Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

καλημερα γκαστρουλινες μου1!!!!!

τι μου κανετε??πως ξυπνησατε???

αχ βρε κοριτσια πολυ φρονιμα ειναι τα μικρα...που κ που κατι αισθανομαι...αχ λετε να εχει γινει καμια στραβη???ουφφφφ.....δευτερα απογευμα εχουμε ραντεβου στον γιατρο..

του αγ.βαλεντινου..χιχιχι

βιργινακι μου καλη επιτυχια με την β'επιπεδου...περιμενουμε με αγωνια νεα κ φωτο..

αντυ μου μην φοβασαι τπτ...δεν προκειται να καταλαβεις κατι με την περιδεση...κ γω εχω κανει..να ευχαριστεις τον γιατρο που το καταλαβε νωρις...

οι υπολοιπες βολταρετε??εχει πολυ καλο καιρο...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Marilou μια χαρά είναι τα μωρακια σου, η θα ξεκουράζονται η απλά δεν τα νιώθεις τώρα...σχετικά με τον υπερηχο για το σπίτι που λέτε, είναι αρκετά ασφαλής; Στο βιβλίο εγκυμοσύνης που διαβάζω γράφει ότι στην Αμερική, στα μεγάλα εμπορικά έχουν τέτοια μηχανήματα που μπορεί να παει οποιαδήποτε κ να δει το μωρό της, αλλά οι γιατροί φωνάζουν ότι αυτά τα μηχανήματα είναι πιο ισχυρά απο τα δικά τους κ να τα αποφεύγουμε. Δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση, αλλά μηπως είναι καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα το γιατρό σου

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Ηρθα κ γω !

Αντιακι...καλη επιτυχια κουκλα μου ! Ολα καλα θα πανε ! Μα πως εγινε ετσι ξαφνικα ?

Κατερινακι ! Καλα λεει το μαρακι !Ερχομαι σπιτι σου ! Τι υπερηχος ειναι καλε αυτος? που τον πουλανε ?

Γυρισα λοιπον χωρις φωτο γιατι δεν εκανα εγχρωμο ουτε κ γω !

ολα τελεια κ με μας καλα 14 εγκεφαλικα βαρεσα μεχρι να μπουμε μεσα, κ οσο δε μιλαγε κ ο γιατρος παθαινα ακομα πιο πολλα !

Μια υγιεστατη μπεμπα οπως μας ειπε να μην ανυσηχω για τιποτα ειμαστε αισιως 448 γραμμαρια ο υπερηχος συμβαδιζει ακριβως με την ηλικια της μπεμπας κ σε καμια περιπτωση δεν ειναι επηρεασμενη απο το ζαχαρο το οποιο κατα τον γιατρο μου δεν ειναι κατι που ντε κ καλα πρεπει να παρω ινσουλινη επειδη ισως ξεφευγω σε μια μονο τιμη αυτη της νηστειας κ παλι ειναι πολυ μικρη η διαφορα με το μηχανακι !

Του ειπα οτι θα παρω κ αλλη γνωμη, κ μου ειπε να παρω κ να μην αναφερω στον αλλον τιποτα για ινσουλινη εγω, αλλα αν πει κ αυτος κατι τοτε ειναι 100% σιγουρος οτι το λενε μονο για προληπτικους λογους αφου το μωρο ειναι μια χαρα κ στα κιλα του κ ολα !

Ισως ανεβει απο δω κ περα κ δεν προλαβει να ελεγχθει κ γι αυτο κ μονο εδωσε το οκ αν συμφωνησει κ ο αλλος....

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ!

Αυτα το αλλο καλο ειναι οτι τελικα δεν εχω παρει κιλα οποτε ειμαι απο την αρχη + 2 ! Ειναι πολυ ευχαριστημενος κ ακομα πιο πολυ αν παρω μονο 2 μεχρι το τελος ! χαχαχα! Αυτο ηταν ανεκδοτο ομως !

Εχω αναιμια λογο χαμηλου αιματοκριτη κ απαιτησε να τρωω συνεχεια σκουρο κρεας μπορω δεν μπορω !

Αυτα !

Καλα τον ρωτουσα κ κατι εξωφρενικα κ μου εριξε γερο δουλεμα αλλα το προσπερναω ! χαχαχαα!!!Α! Η μπεμπα γυρισε κιολας το κεφαλι κατω !!!!!!!

