Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!

Βλεπω για αγορες λετε παλι! Τι καλα!! Οι πιο πολλες εχετε περιπου βρει τι θελετε για το νινι σας, εγω ακομη, εχετε ομως πολυ ομορφες ιδεες και βλεπω και γω.

Και σημερα χαλια, επρεπε να παω στην υπηρεσια μου για κατι χαρτια και λιγο ελειψε να λιποθυμησω στο μετρο. Με ελουσε κρυος ιδρωτας και δεν εβλεπα μπροστα μου... Καλα καθομουν σπιτι τοσο καιρο..

Τωρα μαγειρευω, και νιωθω καλυτερα.

Πρόσεχε βρε Μινουλα! Θα σου έπεσε η πίεση να μην στέκεσαι όρθια.

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσακια!

Βλεπω για αγορες λετε παλι! Τι καλα!! Οι πιο πολλες εχετε περιπου βρει τι θελετε για το νινι σας, εγω ακομη, εχετε ομως πολυ ομορφες ιδεες και βλεπω και γω.

Και σημερα χαλια, επρεπε να παω στην υπηρεσια μου για κατι χαρτια και λιγο ελειψε να λιποθυμησω στο μετρο. Με ελουσε κρυος ιδρωτας και δεν εβλεπα μπροστα μου... Καλα καθομουν σπιτι τοσο καιρο..

Τωρα μαγειρευω, και νιωθω καλυτερα.

Μινα μου να προσέχεις. Αν νιώσεις ζάλη, κάθισε κάτω όπυ και αν εισαι!!!

H marillou δεν φάνηκε ε;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Αν δεν φοραω σερβιετακι ειναι τοσα πολλα τα υγρα που εχω που βγαινουν κ στα ρουχα μετα !

Στην ουσια θα πρεπει να αλλαζω κ παντελονι καθε φορα !

Τι να πω ! Ζορικα τα πραγματα !

Για την ωρα δεν εχω αντιμετοπισει θεμα με τα σερβιετακια..θα δουμε!

Βιργινακι, να αλλαζεις πολυ συχνα σερβιετακι τουλαχιστον.

μινουλα, να προσεχεις καλη μου, ετσι και εγω το επαθα στα Φωτα στην εκκλησια.

η πιεση θα σου επεσε, μην φοβασαι..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: γράψε λάθος! Για την μαρια ήταν η ερώτηση και το ΗΡΑ

κατερινακι αυτη την κουνια

http://ira-bebe.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=11&the2id=54&theid=54&open1=11&open2=54&thepid=441&page=1

280? σε φυσικο χρωμα φαντασου, χωρις σχεδια και μαλλον ο αδελφος μου θα μου κανει ροζ το πρασινο σημειο.

και το καροτσι το inglesina το τριο 630? (οσο δηλαδη και στο e-baby)

και σε 5 ατοκες δοσεις.

αν δεν βρουμε κατι αλλο στην Αθηνα απο κουνια θα παρουμε αυτη μαλλον.

Σας ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις κ το ενδιαφερον. Φοβηθηκα λιγακι αλλα τωρα ειμαι οκ.

Μαρακι η κουνια ειναι πολυ ομορφη κατι τετοιο θελω και γω απλο και λιτο να ταιριαζει με ολα. Αλλωστε οταν βαλεις παντα της δινεις χρωμα και υφος!

wcBmp3.png

Γεια σας, κοριτσια και παλι! Τι κανετε;

Μινουλα, προσεχε, να καθεσαι αμεσως μολις νιωθεις λιγο περιεργα.

Μαρια μου, πολυ ωραια ειναι αυτη η κουνια, ειδικα αν τα κανεις ροζ τα πρασινα θα ειναι καραμελενια!!;)

Τι κανετε οι υπολοιπες μανουλιτσες;

Εμας μας εφερε μια γνωστη αυτον τον υπερηχο για το σπιτι και ειμαι πολυ χαρουμενη, εβαλα και ακουσα τον μπεμπη!! Βεβαια δεν ειναι για συνεχεια, μονο αν εχω καμια ανασφαλεια, μου δεν εχω και συχνα.. Χιχι, ελα μη γελατε.

