Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΚ!

και γω κικη τα ιδια, ντουλαπες εχουμε, οποτε με την κουνια μονο θα ειμαι μια χαρα!!

Μεγιες!!!

wcBmp3.png

κοριτσακια μου, τι μου κανετε?

εγω σημερα χορτασα βολτουλα, πηγαμε παραλια για καφεδακι με τους γονεις μου και τα ξαδελφια του αντρουλη μου και μετα πηγαμε για φαγητο και περασαμε πολυ ωραια..

Κικακι, μου αρεσει πολυ η κουνια..

Βιργινακι, να τους παρουμε, συμφωνω!! χιχιχι!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες...!:roll:

Είχα να πάω στη δουλειά μιάμιση εβδομάδα και Πέμπτη/Παρασκευή γινόταν ο χαμός και δεν προλάβαινα να κάνω τπτ..!! Τώρα ΣΚ με τον αντρουλάκο παρεούλα...!!

Σας διάβασα όλες...! Τέλεια με τις Β' επιπέδου!!!!

Μινούλα μου αυτό με το πόδι το έχω και εγώ και μάλιστα με πιάνει καμιά φορά έντονα και την ώρα που οδηγάω και μου ρχεται να σταματήσω στην άκρη και να πάρω ταξί! Δυστυχώς πρέπει να το υπόστούμε..δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ για αυτό!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!! Εξαφανίστηκα αυτές τις μέρες...!:roll:

Είχα να πάω στη δουλειά μιάμιση εβδομάδα και Πέμπτη/Παρασκευή γινόταν ο χαμός και δεν προλάβαινα να κάνω τπτ..!! Τώρα ΣΚ με τον αντρουλάκο παρεούλα...!!

Σας διάβασα όλες...! Τέλεια με τις Β' επιπέδου!!!!

Μινούλα μου αυτό με το πόδι το έχω και εγώ και μάλιστα με πιάνει καμιά φορά έντονα και την ώρα που οδηγάω και μου ρχεται να σταματήσω στην άκρη και να πάρω ταξί! Δυστυχώς πρέπει να το υπόστούμε..δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ για αυτό!

Τιτινα το ειπες στον γιατρο σου με το ποδι; τι σου ειπε; η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να κανω βημα, αφορητος πονος, μεχει πιασει απελπισια. Για να ντυω με βοηθαει ο αντρας μου, ειδικα στα παντελονια που δεν μπορω να σηκωσω το ποδι μου!!! Μη σας πριζω, αλλα με νευριαζει πολυ αυτη η κατασταση.

Σημερα ειχε φανταστικη μερα, και επιτελους βγηκα απο το σπιτι και ενιωθα καλα!! Πηγαμε το σκυλακι βολτα, μετα πηγαμε σε φιλους και ψησαμε ψαρια στην αυλη να φαμε, και περασαμε πολυ καλα. Το χαρηκα, ειχα καιρο να βγω εξω!!

wcBmp3.png

Μινούλα μου εννοείται πως το είπα στο γιατρό και μου είπε πως είναι ένα "φυσιολογικό" σύμπτωμα εγκυμοσύνης...!

Και εμένα όταν με πιάνει (αρκετά συχνά) δεν μπορώ να ντυθώ, να σηκωθώ από το καναπέ, να βολευτώ στο κρεβάτι και να αλλάξω πλευρό τίποτα απολύτως..! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην κάθεσαι αρκετή θέση στην ίδια στάση αλλά να κινείσαι ανά 30' περίπου έτσι ώστε να μην πιάνεται το νεύρο και να διατηρείται ζεστό το πόδι! Αυτά είναι που μου έχουν πεί!

Να'μαι κ εγω μετα απο τοσες μερες.Κοριτσια σας ευχαριστω ολες απ'την καρδια μου για τα καλα σας λογια κ τις ευχες σας.Με βοηθησατε παρα πολυ.Σημερα βγηκα τελικα απ'το νοσοκομειο.Ολα πηγαν καλα,αν κ ποναω λιγακι κ εχω κ λιγο αιμα.Με κρατησαν μεσα το βραδυ γιατι τελικα ηταν πιο μικρος ο τραχηλος απο οτι εδειχνε ο υπερυχος.Επρεπε να κλεισω 24ωρο μετα τη ναρκωση κ να παρω τον ορο που χρειαζοταν.Νοιωθω τα ραμματα ακριβως που ειναι κ δεν μπορω να μεινω καθιστη καθολου.Ο καλος μου ο γιατρουλης μου ειπε πως πρεπει για μια εβδομαδα να μεινω ξαπλα κ μετα να ειμαι αρκετα προσεκτικη.Σιγουρα λεει θα γεννησω στον ενατο οπου με το που μπω θα μου κοψει τα ραμματα για να μπορει να αρχισει η διαστολη.Στο τσακ τη γλιτωσαμε τη γεννα.Ολα για τον μπεμπακο μου,που ταλαιπωρηθηκε κ αυτος λιγακι αλλα για το καλο του.Τελος καλο ολα καλα.....