Γεια σας, κοριτσακια, τι κανετε; Δεν μπηκα σημερα καθολου γιατι ειχαν εξετασεις οι μαθητες μου οποτε ελειπα.

Βιργινακι, μπραβο!!!!!!!!!!! Τελεια τα νεα σου, με το καλο η μπεμπουλα σας!!!!!!!!!! Βρε θηριο, μονο 2 κιλα;; Μπραβο!!! Εγω ειμαι αισιως συν 12..:roll: Δεν ξερω τι να κανω με το θεμα αυτο, εχω απελπιστει, πιο σοβαρη διαιτα δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου και παλι ομως παιρνω με τρελους ρυθμους..

Μαρακι μου, τελεια δεν ειναι που ακους την καραμελιτσα τοσο πολυ; Κι εμενα ο μπεμπης και χτες και σημερα ειναι πολυ ζωηρος!!

Μαριλου μου, μην ανησυχεις, τα μπεμπακια ειναι μια χαρα, δεν ακουγονται συνεχει το ιδιο, θα δεις τη δευτερα που θα σας πει ο γιατρος οτι ολα ειναι τελεια!!

Λοιπον, αυτο το μηχανημα που σας λεω ειναι υπερηχος για να ακους το μωρο, την καρδουλα του, δεν το βλεπεις. Ειναι για στιγμες ανασφαλειας.. Με ανακουφιζει που το εχω. Θα ρωτησω και το γιατρο βεβαια..

IAL5p2.png

u83tp3.png

Κατερινακι, μη σε απασχολούν τα κιλά θα τα χάσουμε μετά...με το άγχος που εχω για τις εξετάσεις το τελευταίο που με νοιάζει είναι αυτό! Να είναι καλά τα μωρά μας κ χαλάλι!!! Όσο για τον υπερηχο αν σου πει ο γιατρός σου ότι είναι Οκ τον θέλω κ εγώ!!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Βιργινακι μπράβο τέλεια! Μακάρι να μην είχαμε κ εμείς κάποιο θέμα κ να μπορούσα ήδη να γιορτασω, αλλά θα κάνουμε υπομονή κ ελπίζω κ προσεύχομαι να πανε όλα καλά

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

τι κανετε κοριτσακια μου;;;;;

Βιργινακι μου μπραβο στην ομορφη σου μπεμπα!!!! να ειστε μεχρι τελος τοσο καλα σε ολα!!

Κατερινακι μου, ολα καλα, να σου πω οτι προχτες ειδα μια γνωστη μου η οποια στην εγκυμοσυνη της πηρε 23!! ολοκληρα κιλα και τωρα ειναι μια χαρα, καλυτερα απο πριν χωρις ιδιαιτερο κοπο.. μην απελπιζεσαι...

Λιζακι και εσυ σε λιγες μερες θα ξαναεισαι μια χαρουλα..

Μαριλου μου... που εισαι εσυυυυυυ;;;;; θα δεις τους ερωτες σου την ημερα του βαλεντινου;;;

Λιζακι, ολα καλα θα πανε, κοπελα μου, να σκεφτεσαι θετικα!!

Μαρακι, δε θελω κι εγω να παρω 23 κιλα......... Κλαψ κλαψ!! Δε με βλεπω να τα γλιτωνω ομως.. Ειμαι χοντρουλι.. :roll:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια, εκτός απο τον αντρουλη κ τη μαμά μου, μονο εσεις μπορείτε να με καταλάβετε, συγνώμη που σας πρηζω!! Όσοι είναι έξω απο τον χορό πολλά λένε

Κ σωπα βρε που είσαι χοντρουλι!!! Μια χαρά εγκυουλα εισαι

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Δε μας πρηζεις καθολου!!!!!!!! Για αυτο ειμαστε ολες εδω, για να μοιραζομαστε ανησυχιες και χαρες!! ;)

Ειμαι ειμαι χοντρουλι!!:( Και θα γινω κι αλλο..:( Τι να κανουμε..:rolleyes::rolleyes:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσάκια μου πρόλαβα και σας διάβασα στα γρήγορα, εμείς όλα καλά, η μπουμπού γίνεται όλο και πιο ζορική και η κοιλίτσα μου νομίζω ότι έχει γίνει τεράστια, λες και έχω καταπιεί μπάλα του μπάσκετ, για να καταλάβεται αφαλός γιοκ, δεν υπάρχει πλέον, που θα πάει δεν ξέρω απο το τέντωμα και να πω ότι είνια και κανά μεγάλο μωρό.

Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Άντυ, έγραψε για περίδεση, όλα θα πάμε μια χαρά.

Βιργινία μου μια χαρά μεγαλώνει η μπουμπουδένια σου, και είναι πολύ καλή στα γραμμάρια. Μην αγχώνεσαι καθόλουκ, πάρε και μία δεύτερη γνώμη.

Κατερινάκι μου μην ανυσηχείς για τα κιλά όπως ήρθανε έτσι θα φύγουμε κιόλας. Όσο για το μηχάνημα, ρώτα το γιατρό σου, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, για μία στο τόσο.

Μαριλού μάλλον έχουν αρχίσει και στριμώχνωνται στην κοιλίτσα γι' αυτό ίσως δεν πολύ κουνιούνται.

Μινούλα μου κοιτάξε τον αιματοκρίτη σου, και πίνε κανά χυμούλη πορτοκάλι.

Όλα τα κοριτσάκια εύχομαι να είνια καλά.

Σήμερα πήγαμε για χρώματα και έκανα δοκιμή στο τοίχο, καταλήξαμε πιο μας αρέσει και άρεσε και στο μικρό, είχαμε όλοι την ίδια γνώμη οπότε μέσα το Μάρτη θα το βάψουμε, δεν ξεκινάω από τώρα γιατί έχει κάτι υγρασίες στο νησί χάλια θα αργήσει να στεγνώσει.

Σας φιλώ γλυκά, πάω να κάτσω λίγο με τον αντρούλη μου΄, τώρα που ο γιόκας μου κόιμάται.

dYU4p3.png

καλημερα!!!!

Ξυπνησαμε;; ξυπνησαμε;;;;

εγω σημερα απο τις 8:30 ρε γμτ!

χτες ειχαμε παει στην μανουλα για φαγητο το βραδακι και τωρα περιμενω να ξυπνησει ο αντρουλης και τα ξαδελφια για να παμε για κανα καφε..

χτες το βραδυ η μπεμπα κλοτσησε πολυ δυνατα τον μπαμπα της!!

κοντεψε να κατουρηθει ο καλος μου απο την χαρα του:tongue::tongue::tongue:

Μαρακι, δε θελω κι εγω να παρω 23 κιλα......... Κλαψ κλαψ!! Δε με βλεπω να τα γλιτωνω ομως.. Ειμαι χοντρουλι.. :roll:

δεν στο εγραψα για να σου πω οτι και εσυ θα παρεις 23 αγαπουλα μου....!!

μην το σκεφτεσαι συνεχεια καλη μου..

Μπλουμλπου μου, τι χρωματα τελικα διαλεξες;

Καλημερα, κοριτσακια ομορφα!!

Μαρακι μου, το ξερω οτι δε μου το ειπες για αυτο απλα γκρινιαζω..:rolleyes: Τι κανει η καραμελιτσα; Ζωηρευει, ε;

Εμενα ειναι σιγουρο πια οτι ο μπεμπης ειναι βραδινος τυπος, καθε βραδακι στον καναπε κανει τουμπες!!:D:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

καλημερα κατερινακι μου, οι δυο μας ειμαστε στην παρεα απο οτι βλεπω..

δεν γκρινιαζεις απλα το σκεφτεσαι οπως ολες μας..

λοιπον ακου να σου πω, τωρα που πηρα τα δυο παντελονια εγκυμοσυνης και οταν τα φοραω η κοιλια μου φαινεται πιο πολυ σαν εγκυος, μπορω να σου πως οτι καμαρωνω (μην με κοροιδεψετε..) και δεν σκεφτομαι τον ποπο μου μου ειναι πιο μεγαλος απο οτι παλια..

ακομα φοραω τις παλιες μου μπλουζες, μου κανουν αλλα με τα παντελονια νιωθω πολυ ωραια!!!!

καντο και συ να νιωσεις καλυτερα...

θα κανεις τιποτα σημερα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...