Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

bloublou

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, απλά με έχει πάρει από κάτω και συνέχεια κλαίω. Είναι και αυτή η αναμονή...Ο άντρας μου μου δίνει κουράγιο, αλλά συχνά με πιάνει ο φόβος. mamatopolina καλά αποτελέσματα και σε σένα

Βρε Λιζάκι μου μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι καλά, η κουμπάρα στο β' επιπέδου της βρήκε υπερηχογενές έντερο και θέμα με τα νεφρά, έκανε άμνιο, όλα τέλεια και η μπουμπού της είναι μια καταπληκτική τρωφαντούλα 1 έτους πλέον.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Λιζάκι μου μην αγχώνεσαι, όλα θα είναι καλά, η κουμπάρα στο β' επιπέδου της βρήκε υπερηχογενές έντερο και θέμα με τα νεφρά, έκανε άμνιο, όλα τέλεια και η μπουμπού της είναι μια καταπληκτική τρωφαντούλα 1 έτους πλέον.

bloublou ξέρεις τι είναι το υπερηχογενές έντερο; σε εμάς δεν έγραψε κάτι τέτοιο, έγραψε διάταση εντέρου

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

bloublou μου ο γιατρος μου εχει δωσει utrogestan κ ξεκουραση,αρκετες ωρες την ημερα ξαπλα κ οχι μετακινησεις.Αφου για να παω Αθηνα σημερα θα ειμαι ξαπλα μεχρι να ξεκινησουμε κ μια ωρα πριν θα παρω τα χαπια μου.Αυριο θα μου πει αν εχει μειωθει κι'αλλο.Ελπιζω να ειναι καλυτερα.Την τελευταια φορα ηταν 2,2,για να δουμε τωρα;;

CEebp2.png?9T0iAOMn

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, απλά με έχει πάρει από κάτω και συνέχεια κλαίω. Είναι και αυτή η αναμονή...Ο άντρας μου μου δίνει κουράγιο, αλλά συχνά με πιάνει ο φόβος. mamatopolina καλά αποτελέσματα και σε σένα

Συνδέεται με σύνδρομο ντάουν και με κυστική ίνωση, αφού δεν σαν είπε κάτι τέτοιο, ένας λόγος παραπάνω να μην ανυσηχείς, διατάση εντέρου δεν είνια τίποτα. Προληπτικά εντελώς σου δίνει να κάνεις την εξέταση. Και η κουμπάρα την είχε κάνει στον γιο της και βγήκε αρνητική, και στα δύο παιδιά της είχα βρει το ίδιο πράγμα και όλα καλά, ενώ στην κόρη της βρήκα και κάτι με τα νεφρά οπότε την έστειλα για άμνιο και πάλι όλα καλά. Μην αγχώνεσαι καθόλου.

dYU4p3.png

Αντυ μου υπομονή, τίποτε άλλο δεν έχω να σου πω, ελπίζω να μην έχει ανοίξει άλλο και να μπορέσεις σιγά σιγά να σηκωθείς, γιατί και αυτή η ξάπλα σύνέχεια καταλαβαίνω ότι σε έχει κουράσει.

dYU4p3.png

Διαφημίσεις

Συνεχεια καλω φιλους στο σπιτι γιατι δν αντεχω αλλο την απομονωση,αλλα θα ηθελα κ μια βολτιτσα εξω.Χαλαλι ομως.Ελπιζω απο αυριο να μου επιτρεψει τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα.

CEebp2.png?9T0iAOMn

Μαράκι άντυ μου να σου το επιτρέψει είναι πολύ κουραστικό το μέσα, ακόμα και ο γιος μου το βαριέται, χθες για να γελάσετε μου είπε το κορυφαίο ''αύριο θα πάω σχολείο'' του λέω με ποιον θα πας μου απαντάει ''με το Γρηγόρη'' φίλος μας και βαφτηστήρι μου, σκέφτομαι απο μέσα μου το παιδί βαρέθηκε θέλει να ξεφύγει. Δεν πάει παιδικό είνια με τη μαμά μου τα πρωινά, σκέφτομαι να τον στείλω απο Σεπτέμβρη, να δω εκεί θα θέλει να πάει. Αλλά που τα σκέφτονται και τα λένε είναι φοβερό.

