Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

marillou ηρεμησε και εσύ κουκλιτσα μου!

Εχω να πω σε όλα τα κοριτσάκια που ανησυχούν, ότι πέρα του ότι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, αν δεν μπορείτε να ησυχάσετε να πηγαινετε στο γιατρό σας για ένα υπέρηχο. Ο δικός μου έτσι μου είχε πει να κανω όποτε ένιωθα φοβίες!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπάρχουν γυναίκες, καλη ώρα σαν και εμένα, που τα ακούνε συνέχεια. υπάρχουν και γυναικες που δεν τα ακουνε. Αρκει να σας δίνει το στίγμα 1-2 φορες..

Επιπλέον μου είχαν πει ότι παίζει ρόλο και η θέση του πλακούντα. Ξέρετε πως ειναι ο δικός σας? Πχ ο δικός μου είναι ΄πίσθιος και έτσι το μωρό είναι "μπροστά'(έτσι μου έχουν πει)

Για το αν θα είναι έτσι οταν γεννηθούν...τι να σας πώ. Τον γιό μου τον έλεγα τουμπίτσα και πράγματι..Μου βγήκε ζωηρότατος.!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μαριλου μου, τι κανεις; Χαλαρωσε και θα τα ακουσεις, αυτο προσπαθω κι εγω να κανω οποτε αγχωνομαι και οντως δουλευει. Παντως εμενα ο μπεμπης δεν ανταποκρινεται στη σοκολατα, δεν εχω και δικαιολογια..

Κατερινακι, για τον πλακουντα δεν ξερω, δε μου εχει πει ο γιατρος μου, θα τον ρωτησω.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Καλημερα κοριτσακια!

Χτες ειχα μια πολυ ασχημη μερα απο αναγουλες κτλ, δεν το αντεχω αλλο, ετσι θα με παει μεχρι να γεννησω.

Και να κανω και μια ερωτηση: Ποναω πολυ, σε σημειο να θελω να βαλω τα κλαμματα, χαμηλα στην κοιλια(πολυ χαμηλα ομως :oops: ) και στο αριστερο μου ποδι, εκει που ενωνεται με την λεκανη, απτην μπροστινη πλευρα. Τοχει καμια σας αυτο ή μηπως ξερει τι ειναι, ή μονο εγω ειμαι το ζαβο;:? Αν καθομαι, δεν μπορω να περπατησω, κουτσαινω, αν ξαπλωνω, με ποναει τοσο πολυ που μεχρι να αλλαξω πλευρο δεινοπαθω... Θα το ρωτησω και στον γιατρο την αλλη βδομαδα, αλλα ειπα μηπως εχετε καμια ιδεα τι ναναι γιατι εχω αρχισει και ανησυχω πια...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Μινουλα, δε νομιζω οτι ειναι ανησυχητικο αλλα θα σου ελεγα να παρεις το γιατρο σου να τον ρωτησεις εφοσον πονας τοσο πολυ.

Θα τον δω την αλλη βδομαδα, οποτε θα του το πω τοτε. Απλα για να σηκωθω, να περπατησω κτλ ζοριζομαι υπερβολικα. Αν ειναι εδω ο αντρας μου με βοηθαει, αλλιως εχω θεματακι...

wcBmp3.png

με πηραν κ μενα τηλ κ μιλουσα..

μινουλα μου παρε τωρα τον γιατρο σου..δεν υπαρχει λογος να το καθυστερεις..

κατερινακι μου ουτε εμενα χαμπαριαζουν με την σοκολατα...

κατερινα μανουλα θα δω πως θα παει ολη την ημερα κ αναλογως θα πραξω με τον υπερηχο..

αληθεια τι καλο εχετε κανει σημερα??

2nTQp3.png

ziCWp3.png

γεια σου Μινουλα μου,

τι ειχε αυτο μια φιλη μου στην εγκυμοσυνη της, δεν ηταν τιποτα της ειχε πει ο γιατρος.

καλυτερα να ρωτησεις τον δικο σου γιατρο ομως..

Κοριτσια τους πονους τους εχω απο τοτε που εμεινα εγκυος, απλα τωρα ειναι αφορητοι.

Εμεις εχουμε αρακα με πατατουλες και καροτο απο χτες στην κατσαρολα.

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγραφα τόση ώρα και χάθηκαν;;;;

Σας έλεγα λοιπον ότι μαγείρεψα μόνο για τον μικρό. Για μας δεν πρόλαβα...:oops:

Μινά πάρε τον γιατρό σου. Υποθέτω ότι θα πιέζεται κανένα νεύρο....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Τι κάνετε βρε, δεν σας προλαβαίνω λέμε, πάλι για φαγητό μιλάτε, πεινάωωωωω! Εμείς έχουμε κοτοπουλάκι σουπίτσα.

Μινούλα δεν είναι τίποτα βρε, είναι οι σύνδεσμοι που ανοίγουμε, ρώτα και το γιατρό σου για επιβεβαίωση.

Εμένα η κοιλίτσα μου τραβάει πολύ στα πλάγια, που θα φτάσω και έχουμε ακόμα δρόμο.

Άχ και μένα αν κοιμάται κοιμάται, δεν πα να τρώω σοκολάτα, τίποτα αυτό, και μετά από πολύ αρχίζει να βαράει, να πω ότι είναι πιο ήσυχη απο το γιο μου, πάντως και ο μικρός που ήταν πιο ζωηρούλης, ήσυχος μου έχει βγει, οπότε όλα σχετικά.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...