Επισης νομιζω οτι κι εμενα πρεπει να εχει πεσει ο αιματοκριτης μου γιατι τις τελευταιες μερες εχω ζαλαδες.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία που νιώθω που ο μπεμπης μου ρίχνει όλο κ πιο δυνατές κ συχνές κλωτσιες! Προσπαθεί να μου φτιάχνει τη διάθεση το μωρακι μου! Καληνύχτα κοριτσακια, πάω να δω Σάκη!!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Γεια σας κοριτσια,τι μου κανετε.Εγω χαθηκα αλλα υπαρχει λογος.Δεν εχω διαβασει τιποτα απο οτι λετε,δν εχω προλαβει. Ειμαι ακομα στην Αθηνα.Εχθες πηγαμε στον γιατρο ,ο μπεμπακος μας ειναι μια χαρα,10 μερες μεγαλυτερος απο οτι πρεπει κ πολυ ζωηρουλης.Δυστυχως ομως το προβλημα του τραχηλου εχει χειροτερεψει.Κανονισαμε αυριο το πρωι αρων αρων να με βαλει χειρουργειο για περιδεση.Γινετε κανονικα με ολικη ναρκωση γι'αυτο κ φοβαμαι.Κλεισαμε ραντεβου στο Μητερα.Στις 7 το πρωι πρεπει να ειμαι εκει για την εισαγωγη κ τον προεγχειριτικο ελεγχο.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Αν τα καταφερω θα ξαναμπω.Ευχηθειτε μου καλη τυχη,την χρειαζομαι.φιλακια

CEebp2.png?9T0iAOMn

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!

τι μου κανετε σημερα?

δεν μπηκα χτες, ηρθαν τα ξεδελφια του αντρουλη.

καλα ειμαι, εχει συννεφια σημερα..

η μπεμπα χτες το βραδυ ειχε φουλ προγραμμα και με εκανε και ξεκαρδιστηκα στα γελια..

η γλυκια μου κλωτσουσε συνεχεια και δυνατα...

Εμας μας εφερε μια γνωστη αυτον τον υπερηχο για το σπιτι και ειμαι πολυ χαρουμενη, εβαλα και ακουσα τον μπεμπη!! Βεβαια δεν ειναι για συνεχεια, μονο αν εχω καμια ανασφαλεια, μου δεν εχω και συχνα.. Χιχι, ελα μη γελατε.

Επισης νομιζω οτι κι εμενα πρεπει να εχει πεσει ο αιματοκριτης μου γιατι τις τελευταιες μερες εχω ζαλαδες.

τι υπερηχος ειναι αυτος? που τον βρηκες βρε θηριο???

καλα μην το δει το μην. η Βιργινια... θα τρεξει σπιτι σου!

να κανεις εξετασουλες αιματος...

Γεια σας κοριτσια,τι μου κανετε.Εγω χαθηκα αλλα υπαρχει λογος.Δεν εχω διαβασει τιποτα απο οτι λετε,δν εχω προλαβει. Ειμαι ακομα στην Αθηνα.Εχθες πηγαμε στον γιατρο ,ο μπεμπακος μας ειναι μια χαρα,10 μερες μεγαλυτερος απο οτι πρεπει κ πολυ ζωηρουλης.Δυστυχως ομως το προβλημα του τραχηλου εχει χειροτερεψει.Κανονισαμε αυριο το πρωι αρων αρων να με βαλει χειρουργειο για περιδεση.Γινετε κανονικα με ολικη ναρκωση γι'αυτο κ φοβαμαι.Κλεισαμε ραντεβου στο Μητερα.Στις 7 το πρωι πρεπει να ειμαι εκει για την εισαγωγη κ τον προεγχειριτικο ελεγχο.Ελπιζω να πανε ολα καλα.Αν τα καταφερω θα ξαναμπω.Ευχηθειτε μου καλη τυχη,την χρειαζομαι.φιλακια

Αντουλα μου, καλημερα καλη επιτυχια απο καρδιας, ολα θα πανε καλα, ο μπεμπιτος ειναι παιδαρος και κουκλος και η περιδεση θα παει καλα..!!

εχεις απο εμας ολη την θετικη ενεργεια και την αγαπη μας!!!!!

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.kasi............................................ 13/6/11...ΜΠΕΜΠΗΣ...............

7.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

8.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

9.tzo28………………….8/9/2010..............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

10.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

11.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......12/2/11

12.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

13.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

15.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

16.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

17.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

18.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

19.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

20.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

21.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...