Λιζάκι μου επιμένω δεν είναι τίποτα, μια χαρά είναι μωρουλίνι σου. Σας κλείνω πάω ταχυδρομείο. Έλπίζω σε κανά μισάωρο να επιστρέψω. Φιλάκια πολλά πολλά. Και το καλοκαίρι είμαστε για πολλές βόλτες.

dYU4p3.png

Λιζακι μην αγχωνεσαι καθολου νομιζω ειναι πολυ σπανιο να βγειτε κ οι δυο θετικοι σε αυτην την εξεταση ! Ολα καλα θα πανε ειμαι πολυ σιγουρη !

Κοιτα να εχεις καλη διαθεση.....το μωρακι σου ετσι σε θελει ε?

Μαματοπολινα μου ολα καλα κ για σενα θα συμφωνησω με τα κοριτσια δικιο εχει ο καλος σου αλλα το μπεμπε προεχει ακομα κ απο τα χρηματα που χανεις !!!!

ενταξει...κ γω κοβω τις βλακειες..κ βεβαια αν ηταν κατι θα μου το ελεγε οποτε το βγαζω απο το μυαλο μου !!!!!

Θελω ξαπλα αυτη τη στιγμη εχω μια ατονια..μια ζαβλακομαρα αλλο πραγμα !

Επίσης για την εξέταση να σας πω τα εξής: πριν μπω μου δώσανε σοκολατακι, δεν πρέπει να έχετε ουρησει λίγο πριν, και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πιέσεις μου έκανε στην κοιλιά για να γυρίσει το μωρο, ωστε να κάνει μια σημαντική μέτρηση στον εγκέφαλο...κι όσο δεν γύριζε τόσο αγχωνομουν και εσφιγγα την κοιλιά κ δεν γυρνουσε, μέχρι που χαλάρωσα εντελώς, εκλεισα τα ματιά κ τελικά γύρισε το μπεμπακι μου

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι μου κανετε;;;;

Λιζακι μου, μια χαρουλα ειναι ο μπεμπακος!!

μην αγχωνεσαι για την εξεταση, χαλαρωσε και εχε υπομονη.

ποση ωρα κρατησε η εξεταση.

mamatopolina, καλα αποτελεσματα κοπελα μου!!!!

Ευακιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! που εισαι;;;

κοριτσακια μου τι μου κανετε;;;;

Λιζακι μου, μια χαρουλα ειναι ο μπεμπακος!!

μην αγχωνεσαι για την εξεταση, χαλαρωσε και εχε υπομονη.

ποση ωρα κρατησε η εξεταση.

mamatopolina, καλα αποτελεσματα κοπελα μου!!!!

Ευακιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!! που εισαι;;;

Σε ευχαριστώ Μαρακι, δυστυχώς δε φημιζομαι για την υπομονή κ την ψυχραιμία μου. Η αλήθεια ειναι ότι είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου, νομίζω όμως κανα 40λεπτο κρατησε

Gbjsp2.png

XUUFp3.png

σε καταλαβαινω, και εγω ετσι ειμαι συνηθως!!

αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει μια αναισθησια και τα βλεπω ολα ωραια και χωρις αγχος!

ονειρευομαι πως ολα πηγαινουν καλα..

μην αγχωνεσαι κοπελα μου..

Γεια σας παλι, κοριτσακια!! Λιζα μου, ελπιζω να νιωθεις λιγο καλυτερα μεχρι τωρα. Ειπαμε, θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!!

Μαρακι, τι κανεις;

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα, ο μπεμπακος μου εχει δωσει πολλα σηματα και μερικες φορες οταν κλωτσαει δυνατα φαινεται στην κοιλιτσα μου που πεταγεται σε εκεινο το σημειο!! Χιχι!! Εχω ξεκινησει και λιγο διαδρομο τις τελευταιες μερες, ελπιζω να μην παρω πολλα κιλα ακομα, αλλα δεν το βλεπω.

IAL5p2.png

u83tp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...