Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Κι εγω καμαρωνω, οντως κι εμενα δε με νοιαζει για τον ποπο μου, θα με νοιαξει μετα βεβαια..:rolleyes::rolleyes: Ακομα δεν εχω παρει παντελονια, μου κανουν οι φορμες μου και τα κολαν, τα παντελονια φυσικα οχι.. Αλλα η κοιλια μου φαινεται πολυ πια, δεν υπαρχει περιπτωση αμφιβολιας οτι ειμαι εγγυος.

Σημερα το βραδακι θα παμε για φαγητο με τον αντρουλη μου και τον πεθερο μου. Eχει τελεια μερα σημερα!!

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα θα κανεις και θα βγειτε, ειναι πολυ ωραια σημερα..

ενταξει και εμενα μου κανουν οι φορμες και τα κολαν αλλα αμα τα φοραω δεν φαινεται οτι ειμαι μπολυ εγκυος.. ενω με τα πανετλονια εγκυμοσυνης, αλλο πραγμα..!

να σε ρωτησω κατι αλλο, οταν σε ρωτανε ποσο μηνων εισαι τι απαντας?

εγω ας πουμε, τωρα που ειμαι 4 1/2 λεω εχω μπει στον 5ο.

εσυ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΕΙΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΝΩΡΙΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΤΗΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΗ ΓΙΑΤΙ?

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

καλημερα Κικακι, εισαι καλυτερα σημερα?

η κοιλιτσα ειναι πιο χαλαρη επειδη ειναι πρωι ακομα και εν εχεις φαει τιποτα..

μην φοβασαι βρε..

το στηθος μου και εμενα με ποναει.

γραφω λιγο γρηγορα επειδη τωρα βγηκα απο το μπανιο και θελω να ντυθω για να παμε βολτουλα.

τα ξαναλεμε κοριτσακια μου...

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα !

Μπηκα παλι στα πεταχτα κ θα βγω !

ΕΥχαριστω πολυ κοριτσακια μου ! Να πανε σε ολες μας καλα μεχρι το τελος !

Κικουλα μου τιποτα δεν ειναι ! Ολα καλα !

Κ μενα δεν με ποναει το στηθος μου ...μονο ελαχιστες φορες κ αυτο παρα πολυ λιγο κ η μπεμπα ζει κ βασιλευει !

Μαρακι παμπερς να τους παρουμε ε ?

Μια χαρα τα λες εισαι στον 5ο !

Κ γω στις 22/2 που αλλαζω μηνα θα λεω ειμαι στον 6ο !

Μα κ οι γιατροι ετσι μετρανε!

Αντε κ λιγο λιγο περναει ο καιρος !!! Τι καλα !

Εγω εντωμεταξυ δεν σκεφτομαι τον Ιουνη αλλα το Μαη που μπαινω στο μηνα μου.... ετσι κ αλλιως δεν ξερουμε ποσες μερες θα βαλουμε ε ?

Σας φιλω γλυκουλες μου ομορφη Κυριακη να εχουμε !

Αυτο με τα τσισακια το εχω κ γω !

Εμενα γυρισε το κεφαλι προς τα κατω απο τωρα κ πιθανον να φταει αυτο γιατι πιεζεται κ η κυστη μας ! Αυτο ειναι ολο ! Μην αγχωνεσαι Κικη μου !

Οσο για την κοιλιτσα κ μενα ειναι παντα χαλαρη το πρωι μετα ομως παντα σκληραινει κ απο το μεσημερι κ μετα ακομα πιο πολυ !

Καλημερα, Βιργινακι και Κικη.

Κικη, αυτο με την κοιλια και τα τσισα το εχω κι εγω, και ειναι φυσιολογικο γιατι μετατοπιζονται ολα μας τα οργανα τωρα. Και για το στηθος ειναι φυσιολογικο να μην ποναει τωρα, αν και εμενα ποναει συνεχεια, αλλα αν εχεις την παραμικρη ανασφαλεια παρε το γιατρο σου για να νιωσεις καλυτερα.

Εν τω μεταξυ, εχω τρελη ζαλαδα, κοριτσια.. Θα παω για εξετασεις.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια. Σας διαβασα ολες γρηγορα γιατι πρεπει να ετοιμαστω να παω τη μπουμπου μου βολτιτσα (τη σκυλιτσα μου!!)

Λοιπον, Κατερινακι, που ανησυχεις για τα κιλα, να μην σε νοιαζουν αυτα. Δεν εισαι χοντρη, αποτι ειδα στην φωτο τουλαχιστον, δεν θα επηρεαστει η εγκυμοσυνη σου απο τα μεχρι τωρα κιλα σου, μην στενοχωριεσαι. Εγω προς το παρον ειμαι συν 3 αλλα σκεψου οτι για 4 μηνες δεν εβαζα αλλα εχανα λογω εμετων.

Κικη, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτη τη κουνια εχω δει και γω!!!! Δεν θυμαμαι αν ηταν σε αυτα τα χρωματα, αλλα ηταν αυτο το σχεδιο! Μαρεσε πολυ, την βρηκα πολυ πρακτικη. Αυτη σκεφτεσαι να παρεις;

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα θα κανει περιδεση, ολα καλα θα ειναι.

Και μια αλλη κοπελα θα εκανε το σαβατο υπερηχο (σορυ δεν θυμαμαι ποια, αυτο το αλτσχαιμερ...), περιμενουμε νεα της!! Εγω εχω σειρα την Τριτη.

ΚΑι γω παω τουαλετα γιατι δεν προλαβαινω :rolleyes:, και τελικα τζιφος!!!! Ειναι τα μπεμπε μας που μας πιεζουν και νομιζουμε οτι θελουμε τσισακια!

Εμενα το ποδι μου ειναι χαλια, χτυπαει το ισχιακο νευρο(ετσι ειπε ο ντοκτορ) στο ποδι, την λεκανη, την μεση και οπου αλλου βρει... Με εχει τσακισει, με το ζορι το σερνω στον δρομο, πολυς πονος.... Μου ειπε να παιρνω ντεπον, αλλα δεν μου κανουν τπτ...

wcBmp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΟΧΙ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΙΑΖΗ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ

XV8Fp2.png?r1Ro6Ema

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΟΧΙ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΔΙΑΖΗ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ

Οταν λες συρταριερα εννοεις τα 3 συρταρακια που εχει πανω απτην αλλαξιερα; Ποσο την εκλεισες με το στρωμα μαζι; Και μεις με τα πεθερικα μου εκει θα παμε, μου ειπαν οτι θα μας την κανουν δωρο.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...