο ραντεβου το οποιο αργει ομως !Τεσπα ! Ας ελπισω πως ολα ειναι καλα !

οσο για τον πλακουντα κοριτσια κ μενα προσθιος ειναι αλλα την μπεμπα την ακουω ολημερης κ οληνυχτης !

Διαφημίσεις

Koριτσάκια μου γλυκά, μια γρήγορη καλησπέρα σε όλες.

Από ότι διάβασα στα γρήγορα όλες είστε κάλα, να ευχυθώ καλή ανάρρωση στην Άντυ και όλα καλά απο δώ και πέρα.

Το βράδυ αν τα καταφέρω θα σας βάλω φώτο τα χρώματα του δωματίου.

Φιλεναδούλες μου σας χαιρετώ προς το παρόν.

dYU4p3.png

Καλησπέρα!! Τι κάνετε?? Μόλις χαλάρωσε λίγο η δουλειά και τσουπ...μπήκα!!

Κατερινιώ για τον πλακούντα έχεις δίκιο. Και εγώ έχω πρόσθιο και μάλλον για αυτό δεν έχει κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του..! Εδώ και μια εβδομάδα νιώθω πολύ έντονο γαργαλητό, πολύ όμως! Προχθές το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το γαργαλητό και γελούσα μόνη μου! Από κλωτσιές δεν μπορώ να πώ πως έχω καταλάβει κάτι ιδιαίτερο.! Χθες το βράδυ που βλέπαμε ταινία νομίζω πως ένιωσα κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρη πως ήταν το μωρό!Σαν να με έσπρωχνε κάτι πολύ απαλό από μέσα..!Όχι τίποτα ζηλεύει και ο μπαμπάς μας και θέλει να νιώσει και αυτός κάτι..!!

Τι άλλα???Πείτε μου νεάκια...!

γεια σας κι από εμένα! γεννάμε με το καλό αρχές Ιουνίου:-D και ανυπομονούμε να δούμε το μπεμπάκο μας...

Με το καλό και σε σένα, και καλωσόρισες στην παρέα μας!!!!!!!!!!:D

Titina και εμένα άλλες φορές με γαργαλάει κα ιάλλες με κλοτσάει. Νιώθω πολύ και τις κινήσεις της!Αχ ζωηρούλα μου φαινεται!!!:tongue: Απο εδώ ακι πέρα ότι νιώθεις στην κοιλιά σου θα είναι το μωρο!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλώς μας ήρθες mpempako! Με το καλό κι με ένα πόνο που λένε!

Εγώ γαργαλητό δεν έχω νιώσει, νιώθω τις κλωτσιές, μερικές φορές είναι πολύ δυνατές και άλλες φορές σαν να νιώθω ότι μετακινείται από μέρος σε μέρος...τι γλυκό που είναι! Βρε κορίτσια, προσπαθώ να μιλήσω στο τηλ με τον γιατρό που μου έκανε τον β΄υπέρηχο και δεν βγαίνει ποτέ και σήμερα η γραμματέας του μου είπε να μιλάω με τον γυναικολόγο μου. Είναι δυνατόν, θέλω να τον ρωτήσω κάποια συγκεκριμένα πράγματα για αυτό που μας έγραψε, δεν νομίζω ότι θα τα ξέρει ο γιατρός μου αυτά, είναι πιο εξειδικευμένα. Αύριο θα δω τον γιατρό μου και ελπίζω να μου λύσει τις απορίες, αλλά μου φαίνεται απαράδεκτο να μη θέλει καν να μιλάει σε αυτές που εξετάζει.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης έφτασα τα +7, αλλά δεν με απασχολεί καθόλου. Μάλιστα τον μήνα αυτό κατάφερα να πάρω μόνο 1, χωρίς να προσέχω ιδιαίτερα, ενώ όταν ήμουν αγχωμένη για το κάθε τι που έτρωγα είχα πάρει 2.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Γεια σας και παλι!! Τι κανετε;

Μπεμπακο, καλωσηρθες, με το καλο το μωρακι σου!!

Λιζα, οντως ειναι ασχημο να μη θελει να μιλησει ο γιατρος αλλα φανταζομαι οτι και ο δικος σου γιατρος θα ξερει, δεν μπορει.. Ελπιζω να νιωθεις λιγο καλυτερα. Καλα, απο κιλακια μια χαρα εισαι, τα δικα μου τα καλα τα ξερετε..:rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Αχ Κατερινακι, εχω πολλά σκαμπανεβάσματα, εύχομαι τουλάχιστον να πάρουμε καλά αποτελέσματα κ χαλάλι!! Όσο για τα κιλά σου, μην αγχωνεσαι καθόλου, τελικά αυτό είναι το πιο ασήμαντο στην εγκυμοσύνη, κ το λέω εγώ που μέχρι και το γραμμαριο που έπαιρνα με ενοχλούσε!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

τι κανετε κοριτσακια μου;;

ολα καλα?

εγω μια χαρουλα, ξυπνησα και ετοιμαζομαι να φαω ενα φρουτακι.

το μεσημερι γυρισε ο αντρουλης μου και εφερε μια φανταστικη ορχιδεα γιατι ειναι λεει ερωτευμενος με την κορη του.. καλα με εκανε να κλαψω απο συγκινηση ο καλο μου...

γεια σας κι από εμένα! γεννάμε με το καλό αρχές Ιουνίου:-D και ανυπομονούμε να δούμε το μπεμπάκο μας...

καλως ηρθες κοριτσακι μου, ποτε γεννας? αντε και αλλος αντρακος στην παρεα μας!!!

Λιζακι, ρωτα καλυτερα τον γιατρο σου και πες του να παρει εκεινος, φανταζομια οτι αυτοι που κανουν τετοιες εξετασεις δεν ασχολουνται παραπανω.. παραλογο βεβαιως αλλα μαλλον δεν θα μας θυμουνται καν!

Μπεμπάκο καλωςήρθες και από εμένα!!!! Δεν σε είδα πριν!!

Κορίτσια και εγώ από κιλά είμαι στα μπόλικα..αρνούμαι πεισματικά να ζυγιστώ στο σπίτι..εγώ δίαιτα (διατροφή) δεν μπορώ να κάνω οπότε ό,τι είναι να γίνει ας γίνει..!! Με ζυγίζει μηνιαίως ο γιατρός μου! Τον Ιανουάριο ήμουν στα +6, τώρα τη Δευτέρα που μας έρχεται θα δούμε τα καλά αυτού του μήνα τα οποία τα νιώθω μπόλικα...!!

Μαράκι ξεκίνα τις ζήλειες!! Ένας καινούριος άντρας γεννιέται για τον άντρα σου!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...