Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

γεια σας κι απο μας!!!!η μπεμπουλα μο εινα αισιως 620 γρ και ο υπερηχος δειχνει οτι ειμαι στην 24η βδομαδα κ οχι στην 23η!ο γιατρος μου ειπε οτι θα βγει μεγαλο το μωρο!ιδωμεν

Μινουλα οι πονοι συνηθως ειναι φυσιολογικοι αλλα γιατι να μη μιλησεις καλυτερα με το γιατρο σου κ να εισαι απολυτα σιγουρη?

κοριτσια μην αγχωνεστε.τα μωρα σας ειναι μια χαρα.δεν ειναι δυνατον να τα νιωθουμε συνεχεια και αυτο σας το λεει μια αγχωτικη μαμα!!!και αυτα κοιμουνται ή λογω θεσης δε γινονται αντιληπτες οι κινησεις!

σημερα φευγουμε για Θεσσαλονικη στη μανουλα μου!!!ολε!!!βολτιτσες και shopping therapy θα εχει το μενου-πρωτα ο Θεος βεβαια- και τελικη επιλογη μαιευτηριου!!!!πολλα φιλια σε ολες.ελπιζω να καταφερω να μπω συντομα

καλα αποτελεσματα στα κοριτσια που εξεταστηκαν

6ze1tak0qlrac6sy.pngas1cJNlVM3D1200NjM4NTJkYnw2MDhiZHxteSBsaXR0bGUgYmFieSBpcw.gifan1cEZgJmf-1200MjA5ZHw1NDU1ODc5ZGF8bXkgYmlnIGxvdmUgaXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια τι κανετε?

φαγατε? εμενα ηρθε ο αντρουλης νωριτερα (γιουπι!!) και φαγαμε και τωρα θα παμε στο σουπερ.

τιτινα, τι κανεις? αντε θα χορτασεις βολτουλες στην Σαλονικα..

να δωσεις ενα φιλακι στο κοριτσακι σου.

Τιτινα, μπραβο, κοπελα μου, σουπερ η κορουλα σου!! Με το καλο!!

Μπλουμπλου, νομιζω γιορταζεις σημερα, ε; Χρονια πολλα!!!!!!!! Ο,τι επιθυμεις!!!!!!!

Ασχετο, διαβαζα διπλα στο παρεντς για μια που ειναι εγγυος και λεει οτι αν εχει αγορακι δεν ξερει αν θα το αγαπαει.. Ελεος, απιστευτο μου φαινεται.. Μαρακι, καλα της τα ειπες.:mrgreen:

IAL5p2.png

u83tp3.png

Γεια σας κοριτσακια, τι κάνετε; Εγώ προσπαθώ να ξεχνιεμαι, αλλά είναι πολλές οι 15 μέρες! Αύριο θα παει κ ο άντρας μου να την κανει την εξέταση κ χαλάλι τα 600 ευρώ (300 έκαστος). Ας είναι καλά ο μπεμπης μας κ δίνουμε τα παντα. Συγχαρητήρια Τιτινα μου για το κοριτσάκι σου!!!

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Μπλουμπλου, νομιζω γιορταζεις σημερα, ε; Χρονια πολλα!!!!!!!! Ο,τι επιθυμεις!!!!!!!

Ασχετο, διαβαζα διπλα στο παρεντς για μια που ειναι εγγυος και λεει οτι αν εχει αγορακι δεν ξερει αν θα το αγαπαει.. Ελεος, απιστευτο μου φαινεται.. Μαρακι, καλα της τα ειπες.:mrgreen:

Στείλε μου το link να το διαβάσω και εγώ...:twisted:

Γεια σας κοριτσακια, τι κάνετε; Εγώ προσπαθώ να ξεχνιεμαι, αλλά είναι πολλές οι 15 μέρες! Αύριο θα παει κ ο άντρας μου να την κανει την εξέταση κ χαλάλι τα 600 ευρώ (300 έκαστος). Ας είναι καλά ο μπεμπης μας κ δίνουμε τα παντα. Συγχαρητήρια Τιτινα μου για το κοριτσάκι σου!!!

Κοριτσάκι μην το σκέφτεσαι. Η μάλλον ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!:D

Εγώ έστειλα μπαμπά και γιο να παίξουνε και κάνω καμια δουλιτσα. βρε κορίτσια οι αντοχες μου μειώθηκαν...

Και ΝΑ που θα σας ρωτήσω και εγώ κάτι...Υγρά έχετε;; Εγώ χθες και σήμερα αρκετα και μπορώ να πώ ότι λιγάκι θορυβήθηκα...:?

cEyXp3.png

q61sp3.png

Κ ναι εμφανιστηκα !

:Αλλα μονο για καληνυχτα !!!!!

Ζητω τα πεινα συγνωμη για την απουσια μου αλλα ειχε ο αντρουλης ρεπο κ ημασταν παρεουλα !!!!

Αχ καποια ειπε για αιματικριτη δεν θυμαμαι ποια ομως !

