Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, μονο περπατημα κανω, οχι τρεξιμο. Θελω να αρχισω και ενα προγραμμα πιλατες για εγκυους που εχω αλλα φοβαμαι..:oops:

Κι εγώ εχω ένα αλλά επίσης φοβάμαι...ο,τι κανεις πάντως ανάσκελα να βάζεις απο κάτω πολλά μαξιλάρια...πάντως απο τις πολύ δυνατές πιέσεις που μου έκανε χτες ο γιατρός κατάλαβα ότι τα μωρακια μας είναι πολύ προστατευμενα εκεί μεσα

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

γεια σας κοριτσακια μου, τι κανουν οι μπεμπηδες;;;;;

εγω δεν ειμαι και πολυ καλα, ξυπνησα το απογευμα και ειχα πολυ πονο στο στομαχι και τελικα εκανα και εμετο.

τωρα εφαγα μια σουπιτσα χωρις πολλα ζουμια και ελπιζω να ηρεμησει το στομαχι μου.

βρε κοριτσια, σας ποναει καθολου το στηθος σας; εμενα παρα πολυ ακι ειναι και πολυ πρησμενο.

ευτυχως που η καραμελιτσα μου μου μιλαει και με ηρεμει....

θα μου φερει η μαμα μου μια καταπραυντικη κρεμουλα απο την φαρμακοποιο της και θα δουμε.

Λιζακι μου, καλα ειπες δεν πρεπει να φοβομαστε, τα μωρακια μας ειναι πολυ καλα εκει μεσα....:tongue::tongue:

Κατερινακι μου, τι κανεις?

μπραβο που θα ξεκινησεις γυμναστικη, κοιτα να εισαι προσεκτικουλα...

Διαφημίσεις

Μαρακι κου, περαστικα σου, παλι ταλαιπωρεισαι μωρε.. Το στηθος μου κι εμενα ποναει πολυ απο την πρωτη μερα και ειναι πολυ πρησμενο, λογικο ειναι αυτο. Να μου φιλησεις τη νυφη μου. ;):D

IAL5p2.png

u83tp3.png

θα της στειλω ενα φιλακι και απο σενα το βραδυ για καληνυχτα!

τα παιδακια μας εχουν αυτια και πρεπει να τους μιλαμε για να μαθαινουν την φωνη μας!

εγω της μιλαω ολη μερα..

ασε το στηθος μου ειναι τουμπανο, φοραω σουτιεν ομως γιατι αλλιως ειναι πολυ βαρυ.

μου ειπε ο γιατρος οτι μεχρι να τελειωσει ο 5ος μηνας θα ειναι ετσι, μετα θα χαλαρωσει..

ΟNOMA……….........ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.........Π.Η.Τ......... ΦΥΛΟ.....Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1.titina(Χριστινα)...29/8/2010............5/6/11…...MΠΕΜΠΑ.....31/1/11

2.katerinars..........ΜΗΤΕΡΑ...............5/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ.....3/2/11

3.bloublou…..........ΟΛΥΜΠΙΟΝ(ΠΑΤΡΑ).5/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......26/1/11

4.Katerina_s………...ΓΑΙΑ......……..........8/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......29/1/11

5.Εua_.................4/9/2010..............9/6/11.....ΜΠΕΜΠΑ..... 8/2/11

6.kasi............................................13/6/11...ΜΠΕΜΠΗΣ...............

7.Gina_cfu…...........ΡΕΑ........…….......14/6/11…..ΜΠΕΜΠΗΣ.....25/1/11

8.LisaH.................ΙΑΣΩ...................14/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....8/2/11

9.tzo28………………….8/9/2010..............16/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ................

10.kiki2011.............ΙΑΣΩ..................20/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....17/2/11

11.virgi…………………...ΜΗΤΕΡΑ..............22/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......24/2/11

12.μινουλα……………..ΑΤΤΙΚΟΝ..............23/6/11....ΜΠΕΜΠΑ......15/2/11

13.Rena2010-Διδυμα.15/9/2010...........24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

14.aggeliki83............ΓΑΙΑ..................24/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.....16/2/11

15.αντυ1998............19/9/2010...........26/6/11....ΜΠΕΜΠΗΣ.................

16.maria-elpida........ΛΗΤΩ(ΚΑΛΑΜΑΤΑ).28/6/11...ΜΠΕΜΠΑ........22/2/11

17.Marilou85-Διδυμα. ΙΑΣΩ.................30/6/11.....ΜΠΕΜΠΗΣ + ΜΠΕΜΠΑ

18.verolina..............23/9/2010...........30/6/11...................................

19.titina37(Κατερινα).ΓΑΙΑ.................30/6/11......ΜΠΕΜΠΗΣ.....21/02/11

20.Mamatopolina.......ΕΛΕΝΑ..............30/6/11.........................8/2/2011

21.Mammyblue..........01/10/2010.......30/6/11.......ΜΠΕΜΠΑ..................

Διαφημίσεις

θα παω στις 22 για β'επιπεδου και μετα την πρωτη εβδομαδα του Μαρτιου..

ωραιος ο φλεβαρης, μικρος και καναμε και τις εξετασεις μας και χορτασαμε μωρακια...

Κοριτσάκια μπήκα να σας πώ μια γλυκια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Ειμαι πτώμα. Μόλισ κοιμήθηκε το αγγελούδι και τρέχω και εγώ!

maria κανε υπομονη. Εγώ είμαι καλυτερα, αν και σήμερα είχα κάτι μικροενοχλήσεις!

Κατερινάκι εμεις τα είπαμε!!!:P

Φιλάκια σε όλες!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...