CEebp2.png?9T0iAOMn

Άντυ μου τέλος καλό, όλα καλά!!! Πάρα πολύ καλά τα νέα σου και μπράβο και στο γιατρό σου που το πρόλαβε!!

Τα ράμματα νομίζω πως είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτά που γλύτωσες και εσύ και ο μπεμπάκος σου!!!

Βγαίνω τώρα...θα τα πούμε αισίως το πρωί!!

Κοριτσάκια καλησπέρα,,,

είχα λίγες μέρες να μπω,, διάβασα εν τάχει τα νέα σας και χάρηκα ειδικά με τα καλά νέα της virgi:D

Θα μπω αύριο να σας γράψω τα νέα μου

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα !!!!!

Αντυακι μου ολα καλα πλεον ! Θα εισαι απολυτα ασφαλης απο δω κ περα !

Εχω κ μια ερωτηση ομως ! Ειχες καποιο συμπτωμα για τον τραχηλο σου ? Πως το ειδε ο γιατρος σου ? απλα με εξεταση ?

Εμενα δεν ειδε τραχηλο ρε γαμωτο στη β επιπεδου κ αγχωνομαι ! Μου ειπε το τσεκαρει οταν μπαινουμε στο μηνα μας ! Ουφ ! Αλλο αγχος στο κεφαλι μου !

Βανιλιτσα μου σ'ευχαριστω γλυκουλα μου κ τα δικα σου το ιδιο καλα θα ειναι !Ποτε θα κανεις εσυ τη β ?

Ωστοσο κοριτσια χτες ειχα μια μαρτυρικη Κυριακη...αφου με επισκεφτηκε το προβλημα της τουαλετας.....

Παλευα ολο το πρωι μεχρι τις 4 το μεσημερι.... εφτασα σε σημειο να κλαιω απο τον πονο !

Πηρα υποθετα γλυκαιρινης δεν μου εκαναν τιποτα κ τα καταφερα αφου εφαγα εναν μπολ δημητριακα με μελι, μια κουταλια σκετη μελι κ μια ντοματα κομμενη κ βουτηγμενη σε 1 κιλο λαδι οπου εκανα βουτες με ψιχα απο ψωμι για να απορροφα το λαδι !

Μονο ετσι τα καταφερα κ παλι....πονος....

Εφιαλτης απο χτες το ολο θεμα !

Ουφ !

Σημερα ειμαι καλυτερα ! χαχαχαχ!

ΑΑΑΑ!!!! Χρονια πολλα σε ολες μας αν κ γιορταζουμε καθε μερα.....αλλα κ στις ηδη μανουλες που ειναι διπλά ερωτευμενες !!!!

Καλημερα, κοριτσακια, και χρονια πολλα!!!!!!!!!

Αντυ μου, ολα καλα τωρα, ξεκουρασου.

Βιργινακι, ταλαιπωρηθηκες χτες, ε; Εγω ευτυχως δεν εχω τετοιο προβλημα..

Μια κουνια ειδα πιο πανω, νομιζω της Κικης, ειναι τελεια!!!!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα και απο μενα φιλεναδιτσες!!!!

πως ειστε σημερα?

εγω μια χαρουλα..

Αντουλα περαστικα σου και σιδερενια, τελος καλο ολα καλα παμε Ιουνιο με τσαμπουκα!!!!!

να ξεκουραζεσε τωρα καλη μου..

Vanilla τι κανεις εσυ κοριτσακι? την τεταρτη δεν θα πηγαινες στον γιατρο? πες μας τα νεα σου..

καλημερα Κατερινακι, Κικακι και Τιτινακι!!!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.kasi............................................ 13/6/11...ΜΠΕΜΠΗΣ...............

7.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

8.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

9.tzo28………………….8/9/2010..............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

10.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

11.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

12.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

13.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

15.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

16.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

17.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

18.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

19.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

20.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

21.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...