Εγω ξεκινησα με 40 επεσε στο 36, μετα 34 μετα 32 κ σημερα ειναι στο 31 ! Κοινως παιρνει μονιμα τον κατηφορο !

Για τα υγρα που λετε...εχω κ γω συνεχεια !

Φοραω μονιμα σερβιετακι γιατι δεν λεει να αλλαζω εσωρουχο καθε μια ωρα ! Δεν ειναι εφικτο δλδ !

ΕΠισης αντιμετωπιζω κ αλλο ενα προβλημα...συγνωμη που το λεω...αλλα να δεν μυριζουν τα υγρα μου... αλλα τα τσισακια μου...κλαψ κλαψ εχουν εντονη μυρωδια !

Δεν εχω ρωτησει το γιατρο γιατι ντρεπομαι αλλα υποθετω πως ειναι απο τα χαπια.....

Το εχει αυτο καμια απο σας ????

Αυτα θυμομουν μονο δεν σας ειπα κ τα νεα μου... αυριο τωρα, αλλα β επιπεδου ειπαμε το Σαββατο εχουμε !

Μπηκα να σας καληνυχτιζω !!!!!!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ !!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

.......................................

Αν σχολιασω θα πω βαρια λογια κ ειλικρινα θα φαω κ κοκκινη καρτα απο εδω !

Κοριτσάκι μην το σκέφτεσαι. Η μάλλον ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ!:D

Εγώ έστειλα μπαμπά και γιο να παίξουνε και κάνω καμια δουλιτσα. βρε κορίτσια οι αντοχες μου μειώθηκαν...

Και ΝΑ που θα σας ρωτήσω και εγώ κάτι...Υγρά έχετε;; Εγώ χθες και σήμερα αρκετα και μπορώ να πώ ότι λιγάκι θορυβήθηκα...:?

Αυτό που μου δίνει κουράγιο είναι ότι με κλωτσαει συνέχεια!!

Κι εγώ κάποιες μέρες εχω αρκετά υγρα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια !!!

Κοιμαστε καλε ακομα ???

Απαπαπα! Ντροπη !

Εγω ξυπνησα με τρελλη πεινα στις 8 ! ελεος πια ! Τετοιες ωρες το πρωι ξελιγωνομαι παντα !

Εφαγα κ τωρα λεω να ετοιμαστω με αργους ρυθμους κ να παω σε μια φιλη μου που με καλεσε για καφεδακι !!!!

Οποτε σας καλημεριζω κ ελπιζω αυτη τη φορα να τα πουμε μεσημερακι που θα ειμαι κ home alone !!!!

καλημερα κοριτσακια μου!!

πως ειστε σημερα?

εγω μια χαρουλα, ειχα ξυπνησει απο νωρις αλλα δεν με αφηνε η καραμελα να σηκωθω, με κλωτσουσε και δεν ηθελα να σηκωθω γιατι δε ηθελα να σταματησει.

κατα τα αλλα πηγαμε χτες στα ΗΡΑ και πηραμε τιμες, καλες ειναι, θα δουμε και στην αθηνα και μεχρι τελος του μηνα θα αποφασισουμε.

πηγα και σε ενα καταστημα λευκων ειδων και ειδα προικες, μου ειπε οτι εινια καινουρια σχεδια, θα ψαξω στο νετ μετα και να τις βρω θα σας τις βαλω.

Μαρακι, καλα της τα ειπες.:mrgreen:

αν δεν ειναι κακογουστο αστειο, απλα η κοπελα ειναι για λυπηση...

φανταζομαι θα εχει κλειδωθει τωρα, δεν εχω παει απο κει ακομα...

LisaH

καλα αποτελεσματα κοπελα μου, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!!!!

katerina_s τι κανεις? το βρηκες το λινκ? θα στο βαλω σε λιγο..

εγω δεν εχω υγρα αλλα τα ουρα μου μυριζουν λιγο οπως ειπε και η Βιργινια.

Βιργινια, να μην φορας ολη την ημερα σερβιετακι, αλλοιωνει το ph της περιοχης.

μου το εχει πει ο γιατρος μου, να το βγαζεις καποια ωρες.

περασες καλα πουλακι μου με το αντρουλη σημερα ε???

αντε το σαββατο θα εχουμε γλεντια!!!!

kiki2011, τι κανεις κοριτσακι μου? πως εισαι?

Καλημερα, κοριτσακια!! Τι κανετε;

Εμεις μια χαρα, χτες το βραδυ ο μπεμπης κουνιοταν πολυ και με εκανε πολυ χαρουμενη. Τωρα το πρωι ομως λιγο, μαλλον ειναι βραδινος τυπος..:rolleyes:

Βιργινακι, κι εγω το εχω ακουσει αυτο για το σερβιετακι οτι δεν κανει να φοραμε συνεχεια. Εγω αλλαζω δυο τρια εσωρουχα τη μερα..

Μαρακι, φιλακια στη ζωηρη καραμελιτσα.:D

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...